Ο Αλέξης θα λύσει το δημογραφικό μας πρόβλημα με την Λιβανοποίηση και Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το δημογραφικό ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είπε πως θα λύσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας με τα παιδιά των μεταναστών τους οποίους και θα ενσωματώσουμε!
Ο Αλέξης δεν έχει καταλάβει ή κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι, οι Μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται. Αυτοί αφομοιώνουν τους άλλους.
Ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε τα στοιχεία του Population Europe του Ινστιτούτου Max Planck, σύμφωνα με τα οποία χώρες, οι οποίες έχουν πολιτικές ένταξης και -συγκεκριμένα- πολιτογράφησης μεταναστών είτε για διαμένοντες για μεγάλο διάστημα μόνιμα στη χώρα είτε πολύ περισσότερο για μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αναμένεται να δουν αύξηση στον πληθυσμό τους. Χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Σουηδία, το Βέλγιο, εκτιμάται ότι θα αυξήσουν τον πληθυσμό τους σημαντικά έως το 2050, κατά κύριο λόγο εξαιτίας της μετανάστευσης.
Αντιθέτως είπε, “χώρες που πρωτοστατούν στη σταυροφορία ενάντια στους πρόσφυγες και τους μετανάστες από άλλες ηπείρους και οραματίζονται την Ευρώπη των κλειστών συνόρων, οι περισσότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Βαλτικής, εκτιμάται ότι θα έχουν μείωση πληθυσμού. Τόσο λόγω της μη ενσωμάτωσης μεταναστών όσο και λόγω της μόνιμης φυγής γηγενών στο εξωτερικό. Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα.«Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, δεν θα στερήσουμε από τον τόπο μας, τις νέες γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας, χρώματος», τόνισε ο πρωθυπουργός.
Το δυσοίωνο μέλλον
Οι εθνομηδενιστικές αυτές αντιλήψεις του Πρωθυπουργού προϊδεάζουν το δυσοίωνο μέλλον της χώρας μας, τον αφελληνισμό της και την αντικατάσταση των Ελλήνων από Μουσουλμάνους οι οποίοι σταδιακά θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας. Με δεδομένη την μεγάλη υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, την μαζική εισροή και υπεργεννητικότητα των Μουσουλμάνων και τη φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, ο Ελληνισμός είναι καταδικασμένος να εξαφανιστεί στην κοιτίδα του ύστερα από 3.000 χρόνια ιστορικής διαδρομής.
Η λύση δεν είναι τα ανοιχτά σύνορα που επαγγέλλεται  ο ΣΥΡΙΖΑ και στα οποία δεν αντιτίθεται και η ΝΔ αλλά η ισχυρή προστασία της Ελληνίδας μητέρας, σε συνδυασμό με την επιλεκτική υποδοχή ενσωματώσιμων μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Ατόμων δηλ. που λόγω της ορθόδοξης πίστης ή της ανεξιθρησκείας τους, θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία κυρίως μέσα από μεικτούς γάμους και θα Ελληνοποιηθούν στην πραγματικότητα, τυπικά και κυρίως ουσιαστικά. Το μέγιστο πρόβλημα αφορά τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι από τη φύση της θρησκείας τους, πουθενά στον κόσμο δεν ενσωματώθηκαν στις εθνικές κοινωνίες.
Αν συνεχιστεί η σημερινή μαζική Ισλαμική εισβολή, με συνυπολογισμό και της υπεργεννητικότητάς τους (5 παιδιά ανά γυναίκα, έναντι 1,1 από τις ελληνίδες), σύντομα, σε 10-15  χρόνια θα ανέρχονται τουλάχιστον σε δύο εκατομμύρια. Συνολικά μαζί με το περίπου 1 εκατομμύριο ή και περισσότερο των εδώ εγκατεστημένων νόμιμων ή παράνομων μουσουλμάνων σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στη Δ. Θράκη, θα ανέρχονται σε περίπου 3 εκ. άτομα νεαρής κυρίως ηλικίας. Σε 7-9 χρόνια θα μπορούν να πάρουν και την ελληνική ιθαγένεια, όπως ορίζουν οι νέες σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις. Τότε, θα αποκτήσουν τεράστια και μη αναστρέψιμη πολιτική δυναμική και τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στην περαιτέρω μαζική εισβολή ομόθρησκών τους.
Με δεδομένη την υπογεννητικότητα και τη μαζική φυγή νέων Ελλήνων στο εξωτερικό, σε ορατό χρονικό ορίζοντα θα είναι ισάριθμοι ή και θα έχουν υπερσκελίσει πληθυσμιακά τα 7-8 εκ. των γερασμένων Ελληνογενών “ιθαγενών”. Στα επόμενα 20-30 χρόνια, Οι Ελληνογενείς θα είμαστε μια λυμφατική μειοψηφία στη χώρα μας. Οι νεαροί στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι έποικοι, θα μας έχουν υπερφαλαγγίσουν πληθυσμιακά, πολιτικά και κυριαρχικά.
Τα υπόλοιπα που θα συμβούν είναι αυτονόητα. Θα δικαιωθεί ο Οζάλ που έλεγε ότι, «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους». Έτσι «μοιράιοι, δειλοί και άβουλοι αντάμα», με τον παγκοσμιοποιημένο και άπατρι αριστεροδεξιό «φιλανθρωπισμό» των Σόρος και ΣΙΑ, οδεύουμε σε καθεστώς κυριαρχίας της Σαρίας και της Μπούργκας στη χώρα του Σωκράτη και του Περικλή. Σαν τον βάτραχο που ψήνεται σιγά σιγά, στο τέλος εμείς και πολύ περισσσότερο τα παιδιά μας, θα βράσουμε και θα καούμε έτσι απλά, φιλανθρωπικά, μουσουλμανικά. Και τότε πια θα είναι πολύ αργά

https://odosdrachmis.gr/

loading...

2 thoughts on “Ο Αλέξης θα λύσει το δημογραφικό μας πρόβλημα με την Λιβανοποίηση και Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

  1. ο ηγέτης ενός από τα μεγαλύτερα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη, ο Γάλλος Ζαν-Λυκ Μελανσόν, καταγγέλλει δημόσια τον Τσίπρα ως «μια από τις πιο ελεεινές μορφές της Ευρωπαϊκής Πολιτικής ζωής»!

    Και ο Πάμπλο Ιγγλέσιας, ο Ισπανός ηγέτης του Αριστερού «Ποδέμος», θεωρεί τον Τσίπρα «παράδειγμα προς αποφυγήν»!

  2. ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 🤔

    ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ?

    Ε.ΣΥ. !!!

Comments are closed.