Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος και μια έντιμη διακυβέρνηση

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στονίζει ότι η χώρα χρειάζεται
ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο» – «Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά»
«Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος. Αξίζουμε επίσης μια έντιμη και ειλικρινή διακυβέρνηση. Και μια πολιτική ζωή με αλήθεια και με διαφάνεια», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Ούτε άλλη πόλωση. Χρειάζεται ενότητα, αλληλεγγύη και σχέδιο για το αύριο».

Με αναστοχαστική διάθεση, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι τον χρόνο που πέρασε «πολλοί είδαν τη ζωή τους να γίνεται χειρότερη», καθώς «οι φόροι εξακολουθούν να πνίγουν τους Έλληνες και η ανομία γεμίζει με ανασφάλεια την καθημερινότητά τους. Ψέματα και τεχνητοί διχασμοί δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή».

«Όλα αυτά, πρέπει να μείνουν πίσω μας. Είναι καιρός να συναντηθούμε ξανά με την αλήθεια και την πρόοδο. Να προχωρήσουμε μπροστά», επισήμανε.

«Το γύρισμα του χρόνου μας οδηγεί και σε ένα γύρισμα της ιστορίας μας. Ας κάνουμε, λοιπόν, ένα ξεκίνημα ελπίδας. Καλή χρονιά. Το 2019 θα πάμε μπροστά. Το αξίζουμε και το μπορούμε, κατέληξε. 

loading...

4 thoughts on “Μητσοτάκης: Οι Έλληνες αξίζουμε ένα καλύτερο κράτος και μια έντιμη διακυβέρνηση

  1. Κούλης : «Είναι καιρός να προχωρήσουμε μπροστά»
    (Μα τι ζητάω? Μιά ευκαιρία την κυβέρνηση να πάρω …)

    Οι Μητσοτάκηδες δεν είναι τίποτα περισσότερο μία διαχρονική σταθερά του ελληνικού πολιτικού συστήματος με ελάχιστη λαϊκή αποδοχή, αλλά με μεγάλη εξάρτηση από ντόπια και ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που έχουν την έδρα τους στη Δύση.

    Ο ίδιος είναι ο γόνος μίας πολιτικής οικογένειας, ενός πολιτικού τζακιού που παραδοσιακά έχει σχέση με ισχυρά τμήματα τόσο του αμερικανικού, όσο και του γερμανικού κατεστημένου.

    Η ίδια η πολιτική ύπαρξη του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι προϊόν αυτής της οικογενειακής παράδοσης και του πλέγματος των εξαρτήσεων της οικογένειας Μητσοτάκη από πολιτικά και οικονομικά κέντρα του εξωτερικού.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αντικειμενικά, δεν έχει καμία άλλη ιδιότητα πλην εκείνης του υιού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ενός πολιτικού που είχε υπηρετήσει ανάλογα με την εποχή και τη συγκυρία είτε τον αμερικανικό, είτε τον γερμανικό παράγοντα.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντικειμενικά καμία άλλη δυνατότητα από το να συνεχίσει με την ιδιότητα του γιου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

    Του Σωτήρη Καψώχα
    (Τα κόμματα και οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την οικονομία και οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο, να ασκούν κριτική, να επικρίνουν τους πολίτες και τους αντιπάλους, να κάνουν σχέδια για επανακατάληψη της εξουσίας, να ερωτοτροπούν με εξωχώριους φορολογικούς παραδείσους και να διαλαλούν το επερχόμενο λαμπρό μέλλον της χώρας, χωρίς να δέχονται μύγα στο σπαθί τους. Με περισσό θράσος και υπερβάλλουσα υποκρισία πολιτικά πρόσωπα του σωλήνα, ανεπάγγελτοι γόνοι, τρωκτικά του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και τυχοδιώκτες της ιδεολογικής κυριαρχίας των αγορών και των άνομων συμφερόντων, κηρύττουν καθημερινά το μίσος και την καταστροφή. Κατηγορούν και υπονομεύουν οτιδήποτε καλό πάει να γίνει και με την «ευγενική» συνδρομή του μιντιακού συστήματος, δημιουργούν την εικόνα χάους, ανομίας, διάλυσης και φαυλότητας, στηλιτεύοντας τους πολίτες γιατί επέτρεψαν στον Τσίπρα και το κόμμα του να αναλάβουν τα ηνία της διακυβέρνησης.)

    ΥΓ: Τα Δρακουλόπαιδα , τα Δρακουλοέγγονα και τα άπληστα Μητσοτακό-υποταχτικά θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΤΣ (ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ)

  3. Εγω θα ντρεπομουνα στη θεση σου..

  4. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ !!!!

Comments are closed.