Κ.Μητσοτάκης σε ιερέα: «Εμείς θα έρθουμε για να διαφυλάξουμε την πατρίδα, την πίστη και την οικογένεια» (φωτο)

Την πιο θερμή υποδοχή απολαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κρήτη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ακούσει προβλήματα της καθημερινότητας, στην πρωτεύουσα του Δήμου Φαιστού, τις Μοίρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άπειρες χειραψίες, βγήκε δεκάδες σέλφι με τον κόσμο, μπήκε σε καφενεία και καταστήματα, μάλιστα σε ένα από αυτά, ιερέας του ζήτησε να διαφυλάξει ως αυριανός πρωθυπουργός, την πατρίδα, την πίστη και την οικογένεια. «Εμείς θα έρθουμε για να τα διαφυλάξουμε, του απάντησε.

«Εμείς ήμασταν με τον πατέρα σου από το Κόμμα Νεοφιλελευθέρων, που ίδρυσε το 1977», του είπε μια κυρία. «Αλήθεια; Έλα τότε να σου δώσω ένα φιλί», της απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ekriti.gr
loading...

5 thoughts on “Κ.Μητσοτάκης σε ιερέα: «Εμείς θα έρθουμε για να διαφυλάξουμε την πατρίδα, την πίστη και την οικογένεια» (φωτο)

  1. Ναι ρε γουρλό, αλλά το φέσι των 260 μυρίων δεν λες πότε θα το ξεπληρώσετε. Όταν |Θα έχετε έρθει "Για Να Διαφυλάξετε Την Πατρίδα, Την Πίστη Και Την Οικογένεια" ή πριν;

  2. Αδ-όνειδος αλήθεια : Τον λιγουρεύστέ …τον λιγουρεύεστε … ανοιχτέ την αγκαλία σας να τον απολαύσετε !!!

    Ομορφάντρα μου
    είσαι η ελπίδα μας …
    πήδα μας … πήδα μας …

    Ο Κούλης είναι η λύση …
    Ο επίγονος είναι η λύση …
    που είναι σαβουρογάμης
    και θα μας @αμίσει ……

    Δεν είμαστε καλά …
    δεν έχουμε μυαλό
    είμαστε κολλημένοι ..
    με τον Μιζοτακισμό…

    Δεν είμαστε καλά…
    τον έχουμε αρχηγό …
    είμαστε μαζόχες …
    με τον Κούλη τον χαζό…

    Χαζό- Κούλης είναι η λύση …
    Ο γουρλομάτης είναι η λύση …
    που είναι γκόμενος
    και θα μας ξεσκίσει …

    ΚΟΥΛΗ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ …

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ: ΚΟΥΛΗ, ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ;;; ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ;;;;;;
    ΚΟΥΛΗΣ: ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΑ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΟΥΛΗΣ: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕ ΕΧΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

  4. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ … ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΙΟ ΜΑΛ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ….

  5. Καμαρώστε τόν λεβέντη αυτόν πού θα διαφυλάξει τήν πατρίδα ,τήν θρησκεία καί τήν οικογένεια ΟΤΑΝ έλθει στήν εξουσία.Άνθρωπος πού δέν δούλεψε ποτέ του,πού δέν πείνασε,πού μεγάλωσε χωρίς προβλήματα(άλλωστε όλος ο κόσμος τό λέει,πώς ο πατέρας του ,ήταν ο "αρχιερέας" τής διαπλοκής),πώς είναι σέ θέση νά καταλάβει,τί σημαίνει ανεργία,τί σημαίνει φτώχια,τί σημαίνει αγωνία γιά τό αύριο,τί σημαίνει σήμερα άνθρωποι χωρίς όνειρα γιά τό αύριο, αυτός ο άνθρωπος πού τό κόμμα του είναι καί αυτό υπεύθυνο γιά τήν κατάντια τής πατρίδος μας καί πού τό κόμμα του χρωστά στό κράτος ,κοντά στά 300 εκατομύρια,τά οποία ουδέποτε θά πληρωθούν,νά σού τό παίζει καί προστάτης.Ο "άνθρωπος",πού όταν ανοίγει τό στόμα του,κάνει τόση φασαρία ,όσο οί άδειοι τενεκέδες,χωρίς νά λέει κάτι ουσιώδες καί χρήσιμο.Καί αυτός προαλείφεται γιά αυριανός πρωθυπουργός τρομάρα του καί τρομάρα μας.Πολύ θά ήθελα νά γνώριζα,ποίοι τόν σπρώχνουν γιά πρωθυπουργό μέ τό έτσι θέλω,γιατί από μόνος του,ή θέση τού κλιτήρα ,πολύ θά τού έπεφτε.Ευχωμαι λίγο πρίν τόν γκρεμό,νά συνέλθουν οί συνέλληνές μου καί νά τόν ξαποστείλουν μαζί μέ όλα τά υπόλοιπα λαμόγια πού τό παίζουν ….πολιτικοί.Τους είδαμε, τούς μάθαμε ,άντε νά πάν στόν αγύριστο .ΜΕ ΘΥΜΟ. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΞΣ

Comments are closed.