Δ. Παπαδημούλης: «Μπράβο Γιάννη, για το ράπισμά σου κατά του ρατσισμού»

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα όσα έγραψε αναφορικά με τα ρατσιστικού χαρακτήρα σχόλια που ακούστηκαν για τον αδελφό του Θανάση, συγχαίρει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Μπράβο Γιάννη! Το ράπισμά σου κατά του ρατσισμού, δείχνει ότι αγαπάς και υπερασπίζεσαι, όχι μόνο τον αδελφό σου Θανάση, αλλά πάνω από όλα την Ελλάδα, την δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και μάλιστα, πολύ περισσότερο από ορισμένους που το παίζουν υπερπατριώτες και ελληναράδες!», αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης στην ανάρτησή του και παραθέτει το κείμενο του Γιάννη Αντετονκούμπο.

 

Μπράβο Γιάννη! Το ράπισμα σου κατά του ρατσισμού, δείχνει ότι αγαπάς κ υπερασπίζεσαι, όχι μόνο τον αδελφό σου Θανάση, αλλά πάνω από όλα την Ελλάδα, την δημοκρατία κ την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Και μάλιστα, πολύ περισσότερο από ορισμένους που το παίζουν υπερπατριώτες κ ελληναράδες!

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Dim. Papadimoulis

loading...

3 thoughts on “Δ. Παπαδημούλης: «Μπράβο Γιάννη, για το ράπισμά σου κατά του ρατσισμού»

  1. Αντιπροσωπευτικό δείγμα αριστερού.

    Όπως όλοι οι αριστεροί παριστάνει τον δημοκράτη και τον…..προοδευτικό.
    Σταθερός υποστηρικτής των φασιστικών καθεστώτων Μαδούρο ( τον στηρίζει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο) και Κάστρο.
    Πολυεκατομμυριούχος χωρίς να έχει δουλέψει.

    Κι όμως τον ψήφισαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι ακόμα και άνεργοι.
    Τι σχέση
    μπορούν να έχουν αυτοί με ένα Παπαδημούλη;

  2. Κάποτε στα σχολεία μας διδάσκονταν το μάθημα της Ανθρωπολογίας……- Τα τελευταία 40 χρόνια γιατί καταργήθηκε αυτό το μάθημα;;;…. Οι έχοντες νούν, λευκοί, ας νοήσουν!…., διότι αν δεν νοήσουν, είναι πλέον εγγύς ο καιρός που θα μετανοήσουν!……… …Ε.

  3. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΥΡΟΙ;;; ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;; (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.