Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 29/1/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Το International Hellenic Association-ΙΗΑ (USA) ανακοινώνει ότι η εκδήλωση της Τρίτης 29 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ αναβάλλεται, κατόπιν
αιφνιδιαστικής άρνησης του Πολεμικού Μουσείου, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να διαθέσει την αίθουσα.

Η αίθουσα είχε κλειστεί από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 από την συν-διοργανώτρια Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, η οποία ενημερώθηκε αιφνιδιαστικά, την παραμονή της εκδήλωσης, ότι ακυρώνεται η σχετική κράτηση και ότι η εκδήλωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Προφανώς, εν όψει του άρθρου 6 της «Συμφωνίας των Πρεσπών», η εκδήλωση ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ θεωρείται ανεπιθύμητη.

Το ΙΗΑ εκφράζει την λύπη του για την αιφνιδιαστική ακύρωση της εκδήλωσης αυτής και ήδη αναζητά άλλους χώρους για την πραγματοποίηση της στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Από το ΔΣ του ΙΗΑ

Πηγή: INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION

loading...

4 thoughts on “Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ 29/1/19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

  1. Τι δεν καταλαβαίνεις εσύ, αριστερο-δεξιέ, της παγκοσμιοποίησης;

  2. Ειδες ο μπουζουκοβιος γερων? ακομα δεν τον βαλανε στην θεση τσααακ τοις κεινων ρημασι πειθομενος λες και κανει αυτος κουμαντο!! οτι του πουνε οι απλυτοκουμμουνιστες κανει και εβαλε ο ταλαιπωρος να πεταξουν και τα μιραζ απανω απο τα κεφαλια τους οταν αναλαμβανε το παπουδι το υπουργειο!! Ελατε ελατε πηραν το σημα μεσω vhf οι πιλοτοι και βοοουυυυυμ περασανε απο πανω τους την ωρα της παραλαβης αναθεσης καλλυτερα του υππουργειου και φρααατςς εχεσε αυτος τα βρακια του!!! τετοια βλεπουν και ακουνε οι τουρκοι απο απεναντι και γελανε και τα αυτια τους….ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…

  3. ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΕΖΗΣΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ,ΜΠΟΥΚΑΡΕ Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.

  4. Σε τι διαφέρουν οι δικτατορίες από τις σύγχρονες δημοκρατίες;
    Βλέπετε διαφορές;

Comments are closed.