Παραλήρημα Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο…Ακενοτούμπο λέει ότι είναι Έλληνας» (vid)

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;» διερωτάται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Ανευ προηγουμένου παραλήρημα από τον Αδωνι Γεωργιάδη που δε δίστασε να αμφισβητήσει δημόσια το γεγονός ότι μόνο η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι αρκετή για να χαρακτηρίζει Έλληνας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε μια εποχή που ο Γιάννης βγάζει ασπροπρόσωπη την Ελλάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  ρίχνει νερό στο μύλο του διχασμού, μιλώντας υποτιμητικά για τον σημαντικότερο αθλητικό «Πρέσβη» της Ελλάδας στο εξωτερικό.

«Ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Έλληνας δεν παίζει;» λέει αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Blue Sky. Στη συνέχεια, αφού προφέρει σωστά το όνομα του star του NBA, προσθέτει. «Ο Αντετοκούνμπο ο Έλληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε. Πώς τον λένε; “Ο Έλληνας” τον λένε και καλώς τον αποκαλούν έτσι».

loading...

8 thoughts on “Παραλήρημα Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο…Ακενοτούμπο λέει ότι είναι Έλληνας» (vid)

  1. Πολύ σοβαρή είδηση μας έδωσες!…. Άξιος ο μισθός σου!……….. Ποτέ δεν θα μας πείσετε ότι όσοι πατούν το Ελληνικό έδαφος καί δηλώνουν Έλληνες, είναι καί Έλληνες!…………….. Δηλαδή δεν είναι Νιγηριανός ο άνθρωπος;;!……………………….. …Ε.

  2. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Μ Ο Ν Ο ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, Π Α Ρ Α Β Ι Α Ζ Ο Υ Ν ΤΟ Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΤΟ ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ "ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ..

    ΥΓ: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΑΛΗΤΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"….

    https://www.youtube.com/watch?v=YA-_BV9QTz0

  3. Ο Γεωργιάδης απαντά στον δημοσιογράφο που λέει ότι είναι άλλο πράγμα η ιθαγένεια και άλλο πράγμα η εθνότητα. Κάνει κάποιο λάθος ο Γεωργιάδης;
    Έκανα το ανωτέρω σχόλιο, αλλά μη πιστέψει κανείς ότι υποστηρίζω τη Ν.Δ.
    Για εμένα αριστερά και δεξιά διαφέρουν μόνο στα λόγια, στην πράξη κάνουν τα ίδια. Δες μνημόνια, ανοιχτά σύνορα, τζαμιά κ.λ.π.

  4. ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΩΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ! ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ! ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ!!!!

  5. Ας μην απλοποιούμε τα πράγματα. Π.χ. δεν είναι Έλληνες όσοι Κινέζοι ζουν στην χώρα μας, ούτε Κινέζοι είναι όσοι Έλληνες ζουν στην Κίνα.

  6. ασε μωρη μπολσεβικα προπαγανδιστρια που προτιμας του μαυρους
    γιατι αραγε φασιστερε?????

  7. Μπραβο στον Αδωνι!
    Τολμαει και κλανει καταμουτρα το Αριστερο κατεστημενο
    ΘΑ υποστηριζετε παντα οποιον κατηγορει η Σταλινικη Αριστερα…..

  8. Για το αδελφακι μου το απορο παρανομησα
    ixnos.blogspot.com/2014/04/blog-post_2.html

    Γεωργιαδηs-Μανωλιδου μαζι με τον Πρετεντερη στη Μυκονο!
    antizitro.blogspot.gr/2017/09/blog-post_78.html

    Ο αντιπροεδροs τηs Νεαs Δημοκρατιαs Αδωνιs Γεωργιαδηs το 2007 πηρε τρια δανεια ενα 100.000 ευρω απο την εθνικη ενα 255.000 ευρω απο την Alpha Bank και ακομη ενα 274.000 ευρω επισηs απο την Alpha Bank!
    Τα ποσα που χρωσταει σημερα φτανουν τιs 623.000 ευρω!!!
    iefimerida.gr/news/381468/

    μπουμπουκοs νοβαρτοσκυλοs

Comments are closed.