“Aλέξης Τσίπρας: Σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και την καλωσορίζουμε”

Σήμερα γεννήθηκαν οι ξένοι Μακεδόνες και η γλώσσα τους με την υπογραφή του καθεστώτος σου, κ. Τσίπρα, και τα μεγάλα οφέλη αφορούν μόνο τους αυλικούς σου, ο ελληνικός λαός ξεφτιλίζεται και πεινάει.


ΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Το παρασιτικό καθεστώς Τσίπρα κέρδισε την εξουσία παραδίδoντας την εθνική ταυτότητα της Μακεδονίας Σλάβους, Αλβανούς και Βούλγαρους.

Ένα 20% ψηφοφόρων εμπόρων του Ελληνισμού που μετακινούνται επί δεκαετίες από το ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία και τώρα βρίσκονται στο ΣΥΡΙΖΑ, γεμίζοντας με μαύρα λεφτά τους λογαριασμούς τους, ξεπουλώντας και ληστεύοντας την Ελλάδα περήφανα.

Μπράβο, στον κ.Τσίπρα, και το καθεστώς του. Πούλησε τους Έλληνες Μακεδόνες στην καλύτερη τιμή. Σειρά και η υπόλοιπη Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας.

Βαράνε τα νταούλια των εχθρών του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχει Βόρεια Μακεδονία. Υπάρχουν μόνο Μακεδόνες και δεν είναι Έλληνες πια εξαιτίας του καθεστώτος Τσίπρα.

Λ.ΚΑΛ.

loading...

5 thoughts on ““Aλέξης Τσίπρας: Σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία και την καλωσορίζουμε”

  1. Σήμερα Γεννήθηκε Η Βόρεια Μακεδονία και σε σιχτιρίζουμε.

  2. Σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία , αλλά πέθανε η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  3. 25 Ιανουαριου 2019.αποφραδα ημερα του Ελληνισμου.Παραδιδεται το ονομα της Μακεδονιας στους Σλαβοβουλγαρους.Οι εφιαλτες της ελληνικης εξουσιας προδοδουν τα ιερα και οσια της ιστοριας μας.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ.Να φυγουν οι προδοτες απο αυτη την ελληνικη γη.Ειναι ανεπιθυμητοι.Περιφρονηστε τους,διωξτε τους,κυνηγηστε τους.Ειναι εχθροι της πατριδας μας.Μας ποτισαν θλιψη και οργη.

  4. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ……ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ………ΤΣΙΠΡΑΣ

Comments are closed.