Το Τζέισον-Αντιγόνη θέλει να αποκτήσει παιδί…

Για την απόφασή να μην έχει φύλο μίλησε το Τζέισον- Αντιγόνη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη Μετά τα Μεσάνυκτα, στον Alpha στην οποία είπε μάλιστα πως θέλει να αποκτήσει και παιδί…

Μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί θέλει να τον αποκαλούν «Το»: Οπως είπε, το «Το» σημαίνει «το άτομο» και για αυτό είναι επιλογή του να αποκαλείται έτσι.

Το Τζέισον-Αντιγόνη Dane έγινε γνωστό στα media όταν την 1η Νοεμβρίου του 2017 βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα του Ειρηνοδικείου του Αμαρουσίου, ώστε να διεκδικήσει τη διαγραφή του φύλου του, από τα επίσημα αρχεία του κράτους.

Ηταν μάλιστα η πρώτη φορά στην ιστορία που εκδικάστηκε αίτημα για διαγραφή ταυτότητας φύλου ενός ανθρώπου από τη ληξιαρχική πράξη της γέννησης του, καθώς δεν αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο φύλων, άντρας – γυναίκα.

Εν τέλει το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου δέχθηκε να εισαγάγει το όνομα Αντιγόνη δίπλα στο ήδη δοσμένο του όνομα, αλλά δεν ικανοποίησε το σκέλος του αιτήματος που αφορούσε σε πλήρη διαγραφή του καταχωρισμένου του φύλου από τα νομικά του έγγραφα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να βρίσκεται σε έφεση, προκειμένου να διορθωθεί η αντίφαση της απόφασης αυτής.

Οσο για το δεύτερο όνομά του, το Τζέισον Αντιγόνη ανέφερε πως το διάλεξε επειδή η Αντιγόνη είναι το σύμβολο της αντίστασης του παιδιού και αυτό τον  εξέφραζε.

Το Τζέισον Αντιγόνη μίλησε ακόμη για τα δύσκολα παιδικά το χρόνια: «Το bullying φορέθηκε έτσι εύκολα, γιατί δεν ήθελα να αποδείξω πόσο άνδρας είμαι. Το bullying το κρατούσα μέσα μου και δεν το μοιραζόμουν τότε», είπε, συμπληρώνοντας πως σήμερα έχει ακούσει πολλά για την εμφάνισή του, αλλά δεν απαντά ποτέ.

Κατά τα λεγόμενά του, απελευθερώθηκε όταν πήγε στο Πανεπιστήμιο, καθώς τότε όχι μόνο άρχισε να νιώθει πως πραγματικά μορφώνεται, αλλά και πως μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των τρανς, των βίγκαν, των άθεων και να πολεμά καθετί φασιστικό και ομοφοβικό.

Ο ακτιβιστής αποκάλυψε στην Ελεονόρα Μελέτη πως πάντα ήθελε να κάνει ένα παιδί.

«Το παιδί μου θα μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με τόσο αγάπη. Εγώ προσωπικά θα κάνω τα πάντα για να ζήσει όσο πιο καλά γίνεται και θα τον υποστηρίξω. Όσο για το πως θα το προστάτευα… η ίδια συζήτηση είναι περίπου για το αν το παιδί θα ήταν χοντρό. Ακόμη και οι ετερόφυλες οικογένειες γεννούν παιδιά που θέλουν στήριξη και ποτέ δεν γυρνούν να τους την δώσουν», ανέφερε το Τζέισον- Αντιγόνη.

Τέλος, το Τζέισον Αντιγόνη μίλησε και για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. «Ο Ζακ δεν θα γυρίσει πίσω αλλά πρέπει να δικαιωθεί η μνήμη του. Πιστεύω ότι μπήκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να σωθεί».

loading...

13 thoughts on “Το Τζέισον-Αντιγόνη θέλει να αποκτήσει παιδί…

  1. Το Μητσάρας-Χιονάτη λίγο σου έπεφτε; Όσο για το παιδί, κάνε το πρώτα και μετά τα λέμε. Έχεις διαλέξει το μαιευτήριο που θα το γεννήσεις;

  2. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΨΩΡΡΑ
    ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ZAGKLARAS MAD DOG
    Ή MORFEAS SKY ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ

  3. ισα μωρη πουσταρα ανωμαλη μη σε χαρακωσω με φαλτσετα

  4. Γιατι δινετε δημοσιοτητα σ αυτα τα ανωμαλα ατομα?

  5. Η σωστή ερώτηση είναι
    Γιατί το ξυπνήστε ρε τον αφήνει να τα γράφει;

  6. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  7. Στην Ελλάδα δαιμονοποιείται ο Σόρος και λατρεύεται ο Σώρρας. Οχι, βέβαια, από όλους. Από αρκετούς, όμως, ώστε να δημιουργείται η κρίσιμη μάζα που κάνει τη διαφορά και ρεζιλεύει ένα λαό.

    Τι είναι ο Σώρρας; Με επτά λέξεις: το βυθόμετρο της βλακείας του ελληνικού λαού.

    Ο Αρτέμης Σώρρας είναι ένας μονίμως αγριωπός τύπος από την Πάτρα, με σωματοδομή πορτιέρη μπαρ, αλλά περίπου στο μισό μέγεθος.
    Μιλάει, πάντα σε υψηλή ένταση και σε τόνο επιθετικό, μια γελοία μειξοκαθαρεύουσα γεμάτη από λάθη.

    Εκτός Πάτρας, δεν γνώριζε κανείς τον Αρτέμη Σώρρα, ώσπου εμφανίστηκε αυτόκλητος σωτήρας της πατρίδας με τα δισεκατομμύριά του και, αμέσως, βρήκε βήμα για να απευθυνθεί στον εξυπνότερο λαό του κόσμου, μέσω των γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που καλλιέργησαν συστηματικά την ηλιθιότητα τα τελευταία χρόνια.

    Είναι ποτέ δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να έχει πουλήσει στους Αμερικανούς –στον Ομπάμα μάλιστα, προσωπικώς– την «αντιβαρυντική τεχνολογία του Απόλλωνα» έναντι τριών τρισεκατομμυρίων;…..
    Βάζεις στο μίξερ Μιχαλολιάκο, Λεβέντη, Λιακόπουλο και βγάζεις τον Σώρρα. Με κάτι από ανισόρροπο ευαγγελιστή πάστορα στο ύφος και κάτι από Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο Σώρρας έχει στήσει μια οργάνωση με εκατοντάδες γραφεία ανά την Ελλάδα.

    Υποθέτω ότι η δουλειά είναι στα διακοσάρικα που εισπράττονται από τους αφελείς, με τα οποία ο καθένας του προμηθεύεται το λεγόμενο σωρόχαρτο ή, ακριβέστερα, ψωρόχαρτο, διότι με αυτό ο Σώρρας αναλαμβάνει τα χρέη και τις οφειλές του αγοραστή. Ο τελευταίος απλώς γνωστοποιεί στους χρεώστες του ότι οι απαιτήσεις τους έχουν μεταβιβαστεί στον Σώρρα.

    Η παραμονή αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία τρέφει και συντηρεί την απογοήτευση που οδηγεί στην απελπισία. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, ο Σώρρας είναι φυσικό φαινόμενο.

    Σε μια κοινωνία που έδωσε δύο φορές την κυβέρνηση –με ελεύθερες, δημοκρατικές εκλογές μάλιστα– σε ανίδεους κομμουνιστές με διαθέσεις καθεστωτικές, για να κρατούν τη χώρα στο επίπεδο του απροσάρμοστου και του βλαμμένου της Ευρώπης, ο Σώρρας δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

    Στη χώρα όπου ο Τσίπρας γίνεται πρωθυπουργός, μπορεί θαυμάσια να υπάρχει πίστη στην αντιβαρυντική τεχνολογία του Απόλλωνα. Ποτέ άλλοτε η ευχή «καλή φώτιση» δεν ήταν περισσότερο επίκαιρη και απαραίτητη.

  8. ολοσωστος και συμπληρωνω
    με ενα κοπαδι απο δεκα γιδες που τις αρμεγουν μεχρι ανασας

  9. ΑΙΣΧΟΣ,ΑΗΔΙΑ,ΣΙΧΑΜΑΡΑ,ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.ΑΚΟΥ ΤΟ ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ.ΤΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΥ.ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ..ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ?ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ?ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ………….

  10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ,
    ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ
    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ
    ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ

  11. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  12. Είναι σούργελο
    Λεφτά χαλάει, δεν ξέρει πόσα
    Είναι σούργελο
    Για μπότοξ δίνει όσα όσα
    Είναι σούργελο
    Πρωκτό λευκαίνει, κάθε λόξα
    Είναι σούργελο
    Είναι σούργελο

Comments are closed.