Στ.Κραουνάκης υπέρ Π.Πολάκη: «Λούγκρες, τον θέλετε όλες, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν σταματά να στηρίζει τον Παύλο Πολάκη και μάλιστα, σήμερα, «ξέφυγε» αρκετά σε δηλώσεις του, υπέρ του αν. υπουργού Υγείας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απευθύνθηκε σήμερα στους επικριτές του Παύλου Πολάκη, υποστηρίζοντας ότι για την κριτική που δέχεται φταίει που είναι «ψηλός Κρητίκαρος» και «όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες;»!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του στο Κόκκινο, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε πριν από λίγες ημέρες στο μαγαζί ο Παύλος Πολάκης και το χαρακτήρισε «ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου».

Στην συνέχεια, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε πως: «Και πάμε στο Βρέχει φωτιά στη στράτα μου. Που με ένα νεύμα δικό του Ν’ ανέβω; και με ένα νεύμα δικό μου Έλα, αυτό το βουνό (εννοεί τον Πολάκη), ήρθε πάνω και χόρεψε μπροστά στα μάτια μου ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα που έχω δει στη ζωή μου. Και απ’ ό,τι με πληροφορεί ένας συνεργάτης μου που παρακολουθεί όλη αυτή τη λαίλαπα των viral, ακόμα και οι εχθρές παραδέχτηκαν ότι είναι ναι, βεβαίως, διότι όλοι τονε θέλετε, λούγκρες, κατάλαβες; Τον θέλετε, το ψηλό τον Κρητίκαρο».

loading...

2 thoughts on “Στ.Κραουνάκης υπέρ Π.Πολάκη: «Λούγκρες, τον θέλετε όλες, τον ψηλό, τον Κρητίκαρο»

  1. Τώρα επειδή χόρεψε κατά Κραουνάκη ωραίο ζεμπέκικο ο Πολάκης , δικαιούται κατά την κραουνάκιον θεωρεία να του απονεμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μεγαλόσταυρο του Τάγματος , για τις χορευτικές του ικανότητες και επειδή ως Υπουργός Υγείας πάτωσε καλό είναι ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ να του αναθέσει την Δ/νση των μπαλέτων στην Λυρική σκηνή

  2. ΤΙ ΛΕΣ…….ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΓΚΛΑ…….ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…….ΕΛΕΟΣ

Comments are closed.