Εθνικό Μέτωπο:Η ώρα των αποφάσεων

Ολόκληρη η μεταπολιτευτική περίοδος ταυτίζεται με μια βαθιά παρακμή στην Ελληνική κοινωνία. Η υποχώρηση των αξιών, η απομυθοποίηση του αντιπροσωπευτικού συστήματος, η γενικευμένη
διαφθορά, ο καταστροφικός κομματισμός, η φθοροποιός αριστερή ιδεολογική ηγεμονία, ο ευρωπαϊσμός που έφερε την διάλυση της οικονομίας και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, είναι χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
Παρά την διευρυμένη συνειδητοποίηση των φαινομένων και συχνά την ορθή διάγνωση στην ανατομία των γεγονότων, είναι επίσης δεδομένο ότι η λαϊκή ψήφος δεν είναι αυτή που μπορεί να δρομολογήσει αναγεννητικές διαδικασίες. Αυτό, όπως έχουμε και άλλες φορές επισημάνει είναι αποτέλεσμα της πλήρους επικράτησης στο χώρο της επικοινωνίας αλλά και στους χώρους στρατηγικής σημασίας του κατεστημένου, έτσι ώστε, ακόμα και όταν υπάρχει αντίδραση αυτή να διοχετεύεται σε παράγοντες που είτε χειραγωγούνται είτε είναι εξαρχής ακίνδυνοι για το σύστημα.
Για μια ακόμα φορά και πάλι υπό συνθήκες εθνικής πτώσης και απίστευτης κοινωνικής πίεσης τίθεται ο λαός ενώπιον των ευθυνών του. Η απάντηση είναι απλή, αρκεί να επικρατήσει η στοιχειώδης ανάλυση, η εμπιστοσύνη προς τους εκφραστές της αλήθειας, η ακηδεμόνευτη σκέψη. Αρκεί να αποφύγει ο εκλογέας τη λογική της χαμένης ψήφου, να αποφύγει τη μόνιμη συνταγή της πόλωσης. Μόνον έτσι μπορεί να οδηγηθεί , τώρα στην ώρα των αποφάσεων στην ιδεώδη επιλογή.
Το Εθνικό Μέτωπο είναι υπόδειγμα συνέπειας, καθαρότητας, ολοκληρωμένου πολιτικού λόγου. Ας αξιολογήσουν τώρα την κρίσιμη ώρα, όλοι οι Έλληνες, ποιους πρέπει να στηρίξουν και γιατί.

Από την τοποθέτηση του αρχηγού του Εθνικού Μετώπου Εμμανουήλ Κώνστα προς την Κεντρική Διοίκηση.

loading...