Με αριστερή κυβέρνηση «δεν κουνιέται φύλλο»! «Άλλα λέγαμε και άλλα κάναμε», λένε στον ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν αντιδρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον απόηχο της επίσκεψης Μέρκελ και της ένθερμης υποδοχής από τον «αγωνιστή» Τσίπρα, αξίζει να αναφερθούμε στην ανεξήγητη αδράνεια που υπάρχει στην Ελλάδα του 2019.

του Άρη Δημόπουλου

Σε οποιαδήποτε άλλη συγκυρία στην Ελλάδα της κρίσης και με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, τους δρόμους της Αθήνας αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων θα πλημμύριζαν οργισμένοι πολίτες κατά της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Για πολλούς, σχεδόν για το σύνολο του ελληνικού λαού, η «σιδηρά κυρία» της Γερμανίας αποτέλεσε το μνημονιακό σύμβολο πάνω στο οποίο γράφτηκαν οι σελίδες των 3 σκληρών μνημονίων που άλωσαν την Ελλάδα.

Άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος προκειμένου σήμερα να έχουν στην Αθήνα αυτές τις εικόνες, που πλέον τις βλέπουμε μόνο σε βίντεο προηγούμενων ετών, όταν Ελλάδα δεν είχε αποκτήσει την πρώτη της αμιγώς αριστερή κυβέρνηση:

Τα βίντεο από την προηγούμενη επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου εν έτει 2012 είναι αμέτρητα, εκεί όπου χιλιάδες…εξαγριωμένων πολιτών, κυρίως φίλα προσκείμενοι στην αριστερά, έβγαιναν στους δρόμους προκειμένου να γιουχάρουν τόσο την Α.Μέρκελ όσο και τον τότε Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σήμερα, εν έτει 2019 και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η επίσκεψη της Καγκελαρίου βρήκε μία Αθήνα….έρημη, με δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας και μερικούς εκατοντάδες μόνο αντιεξουσιαστές να έρχονται σε διαμάχη με τους αστυνομικούς.

Οι διαφορές είναι χαώδεις:

Θυμίζουμε εξάλλου η σημερινή συγκυρία της επίσκεψης Μέρκελ δεν έχει στο προσκήνιο μόνο τα οικονομικά θέματα, αλλά και τα εθνικά, καθώς η ίδια ήρθε να στηρίξει από ελληνικό έδαφος τον Α.Τσίπρα στην προσπάθειά του να περάσει την ανθελληνική Συμφωνία των Πρεσπών!

Παρόλα αυτά όλοι εκείνοι οι…αγανακτισμένοι πολίτες, που αγνοούνται από τις πλατείες και τους δρόμους της χώρας τα τελευταία 4 χρόνια, έλαμψαν και σήμερα δια της….απουσίας τους στην υποδοχή της Μέρκελ!

Ως εκ τούτου λοιπόν ας μην μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση πως κανείς απολύτως δεν αντιδρά όταν ακούγονται τα παρακάτω από βουλευτή της κυβέρνησης.

Φαίνεται πως στο υποσυνείδητο του Έλληνα έχει χαραχτεί για τα καλά το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»:

πηγη

loading...

2 thoughts on “Με αριστερή κυβέρνηση «δεν κουνιέται φύλλο»! «Άλλα λέγαμε και άλλα κάναμε», λένε στον ΣΥΡΙΖΑ και κανείς δεν αντιδρά (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Αυτός είναι πολύ Μ…..ς. Όποτε τον βλέπω θα ήθελα να του σπάσω τα μούτρα.

  2. welcome back madame merqel

    tsipropano speaking… xoxoxo!!!

Comments are closed.