Σάλος από τις φωτογραφίες Πορτοσάλτε για τον «εξαφανισμένο του 2018»

Σάλος έχει προκληθεί από τις δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε και που αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για τον Αλ. Τσίπρα. Δεν τον κατονομάζει εν τούτοις η αναφορά του στον «εξαφανισμένο το καλοκαίρι του 2018» παραπέμπει στον Πρωθυπουργό, τον οποίο αναζητούσαν όλοι μετά τις 15 Αυγούστου αφού ουδείς γνώριζε το μέρος που είχε επιλέξει για τις διακοπές του.

Ο Άρης Πορτοσάλτε πάντως δεν κάνει αναφορά στο πρόσωπο. Δημοσιοποιεί δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων έχει τραβηχτεί στο πίσω μέρος μιας θαλαμηγού και απεικονίζει έναν άντρα καθήμενο να απολαμβάνει τη θέα κρατώντας ένα πούρο χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό του.

Η δεύτερη είαι από το εσωτερικό, κατά πάσα πιθανότητα της θαλαμηγού και συγκεκριμένα στο σαλόνι. Απεικονίζει έναν άντρα που προσομοιάζει του Αλέξη Τσίπρα χωρίς ωστόσο να είναι σαφές για ποιον πρόκειται.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος σχολιάζει ως εξής:

«Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό! Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018. Όταν έχεις το.. ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..».

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

189 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

θαλαμηγός
liberal.gr
loading...

4 thoughts on “Σάλος από τις φωτογραφίες Πορτοσάλτε για τον «εξαφανισμένο του 2018»

  1. ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΣΟΚ,ΜΕΤΑ ΝΔ,ΜΕΤΑ ΣΤΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΔ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. δεν ειπε και κανενα ψεμα
    μη τρελαθουμε

  3. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ…

  4. «Οποιος νομίζει ότι οι Χατζή-ακραίως Πορτο-σαλταρισμένοι δεν τα πήραν από το ΚΕΕΛΠΝΟ η την NOVARTIS είναι αφελής … η Αδωνομαλακισμένος … »

    Μαλακιζόμενοι δικολάβοι, δημοσιοκάφροι και εξουσιαλάγνοι, παλεύουν για την επικράτηση του νεομιζοτακισμού.

    Γι αυτούς, η εξουσία είναι αυτοσκοπός… Η μίζα το ζητούμενο…

    Μίζα και αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα …

    Αν η συμμορία των σπουδαρχίδων, καταφέρουν και αρπάξουν την εξουσία, το σκάνδαλο της Novardis και το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, πάει στο αρχείο με κυβέρνηση του Κούλη Μιζοτάκη.

Comments are closed.