Μπακογιάννης από τον Άγιο Παντελεήμονα: Μόνο όταν βλέπεις, ακούς, ζεις, μπορείς να δώσεις λύσεις

Την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα επισκέφθηκε την Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 «Προσπαθούμε πολύ, αλλά είμαστε μόνοι μας» είπαν κάποιοι από τους
κατοίκους της περιοχής που θέτουν το θέμα της ασφάλειας, του ανεπαρκούς φωτισμού, του λιγοστού πράσινου και των κτιρίων υπό κατάληψη. Μίλησαν για την παιδικές χαρές που έχουν μετατραπεί σε αποχωρητήρια, στέκια τοξικομανών και χώρους παραεμπορίου. Όσον αφορά στην καθαριότητα, δίνουν το χαρακτηριστικό παράδειγμα της πλατείας που έχει να πλυθεί από τότε που κατασκευάστηκε διότι δεν υπάρχει πρόσβαση για το μηχάνημα καθαρισμού.

Η ανασφάλεια μεγάλη, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, σε μία περιοχή που το τμήμα Ασφαλείας τυπικά διαθέτει 47 οργανικές θέσεις και στην πραγματικότητα έχει δύναμη μόλις 13 αστυνομικών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δεσμεύτηκε ότι στην επόμενη επίσκεψη του στον Άγιο Παντελεήμονα θα έχει ήδη παρουσιαστεί το σχέδιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» για την ασφάλεια στην πρωτεύουσα με τον Δήμο να έχει συντονιστικό ρόλο. «Θα έρχομαι συνέχεια στον Άγιο Παντελεήμονα, γιατί μόνο όταν βλέπεις, ακούς, ζεις, μπορείς να δώσεις συγκεκριμένες λύσεις. Στον Άγιο Παντελεήμονα δεν υφίσταται τίποτε κανονικό, τίποτε αυτονόητο και έχουμε πολλή δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Κώστας Μπακογιάννης παραβρέθηκε στα εγκαίνια από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερωνυμο, της Β’ Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βρίσκεται στην περιοχή . Είχε μάλιστα την ευκαιρία να αναφερθεί στο εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας ιδιαίτερα σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας που αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλα προβλήματα.

loading...

6 thoughts on “Μπακογιάννης από τον Άγιο Παντελεήμονα: Μόνο όταν βλέπεις, ακούς, ζεις, μπορείς να δώσεις λύσεις

  1. Βλέπουμε, ακούμε, ζούμε και γι΄αυτό σου λέμε νιάνιαρο: Άντε να δούμε πότε θα διώξει την τσίμπλα του ο λαουτζίκος και να απαλλαγεί επιτέλους απ΄τα σόγια σας….!

  2. OI ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ: "ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ"!!!

  3. ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!

    Ο γκόμενος της Νέας Μιζοκρατίας, κάνει περατζάδα στην πλατειά Κυψέλης …

    Ο γκόμενος της Νέας Ντοροφαυλοκρατίας, κάνει περατζάδα στην πλατειά του Αγίου Παντελεήμονος …

    Ο αφαιμαγμένος από την μιζοτακοκρατία Έλληνας κάνει περατζάδα στα συσσίτια …

    Ω ΤΕΜΠΟΡΑ …Ο ΜΟΡΕΣ …

  4. ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΦΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ»

    Ο Μητσοτακισμός – Ντορακισμός – Μιζοτακισμός – είναι πάθηση της ελληνικής κοινωνίας.

    Για τους Μιζοτακικούς η εξουσία είναι αυτοσκοπός. Η μίζα το ζητούμενο !!!

    Η μίζα είναι ο θεμέλιος λίθος επί του οποίου εδράζεται η Νέα Μιζοκρατία.

    Η διαφθορά, η διαπλοκή και η πίστωση, ο συνεκτικός κρίκος του « Μιζοτακισμού ».

    Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα περιτρίμματα του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

    ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ …

    ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΙΕ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ !!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ … ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ … ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ…

  5. Η άπληστη οικογένεια του λαομίσητου Δράκουλα των Χανίων, θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο.

    Το πρόβλημα είναι ότι με τέτοιους αιμορουφήχτρες σαν τον Κούλη, την Ντόρα, τον Κώστα και την Αλέξια Μπακογιάννη και τα λοιπά απολειφάδια του Μητσοτακισμού, άκρη δεν θα βρούμε και όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο θα κατεβάζουμε και εμείς το επίπεδο της πολίτικης κουλτούρας.

  6. Ο γιος της Ντόρας, ανιψιός του Κούλη και εγγονός του Κ. Μητσοτάκη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Αθηναίων με σύνθημα:
    «Γιατί η Αθήνα μάς ανήκει».

    Ποιοι είναι αυτοί που «τους ανήκει» η πόλη;

    "Όχι η οικογενειοκρατία στην πολιτική"

    Κωστάκη ¨κρείτον το σιγάν¨

    Όταν ο κόσμος λέει ότι πρέπει να τελειώνουμε (κατ’ αρχήν) με τα «τζάκια», το πρώτο που εννοεί είναι το Μητσοτακέϊκο – Μπακογιαννέικο που ακόμη προσπαθεί να εξαργυρώσει πολιτικά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη!

Comments are closed.