Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ: «ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!»

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ-ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ 


Οργή Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος: Να ακυρωθεί η επαίσχυντη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Έντονη είναι η αντίδραση των κληρικών με αφορμή την συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τη σχέση Κράτους-Εκκλησίας. 
Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος-συνδικαλιστικό όργανο των κληρικών όλης της χώρας ζητά με ανακοίνωσή του από τους Μητροπολίτες να σταματήσουν την «επαίσχυντη συμφωνία Ιερωνύμου -Τσίπρα» και  προειδοποιούν ότι δεν θα μείνουν σε αυτή μόνο την αντίδραση.
Οι κληρικοί αντιδρούν ειδικά στην παράγραφο της συμφωνίας σύμφωνα με την οποία «το Ελληνικό Δημόσιο και η Εκκλησία αναγνωρίζουν ότι οι κληρικοί δεν θα νοούνται στο εξής ως δημόσιοι υπάλληλοι και ως εκ τούτου διαγράφονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών».
Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος δηλώνει ότι «θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία» και τονίζει ότι «Ο καιρός του σιγάν έληξε για τους Κληρικούς. Είμαστε πλέον στον καιρό του λαλείν και του πράττειν». 
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
«ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ …………!!!!!!!!
Καλούμε τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ακυρώσουν στην Ιεραρχία τα προ καιρού συμφωνηθέντα Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού.
Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία.
Οι αντιδράσεις μας πρόκειται να είναι μαζικές και πρωτόγνωρες στην ελληνική ιστορία.
Ο απλός παπάς από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, από τα Επτάνησα μέχρι και τα Δωδεκάνησα θα ξεσηκωθεί και θα ταυτισθεί μαζί μας σε αγώνες όχι μόνο για τα εφημεριακά δίκαια αλλά και για την διατήρηση της Ελληνορθοδόξου παραδόσεως μας. Άλλωστε, αυτός είναι που βάσταξε και βαστά μαζί με τους λαϊκούς αδελφούς μας, το βάρος της κρίσης και συνεχίζει την ολοπρόθυμη προσφορά του και τον συντονισμό πλήθους εθελοντικών δράσεων.
Ο καιρός του σιγάν έληξε για τους Κληρικούς. Είμαστε πλέον στον καιρό του λαλείν και του πράττειν.
Αισθανόμεθα προδομένοι από όσους συμμετείχαν στις διαβουλεύσεις για την λήψη των αποφάσεων, ερήμην των άμεσα ενδιαφερομένων που είναι οι Εφημέριοι της Ελλάδος και το χριστεπώνυμο πλήρωμα.
Σε μια χώρα που ξεπουλώνται τα πάντα δεν θα περιμένουμε το επόμενο χτύπημα που πλήττει την πίστη.
Καλούμε και τον λαό ο οποίος ζει μαύρες μέρες με ανέχεια και αγωνιά για το μέλλον να στηρίξει τους Κληρικούς και την Εκκλησία της Πατρίδας μας .
Έχουν καταφέρει μερικοί από καιρό να στρέψουν μέρος του λαού εναντίον του Κλήρου, εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, επιζητώντας να εξασθενήσουν τον ρόλο του παπά στην Ελληνική κοινωνία.
Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ θα πράξει τα δέοντα να ακυρωθεί η επαίσχυντη για αυτούς συμφωνία προβαίνοντας σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Σε κάθε δύσκολη εποχή της Ελληνικής ιστορίας όποιος τα έβαλε με την Εκκλησία ηττήθηκε κατά κράτος.
Αυτοί που δεν μας ήθελαν συνομιλητές στις δόλιες διαπραγματεύσεις τους, τώρα θα μας βρουν μπροστά τους».
«Δεν είναι συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας – Έγινε μεταξύ δύο προσώπων»

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, πατήρ  Γεώργιος Βαμβακίδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τον οποίο δεν αναγνωρίζει πλέον ως εκπρόσωπο της Εκκλησίας και ότι έχει δική του προσωπική ατζέντα

Ο π. Γεώργιος Βαμβακίδης τόνισε ότι δεν έχει περάσει ένας μήνας από την ολοκλήρωση των εργασιών της Ιεραρχίας. Και πως τις ημέρες που συνεδρίαζε, δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη το θέμα ούτε και έγινε αναφορά από τον Αρχιεπίσκοπο. 





loading...

8 thoughts on “Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ: «ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!»

  1. " Αγαπάτε αλλήλους" παπαδαριό!
    Το "διδάσκετε" μεν, αλλά -φευ(!)- το ζητάτε μόνο από τους άλλους φαίνεται…
    Άλλοι θα ήταν ευχαριστημένοι να είχαν μόνο τα "τυχερά σας !
    Πότε είπαμε είναι το επόμενο Ψυχοσάββατο να την κάνετε για τα κοιμητήρια μεριά;
    Το λέω για να πάρετε και ρέστα μαζί σας…

  2. Στην Ελλάδα γίνονται πράματα και θάματα,
    ορδές εισβολέων, Μακεδονία, Θράκη, Κύπρος, αναρχοσυμμορίτες,
    απατριδοι και ανθέλληνες πολιτικοί, οικονομία στα τάρταρα,
    για τίποτα δεν διαμαρτυρήθηκαν οι αδελφές του ελέους, αλλά
    για τον μισθό τους σαν δημόσιοι κηφήνες, αυτό τους αγρίεψε!
    Αναρωτιέμαι μόνο πόσοι από αυτήν την μάζωξη κηφήνων φοράνε
    στριγκάκια κάτω από τα μαύρα φουστάνια!

  3. Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος δηλώνει ότι θα δώσει αγώνες για να παραμείνει ως συμβατική υποχρέωση του κράτους η μισθοδοσία του Ιερού Κλήρου, ως έχει, ως αντάλλαγμα για τα όσα έχει προσφέρει η Εκκλησία προς την πολιτεία του μνημονίου και
    της διαφθοράς συμπληρώνω εγώ. Οι άγιοι πατέρες έπρεπε να γνωρίζουν ότι οι συνοδοιπόροι των μνημονιακών κυβερνήσεων δεν ύψωσαν καμία φωνή συμπάθειας
    προς το ποίμνιό τους για όλα τα βάσανα που περνά δεν είδαν ούτε φτώχια ούτε αυτοκτονίες ούτε ανέχεια στο ποίμνιο τους. Υποψιάστηκαν όμως ότι ήρθε ο καιρός που
    και αυτοί θα υποστούν αυτά που περνά όλος ο κόσμος και επαναστατούν.
    Αν ζούσε Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ θα ακολουθούσαν εκείνον όχι γιατί θα ήθελαν να το κάνουν αλλά γιατί θα συμφωνούσε ο Δεσπότης.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΜΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΜΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΜΑΛΛΛΟΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

  4. Ας εξετάσουμε τώρα το θέμα αυτό φεριπήν σύμφωνα με τον σταθερό σχεδιασμό του συστήματος (τα πρωτόκολλα της σιών δηλ. εκεί διαβάζετε το σύστημα διακυβέρνησης)και με μία του αναλυτικότερη τακτική που διαβάζετε στο έγγραφο {Σιωπηλά όπλα – Ήσυχοι πόλεμοι}
    http://terrapapers.com/siopila-opla-gia-athoryvous-polemous/
    http://www.offtherecord.net.gr/2017/05/07/%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81/
    Σύνδεσμος μέσα στο σύστημά μας σημαίνει μασονία και C.I.A..Με τίποτα δεν σημαίνει Χριστιανοσύνη δε,παρά τα αντίθετα είναι.
    Οι πολλοί Χριστιανοί σαν συντριπτική πλειονότης των κατοίκων εδώ,θα αντιδράσουν με αυτήν την απόφαση που προωθεί η παγκοσμιοποίηση των Ρόθτσιλντ και η πιστή τους διεθνή στρατιά ,δηλ. η μασονία καιc.i.a. .

  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΠΕΡΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΝΥΜΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ………….
    Η εκκλησία δεν είναι δε Χριστιανική ,αλλά εκκλησία των Ρόθτσιλντ,τα ίδια συμβαίνουν και περί Αγίου Όρους (οι δε αληθινοί Άγιοι της Πίστης μας δολοφονήθηκαν σύμφωνα με τους βίους τους αν διαβάσει κανείς από τις εκάστοτε επίσημες πολιτικές και εκκλησιαστικές[σιωπηλές συνέργειες κυρίως με την πολιτική εξουσία]ηγεσίες,εκεί που έδρασαν ,και τους καιρούς που έδρασαν ΚΑΙ ΣΥΝΆΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ.Τ.Λ.).
    Oι του συνδέσμου λοιπόν μασόνοι σε πλήρη μασονική αλληλεγκύη με τον μασόνο Ιερόνυμο και βάση σχεδιασμού θα παίξουν απλά τον ρόλο ΤΩΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.Τίποτα όμως δεν θα αλλάξει διότι είναι οι ίδιοι με τον Ιερόνυμο και της ιδίας αντίχριστης πίστης ,και όχι ότι πριν δεν ήταν το ίδιο και η εκλησία αυτή όπως και όλες στη γη,δηλαδή γιάφκες των Ρόθτσιλντ και μασονικές.Απλά γίνεται αυτό βάση σχεδιασμού της παγκοσμιοποίησης που διαβάζετε στην επιστολή του μασόνου Άλμπερτ Πάϊκς (πιο κάτω) προς τον ομότιμό του Τζιουζέπε Μανσίνι και που περιγράφοντε σε αυτήν οι 3 παγκόσμιοι πόλεμοι ,πότε και το γιατί θα γίνουν από το 1877!
    Όταν δηλαδή έτσι όπως ήταν πριν η εκκλησία (έστω αυτή των Ρόθτσιλντ),δηλαδή δημόσιο και νομοθετημένη επομένως στο σύνταγμα το ελληνικό σαν η κυρίαρχη πίστη η Χριστιανορθόδοξη,των Ελλήνων,πήγαινε κανείς περί σατανισμού,τη μασονία π,χ, στα δικαστήρια εδώ ή κάποια άλλη σατανιστική υποδεαίστερη οργάνωση,αναγκαστικά τα δικαστήρια εδώ θα καταδίκαζαν τις οργανώσεις αυτές σύμφωνα με τις αντίχριστες ενέργειές τους.Έχει γίνει αυτό δικαστικά εδώ περί της μασονικής σατανιστικής οργάνωσης,στο παρελθόν το κοντινό.Δηλαδή τι έγινε;Το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 2060/1969 χαρακτήρισε την μασονία ως σατανιστική θρησκεία που αντίκειται στη δημόσια τάξη (ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ).Τώρα, και σύμφωνα με την επιστολή Άλμπερτ Πάϊκς προς Τζιουζέπε Μανσίνι πιο κάτω που θα διαβάσετε (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) και περί της πίστης της παγκοσμιοποίησης στο στατανά για όλη την ανθρωπότητα ,η εκκλησία {έστω αυτή} δεν θα είναι μέρος του κράτους και άρα δεν θα υπάρχει πια νομοθεσία ,ούτε συνταγματική περί Χριστιανοσύνης.Ο σατανισμός π.χ. θα είναι μία θρησκεία,η ίδια δε θα είναι και η Χριστιανορθοδοξία για το επίσημο κράτος.Ότι "σωστό" θα λένε π.χ. οι σατανιστές προς τρίτους πιστούς και οι διάφοροι και όλοι ουτοπιστές (δηλαδή επίσης σατανιστές διότι αν δεν είναι κανείς Χριστιανός είναι απλά αντίχριστος ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ή ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ) άλλων θρησκειών θα λέει και αυτή πλέον η εκκλησία η "ορθόδοξη" η μη κρατική όμως,το δικό της "σωστό"(Σ.σ. ποτέ δεν ήταν τίποτα απ΄ότι είπε στο κόσμο σωστό παρά άλλα διάφορα έλεγε στο κόσμο πάντα από τα Λόγια της Αγίας Γραφής και της Καινής Διαθήκης κυρίως.Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο αντίχριστος μασόνος Ιερόνυμος στην επιστολή του την πασχαλινή πέρσι το πάσχα αναφερόταν σε λόγους του Σολομώντα που έγινε και παρέμεινε αντίχριστος σύμφωνα με την αλήθινή ιστορία και με την Αγία Γραφή,τότε στο αρχαίο Ισραήλ.ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.Ίδια γραμμή αίματος ,εν μέρη συγγενείς του Σολομώντα είναι οι Ρότσιλντ!).Τα δύο λοιπόν "σωστά" αυτά πλέον,των δύο πιο πάνω αναφερόμενων θρησκειών (αντίθετων στη συνείδηση του κόσμου)ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΗ,ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΥΡΙΩΣ.
    http://www.filedropper.com/file_246

  6. Πολλά λόγια, μηδέν συμπέρασμα!
    Η αλήθεια είναι ότι ΟΛΛΈΣ οι θρησκείες
    κοροϊδεύουν τους λαούς για εξουσία και για την κουτάλα.

    Όσο ψάχνεις τις λεπτομέρειες τι είπε ο έτσι και
    τι εννοούσε ο γκιουβέτσι, τόσο θα χάνεις την ουσία.

    Είμαστε ένας κόκκος άμμου σε μια απέραντη Σαχάρα, δεν υπάρχει
    δημιουργός θεός, όλα είναι εξέλιξη, θεός είναι ο Ήλιος και η φύση.

  7. Ποίμνιον θα έχουν αυτοί πάντα,όλον τον κρατικό μηχανισμό των Ρότσιλντ.Οι ίδιοι είναι ποίμνιον των Ρότσιλντ όπως και οι τάχα αντίθετοι των που τους κόβουν τα διάφορα παραδιλίκια και εξουσίες δήθεν,όπως και όλα τα άτομα του κρατικού μηχανισμού είναι ποίμνιον των Ρότσιλντ.Ποίμνιον δεν είχε πέραν των 12 μαθητών Του τότε σίγουρα ο Χριστός αν θυμάσαι και ξέρεις να σκέφτεσαι πρώτα απ΄όλα,γνωρίζοντας την Ιστορία και όχι τις "ιστορίες" των τράγων με τα ράσσα και τις ζαρτιέρες και όποιων άλλων.Συν τούτου ο ένας ο Πέτρος έκανε επίσης ότι δεν Τον ήξερε,όταν συνελήφθει από τους τότε στρατιώτες των τότε Ρότσιλντ με άλλο όνομα ασφαλώς,αλλά με το ίδιο D.N.A. όμως με των σημερινών Ρότσιλντ και της σκατοδυναστείας του(τα 10 βασίλεια της Ευρώπης).Αν θυμάσαι ουδείς, μέχρι και από αυτούς που θεράπευσε δεν τον ήξεραν για υποστήριξη όταν η ώρα ήρθε,σήμερα δε, δεν θα Τον εμπιστεύονταν ούτε για θεραπεία διότι θα ήταν, όπως και τότε τον έλεγαν έτσι, "τρελός"-"φαντασιόπληκτος",δηλαδή έγιναν χειρότεροι οι "άνθρωποι" που συνάμα έγιναν από τότε και "χριστιανοι"
    (οι εξαιρέσεις περιγράφοντε πιο κάτω στα σχόλια 1)8 Νοεμβρίου 2018 – 11:47 π.μ και 2)8 Νοεμβρίου 2018 – 11:48 π.μ τι πάθαιναν σταθερά από τότε).Την δε εκκλησία Του αφού οι ίδιοι οι σταυρωτές Του σταύρωσαν παρομοίως με Εκείνον και τους ιδρυτές της εκκλησίας Του τους μαθητές Του,την καπέλωσαν οι σταυρωτές Του με δικούς τους τράγους,από τότε (αυτό είναι το χαρακτηριστικό της υπόδουλης κότας-"ανθρώπου" ,της λειράτης που λέμε,περί των παραπάνω αναφερόμενων μεριδών "ανθρώπων",των υπόδουλων σήμερα στους αμερικάνους δηλ."ανθρώπων" διότι δεν άλλαξε τίποτα από τότε μάλιστα οι "χριστιανοί" εδώ θαυμάζουν και προσέχουν το αμερικανικό όνειρο.Π.χ. είναι τόσο ηλίθιοι που πάνε τα λεφτά τους στις τράπεζες των Ρότσιλντ αντί να μην δέχοντε τις τράπεζες γενικότερα αλλά μόνο τα χρήματα ξέροντας με την σημερινή πληροφόρηση ότι οι τραπεζίτες π.χ. τους γενοκτόνησαν και τους γενοκτονούν με τους παγκόσμιους πολέμους της νεότερης Ιστορίας.Αν δε, δεν ξέρουν να σκεφτούν κάτι τέτοιο τότε ασφαλώς δεν μιλάμε για ανθρώπους αλλά ούτε για ζώα διότι έναν σκύλο π.χ. αν τον χτυπήσεις με κακία σίγουρα δεν θα σε ξαναπλησιάσει.Συνάμα υπολόγισε ότι τα ζώα και ούτε, που περνιούντε για "άνθρωποι", πόσο μάλλον "χριστιανοί", βλέπουν τα μίντια καθημερινώς πάλι των Ρότσιλντ για να "ενημερώνοντε" για το πως θα πάνε στο διάολο καλύτερα με την ψηφιοποίηση π.χ. του χρήματος και των κρατικών τους εγγράφων[των Ρότσιλντ έγγραφα]και συν τα άλλα όλα καραγκιοζηλίκια των μίντια γενικά.

  8. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ ΤΟΥ……………………..
    Τα κοπρόσκυλα τότε του κρατικού μηχανισμού ήσαν τα ίδια με σήμερα,καθώς και το σύστημα λειτουργούσε τότε όπως ακριβώς λειτουργεί σήμερα.Ο Βαραβάς τότε ήταν ο Κουφοντίνας σήμερα π.χ.,άτομο που εργαζόταν σαν το κυριότερο εργαλείο της τότε διοικήσεως της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας για να επιβάλει αυτή διοικητικούς της σχαδιασμούς,τους βασικότερους (μην κοιτάς πως η "ιστορία" τον παρουσιάζει,να κοιτάς ότι δεν φυλακίστηκε καν παρά για δυό μέρες ,για τα μάτια του κόσμου δηλαδή,οι δε Κουφοντίνες σήμερα,μέχρι και "μέσα" όταν είναι ,είναι μόνο για λόγους άλλους{περί κοινού αισθήματος π.χ.} και για λίγες στιγμές ,όταν δεν είναι έξω δια-μέσω των υπόγειων στοών της Αθήνας.).Όταν τους έβγαλαν προς κρίση του κόσμου στο μπαλκόνι των ανακτόρων που κρατούνταν (ο Βαραβάς δε,δεν εκρατείτω παρά έπαιζε έναν συγκεκριμμένο ρόλο δηλ.) Τον Χριστό και τον Βαραβά,τα κοπρόσκυλα του ρωμαϊκού στρατού(που πριν πολλά έτη από τότε,είχαν εκπαιδεύσει στρατιωτικά τον Βαραβά)οι μυστικές υπηρεσίες της αυτοκρατορίας γενικότερα,και όχι οι εβραίοι μόνο,πλήρωναν τον κόσμο που δεν άνηκε στους κόλπους του τότε κρατικού μηχανισμού,για να σταλεί ο Χριστός στη σταύρωση.Οι δε κοπρίτες του κρατικού μηχανισμού δεν χρειάζονταν ούτε λεφτά για το τι θα πουν.Δηλαδή εδώ φαίνεται και η δειλία και απιστία μαζί της κυριότερης μερίδας και των "ανθρώπων" που δεν ανήκουν στους κρατικούς μηχανισμούς ,αλλά που σήμερα όμως δεν δικαιολογείται το ελάχιστον, να μην έχουν καταλάβει π.χ. πως οι τραπεζίτες που έχουν και τα μίντια, τους γεννοκτονούν με τους παγκόσμιους πολέμους στη νεότερη Ιστορία της ανθρωπότητος.Αν το έχουν καταλάβει δε,και είναι έτσι γι' αυτούς το "σωστό" ε τότε όντως δεν μιλάμε για κάτι άξιον λόγου ,αλλά για κάτι που αν λείψει θα είναι καλό για ότι εκλεκτό υπάρχει στη γη(γενικότερα).
    http://www.filedropper.com/file_246

Comments are closed.