Λεβέντης: Στις πλάτες μου θα βγάλει τους “151” ο Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να εξοντώσουν ότι εκφράζει τη δημοκρατία στον ευρύτερο κεντρώο χώρο», είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή
εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Λεβέντης έκανε επίθεση στους «αποστάτες» του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι «στις πλάτες μου θα βγάλει τους 151 ο Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών».

loading...

1 thought on “Λεβέντης: Στις πλάτες μου θα βγάλει τους “151” ο Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών

  1. Κύριε Λεβέντη έχετε κάνει ένα μεγάλο λάθος υποτιμάτε και θεωρείται άχρηστο κάθε βουλευτή που φεύγει από εσάς. Ας υποθέσουμε πως έχετε δίκιο. Εσείς λοιπόν κύριε Λεβέντη πως καταφέρατε και βρήκατε τόσους πολλούς άχρηστους για τα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων; Ιδεολόγους δεν είχες κύριε Λεβέντη στο κόμμα σου, μόνο τυχοδιώκτες είχες και σου φεύγουν όλοι ή μήπως εσύ έκανες τα περισσότερα λάθη; Εσύ δεν έλεγες ότι κάθε 6 μήνες θα τους αλλάζεις; Πες μας κύριε Λεβέντη το τήρησες; Ούτε μια φόρα. Υποτίθεται ότι αυτό ήταν το πιο πρωτότυπο πράγμα που είχε προταθεί ποτέ από πολιτικό σχηματισμό, με σκοπό να μην διαπλέκονται οι βουλευτές με την εξουσία(ως βουλευτές του κοινοβουλίου τουλάχιστον). Παρόλα αυτά σας σέβομαι διότι λέτε και αλήθειες που άλλοι ενώ της ξέρουν δεν τις λένε και μιλάω κυρίως για τα εθνικά θέματα, για όλα τα εθνικά θέματα που αφορούν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Comments are closed.