Δήλωση του υπ. Δημάρχου Αθηναίων, Βασίλη Πετρομιχελή

Στα πλαίσια της προστασίας των συνδημοτών μου, της περιουσίας αυτών, της προστασίας της περιουσίας του δημοσίου, της προστασίας των τουριστών που επισκέπτονται την Πατρίδα μας αλλά
και των απροστάτευτων Αστυνομικών και Αστυνομικών Τμημάτων, από την μάστιγα της παρανομίας και της εγκληματικότητας δεσμεύουμε ότι:

Tην επόμενη ημέρα της εκλογής μου, άμεσα θα αναβαθμιστεί η Δημοτική Αστυνομία “ΔΑ” του δήμου Αθηναίων. Θα δημιουργηθεί ένα νέο σώμα το οποίο θα λέγετε Ασφάλεια Δημοτών “ΑΔ” και θα αποτελείτε από 600 άντρες. Η πρόσληψη του προσωπικό της “ΑΔ” θα υπόκειται κάτω από μια απλή αξιολόγηση. Τα δικαιολογητικά που θα χρειάζονται θα είναι μόνο τα: πιστοποιητικά υγείας από παθολόγο και ψυχίατρο, γνώση τεχνικών αυτοάμυνας, ύψος άνω των 185 εκ. αλλά και αθλητικής σωματικής διάπλασης. Στο σώμα δεν θα επιτρέπετε να προσληφθούν άτομα τα οποία είναι ομοφυλόφιλοι ή αν οι γονείς τους είναι και οι δύο αλλοδαποί.  Πρωτίστως θα πρέπει να τους διακατέχουν: ο Εθνικοπατριωτισμός, οι Θεσμοί, οι Αξίες και τα Ιδανικά μας ως Έλληνες.

Η ”ΑΔ” θα εκπαιδευτεί επίπονα και άρτια ως προς τον “δρόμο”, ενώ θα γίνουν πολύ καλοί γνώστες του Νόμου. Το σώμα της “ΑΔ” θα παραλάβει: βαρέα οχήματα, ηλεκτρονικά συστήματα, ειδικό  εξοπλισμό για μέγιστες επιδόσεις αλλά και για την ασφάλειά τους. Τέλος το σώμα θα παραλάβει και πενήντα “50” εκπαιδευμένους αστυνομικούς σκύλους ράτσας “Ελληνικού Ποιμενικού”.

Είναι καιρός να ξεβρομίσουμε τις γειτονιές μας!  

loading...

3 thoughts on “Δήλωση του υπ. Δημάρχου Αθηναίων, Βασίλη Πετρομιχελή

  1. Είμαι απλός πολίτης, όχι ένστολος, αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους σαλαφιστοισλαμιστές, τους Αλβανούς, Σκοπιανούς και Βουλγάρους που βολεύονται από μια χώρα σε αναρχία για να διεκδικήσουν ακόμα και εδάφη μας σε πρώτη φάση θα πρέπει να υπάρχει μια οργανωμένη αστυνομία που θα δρα και όχι παθητικούς θεατές όπως την εποχή Προκόπη Παυλόπουλου υπουργού δημοσίας τάξης που η Αθήνα ήταν ανεξέλεγκτη από τους μπαχαλάκηδες. Μπράβο, καλή τύχη!!

  2. Θα ήταν έξυπνο να τον στηρίξει η ΧΑ, από την στιγμή που κατεβαίνει και Κώστας Πλεύρης στο δήμο Αθηναίων, το λέω για να μην υπάρχει πολυδιάσπαση και βγει κανένας αριστερός δήμαρχος ή κανένας νεο-φιλελεύθερος σαν τον Καμίνη. Έχουν τους μεγάλους δήμους, όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος και ευρωκλογές να σκεφτούν ποιους θα βάλουν.

  3. Αν κατέβαινε στην περιφέρεια Αττικής ο Κασιδιάρης, πολύ σταυροί. Αν κατέβει πχ ο Παναγιώταρος περιφέρεια Θράκης ηχηρή υποψηφιότητα ενάντια στο τουρκικό προξενείο; Αν τα ψηφοδέλτια του παραπάνω είχαν πολλούς ΧΑ ή αυτός στους ΧΑ για δήμο ή περιφερειακός σύμβουλος; Κάντε ότι νομίζετε γενικά.

Comments are closed.