ΜέΡΑ 25:ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΣΟΡΟΣ!

Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη σιδηρά κυρία του ΔΝΤ, την Κριστίν Λαγκάρντ, σε επίσημη ομιλία της για την οικονομία, να κάνει
λόγο για αριθμολογία και σεληνικά έτη;

Μιλώντας το 2015 στο National Press Club, με θέμα την Παγκόσμια Οικονομία, άφησε τους πάντες άφωνους με την αριθμολογική της ανάλυση του σχετικά με την Παγκόσμια Οικονομία και το ρόλο του ΔΝΤ, μια ανάλυση που περιστρεφόταν γύρω από τον «μαγικό αριθμό» 7.

Κι όμως η Κριστίν Λαγκάρντ δεν είναι η μόνη αξιωματούχος που ασχολείται με αποκρυφιστικές μεθόδους, συμβολισμούς, επιλογές ημερομηνιών κλπ και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Πολιτικοί ηγέτες και κομματάρχες, αλλά και απλά στελέχη, έχουν κι αυτοί “τον τρόπο” τους. Από τις μυστικές λέσχες, μέχρι… μια αστρολόγο, χαρτορίχτρα ή καφετζού!

Φυσικά πολλοί βλέπουν και ακούν, λίγοι καταλαβαίνουν, όπως ελάχιστοι κατάλαβαν ότι ο παγανιστής Χίτλερ δεν επέλεξε τυχαία την ιερή Σβάστικα για να επιβληθεί στα πλήθη.

Το κόμμα που υποτίθεται αποφάσισε ο Γ. Βαρουφάκης να ξεκινήσει αμέσως μετά την αποχώρησή του από το ΣΎΡΙΖΑ το 2015, το ΜέΡΑ25, είναι γεμάτο από αποκρυφιστικούς συμβολισμούς, τόσο στην ονομασία, όσο και στο logo του.

Καταρχάς δεν είναι Ελληνικό. Η πλήρης ονομασία του είναι, Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025 και κυκλοφορεί με το αρκτικόλεξο DiEM25, και θεωρείται ως το πρώτο πανευρωπαϊκό πολιτικό κίνημα.

Στόχος του κινήματος είναι η μεταρρύθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε “δημοκρατική” που δεν θα διοικείται από “τεχνοκράτες”, αυτή είναι η ιδέα του… τεχνοκράτη Βαρουφάκη, και άγνωστο γιατί επέλεξε το έτος 2025.

Στην Ελλάδα εμφανίζεται ως ΜέΡΑ25, και στο logo συνυπάρχει και το λατινικό DiEM.

Ανάλυση του ονόματος

Στα Ελληνικά η λέξη ΜέΡΑ, έχει διπλή ανάγνωση: Διαβάζεται ολόκληρο ως “μέρα”, αλλά διαβάζεται και ως με – ΡΑ, αφού έχει διαφορετικούς χαρακτήρες, δηλαδή με τον γνωστό αιγυπτιακό θεό, ΡΑ.

Σας φαίνεται περίεργο ή τραβηγμένο; Δεν θα ΄πρεπε, αν αναλογιστείτε την αιγυπτιακή καταγωγή του πατέρα του Βαρουφάκη.

Ο πατέρας του είναι ο Αιγυπτιώτης Γεώργιος Βαρουφάκης, που η καταγωγή του είναι μεν από το Ρέθυμνο, αλλά ο ίδιος είναι γεννημένος στο Κάιρο το 1925, ας πούμε… τυχαία 100 χρόνια πριν το 2025, την χρονολογία που βάζει ο Βαρουφάκης στην Ευρώπη για να αλλάξει.

Με τις ευλογίες του θεού ΡΑ, λοιπόν, ο Βαρουφάκης ελπίζει το κόμμα του να προκόψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΜέΡΑ 25:ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΣΟΡΟΣ!

  1. Γονος δηλαδη ''Γκελεμπια'' εσι λενε υους εξ αιγυπτου προερχομενους ''Ελληνες''

Comments are closed.