35χρονος θεραπεύτηκε από σταφυλόκοκκο με τον θαυματουργό Σταύρο

Του Γιώργου Θεοχάρη-
Ένα ακόμα θαυμαστό γεγονός βγάζει στην δημοσιότητα το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο 35χρονος Γιάννης Μαύριδης εξηγεί τα τραγικά γενονότα που βίωσε με το τροχαίο που είχε το 2004 και τις βλάβες που του προκάλεσε. Μετά το σταύρωμα με τον θαυματουργό Σταυρό από τον Πατέρα
Δημήτριο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο λόφο του Λυκαβηττού όλα άλλαξαν.
Σήμερα δεν έχει απολύτως τίποτα και ζουν έναν ειρηνικό βίο με τη σύζυγο του.

Εν τω μεταξύ, το ζευγάρι αδυνατούσε να τεκνοποιήσει. Σήμερα όμως έχουν ένα παιδάκι που όπως οι ίδιοι λένε το χρωστάνε στον Πανάγαθο Θεό που ευλόγησε να βρεθεί στη ζωή τους ο πατήρ Δημήτριος με τον θαυματουργό Σταυρό.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία…

https://www.vimaorthodoxias.gr/

loading...

56 thoughts on “35χρονος θεραπεύτηκε από σταφυλόκοκκο με τον θαυματουργό Σταύρο

  1. Αν επιχειρήσουμε να δώσουμε τον ορισμό του "θαύματος", μια λογική ερμηνεία θα ήταν:
    "Θαύμα είναι, ένα γεγονός το οποίο δεν μπορεί μέχρι τώρα να εξηγήσει η επιστήμη".

    Τα "θαύματα" ανέκαθεν αποτελούσαν την "απόδειξη" ύπαρξης του Θείου.
    Είναι μια εξαιρετικά κερδοφόρα πηγή εσόδων για τα ταμεία των ρασοφόρων.

    Το λυπηρό με τα "θαύματα" δεν είναι μόνο οι πρωτότυποι και μη τρόποι που εφευρίσκουν για να κρατήσουν το "ποίμνιο" στο μαντρί και ταυτόχρονα να "παχύνουν" τα ταμεία τους,
    αλλά ότι η Δικαιοσύνη σε τέτοιες εξώφθαλμες περιπτώσεις απάτης, δεν αποδεικνύεται και τόσο……"τυφλή".

  2. Εάν θέλεις να ερευνήσεις την αλήθεια, βρες τον άνθρωπο που βίωσε το θαύμα και απόδειξε σε όλους εμάς το αληθές ή ψευδές του γεγονότος.
    Ερεύνα και μη πίστευε. Τάδε έφη η Ορθοδοξία.

  3. Μεγαλύτερο Θαύμα που έφυγαν οι Σαβούρες υβριστές της *** Υπεραγίας Μητέρας Του Χριατού ***με τα ψεύτικα προφίλ πατεράκης ζαγκλάρας μορφέας και λοιπά βοθρολύματα υπάρχει? δεν υπάρχει άκουσε Ο Μεγαλοδύναμος τις προσευχές μας.

  4. δοκιμασιες του θεου ειναι ολα
    μη στεναχωριεσαι ο θεος δεν
    αφηνει κανεναν ανθρωπο στα χερια
    του σατανα η δοξα του και
    η μεγαλοσυνη του καποια στιγμη και
    σε αυτους που τον υβριζουν και τον
    βλασθημουν θα φανη το μονο που ο θεος ποτε
    δεν συγχωρει ειναι η ασεβεια προς την
    αγια του μητερα θα δεις με τα ματια σου
    θα ακουσεις με τα αυτια σου τη τιμωρια
    τους οταν θα λενε βοηθα παναγια και δεν θα
    βρισκεται πλαι να ανασανουν…Τασουλα

  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  6. @ 12 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:23 μ.μ

    Oσμήσθηκες ποτέ 10 ημερών ψόφια γάτα?
    Έτσι βρωμάτε ρε ζόμπι, όσο για την μαρίκα, άντε καλά μη
    τα ξαναλέμε, παρθένα ήταν σίγουρα, αλλά από το δεξί αφτί!
    Όλες οι άλλες τρύπες ήταν βουλωμένες από χυσια.

  7. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΓΑΝΕ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΜΗ Η ΜΟΣΧΟΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΡΟΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΛΟΦΩΤΕΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΚΑΙ Η ΨΑΛΜΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΑ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ

  8. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑΣ

  9. Μύρο στάζει από εικόνα της Παναγίας
    Κι ενώ η Ορθοδοξία πέφτει θύμα της ευρύτερης αντιπαράθεσης ΗΠΑ-Ρωσίας κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει σε ρωσικό ναό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκατοντάδες χριστιανοί πιστοί συγκεντρώθηκαν χθες Τρίτη στην Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην Ουάσινγκτον, για να δουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι θαύμα με την εικόνα της Αγίας Θεοτόκου της Χαβάης που βρίσκεται για προσκύνημα στο ναό.

    «Φέτος, γιορτάζουμε 11 χρόνια της εικονογράφησης της Παναγίας της Χαβάης”, δήλωσε ο Βίκτορ Ποταπόφ, ο πρεσβύτερος της ενορίας.

    Η εικόνα είναι ένα από τα πιο αξιοσέβαστα κειμήλια της υπερορίου Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και ήταν μέρος της πατροπαράδοτης γιορτής της ενορίας του Αποκεφαλισμού του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή.

    Η εικόνα της Παναγίας της Χαβάης έχει τοποθετηθεί στο κέντρο της εκκλησίας, όπου οι πιστοί προσκυνούν με ευλάβεια.

    Η εικόνα λέγεται ότι έχει αρχίσει τη ροή μύρου τον Οκτώβριο του 2007 στη Χαβάη. Οι πιστοί λένε ότι η εικόνα είναι μυρροροούσα σχεδόν συνεχώς και στεγνώνει μόνο την ιερή εβδομάδα πριν από το Ορθόδοξο Πάσχα.

    https://www.pentapostagma.gr/2018/09/%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%85.html

  10. απο παπαριες καλα παμε. τα ταμεια γεμιζουν και οι …….πιστοι τρεχουν και τα ακουμπανε.τοση μακακια πως την αντεχουμε.τωρα σοβαρα αν θελει να κανει κανα θαυμα ο ..θεος ασ αφησει τον σταφυλοκο του κυριου και χιλιαδες κοσμος λιμοκτονει. ας κανει κατι.

  11. αγαπητε παυλο αν ο θεος
    διαλεξε να κανει τον κυριο
    με το σταφυλοκοκο καλα και
    εσυ δεν συμφωνεις προσευχη σου
    να εκπληρωσει την επιθυμια τη
    δικη σου που ξερεις μπορει να
    σε ακουσει …. Τασουλα

  12. Μεγάλη η χάρη του Χριστού και της Παναγίας.

    Πολλοί πιστοί ομολογούν οτι θεραπεύτηκαν από ανίατες ασθένειες όταν επικαλέστηκαν την βοήθειά τους.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» μίλησε για την προσωπική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, καθώς και για το θαύμα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής που βίωσε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας του.

    https://www.vimaorthodoxias.gr/thavmata/to-sygklonistiko-thavma-tis-panagias-ston-kosta-chardavela-vinteo/

  13. ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:
    Η Παναγία θεραπεύει Καρκίνο στο κεφάλι

    Είναι σημαντικό στην ζωή του χριστιανού να αποδέχεται, ό,τι ο Καλός Θεός παρουσιάζει στην ζωή του, ακόμα και αυτήν την δύσκολη ασθένεια του καρκίνου. Γι’ αυτό η διαχείριση της ασθένειας σε δοξολογική προσευχή, συγκινεί τον Καλόν μας Θεό και φυσικά περισσότερο την Μητέρα Του, η οποία βιώνει τόσο πολύ τον πόνο των ανθρώπων. Λέγει χαρακτηριστικά ο Γέροντας Σωφρόνιος Ζαχάρωφ:

    «Η Παναγία μας, πόνεσε πιο πολύ απ’ όλες τις γυναίκες, πιο πολύ απ’ όλες τις μανάδες του κόσμου, γιατί κανένα δεν έβλαψε, σε κανένα δεν έκανε κακό, κι’ όμως Της έκαναν το μεγαλύτερο κακό όλης της οικουμένης. Σταύρωσαν Τον Υιό Της. Και αντικρίζοντάς Τον πάνω στο Σταυρό, πόνεσε τόσο η καρδιά της… Γι’ αυτό μπορεί να καταλάβει την κάθε πονεμένη ύπαρξη, και συμπάσχει με τον κάθε άνθρωπο που πονά, γιατί ακριβώς, ξέρει τι πάει να πει πόνος».

    Έχοντας την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας ως Προστάτιδα και Ικέτιδα στον Υιόν Της, αναπέμπουμε συνεχώς δεήσεις και ικεσίες, ανάβοντας καθημερινά το καντήλι της, θυμιάζοντας το Τίμιον και Άγιον Εικόνισμά Της, παρακαλούμε για όλον τον κόσμο και ιδιαιτέρως για τους Καρκινοπαθείς, προκειμένου να βγουν δυνατοί και ζωντανοί από αυτήν την μεγάλη δοκιμασία τους. Γι’ αυτό καθημερινά ακούμε τον πόνο των ανθρώπων και προσευχόμαστε για την εν Θεώ βοήθεια στην εικόνα της Μάνας Παναγιάς μας.

    Έτσι και η Κα Ελένη από την Κύπρο, βλέποντας τα θαύματα της Παναγίας μας σε όσους αιτούνται την βοήθεια και μεσιτεία της, μας παρεκάλεσε να μνημονεύουμε για τον σύζυγό της, ο οποίος είχε λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους. Έτσι ξεκινήσαμε έναν αγώνα προσευχής για τον Παναγιώτη, προκειμένου να τον βοηθήσουμε στον αγώνα του. Παράλληλα στείλαμε λαδάκι από το καντήλι της Παναγίας Βασίλισσας και αγιασμό, καθώς και την εικόνα της, προκειμένου να προσευχόμαστε σε Εκείνην δια την Σωτηρία και βοήθεια του Παναγιώτη.

    Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, λάβαμε το γράμμα ως επιβεβαίωση, όσων τηλεφωνικά μας ανήγγειλαν μία εβδομάδα πριν:

    «Πάτερ μου τις ευλογίες σας!!

    Πόσα μεγάλα Ευχαριστώ σε σας πάτερ Νικόλαε και ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!

    Λέγομαι Ελένη και ο σύζυγός μου Παναγιώτης. Ο Θεός μας έστειλε και συγκεκριμένα στο σύζυγό μου μεγάλη δοκιμασία. Υπέφερε από λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι για αρκετούς μήνες πόνο… Λέω υπέφερε γιατί μετά από πολλές προσευχές Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

    Στο άκουσμα της Παναγίας Βασίλισσας οι προσευχές μας μαζί με τις δικές σας πάτερ μου έγιναν δυνατές!!! …Από την ημέρα που πήραμε το λαδάκι και τον αγιασμό, κάθε μέρα σταύρωνα το σύζυγό μου και του έδινα και έπινε αγιασμό.

    Άρχιζε σιγά-σιγά η διαφορά να φαίνεται αισθητά!!! Οι προσευχές από εμάς όσο και από σας πάτερ μου ήταν εμφανές!!! Τελείωσε την χημειοθεραπεία… θα έμπαινε Αξονικό και οι προσευχές συνεχίζονταν τόσο από εσάς όσο και από εμάς. Το Λαδάκι και ο Αγιασμός όπως και το εικόνισμα της Παναγίας Βασίλισσας… ήταν μαζί του… μαζί του κάθε μέρα όπως και την Μέρα της τελευταίας εξέτασης στον Αξονικό Τομογράφο. Πήγαμε… νιώθαμε όμως κάτι όμορφο στην επιστροφή μας.

    Οι μέρες πέρασαν το αποτέλεσμα βγήκε… πήγαμε στο ραντεβού μας στο γιατρό. Μαζί μας πάλι το εικόνισμα της Βασίλισσας όπως και το λαδάκι και ο αγιασμός… ο γιατρός μας αναγγέλλει… Απολύτως Καθαρός!!!

    Παναγιά μας βοήθα όλο τον Κόσμο!!!

    Μεγάλο Ευχαριστώ από όλη την Οικογένεια!!!

    Παναγιώτης και Ελένη Πιερή – Λευκωσία Κύπρος»

  14. Μεγαλύνει ἡ ψυχή μου τὸν Κύριον καὶ ἠγαλλίασε τὸ πνεῦμά μου ἐπὶ τῷ Θεῷ τῷ Σωτῆρι μου.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.
    Ὅτι ἐπέβλεψεν ἐπὶ τὴν ταπείνωσιν τῆς δούλης Αὐτοῦ· ἰδοὺ γὰρ ἀπὸ τοῦ νῦν μακαριοῦσί με πᾶσαι αἱ γενεαί.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.
    Ὅτι ἐποίησέ μοι μεγαλεῖα ὁ δυνατὸς καὶ ἅγιον τὸ ὄνομα Αὐτοῦ, καὶ τὸ ἔλεος Αὐτοῦ εἰς γενεὰν καὶ γενεὰν τοῖς φοβουμένοις Αὐτόν.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.
    Ἐποίησε κράτος ἐν βραχίονι Αὐτοῦ, διεσκόρπισεν ὑπερηφάνους διανοίᾳ καρδίας αὐτῶν.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.
    Καθεῖλε δυνάστας ἀπὸ θρόνων καὶ ὕψωσε ταπεινούς· πεινῶντας ἐνέπλησεν ἀγαθῶν καὶ πλουτοῦντας ἐξαπέστειλε κενούς.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.
    Ἀντελάβετο Ἰσραὴλ παιδὸς Αὐτοῦ, μνησθῆναι ἐλέους, καθὼς ἐλάλησε πρὸς τοὺς πατέρας ἡμῶν, τῷ Ἀβραάμ καὶ τῷ σπέρματι Αὐτοῦ ἕως αἰῶνος.
    Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβὶμ καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον Σὲ μεγαλύνομεν.

  15. Ο γέροντας Παΐσιος υπέφερε από διάφορες βαρύτατες ασθένειες και μπαινόβγαινε σε νοσοκομεία.
    Οταν έβλεπε ότι με την προσευχή δεν γινόταν τίποτε, ζητούσε την βοήθεια της επιστήμης.
    Πίστευε στην επιστήμη και με την βοήθειά της παρέτεινε την ζωή του, γιά πολλά χρόνια.

    Ο μακαριστός Χριστόδουλος γιατί δεν προσκύνησε
    "θαυματουργή" εικόνα;
    Η απάντηση απλή.
    Οι "θαυματουργές" εικόνες είναι για τα πρόβατα.
    Για να γεμίζουν τα παγκάρια.
    Αυτός ήταν ποιμένας.

    Γνώριζε ότι μόνη ελπίδα για θεραπεία είναι η επιστήμη.

  16. Επίσεις έχει ειπωθεί, ότι αν κάνεις σωστές δεήσεις μπρούμητα, μπορεί
    να κερδίσεις και το τζακ ποτ, αλλά αν δεν το κερδίσεις,
    κερδίζεις σίγουρα μια τσαπού στο λαδοχαρτο.

  17. Προσευχή στην Υπεραγία Θεοτόκο

    Υπεραγία Θεοτόκε Παρθένε, σκέπαζε και διαφύλαττε εμένα τον δούλο σου από κάθε κακό που προσβάλλει την ψυχή και το σώμα, και από κάθε ορατό και αόρατο εχθρό. «Χαίρε, κεχαριτωμένη Μαρία, ο Κύριος μετά σου. Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών». Να χαίρεσαι και να ευφραίνεσαι, Θεοτόκε Παρθένε, και να πρεσβεύεις για τον δούλο σου. Κυρία και Δέσποινα των Αγγέλων και Μητέρα των χριστιανών, βοήθησέ με τον δούλο σου. Ω Μαρία παναμώμητε, χαίρε Νύμφη ανύμφευτε. Χαίρε η χαρά αυτών που θλίβονται και η παρηγοριά αυτών που λυπούνται. Χαίρε η τροφή των πεινασμένων και το λιμάνι των ναυαγών. Χαίρε εσύ που είσαι πιο αγία από τους αγίους και πιο πολύτιμη από όλα τα κτίσματα του Θεού. Χαίρε εσύ που αγιάστηκες από τον Πατέρα, κατοικήθηκες από τον Υιό και σκεπάστηκες από το Άγιο Πνεύμα. Χαίρε εσύ που είσαι το ευφρόσυνο παλάτι του βασιλιά των πάντων, Χριστού του Θεού μας. Χαίρε εσύ που είσαι η Μητέρα των ορφανών και το ραβδί των τυφλών. Χαίρε το καύχημα των Χριστιανών και όσων σε επικαλούνται η πρόθυμη βοηθός.

    Παναγία Δέσποινά μου, φύλαξέ με κάτω από τη σκέπη σου, διότι στα πανάχραντα χέρια σου παραδίδω το πνεύμα μου. Γίνε βοηθός και σκέπη της ψυχής μου κατά τη φοβερή ημέρα της κρίσεως και πρέσβευε για μένα τον ανάξιο να εισέλθω καθαρός και αγνός στον Παράδεισο. Μη με απορρίψεις, Κυρία μου, εμένα τον δούλο σου, αλλά βοήθησέ με και δώρησέ μου ό,τι είναι συμφέρον από αυτά που σου ζητώ. Λύτρωσέ με από κάθε κίνδυνο, επιβουλή, καταναγκασμό και ασθένεια, και χάρισέ μου πριν το τέλος της ζωής μου μετάνοια. Δωσ’ μου αυτά τα αιτήματα, ώστε αφενός μεν σ’ αυτή τη ζωή να διαφυλάττομαι από κάθε ορατό και αόρατο εχθρό με τη μεσιτεία και τη βοήθειά σου και να πορεύομαι θεάρεστα, σύμφωνα με το θέλημα του αγαθού σου Υιού και Θεού μας, αφετέρου δε κατά τη φοβερή ημέρα της κρίσεως να σωθώ από την αιώνια και φοβερή κόλαση. Κι έτσι να προσκυνώ, να ευχαριστώ και να δοξάζω το πανάγιο όνομά σου εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

    Μαρία

  18. Θέλω ακόμη να σας πώ, για το αγαπημένο μοναστήρι πολύ κοντά στην Παναγιά της επαρχίας Πάφου βρίσκεται το Μοναστήρι της Χρυσορρογιάτισσας. Σε μια όμορφη τοποθεσία μέσα στο δάσος και με όμορφη θέα, αποτελεί τόπο προσκυνήματος ολόχρονα και ιδιαίτερα στις 15 Αυγούστου που γιορτάζει. Η εικόνα της Παναγίας μεταφέρθηκε τον 120ν αιώνα από το μοναχό Ιγνάτιο στην τοποθεσία αυτή. Ο μοναχός ανέλαβε και την ανέγερση μοναστηριού. Τα σημερινά κτίρια όμως είναι του 18ου αιώνα. Πέρα από της μοναδικής θρησκευτικής και ιστορικής αξίας εικόνες, η εικόνα της Παναγίας θεωρείται θαυματουργή. Τέλος, στο μοναστήρι υπάρχει μικρό οινοποιείο που παρασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά, όπως και όλη η περιοχή της Παναγιάς.που βρίσκεται

    Σας χαιρετώ απο τη Κύπρο

    Μαρία

  19. Εχει κολλησει η βελονα σου τα παγκαρια και τα παγκαρια
    Λες και οποιος μπαινει σε εκκλησια εχει στην πορτα τον χωροφυλακα που τον αναγκαζει να ριξει στο παγκαρι.

    Ο Παϊσιος και την ωρα που ξεψυχουσε δοξαζε τον Θεο για τα χρονια που του χαρισε και πεθανε με ψυχικη ειρηνη και γαληνη
    Ουτε αναγκη απο παγκαρια ειχε ουτε απο πλουτη ουτε ανθρωπο ουτε κουνουπι ζημιωσε
    Και αντι να ριχνεις το φαρμακι σου και να χλευαζεις, τιποτα δεν σου στοιχιζει να να λες δοξα τω Θεω που ειμαι καλα

  20. Εγώ προσωπικά λέω:
    Δόξα στους Ολύμπιους Θεούς των Ελλήνων και τους ευχαριστώ
    που με χάρισαν υγεία, σώμα, μυαλό, ευτυχία και πλούτη!

  21. Εσυ μακαρι να ηξερες γιατι ζεις και γιατι υπαρχεις και που πιστευεις
    Μεχρι χθες ησουν Αθεος, σημερα αλλαξες γνωμη;
    Εγω να σου πω την αληθεια με τραγοποδαρους Θεους δεν τα παω καλα
    Αν ημουν κατσικα θα τους ευχαριστουσα
    Ο γυφτος που ειναι Ουρακοταγκος ας πουμε ,ζωο δηλαδη, στον Πανα προσευχηθηκε και κοιμηθηκε ξεβρακωτος και ξυπνησε τρισεκατομμυριουχος και τον ευχαριστει.

  22. Εσυ μακαρι να ηξερες γιατι ζεις και γιατι υπαρχεις και που πιστευεις
    Μεχρι χθες ησουν Αθεος, σημερα αλλαξες γνωμη;
    Εγω να σου πω την αληθεια με τραγοποδαρους Θεους δεν τα παω καλα
    Αν ημουν κατσικα θα τους ευχαριστουσα
    Ο γυφτος που ειναι Ουρακοταγκος ας πουμε ,ζωο δηλαδη, στον Πανα προσευχηθηκε και κοιμηθηκε ξεβρακωτος και ξυπνησε τρισεκατομμυριουχος και τον ευχαριστει.

  23. Αν χλευάζεις και βρίζεις τα σεβασματα άλλων, θα ακούσεις και για τα δικά σου.
    Προσωπικά το έχω δηλώσει, ΔΕΝ πιστευω σε ΤΊΠΟΤΑ, αλλά σέβομαι τα
    σεβασματα ΜΌΝΟ των προγόνων μου και εσύ έχεις δίκιο να σέβεσαι
    και να προσκυνάς τους δικούς σου πατέρες αβραάμ, ισαάκ κλπ.

  24. Σεβομαι αυτους που σχολιαζουν στο αρθρο αλλα Θα σε πετυχω αλλου και θα σε περιποιηθω καταλληλως στην γλωσσα που καταλαβαινεις γελοιο υποκειμενο.

    Σου υπενθυμιζω μονο οτι εσυ ηρθες μονο και μονο για να χλευασεις και πρωτος εσυ δεν σεβαστηκες τα σεβασματα των αλλων..

    Mad Dog12 Σεπτεμβρίου 2018 – 5:10 μ.μ.

    Επίσεις έχει ειπωθεί, ότι αν κάνεις σωστές δεήσεις μπρούμητα, μπορεί
    να κερδίσεις και το τζακ ποτ, αλλά αν δεν το κερδίσεις,
    κερδίζεις σίγουρα μια τσαπού στο λαδοχαρτο.

  25. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!
    ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ;<< ΡΑΠΙΣΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΨΙΝ ΑΓΙΑΣΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ!!!

    ποιαs Π@ΥΤΑΝΑΣ γιοs βριζει τα ΘΕΙΑ;
    μην ειναι η Κ@ΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ γρια σουηδεζα;
    μην ειναι εναs καινουριοs ΜΠΙΝΕΣ ο πωλ ο Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΟΣ;

  26. Ρε γελοίε καραγιόζη, πως μπορεί κανείς να φερθεί σε ένα ταλιμπάν
    που πιστευει ότι με θαυματα γιατρέυοντε ασθένειες? πως μπορεί
    ρε στουρνάρη γαμώ την εβραϊκή σου πίστη? ζώο!

  27. Χέζω στο στόμα σου καραπουτάνας έκτρωμα,
    by the way, κατουρώ και την εβραϊκή σου πίστη

  28. Ο Ταλιμπαν γελοιο υποκειμενο αν του εβριζες τον Αλλαχ θα σε ειχε βρει και το τομαρι σου θα κρεμοταν σε καμια πλατεια.
    Μην κοιτας που εμεις περιοριζομαστε μονο στο φτυσιμο.

  29. και εγω σε γα …@@@μω και κλανεις και παιδια δεν κανεις σατανολατρη φτωχομπινε

  30. εδω εισαι ακομα ρε παλιοβρωμοκαΜΠΙΝΕ!!!Π@ΥΣΤΡΟ πψωροΜadκολοDog γιατι βριζετε;εισθε Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    μα πωs κανετε ετσι;σαν ναχετε στην κ@λοτρυπιδα σαs εναν ΜΠ@ΥΤΖΟΝ!
    Μηπωs εισθε επιρεπηs στον ΠΟΥΤΣΟΝ;
    Μηπωs ειδατε την Γ@ΜΙΟΛΑ μανουλα σαs να κανει ΠΙΠΕΣ και να ρουφαει τα ψ@λοχυματα;
    μηπωs ειδατε την Π@ΥΤΑΝΑ μανουλα σαs που την γ@μουσαν απο τον Κ@ΛΟ;
    …δεν ειναι και λιγο να βλεπειs την μανα σου να την Γ@μανε απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

  31. ΡΕ ΛΑΚΗ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΙΔΙΟΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Η ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  32. το ζαγκλον το πολυτρυπο πες μου ηρα που χρονια κ@@@λοπηδιοταν σαν πατησε της γειτονισσας τη ναρα
    και τη μανα του ειδε πολλους μνηστηρες
    να π@@δανε το κ@@λο της γεματο μες τα χρυσια τον
    πατερα του τον εγλειφε για να τον καθαρισει μηπως
    και κεινος μπορεσε να της τον ε@@@ μησει μα εκεινη αντιστεκοτανε γιατι ηθελε τον ξενο και του ζαγκλον
    του εμεινε το παλουκι απωθημενο

    ομηρος

  33. Αυτός είναι ο χριστιανισμός, ότι πιο απαίσιο έχει βγάλει η φύση.
    Πεθαμένες μάνες με τα βρωμότερα λόγια, κανείς πούστης χριστιανός δεν
    ντρέπεται παρά κατηγορούν εμένα ότι βρίζω, αυτοί είστε ρε πτομολάτρες
    αυτοί είστε ρε σιχάματα της φύσης, γαμώ το γιαχβέ σας και όλο του το
    σκυλολόι από πουτάνες άγιες και δολοφόνους αγίους…….

  34. Η πλάκα είναι ότι την μεγαλύτερη αλανιάρα ιερόδουλη της παλαιστίνης,
    κωλοπετσωμένη από όλες τις τρύπες, εκτός το δεξί αφτί, με πέντα παιδιά
    και αμέτρητους απλητους αραβικούς πούτσους, έγινε παρθένα χα..χα..χα..
    Αυτό και αν είναι θαυμα, θαυμάρα θα έλεγα, όπως λέμε μελαχρινός
    εβραϊκός κώλος και θεόρατη εβραϊκή κωλάρα!

  35. Π@ΥΣΤΗ τωρα που εβουλωσεs του Κ@ΛΟΥ σου την τρυπα κανε και μια ΠΙΠΑ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ανωμαλη γρια σουηδεζα!
    η μανα σου η αλανοξεκ@λιαρα εκανε κοκταιηλ με τιs Ψ@ΛΕΣ που εβαζε στην βρωμικη τηs την κ@λοτρυ- πιδα και ιδου το αποτελεσμα τι εβγαλε ενα Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΟ πψωρογιδο!

  36. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ "Mad Dog" 9.45μ.μ.,

    …ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΟΔΕΥΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ …"ΑΔΗ". ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΕΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ΝΑ…ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ…

    Η "ΙΑΤΡΙΚΗ" ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ…"ΦΥΓΕΙ".

    …ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΚΑΙ…"ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ "ΕΦΕΡΑΝ" ΚΑΤΙ ΝΕΑ ΧΑΠΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΗΤΑΝ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ" ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ "ΚΑΛΑ".

    Ο ΑΣΘΕΝΗΣ "ΠΕΤΑΞΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ.

    ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ…"ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΘΕΡΑΠΕΙΑ" ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΧΑΠΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΠΗΡΕ "ΕΞΙΤΗΡΙΟ" ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ… "ΘΕΟ" ΠΟΥ "ΕΙΣΑΚΟΥΣΕ" ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ…"ΑΓΙΟΥΣ" ΚΑΙ…"ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΚΑΘ' ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…"ΘΑΥΜΑ", ΜΟΝΟΝ Ο…"ΘΕΟΣ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ…"ΚΑΝΕΙ"…

    …ΤΑ…"ΧΑΠΙΑ" ΒΕΒΑΙΑ, ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ…"ΑΛΕΥΡΙ" ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ……."P L A C E B O"…

    …ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ" ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΔΕΣ", ΠΟΙΟΣ …"ΔΙΑΟΛΟΘΕΟΣ" ΕΚΑΝΕ ΤΟ… "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  37. ΕΥΤΑΞΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
    ΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ;
    ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΝ ΥΔΩΡ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΠΙΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΔΙΚΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΦΑΡΥΓΓΑ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.

  38. ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ
    ΑΦΟΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ

  39. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ
    ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΝ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΝ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ. ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΝ ΥΔΩΡ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΟΞΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΡΙΧΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.

  40. Γιατι καλε Ζαγκλαρα μου αφησες τους μνηστηρες και πειραζαν την μανα σου και καναν τοσες τρελες
    κι εκεινος μ΄αποκριθηκε
    μου διναν καραμελες

    Ομηρος Ραψωδια ιδ΄

  41. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΥΔΩΡ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ

  42. Καλε κυρ-Ευταξια πως γινεται εσεις που δεν
    γνωριζατε τον zagklara mad dog να εχετε γινει Το alter ego Του ?

  43. Πριν 26 χρόνια πέθανε η μάνα μου.
    Την κατάρα μου να έχεις, σύντομα,
    με φρικτούς πόνους να ψοφήσεις.

  44. @ 12 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:13 μ.μ.

    Η μάνα είναι κάτι ιερό, η παναγία ήταν μια ελευθέρων
    ηθών παιδούλα που την έπαιρνε οπιος και όπως ήθελε.

    Δεν βρίζω απαντώ στις ύβρεις με ύβρεις, αλλά για σένα, και τα λοιπά ποιμνοια,
    το να βρίζεις τα σεβασματα των προγόνων μας ΔΕΝ είναι ύβρεις, αλλά αν πεις
    την πραγματικότητα για την μαρίκα που γέννησε 5 παιδιά από διαφορετικούς
    άνδρες και για αυτών τον λόγο ΔΕΝ μπορεί να είναι παρθένα,
    τότες βρίζεις, λογική χριστιανού ταλιμπάν!

  45. @ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Αγαπητέ συνελληνα Ευταξία πολύ καλημέρα,
    Πριν 16 χρόνια και πριν ανοιχθώ σαν επιχειρηματίας, και για μια δεκαετία μαζί
    με 4 Σουηδούς συναδέλφους ιδρύσαμε ένα rehabilitation center για νέους που δεν
    μπορούσαν να ενταχτούν στην κοινωνία και εργαζόμουν σαν "arbetsledare" (work leader),
    εκεί έμαθα πολλά πράγματα για την ψυχολογία των ανθρώπων, παρακολουθούσαμε πολλά
    σχετικά σεμινάρια αλλά είχαμε και έναν ψυχολόγο που μας κατέφθεινε.

    Οι άνθρωποι είναι σαν ένα μεγάλο U στα τιχώματα του δεξιά αριστερά βλέπει
    από την μια τους χαμηλού ΙQ και από την άλλη της διάνειες, αλλά οι περισοτεροι
    άνθρωποι είναι στον πάτο, δηλαδή οι μέτριοι. Μερικά παιδιά που τα έβλεπα φοβισμένα
    και χωρίς βάσεις στην ζωή, τα συμβούλευα να ψάξουν τον θεό να τους βοηθήσει!

    Ο θεός, η πίστη δηλαδή σε ένα αερικο, σε δίνει δύναμη να αντεπεξέλθεις στα
    προβλήματα σου, είτε σε αρωστειες είτε κοινωνικά, αλλά, αυτό είναι για
    τους αδύναμους χαρακτήρες, οι δυνατοί ΔΕΝ χρειάζοντε τέτειες παρηγοριές,
    παρά με το σπαθί τους (το μυαλό τους) δίνουν μάχες και κερδίζουν έχοντας
    την απέραντη ηρεμία και ηδονή ότι πράτουν το σωστό και δεν προσκυνάνε
    μήτε θεούς μήτε διαβολάνθρωπους.

    Έχω την εντύπωση ότι για άλλο λόγω το ξεκίνησα και αλλού κατέληξα χα..χα..
    καλημέρα φίλε, δεν είμαστε πολλοί οι Έλληνες σε αυτό το σάιτ!

  46. KATAΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΒΛΑΣΘΗΜΑΣ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ "ΕΥΤΑΞΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ"

  47. ΕΥΤΑΞΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΠΑΤΕΡΆΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΊΑ ΒΑΡΒΆΡΑ, ΌΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΌΧΙ ΤΑ ΜΙΣΆ!

    Έχω μόνο αγάπη μέσα μου,
    αλλά αληθηνή, όχι όπως την δική σας ψευτικη!

  48. Αυτό που με διέφυγε και ήθελα να το τονίσω "περί πίστης" είναι ότι και
    εγώ ο ολόληρωμένος άθεος, όταν ξεκίνησα τις μπίσνες και συναντώντας εταιρείες
    γίγαντες, διευθυντάδες αλλά και γιατρούς (πολλές έχουν τζίρο πάνω από δις εκτ),
    στην αρχή, πως μούρθε ότι έπρεπε να παρακαλέσω την Θέα Πειθώ να με συμπαρασταθεί
    στο έργο μου και να με εμψυχώνει, ε λοιπόν ΝΑΙ, χα..χα.. με την συμπαράσταση της
    Θεάς Πειθώς γνώρισα πολύ μεγάλες επιτυχίες στην ζωή μου σαν επιχειρηματίας!

    Αλλά είχα βεβαίως αποφασίσει ότι θα βλέπω τους ανθρώπους, μικρούς ή μεγάλους
    στα μάτια πάντα σαν ίσους μαζί μου, θα μιλώ με σταθερή δυνατή καθαρή φωνή
    και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, χα..χα.. αυτή είναι η συνταγή!

  49. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΥΠΟ Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ

  50. χμμ! σε αυτους οτι και να λες
    9:20 με το ιδιο προφιλ δεκα
    γραφουνε

  51. Τα σχόλια μου ήταν απαντήσεις, έχω δουλειά θα επανέλθω, γαλάζιος
    Ελληνικός ουρανός δεν φοβάται τίποτα, σκοτάδι είναι ο χριστιανισμός,
    φως ο Ελληνισμός, μάθε επιτέλους κάτι και εσύ, μεγάλο παιδί είσαι!

  52. ξερουμε ξερουμε αγαπας με το δικο σου τροπο
    και γραφεις σε περασμενες αναρτησεις με το τροπο που γραφει ο ψευτοπατερακης ο μορφεας και η γιαγια ελεν ειναι κληρονομικο σας
    αααααχαχαχαχα και δεν εχω ορεξη πρωι πρωι
    αι σιχτιρ ψωρογιδα

  53. ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΟΡΔΟΦΥΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ.
    ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ;

    ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

  54. Τη Καλημερα Του Θεου σε ολους
    μια συμβουλη θα σας πω μια και
    πρεπει να ειμαι η μεγαλυτερη
    απο ολους σας κλεινω σημερα τα 70
    γραφω στο ξυπνηστε ρε απο τοτε
    που ηταν ο Φωτης και μας καλημεριζε
    με τα ωραια του τραγουδια και αλλα
    πολλα που δεν εχουν τωρα πια σημασια
    ξερω προσωπα και πραγματα τουτο το
    μπλογκ θελησαν πολλοι να το κλεισουν
    και δημιουργουσαν παλιοκαταστασεις
    ομως παντα εστεκε ορθο απο την αγαπη
    τη δικη μαε γιατι ο διαχειριστης σε
    μερικες καταστασεις αποδειχτηκε αμυαλος
    για κεινους που βριζουν τα θεια ξερομαστε
    πολυ καλα και αφησε τις ψευτιες οτι
    γραφεις πεντε εβδομαδες εισαι εδω
    καμποσα χρονακια και μην αρνιοσαστε
    οτι με τα προφιλ σας γραφουν κι αλλοι
    ειναι αληθεια οπως και με του πατερακη
    εγραφε η ελεν η πατρινια τελος παντων
    σταματηστε τη φαγωμαρα και οι απιστοι
    απο καπριτσιο πιστεψτε συο Χριστο και
    την Παναγια πρωτου σας απωλεσει ο ιδιος
    ο Θεος μην βριζοσαστε μην ξεσπατε την
    οργη σας στις μαναδες και τη θεοτοκο
    γιατι δεν θα σας βγει σε καλο αυτα απο
    μενα η αγαπη και κουβεντα τα λυνουν ολα
    να εχετε την ευχη τοθ θεου και τη δικη μου
    Τασουλα

  55. αντε να επανελθειs ανωμαΛο ψωρογιδο και να δειs τι Π@ΥΤΣΑ θα φαs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΦΑΓΩΜΕΝΕ!
    Εκδοσειs απο την ΕΥΚΛΑΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΝΟΜΩΝ (Ε.Σ.Υ)
    Παντα η μανουλα σου σε συμβουλευε πρασεχε παιδι μου
    Την ΠΑΝΑΓΙΑ και τον ΧΡΙΣΤΟ να εχειs στην καρδια σου
    μην γινειs Π@ΥΣΤΗΣ αθεοs και Κ@ΛΟ ΤΡΥΠΙΔΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ
    να μην γραφειs π@π@ριεs και βριζειs την ΠΑΝΑΓΙΑ γιατι
    θα σου Γ@ΜΟΥΝ του Κ@ΛΟΥ σου καθε Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΩΝΙΑ!!!
    μα εσυ Ψ@ΛΟΣΚΥΛΟ προτιμησεs Ψ@ΛΟΣΥΛΕΚΤΗΣ να γινειs
    και τωρα βλεπω σε Γ@ΜΟΥΝ ολημεριs κι εσυ μονο σκ@τα
    βγαζειs απο το στομα σου και ολο απορειs μα εγω τον
    Κ@ΛΟ σου στον εδωκα μονο για να χεζειs…….μα εσυ
    τον χρησιμοποιειs Π@ΥΤΣΕΣ @ΡΧΙΔΙ@ και Ψ@ΛΕΣ για να
    μαζευειs αν ηξερα τι Π@ΥΣΤΗΣ θαβγαινεs θα εβρισκα
    την λυση μα εσυ βλεπω οτι προτιμαs αβερτα μονο το
    Γ@ΜΗΣΙ ΒΡΩΜΟΠ@ΥΣΤΕ ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ το λοιπον Π@ΥΣΤΗ!!!

  56. πολλες οι μαλακιες σου
    χανιωτικη κουραδα
    ολα τα πουλησες
    για να στα φαει
    ο σωρρας

Comments are closed.