Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να εντάξει στα ψηφοδέλτια πρόσωπα που δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία – Συναντήθηκε με τους κ.κ. Τατσόπουλο και Πανούτσο που θα είναι υποψήφιοι στις εθνικές εκλογές

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και ο αρθρογράφος, Αντώνης Πανούτσος, που συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, στόχος του κ. Μητσοτάκη είναι να διευρύνει το κόμμα με πρόσωπα που δεν προέρχονται από αυτό, γεγονός που σηματοδοτείται από την υποψηφιότητα του κ. Τατσόπουλου στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και του κ. Πανούτσου στον Δυτικό τομέα.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με το γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε, καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, το στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝΕΛ και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας. Οι εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκαν στο βιβλίο του «Ήμουν κι εγώ εκεί». Η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες, ενώ είχε δώσει το παρών στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο κ. Πανούτσος έχει διαδρομή στη δημοσιογραφία, κυρίως στην αθλητική. Όπως επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία, εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία. Ο Αντώνης Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, «έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο».

loading...

8 thoughts on “Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος

  1. ΑΝΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ!!

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ…ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ" ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ…

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ

    – Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

    – Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

    – Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

    – ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

    – Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, τους οποίους όλοι οι πραγματικοί δεξιοί αποδέχονται, ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

    – Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

    – Αφελλήνισε την Παιδεία,

    – Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

    – Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

    -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

    – Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

    -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

    -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

    -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

    -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

  2. ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ…

    1.
    Στις 10 Απριλίου 2018 πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο διαβόητος «υπασπιστής» του αιμοσταγούς δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη, Βασίλης Πριόβολος, πιο γνωστός στους συμμορίτικους κύκλους ως ο «Καπετάν Ερμής», τόσο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ όσο και του ΔΣΕ.

    Ανάμεσα σ’ αυτούς που θρήνησαν για τον θάνατό του ήταν και κάποιος, ο οποίος έγραψε τα παρακάτω δίκην νεκρολογίας:

    «Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη. Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

    Σε ποιον ανήκουν αυτά τα τόσο… συγκινητικά λόγια, που περιγράφουν έναν άνθρωπο με αδαμάντινο χαρακτήρα και απαράμιλλο ήθος; Σε κάποιον συγγενή του; Σε κάποιον συμπολεμιστή του; Σε κάποιον αριστερό ψηφοφόρο; Λάθος, για όποιον κινήθηκε προς μια τέτοια προσέγγιση, όσο αναμενόμενη κι αν ήταν αυτή, καθώς τα λόγια αυτά ανήκουν στον
    Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και στέλεχος της ΝΔ Κώστα Μπακογιάννη…

  3. …2.

    Η Ν.Δ. ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ (ΧΑΡ. ΦΛΩΡΑΚΗ)

    Τον Μάιο του 2005,πεθαίνει ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης.
    Αμέσως η κυβέρνηση της Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον ανιψιό του ιδρυτή του κόμματος Κώστα Καραμανλή, αποφασίζει την κηδεία του δαπάνη με προκλητικές τιμές και δεν περιορίζεται σε μια αξιοπρεπή παρουσία στην κηδεία του.

    Έτσι σύμφωνα με το υπ΄αριθμόν 698 φύλλο της εφημερίδας της Κυβερνήσεως ( ΦΕΚ) με ημερομηνία 24-05-2005,στις αποφάσεις αριθμ.25518,αναφέρεται ότι :
    Ο Χαρίλαος Φλωράκης,για τις "εξαιρετικές υπηρεσίες,που προσέφερε στον λαό, στην πατρίδα,στο έθνος" θα πρέπει :

    α) Να τιμηθεί με δημοσία δαπάνη.
    β) να αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα δημόσια καταστήματα της χώρας.

    Με υπογραφές των υπουργών: Εσωτερικών: Προκόπης Παυλόπουλος, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας: Βασίλης Μιχαλολιάκος , Υγείας και Κοινωνικής .Αλληλεγγύης: Νικήτας Κακλαμάνης ,και Δημοσίας Τάξης : Γιώργος Βουλγαράκης.

    Έτσι με βάση τις "τιμές" που αποφάσισε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για τον "καπετάν Γιώτη" (το ψευδώνυμο του Χαρίλαου Φλωράκη, την περίοδο της κομμουνιστικής ανταρσίας, ως "στρατηγός" των κομμουνιστών ανταρτών),τα αστυνομικά τμήματα, οι στρατιωτικές μονάδες, ακόμα και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ,υποχρεώθηκαν να έχουν την ελληνική σημαία μεσίστια, και οι Ένοπλες Δυνάμεις να αποδώσουν τιμές,σαν να κηδεύεται στρατηγός εν ενεργεία !

    Με την απαράδεκτη αυτή ενέργεια,ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας υποχρεώθηκαν να τιμήσουν έναν άνθρωπο που πολέμησε εναντίον της ίδιας μας της πατρίδας,φονεύοντας χιλιάδες αξιωματικούς και οπλίτες τους,αγωνίστηκε για την απόσπαση Μακεδονίας-Θράκης από τον εθνικό κορμό, για χάρη των Σλάβων, έχοντας παράλληλα, αποφοιτήσει ως αριστούχος από την ακαδημία πολέμου Φρούντζε της Μόσχας.

    Αλλά τι διαφορετικό να περιμένει κάνεις από την Ν.Δ. με αρχηγό τότε τον Κώστα Καραμανλή ,όταν κατασκεύαζε "μουσεία δημοκρατίας" στην Γυάρο, τιμώντας τους "αγωνιστές της δημοκρατίας" (ενώ αυτοί που πολέμησαν εναντίον των κομμουνιστών τι άραγε είναι;),καλούσε τον Χαρίλαο Φλωράκη στης εκδηλώσεις του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ.Καραμανλής τον Απρίλιο του 2002,υποστηρίζοντας προκλητικά ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής, ότι "χρωστάμε στην Αριστερά,δεν μας χρωστάει", αγνοώντας τις ρίζες της δεξιάς παράταξης και πιστεύοντας αφελώς οτι θα πάρει αριστερούς ψήφους.

  4. Επειδή τατσό το μόνο έρεισμα που θα είχες να πας να χωθείς σ΄εκείνους που έβριζες, είναι το να βρεις καμιά νεοδημοκράτισα για να την πηδήξεις, μάθε πως όλες οι γκόμενες εκεί είναι πατσούρες, όπως και η ντόρα (η αδελφή του …αρχηγού σου !!!). Αντε ουστ όλοι σας ρε γελοίοι ….!

  5. ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙΝ!!!!

  6. ΚΟΥΤΣΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΟΙ …
    ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΟΙ …
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΙΖΟ – ΝΤΟΡΑ – ΚΟΥΛΑ !!!

    «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει» και ο λαός αναστενάζει !!!

    Κάθε κολαούζος και η αυλή του, κάθε σφουγγοκωλάριος και οι αυλικοί του, όλοι δουλικοί και άθλιοι, χωρίς ηθική, χωρίς ικανότητες, φοβισμένοι και υποταγμένοι στο μεγάλο αφεντικό, το Δρακουλόπαιδο του εφιάλτη της Δημοκρατίας ,από τον οποίο εξαρτάται η πολιτική τους ύπαρξη τους και το προσεχές μιζαριαμά τους …

  7. Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία

    (Σωκράτης Μάλαμας)

  8. Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία

    Καληνύχτα μαλάκα
    (Σωκράτης Μάλαμας)

Comments are closed.