Μπογιόπουλος εναντίον Αρκά: «Η κατρακύλα του στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, τώρα ξύνει» (φωτό)

Ένα σκίτσο του γνωστού σκιτσογράφου «Αρκά» σχολίασε μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

«Η κατρακύλα του κυρίου ΑΡΚΑ στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Τώρα, με το παρακάτω σκίτσο του, ο κύριος ΑΡΚΑΣ απλώς επιβεβαιώνει ότι διανύει τη νέα φάση του: Ξύνει και τον πάτο»,έγραψε ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στο Facebook.

Στο σκίτσο του Αρκά εμφανίζεται κάποιος που πιθανότατα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, δεδομένου πως η… γραβάτα απουσιάζει να αγκαλιάζει τον Μάο και τον Στάλιν και να δηλώνει πως «εμείς, ρε, υποστηρίξαμε αυτούς… Στον Μαδούρο που δεν έχει σκοτώσει ούτε ένα εκατομμύριο, θα κωλώσουμε»;

Όπως διαβάσαμε στον Ημεροδρόμο, «την ώρα που στη Βενεζουέλα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα αμερικανοκίνητο πραξικόπημα, του κυρίου ΑΡΚΑ του ήρθε “έμπνευση”. Και τι “έμπνευση”! Απο εκείνες του κιλού. Τις στοιβαγμένες στους πάγκους του φαιδρού και ανιστόρητου συμψηφισμού. Εκεί, δηλαδή, που καταφεύγουν μονίμως οι στερεμένοι από οίστρο παπαρολόγοι του “δημοκρατικού τόξου” κάθε φορά που ως κλακαδόροι του ιμπεριαλισμού συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν ντέλα τις πόρτες στους φασίστες.»

Είναι αλήθεια ότι ο γνωστός σκιτσογράφος έχει απασχολήσει αρκετό καιρό με τα σκίτσα του, τόσο για τα «πολιτικά» όσο και για τα «κωμικά».

Την προηγούμενη εβδομάδα ακόμα μία δημοσιογράφος η Έλενα Ακρίτα, είχε σχολιάσει το χιούμορ του Αρκά, λέγοντας πως «παλιά τον θαύμαζε, τώρα λυπάται».

loading...

9 thoughts on “Μπογιόπουλος εναντίον Αρκά: «Η κατρακύλα του στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, τώρα ξύνει» (φωτό)

  1. μπογιοπουλάκο αρχικομπλεξάρα, ο Αρκα ήταν, είναι και θα είναι επίκαιρος και καυστικός. Τον αγαπούν όλοι, γιατί εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το τι σκέφτεται ο καθένας μας. Είσαι ρε τόσο τρόμπας που θα κάνεις κριτική στον Αρκα; Ποιος σου πέρασε απ΄το μυαλό πως είσαι ρε αρχιχαζοβιόλη;

  2. Ενοχλεί η αλήθεια έτσι; Τρελαίνεστε τα κουμουνια όταν σας προσγειώνουν στην πραγματικότητα.

  3. Μαύρος και κόκκινος φασισμός.
    1) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε επιθετικές και κατακτητικές τάσεις
    (Κατάκτηση της μισής Πολωνίας, επίθεση στην Φινλανδία).

    2) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κυβέρνησε δικτατορικά (δεν υφίστατο πολυκομματισμός).

    3) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κατεδίωκε απηνώς τους πολιτικούς αντιπάλους.

    4) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε την αντιπάθεια του προς τους ομοφυλόφιλους
    (ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1930).
    http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos28/1626-2010-01-30-16-26-56.html

    5) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν, δυστυχώς, έδειξε κι αυτός τάσεις αντισημιτισμού
    Αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ centurycamerareturn

    Προς επίρρωσιν αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Προδομένες αυταπάτες: Η Αριστερά και οι Εβραίοι.

    6) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν εξόντωσε εκατομμύρια ανθρώπων στο όνομα μιας ιδεολογίας.

    7) Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συνδέθηκαν μεταξύ τους το 1939 με φιλία και συμμαχία
    με το σύμφωνο Μολοτοφ-Ρίμπεντροπ :

    https://www.youtube.com/watch?v=ZvijJCmNQ0I

    https://el.wikipedia.org/wiki/Γερμανοσοβιετικό_Σύμφωνο_μη_Επίθεσης

    (Εδώ προκύπτει ένα τεράστιο ερώτημα: Ποιοι ήταν οι φιλοναζί;)

  4. μπογιοπουλάκο αριστερέ της αριστεράς που διέλυσε τα πάντα στην Ελλάδα (αλλά ποτέ δεν θα το πείτε), γιατί σε ενόχλησε η γελοιογραφία τόσο; Μήπως γιατί λείπει σ΄αυτούς που αγκαλιάζειο ο κωλοτούμπας, ο αγαπημένος του κάστρο ;

  5. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Ο ΑΡΚΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΛΕΡΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ.ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΑΝ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

  6. ήταν η αριστερά ΗΛΙΘΙΕ…

    πριν 100 χρόνια!!!

  7. για δες ρε που μιλάει ακόμα το εξωμήτριο του λένιν…

  8. Μακαρι να αποκτησεις κι εσυ καποτε.το κοφτερο μυαλο του Αρκα.Αλλα ολοι οι αριστεροι εισαστε κολλημενοι.Παντα και παντου.

  9. Φαααπ Τσααατ Χλααατς φτου χλατσ ωχχχ!! σιγα ρε παιδια ανεκραξε ο ψυχικα λπρος εκδιωχθεις κουμμουνιστης απο το περισσο θα μου ξηλωσετε τις τριχες που χρυσοπληρωσα για να κανω μεταμοσχευση στο κεφαλι μου και με εν μπλονζον κατεληξε στην αγκαλια του χατζη νικολαου οπου του εδωσε ενα κοματι ψωμι να μαοουλαει μετα το σουτι που του εριξαν απο την κουμμουναρια…καρδια πληγωμενηη πως βαστας και δεν ραγιζειιιιςς….ουυυχ αμαν αμαν

Comments are closed.