Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ κωλόχαρτο η δήθεν τροπολογία για το ακατάσχετο αγροτών !!!!

Εαν βγάλω όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ακατάσχετο επιδοτήσεων (και όχι 7500 αλλά όλες τις επιδοτήσεις) είναι σίγουρα πάνω απο 700 σελίδες Ελληνικά και ευρωπαϊκά έγγραφα.
Απαντήσεις Παπανάτσιου, Τσακαλώτου, γγ φορολογικής διοίκησης, νομικό συμβούλιο του κράτους, ευρωπαικός κανονισμός, συνήγορος του πολίτη, κλπ. Σήμερα ψηφίζουν οι απατεώνες ακόμη ένα κωλόχαρτο (που μπορεί να ισχύσει φέτος λόγο προεκλογικής περιόδου) και να γίνει και αυτό συνέχεια της συλλογής μου. Ένα χαρτί 1,5 σελίδων που δεν ξεκαθαρίζει απολύτως τίποτα, γραμμένο απο άτομο μειωμένης νοητικής αντίληψης !!!! Δεν ξεκαθαρίζει α΄εαν ισχύει το 1250 κάθε μήνα και επιπλέον 7500 στις επιδοτήσεις. Δεν περιλαμβάνει τις εξισωτικές, τα βιολογικά και ένα σωρό άλλα προγράμματα. Τέλος ενώ υπήρχε πάντοτε νομοθεσία για ακατάσχετο αγροτικών επιδοτήσεων, οι τράπεζες ποτέ δεν το τηρούσαν θεωρώντας πως είναι αγροτική επιδότηση όσο είναι στον λογαριασμό του ΟΠΕΚΕΠΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι υπόχρεος να καταβάλει τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων ακέραια και χωρίς κανέναν συμψηφισμό, απο την στιγμή όμως της κατάθεσης έπαυαν τα χρήματα να είναι επιδοτήσεις και οι απατεώνες – κλέφτες των τραπεζών τα βάφτιζαν καταθέσεις και νομιμοποιούσαν την κλοπή ως κατάσχεση, αυτό όμως ούτε αλλάζει ούτε ξεκαθαρίζει με την περίφημη ντροπολογία Υπάρχει δεδικασμένο στα Χανιά για σχετική περίπτωση που ο αγρότης νίκησε την τράπεζα Πειραιώς !!!!
Στην ντροπολογία που ψηφίζεται σήμερα η οποία βρίθει αοριστιών, ασυναρτησιών στην ουσία δεν λύνει κανένα πρόβλημα αλλά αμβλύνει το υπάρχων. Δεν πρόκειται για τροπολογία αλλά για ένα κωλόχαρτο 1,5 σελίδων με σκοπό την εξαπάτηση του αγροτικού κόσμου….. 

loading...