Ζήτησαν από τον Πετρομιχελή, να κατεβάσει το λάβαρο της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”

Αυτή είναι η απάντησή του:

Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπάθησαν κάποιοι να μου προτείνουν να κατεβάσω τα λάβαρα της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”. Η απάντηση για όλους αυτούς που δεν γνωρίζουν τίποτα άλλο από την
έπαρσή τους ήταν απλή όσο απλή ήταν και η απάντηση του Μεταξά στον Ιταλό Πρέσβη.

Ενημερώνω όλους τους επίδοξους εκμηδενιστές, πως η “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ” είναι Θεσμός και χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει η αυτονόητη και πολυπόθητη … ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Όταν θα υπάρξει ο Έλληνας/α που θα εκπέμπει από Ανδρεία, από Αρετή, από Σύνεση, από Δικαιοσύνη, από Εθνικοπατριωτισμό, όταν πραγματικά η Ψυχή του αλλά και το Σαρκίο του θα έχουν σπάργανα, τους Θεσμούς, τις Αξίες και τα Ιδανικά του Ελληνισμού μας τότε εγώ από μόνος μου θα κάνω τα αυτονόητα.

”ΕΣΥ” … έχεις πολύ δουλειά ακόμα! 

Ως τότε θα βλέπετε την σκόνη μου, μιας και εγώ είμαι “ΑΥΤΟΣ”.

        Βασίλης Πετρομιχελής

–       Υπ. Δήμαρχος Αθηναίων

-Επικεφαλής της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”   

loading...

1 thought on “Ζήτησαν από τον Πετρομιχελή, να κατεβάσει το λάβαρο της “ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ”

  1. Γιατί σηκώνει αριστερή γροθιά, μας μπερδεύεις, αυτά τα κάνουν οι πασπίτες. Επίσης το εσύ που γραφείς με κεφαλαία μάλλον εννοείς Ε.ΣΥ., έχω δει σχετικά βίντεο που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του. Τον Μεταξά από ότι ξέρω τον χαιρετούσαν με υψωμένη την δεξιά και με ανοιχτή παλάμη με κλειστά δάκτυλα, τι έγινε άλλαξαν αυτά ή με γελούν τα μάτια μου, αριστερή γροθιά. όχι μόνο ένας όλοι στην φωτο.

Comments are closed.