Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟ 1948 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΣΕ ΩΣ «ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ

ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

Του Γιώργου Γκόντζου

ΕΠΙΚΑΙΡΟ (Από μια σπάνια έκδοση-από την βιβλιοθήκη μου του 1955 και του βιβλίου: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ-Πολιτικές και Λογοτεχνικές Εκδόσεις.
Τυπώθηκε τον Δεκέμβρη του 1955 σε… 3.500 αντίτυπα, τέσσερα αποσπάσματα)

Α)Από το κεφάλαιο – «Οι αμερικάνοι εμποδίζουν την ίδρυση καινούργιων βιομηχανιών:

{..}

Έτσι εμπόδισαν λογου χάρη την εγκατάσταση της γερμανικής υψικαμίνου που δόθηκε στην Ελλάδα με τις πολεμικές γερμανικές επανορθώσεις.

Εφαρμόζοντας τη διαταγή της αμερικάνικής κυβέρνησης, η κυβέρνηση της Αθήνας πούλησε για παλιοσίδερα,όσο-όσο, τα εξαρτήματα της υψικαμίνου στους ίδιους τους γερμανούς προκατόχους της.

Αρνήθηκαν κατηγορηματικά να μας εγκρίνουν κάθε προσπάθεια για δημιουργία βαριάς μεταλλουργικής βιομηχανίας ,για να πουλούν οι ίδιοι στη χώρα μας ,σε υπέρογκες τιμές ,τα παράγωγα του μεταλλευτικού πλούτου που μας ληστεύουν.

Απαγόρευσαν επανειλημμένα και κατηγορηματικά την ίδρυση εργοστασίου ζάχαρης, παρά το γεγονός ότι οι κλιματολογικές συνθήκες είναι στην Ελλάδα πολύ ευνοϊκές για να καλλιεργηθέι το ζαχαρότευτλο..{..}

(Σημείωση δική μου: Τι θυμίζει, τι θυμίζει..!!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟ 1948 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΣΕ ΩΣ «ΒΑΣΙΚΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ

  1. Εθνομηδενιστές λοιπόν όσοι ακολουθούν τον εν-λόγω ζυγό από τότε π.χ.,αντιεθνιστές καλύτερα.Οπότε τι ορίεσε αρθρογράφε,αν ανήκεις στην κ.υ.π. είσαι αντί του έθνους ,ας πούμε από τότε μόνο κι έπειτα,το ίδιο αν ανήκεις γενικότερα σε αυτόν τον κρατικό γυάνκικο μηχανισμό.Σ.σ. γυάνκικος μηχανισμός είναι ο παγκόσμιος σήμερα κρατικός μηχανισμός της γης,[βλέπετε τεχνολογία δορυφόρων του μεγάλου αδελφού,ήτοι καταπάτηση ατομικών ελευθεριών των ανθρώπων οποιουδήποτε έθνους ,ΑΡΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ,πόσο μάλλον για Ελληνικό Έθνος].Τώρα αν είσαι του κρατικού μηχανισμού αρθ/φε πήγαινε να κάνεις κατόπιν πληρωμής από την c.i.a. κάναν νέον υποδιοικητή εδώ ,πούστη,πρεζέμπορο,αρχαίμπορο,κ.τ.λ.,αν ανήκεις στο κρατικό μηχανισμό τα ξέρεις,και είναι συνάμα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΘΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ.
    https://mega.nz/#!IQs0jKJS!0Tne6IlsvyxHRi1VsNovKk837sGLrCNB7VYJM9B0Lo0
    https://mega.nz/#!AUkzSIgB!WJEltZ9p_4DDxUI_lTaKoO-saKqHFOANwkX4nwTdcaw
    https://mega.nz/#!kU9GiIDS!ci9aoq1Vp38Zt8oW96XgMDoPNuJOb8j_yxpT4gjT0C4
    https://mega.nz/#!pEtHUTpC!wmTwUgs87vPxfvPcvBqqgTSC2PL7X7qwo3p2F-kKeXw

Comments are closed.