Θα μπορούσε ο Πάνος Καμμένος να ηγηθεί μιας κυβέρνησης Εθνικής συναίνεσης ;

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι , στο πρόσωπο του συγκεκριμένου Πολιτικού αλλά και του Κόμματος που ηγείται , ζυγίζονται για πρώτη φορά , τόσα πολλά καθοριστικά για το
πολιτικό σύστημα και για το μέλλον της χώρας.

Εάν αποδεχτούμε ότι , το ζωτικής σημασίας ζητούμενο είναι – και είναι –  να υπάρξει επιτέλους μια Κυβέρνηση , «εθνική ομάδα » για τα επόμενα 3 χρόνια , αυτομάτως μπαίνουμε στην αναζήτηση προσώπων.

Εκεί , οι προϋποθέσεις είναι εξαιρετικά σοβαρές.

«Ξένο κρέας» για το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ όπως όλα δείχνουν , είναι ο συγκεκριμένος Πολιτικός και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ , ο οποίος παράλληλα μισείται ( για τις διπλωματικές του ικανότητες ) από τον άλλο Πολιτικό Πόλο , ΝΔ και πρώην ΠΑΣΟΚ.

Όσο του καταλογίζεται ότι δίνει χρόνο στο ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου να βρει τα «πατήματα » που χρειάζονται για να συνεχίσει , άλλο τόσο ( από το ίδιο το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ) του καταλογίζεται «αποστασία»

Στην πρώτη περίπτωση αυτοί που ενοχλούνται προσπαθούν να αποδομήσουν την προσωπικότητα του συγκεκριμένου Πολιτικού , στην δεύτερη περίπτωση ( του ΣΥΡΙΖΑ ) να διαβάλουν το Κόμμα των ΑΝΕΛ , οι Βουλευτές του οπίου θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι στην φάση αυτή – με βάση την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους μια Εθνική Κυβέρνηση – να μείνουν ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθιά .

Από την άλλη ο συγκεκριμένος πολιτικός , υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει περισσότερο αποδεκτός από το πατριωτικό αντίβαρο που δημιουργείται στην χώρα ( εγγυήσεις ότι δεν θα το προδώσει ) και πάλι υπό προϋποθέσεις , θα μπορούσε να συνεχίζει να στηρίζει … όλο αυτό που μέχρι τώρα στήριζε.

Με βάση τις λίγες αυτές διαπιστώσεις και με γνώμονα το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ – και μόνο – και τις επείγουσες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από ουδέτερες συλλογικές κρίσεις , οι δομές μας ,  το άτυπο «Συμβούλιο Εθνική Ασφάλειας » με παρόντα τα μέλη του Τμήματος Πολιτικής Επιθεώρησης , την Παρασκευή 11 του τρέχοντος μηνός θα συνεδριάσουν σε γνωστό Ξενοδοχείο στην Αθήνα , προκείμενου:

*Να αξιολογηθεί το κατά πόσον,  οι διαθέσιμες και οι εν δυνάμει δυνατότητες οδηγούν σε μια Κυβέρνηση Εθνικής συναίνεσης ή σε μια συγκυβέρνηση τουλάχιστον τριών κομμάτων

*Ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να «τραβήξουν» το Πολιτικό σύστημα ώστε να «αποδεχτεί» να εκφραστεί – για τα επόμενα 3 χρόνια – μέσα από μια Κυβέρνηση Εθνικής συναίνεσης.

Υγ. Στη συνεδρίαση μπορούν να έρθουν μέχρι 30 φίλοι μας , επιπλέον.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Γραμμ. Δ/κου )

loading...

2 thoughts on “Θα μπορούσε ο Πάνος Καμμένος να ηγηθεί μιας κυβέρνησης Εθνικής συναίνεσης ;

  1. …καμμένος είναι, μπορεί να ηγηθεί καί σέ άλλους καμμένους…

  2. Ο Καμμένος θυσίασε τον εαυτόν του στόν Σύριζα γιά να σωθεί ότι μπορούσε να σωθεί από τον στρατό. Σκεφτείτε πόσο χειρότερα θα ήσαν τά πράγματα άν ηταν υπουργός άμυνας ο Βίτσιας ή ακόμη καί η Τασία . ΜΑΓΚΙΑ τού Καμμένου πού θα έσωζε τήν Ελλάδα, θα ήταν να αναλάβει τον στρατό, να συννενοηθεί μέ τούς Ρώσους για να πάρει στήριξη καί να πέσει μέσα στήν βουλή να βάλει στήν θέση τους τα μειοψηφικά τομάρια τών μνημονιακών κομμάτων πού έχουν παραβεί τό σύνταγμα καί κομματιάζουν τήν Ελλάδα. Σε μία τέτοια περίπτωση ο λαός θα τόν συγχωρούσε γιατί θα καταλάβαινε τά βαθιά πατριωτικά κίνητρα πού τόν εξανάγκασταν να στηρίξει τόν ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.