Χρήστος Χατζηαναστασίου: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Με αφορμή την ψήφιση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, οφείλω να δηλώσω δημόσια ότι είμαι κατά της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας, η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν εκχωρείται και δεν διαγράφεται η ιστορία της.
Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας εκτέλεσε ένα προσυμφωνημένο σχέδιο πώλησης, είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό και σχεδιάζει την επόμενη δική του μέρα κρυπτόμενος πίσω από τεράστια συμφέροντα τα οποία στο μέλλον μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε διαμελισμό της χώρας. Ο Ελληνικός λαός είμαι βέβαιος ότι δεν του το συγχωρέσει γιατί αυτοί που χειρίστηκαν ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα ούτε ρώτησαν τον Ελληνικό λαό και ούτε ψηφίστηκαν για αυτόν τον λόγο. Συνεπώς καταδικάζω τις ενέργειες της Ελληνικής Κυβέρνησης που τηρεί κρυφή ατζέντα  για τις πολιτικές της επιδιώξεις.

loading...

1 thought on “Χρήστος Χατζηαναστασίου: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

  1. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΗ, ΚΑΤΑΨΗΦΗΖΗ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΟΛΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ??? ΗΛΗΘΙΟΙ ΣΑΣ ΣΠΡΟΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΧΙ! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.