ΣΕ ΡΟΛΟ “ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ” Ο… ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΧΕΡΗΣ ΤΗΣ 17Ν;

Σχεδιάζεται δολοφονική επίθεση κατά πολιτικού προσώπου;

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Μια έκτακτη και άκρως αποκαλυπτική είδηση δημοσίευσα στην Ελεύθερη Ώρα την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 στη στήλη μου “Τσουκνίδα” και στην οποία πέραν των άλλων συγκλονιστικών αποκαλύψεων, επεσήμανα ότι αξιόπιστη και υψηλότατη πηγή μου εκ του εξωτερικού μου αποκάλυπτε με ιδιαίτερη ανησυχία:

«…είναι σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο σε βραχονησίδα στο Αιγαίο Πέλαγος! Εξ ου και οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που ενδεχομένως έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες»!
ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

Όμως, δεν πέρασαν παρά πέντε (5) ημέρες, μόνο, και ήλθε να μας επιβεβαιώσει ο Αντιπρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος, των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Παναγιώτης Σγουρίδης! Ο οποίος δήλωσε μεταξύ των άλλων σε ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών με αφορμή το ενδεχόμενο της καθυστέρησης της κύρωσης από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών:

«Μπορεί να συμβούν γεγονότα! Τι θα μπορούσε να συμβεί; Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν»!

Σήμερα (31 Δεκεμβρίου 2018) θα σας καταστήσω κοινωνούς μιας ακόμη αποκλειστικής είδησης και η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης! Και για την οποία, απεύχομαι να υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα επιβεβαίωσης! Αλλά, υποχρέωσή μας είναι η δημοσίευσή της, προκειμένου να ενημερωθούν οι επαΐοντες της ελληνικής Πολιτείας!

Η υψηλότατη λοιπόν πηγή μας, μας ενημέρωσε ότι σχεδιάζεται να προηγηθεί αυτού του “θερμού επεισοδίου” στο Αιγαίο Πέλαγος, που σκοπό έχει να δημιουργήσει καθεστώς “νέων Ιμίων”, ούτως ώστε να αναγκαστούμε να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, για την συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, μια τρομοκρατική επίθεση!

Από τη στιγμή που ένα τρομοκρατικό χτύπημα και ακολούθως ένα θερμό επεισόδιο, θα βρουν την κυβέρνηση πολύ ευάλωτη και ενδεχομένως αδυνατισμένη, για να τη σύρουν ΗΠΑ και Τουρκία σε διαπραγματεύσεις! Βεβαίως, για μια ακόμη φορά υπό τη μορφή του “ηττημένου”!

Άλλωστε το ίδιο ακριβώς δεν έγινε πριν από 22 χρόνια στις βραχονησίδες των Ιμίων, όταν αμφισβητήθηκε η εκεί θαλάσσια ελληνική κυριαρχία και η μετατροπή της περιοχής σε “γκρίζα ζώνη”;
ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

Ωστόσο το ρεπορτάζ μας τρέχει και σήμερα Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019, θα σας αποκαλύψω πως – ενδεχομένως – η τρομοκρατική επίθεση να είναι μια δολοφονική επίθεση κατά πολιτικού προσώπου και θα γίνει – σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μας του εξωτερικού – από εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση, που σκοπό έχει να αντικαταστήσει επί της ουσίας την παλαιότερη εγκληματική δράση της 17 Νοέμβρη! Αυτοί οι κύκλοι λοιπόν, εκτιμούν ότι το γενικότερο κλίμα και ο σημερινός χρόνος είναι κατάλληλος στην επαναφορά των πιστολιών, που έχουν ένα και μόνο σκοπό. Την πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, προκειμένου η χώρα μας μετά και το θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, να παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στην Τουρκία, που ως αποτέλεσμα θα έχουν τη συνεκμετάλλευση του αμύθητης αξίας ορυκτού μας πλούτου στο ελληνικό Αρχιπέλαγος!

Και το δικό μας ερώτημα είναι – αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σχέδια, που η δημοσίευσή τους εκ μέρους μας αποσκοπεί στην ανατροπή αυτών των σατανικών μεθοδεύσεων – υπάρχει σχετική σύνδεση με τη νέα ενισχυμένη άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα; Που ως γνωστόν η “δημοκρατική” κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χορηγεί στον “Λουκά” της 17 Νοέμβρη, την τρίτη κατά σειρά και η οποία είναι έξη ολόκληρων ημερών;

Έξω λοιπόν για άλλη μια φορά, ο πολύ-ισοβίτης τρομοκράτης – δολοφόνος!

Έτσι μήπως αυτή η άδεια μπορεί και να χαρακτηριστεί, ως άδεια “καθοδηγητική”;

Αφού θα πρέπει να συνυπολογίσουμε – σύμφωνα πάντα με την αξιόπιστη πηγή μας εκ του εξωτερικού – πως η Τουρκία έχει εξασφαλίσει τη μη παρέμβαση των ΗΠΑ για 72 ώρες, μετά την εκδήλωση του θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο Πέλαγος!

Στο έκτακτο “κόκκινο πιπέρι” της 31ης Δεκεμβρίου 2018 ρωτούσαμε τον Α΄ ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη:

«…επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ κάνατε μια αιχμηρή δήλωση: “Αν κληθούμε να πολεμήσουμε κατά της Τουρκίας, κανείς δεν θα ΄ρθει στο πλάι μας. Σ΄ αυτό τον πόλεμο θα είμαστε μόνοι μας”! Δηλαδή, στην περίπτωση αυτού του θερμού επεισοδίου, τι θα είστε Ναύαρχε Αποστολάκη; Ένας νέος Ναύαρχος Χρήστος Λυμπέρης της κυβερνήσεως Κώστα Σημίτη, οι οποίοι παραχώρησαν ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα; Ή θα σηκώσετε το υψηλό ανάστημά σας εκ της κορυφαίας θέσεως που κατέχετε, αναλογιζόμενος το στρατιωτικό σας όρκο υπέρ της προασπίσεως της ακεραιότητας της Πατρίδος και έτσι, θα χαλάσετε το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδος μας;»!

Γνώστης όλων των παραπάνω υψηλών πληροφοριών, είναι και ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος! Που γνωρίζουμε ότι έχει ενημερωθεί καταλλήλως! Και μη πει όχι! Γιατί θα τον πούμε ψεύτη!

Έτσι, “Μακεδονομάχε” Πάνο Καμμένε, πάψε να στηρίζεις εσύ και το κόμμα σου αυτήν την κυβέρνηση! Αποχώρησε τώρα! Ρίξε τώρα την κυβέρνηση των νέο-κομμουνιστών, που επί τρία και πλέον χρόνια στηρίζεις! Μόνο αν τη ρίξεις θα συμμετέχεις δραστικά στην ακύρωση του θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο μας και θα αποτρέψεις την έγκριση από τη Βουλή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!

Η αποχώρησή σου από τη Βουλή, όταν έλθει η εμετική Συμφωνία των Πρεσπών εκεί, θα είναι μια πονηρή και ύποπτη πολιτική κίνηση εκ μέρους σου, που σκοπό θα έχει, όχι την ανατροπή της παραδόσεως της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, αλλά τη διάσωση της πολιτικής σου υπάρξεως και μόνο!

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...