Ο μεγαλύτερος Έλληνας Άγιος της Ορθοδοξίας δεν εορτάζεται ποτέ κατόπιν εντολης της Νέας Τάξης Πραγμάτων

         ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ                 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Απιστευτο, προσβλητικο, ανθελληνικο και αντιχριατιανικο. 

Ο κορυφαιος Ελληνας στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας δεν εορταζεται ποτε απο την Εκκλησια. 

Αυτο γινεται σκοπιμα καθως η νεα ταξη δεν επιθυμει να γνωριζουν οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι τον βιο του συγκεκριμενου αγιου και τα επιτευγματα του.

Ο μεγαλυτερος στρατιωτικος μας Αγιος ειναι παραλληλα και ο προστατης Αγιος μας απο τους Αγαρηνους. 

Ο Αγιος αυτοκρατορας Νικηφορος ο Β Φωκας, ειναι ο μεγαλυτερος στρατιωτικος αγιος της ορθοδοξιας μας και ειναι ο τριτος σπουδαιοτερος βασιλιας του
Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, μετα τον ιερο Βασιλειο τον Β και τον Ηρακλειο. 
Ο Αγιος Νικηφορος ειναι ο εθνικος μας αγιος και προστατης απο τους αγαρηνους. 
Ο Αγιος αυτην την εποχη ειναι ο προστατης των νησιων μας απο τους Ισμαηλιτες διοτι ελευθερωσε την Κρητη απο τους Σαρακηνιους.
Ο Aγιος αυτοκρατορας Νικηφόρος ο β Φωκάς καταγοταν απο την πιο ισχυρη οικογενεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Τα μελη της οικογενειας του αγιου ηταν ολοι ανωτεροι στρατιωτικοι και ειχαν υπηρετήσει  στον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο εναντια στους Περσες και στους  αγαρηνους. 
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΜΑΗΛΙΤΕΣ.
Ο Νικηφόρος ο β, ηταν προστατης ολων των αδυνατων Ελλήνων Χρσιστιανων τους οποιους κατεστρεφαν, επι αιωνες οι ισμαηλιτες.
Η Μνημη του Αγιου Νικηφορου του Β Φωκα, εορτάζεται στις 11 Δεκεμβριου. 
Βαθια θρησκευομενος ανθρωπος ηξερε ότι ειχε θεικη εντολη να εξαφανισει από προσώπου γης τους απίστους Ισμαηλίτες.


Στην μονη μεγιστης Λαυρας υπαρχει πληρης ακολουθια για τον Αγιο με κανονες.

Η σημερινη κατά γενικη παραδοχή, νεοταξικη Εκκλησια, δεν γιορταζει τον Αγιο Νικηφορο με τις πρεπουσες τιμες. Αυτό γινεται για δυο λογους.
Ο πρωτος λογος είναι, γιατι δεν θελουν οι πραγματικοι Χριστιανοι, να μαθουν τον βιο, ενός Αγιου Αυτοκρατορα, ο οποιος προστατευε τους Ελληνες Χριστιανούς από τους Αγαρηνούς.
Ο Αγιος Νικηφορος παντρευτηκε και απεκτησε ενα γιο, τον Βαρδα. 
Αυτος παιζοντας με τον εξαδελφο του, τραυματιστηκε στο ματι απο ακοντιο και πεθανε σε νεαρη ηλικια. 
Συντομα τον ακολουθησε στον θανατο και η μητερα του.
Ο Αγιος Νικηφορος ως βαθια θρησκευομενος Ελληνας επηρεάστηκε πολυ απο τον θανατο των δικων του ανθρωπων για αυτο ηθελε να γινει μοναχος.
Η μοιρα λοιπον χτυπησε πολύ ασχημα τον Ελληνα Αγιο Νικηφορο τον β, καθως σε νεαρη ηλικια εχασε την γυναικα του και το παιδι του. 
Εντούτοις ο Αγιος Ελληνας Νικηφόρος ο β Φωκας, βρηκε την δυναμη να ερθει ακομη πιο κοντα στον Θεο.

Ο Νικηφόρος μετα από ένα τοσο σκληρο χτυπημα, αγαπησε ακομη περισσοτερο τον Ιησου Χριστο. 

Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο.
Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες. 
Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια. 


Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας Νικηφορος ο β, αγαπησε οσο τιποτε άλλο τον Χριστο, παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε απο την ζωη, χανωντας γυναικα και παιδι.

Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος ηταν ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας.

KYΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΔΙΟΤΙ
ΕΧΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ.

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ AΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Σημαντικο ρολο στην ζωη του Νικηφορου, εκτος από το γεγονος της απωλειας της γυναικας του, και του παιδιου του, ειχε και ο Αγιος Αθανασιος ο Αθωνίτης.

Ο Αγιος Αθανάσιος αλλαξε σε παρα πολύ μεγαλο βαθμο, τον τροπο σκεψης, τον τροπο ζωης του Νικηφορου Φωκα. 
Εκτοτε αν και δεν προλαβε να γινει καλογερος όπως ειχε σκοπο να κανει, εντουτοις αλλαξε παρα πολύ τον τροπο ζωης του.
 Όλα αυτά σε συνδιασμο με το σκληρο χτυπημα της μοιρας.

Ο Αγιος βασιλιας Νικηφορος ο β, ειναι αυτος που θα δωσει τα χρηματα, στον Αγιο Αθανασιο, για να δημιουργησει την Μονη μεγιστης Λαυρας ,στο Αγιο ορος. 

Ο Αγιος Αθανάσιος κατοπιν παρακλησεως, του Νικηφορου του β Φωκα, ακολουθησε τον Νικηφορο, σε καποιες εκστρατειες του, όπως αυτην που εγινε στην Κρητη. 
Οι προσευχες, ο χαρακτηρας, ο τροπος ζωης του Αγιου Αθανασιου, εδιναν ακομη μεγαλυτερη ψυχικη δυναμη στον Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορο τον β Φωκα,για να κερδιζει τους εχθρούς των Ελλήνων.

Ο αγιος Αθανάσιος είναι αυτος που εκανε τοσο πολύ θρησκο τον Νικηφορο τον β Φωκα ώστε να αρχιζει να πλησιαζει η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια στο απογειο της ακμης της. 

Εξαιτιας του Αγιου Αθανασιου, ο Αγιος Νικηφόρος εχει πλεον πληρη επιγνωση ότι δεν πολεμα μονον για την Ελλαδα, αλλα πολεμα ταυτόχρονα τους σατανιστες, τους θανάσιμους εχθρούς και αιωνιους εχθρούς του Χριστου και της Ελλαδος.

Ο Νικηφόρος ζητησε απο τον πατριαρχη Πολυευκτο, οσοι Ελληνες   στρατιώτες χανουν την ζωη τους σε μαχη εναντιον των αγαρηνων, να ανακηρυσονται αγιοι.

Τον Αγιο Νκηφορο Φωκα, ως βαθια θρησκευομενο τον στεναχωρουσε αφανταστα η κατρακυλα του βατικανου, που από Χριστιανοι εγιναν σατανιστες, για αυτό προσχωρησαν στους γερμανους (διαβαστε τα σχετικα αρθρα).

Πριν γινει αυτοκρατορας, ο Αγιος Νικηφόρος αναδείχθηκε μεγαλος στρατηγος σε όλα τα μετωπα της εποχης του.

Χαρακτηριζονταν από μεγαλη ευσεβεια και αγαπουσε τον Χριστο.
Ο Αγιος Νικηφορος ήταν γεννημενος στρατιωτης. 
Ειχε τη σωματικη αντοχη και διανοητικη ικανοτητα ενος μεγαλου στρατιωτικου ηγετη, ήταν βραχύσωμος, αλλα εξαιρετικα ρωμαλεος. 
Η ζωη του ήταν αφιερωμενη στα στρατευματα του, τα οποια αγαπουσε -προστατευε παση θυσια, και τα οποία του ήταν πιστά μέχρι θανάτου.

Ο Ελληνας βασιλιας Ν. Φωκας πολεμουσε πιο γενναια από ολους τους υπολοιπους Ελληνες, ενώ οποτε χρειαζοταν επιτεθοταν ολομόναχος εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρει θαρρος ο Ελληνικος-ρωμαικος στρατος. 

Επειδη το αιμα νερο δεν γινεται ποτε, oταν ηταν ακομη αρχιστράτηγος, ολες της πολεις που κατακτουσε, ειτε της ισοπεδωνε, ειτε εσφαζε ομαδικα τους αγαρηνους. 
Ολα αυτά σε αντιποινα για της σφαγες, τους,  βιασμους, της κλοπες, τους εμπρησμους, το σκλαβωμα γυναικων που εκαναν οι Ισμαηλιτες εις βαρος των Ελλήνων της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Ολες αυτές οι ενεργειες γινοταν με σκοπο να αποτρεψει την καταστροφή του Ελληνικου εθνους, από τη σιγουρη γενοκτονια.

Οταν ανεβηκε στον θρονο ο Νικηφόρος συνεχισε την ιδια ακριβως πολεμικη πολιτικη, εναντια στους Αγαρηνούς. 

Μην ξεχνατε το σημαντικοτερο ολων, ότι οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες μεχρι και σημερα βρισκοταν σε απολυτως νομιμη αμυνα.
Ότι οι προγονοι μας πολεμουσαν μονον σε αμυντικούς πολεμους. 


Επισης επειδή οι εχθροι δεν σταματουσαν ποτε τους πολεμους ολους εκεινους τους αιωνες. 
Για αυτό κάθε χρονο εισεβαλαν στην Ελλαδα, και προκαλουσαν τρομερες καταστροφες. 


Δεν ηταν λιγες οι φορες που εφταναν εξω από την Κωνσταντινουπολη, ειτε πλησιαζαν αρκετα κοντα στην Ελληνικη (ρωμαικη)πρωτευουσα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ 

ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ-Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος. 

Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.
Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων. 
Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.
Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην Αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων. 
Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα  εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα βασιλια- να τον ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου. 



Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.

Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.
Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο. 
Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ.
Ο εβραιος παρακοιμώμενος Ιωσηφ Βριγγας υποκινει επεισοδια εις βαρος του αγιου Νικηφορου.
Ο εβραιος Βριγγας και η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπολης παρακινουν τους Ελληνες να βιαιοπραγησουν εναντια στον αγιο Νικηφορο τον β με πρόσχημα τα βαρια φορολογικα μετρα. (1)

Το μεγαλειο του Αγιου Νικηφορου του β Φωκα, φανηκε για πολλοστη φορα , οταν με Αγια υπομονη ,δεχτηκε την οργη του λαου, για τα βαρια φορολογικα μετρα, εξαιτιας των συνεχομενων αμυντικων πολεμων.

Kινηθηκαν εναντιον του Αγιου Νικηφορου του β που προστατυευε ολους τους Ελληνες Χριστιανους από τους Σατανιστες. 
Σε αντιθεση στην σημερινη εποχη ολοι δεχονται τα παρανομα μνημονια.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΩΣΗΦ ΒΡΙΓΓΑΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.
Αν και οι αιματηρες φορολογικες θυσιες του Ελληνικου λαου δεν πηγαν χαμενες διοτι κερδίσαμε ολους τους αμυντικούς πολεμους με τους Αραβες. 
Εντουτοις σε μια εξοδο του Ελληνα βασιλια με τα ποδια, στους δρομους της Κωνσταντινουπόλεως, βρεθηκαν καποιοι, οι οποιοι του πεταξαν χωμα, πετρες, και ξυλα στο προσωπο.
Ο αγιος Νικηφρος πηγε σε μια εκκλησια, με τα ποδια , χωρις συνοδεια, ενώ ειχαν ξεσπασει ταραχες στην βασιλευουσα μεταξυ Ελλήνων και αρμενιων ναυτων. 
Σε περιπτωση που δεν ειχαν επεμβει καποιοι αλλοι Ελληνες, το εξαγριωμενο πληθος, ειχε σκοπο ειτε να τον τραυματισει βαρια, ειτε να τον σκοτωσει.
Ο Αγιος Νικηφοροςόμως που ηταν ταυτόχρονα, ο πιο γεναιος πολεμιστης της αυτοκρατοριας, δεν υπερασπιστηκε τον εαυτο του εκεινη την στιγμη.
Σκεφτείτε λοιπον ότι σε έναν Αγιο ηρωα όπως τον Νικηφορο τον β Φωκα, τον τριτο κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων, μετα τον Ιερο Βασιλειο τον β, και τον Ηρακλειο,του πεταξαν πετρες, χωματα, και ξυλα στο προσωπο. 
Εάν δεν ηταν εκει καποιοι επιφανείς Ελληνες σκοπευαν να τον χτυπησουν, ειτε να τον σκοτωσουν. 
Όλα αυτά εναντιον ενός Ελληνα Αγιου Βασιλια, ο οποιος καθημερινα επι δεκαετιες θυσιαζε την ζωη του για την Ελλαδα στα πεδια των μαχων, έναν ανθρωπο που δοξασε και προστατευσε την Ελλαδα.

Aυτά τα αισχη εγιναν εναντιον του Αγιου που προστατευε ολους τους Ελληνες Χριστιανους από τους Σατανιστες. 
Σε αντιθεση με την σημερινη εποχη οπου οι πολυ σαπιοι ηθικα νεοραγιαδες κάθονται θεατες στον ιδιο τους τον θανατο. 
 Την εποχη που εχει γινει μεγαλο πραξικοπημα, την ωρα που εχει καταλυθεί το Ελληνικο συνταγμα και ισχυει,το αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος, όπως μας αναφερει ο Καθηγητης του συνταγματικου δικαιου ο κυριος Κασιμάτης.
Το απογειον βεβαια της ανανδρίας, του ραγιαδισμού είναι ότι από τον Αργαλεο θανατο των σαρακηνων (Νικηφορος β), φτασαμε στην σημερινη εποχη να επιτρέπουμε στους αγαρηνους λαθρο, να αλειψουν με ακαθαρσίες τα εικονίσματα του Χριστου και των αγιων στην Λεσβο, μια ειδηση που διαβασαμε στο διαδικτυο.
Ακομη το απογειο της παρακμης ειναι το να επιτρέπουμε στους Αγαρηνούς να βιαζουν τα κορίτσια μας, με αποκορύφωμα τον βιασμο της ατυχης Μυρτους στην Παρο το 2012.
Οι αιματηρες οικονομικες θυσιες των φτωχων Ελλήνων στους αμυντικούς πολεμους επι Αγιου Νικηφορου του β Φωκα, επιασαν τοπο και η Ελλαδα κερδισε ολους τους αμυντκους πολεμους, ενω ταυτόχρονα περασαμε στην μεγαλη αντεπιθεση και νικήσαμε τους Σαρακηνούς.
Ομως οι φτωχοι ,παρα το σημαντικο γεγονος, ότι γλυτωσαν από της σφαγες, τους βιασμους, της κλοπες, το σκλαβωμα γυναικων, τους εμπρησμούς, τους οποιους εκαναν σε ετησια βαση οι αγαρηνοι, με οδηογυς τους πανούργους εβραιους πολιτικους αξιωματούχους εξαπατηθηκαν και επιτεθηκαν στον αγιο Νιηφρορου, με αιτια  την βαρια φορολογια.

Eνας Αγιος του Χριστου, ο τριτος κορυφαιος αυτοκρατορας ολων των εποχων επεβαλε βαρυτατα φορολογικα μετρα ωστε να μπορεσει να ανταπεξελθει η αυτοκρατορια στους συνεχομενους πολεμους.

Το ιδιο εκαναν και αλλοι Ελληνες αυτοκρατορες.

Σε αντιθεση με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β,ο οποιος ηταν και είναι παγκόσμιος ο μοναδικος αυτοκρατορας, μεχρι σημερα , οπου οι φτωχοι Ελληνες γνωρισαν την απολυτη ευημερια, χωρις καθολου φορους, χωρις να τους αδικούνε ποτε, ενω τους φορους εισοδήματος των φτωχων Ελλήνων,τους πληρωναν οι πλούσιοι.

Όλα αυτά εγιναν για μια και μοναδικη φορα στα παγκοσμια ιστορικα χρονικα, από τον ιερο Βασιλειο τον β. 
Ο Βασιλειος περαν του ότι αποκατεστησε ολες τις αδικιες των πλουσιων εις βαρος των φτωχων Ελλήνων, δεν ηθελε σε καμια των περιπτώσεων να στηριξει της στρατιωτικες του επιτυχιες, και την επιβίωση της Ελληνοχριστιανικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, εις βαρος της οικονομικης ευημεριας, των φτωχων Ελλήνων βαζωντας δυσβασταχτους φορους όπως εκαναν , ο Αγιος Νικηφόρος ο β Φωκας , ο Ιουστινιανος και αλλοι αυτοκρατορες.

Ο μεγιστος των Ελλήνων ο ιερος Βασιλειος ο β, ηξερε πολύ καλα ότι ακομη και σε περιπτώσεις ζωης και θανατου για την αυτοκρατορια ότι η επιβιωση του κρατους δεν επιτρεπετε να επιτυγχάνεται εις βαρος των ασθενέστερων οικονομικα Ελλήνων.

Για τους ιδιους ακριβως λογους γνωριζε ο Βασιλεος ότι ολες οι πολιτικες οι στρατιωτικες επιτυχιες ενός κρατους ενός βασιλια -αυτοκρατορα δεν εχουν απολυτως καμια ηθικη, πολιτικη και στρατιωτικη αξια, εάν γινονται εις βαρος της οικονομικης ευημεριας των φτωχων Ελληνων.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΗΚΕ
ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ
ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ
ΙΩΣΗΦ.


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ









Ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας και ο ανηψιος του Ιωαννης, δυστυχως ηταν μεσα στα αμέτρητα θυματα των σκευωριων, που δημιουργει ανα τους αιωνες, το κομματι του εβραικου λαου το οποιο πιστευει στον εωσφορο.

Ενας ακομη πολιτικος αξιωματούχος σημιτικης καταγωγης ηταν ο Ιωσηφ Βριγγας, ο οποιος προκαλεσε φοβερα πληγματα στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.


O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο. 
Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.
Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε. 


Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.
Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει “πραξικοπημα”.
Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β. 
Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων. 
Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.
 Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης. 
Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.
Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως πολεμουσε διπλα
στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.
Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.
Ο Ιωαννης  εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.
Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.
Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο. 
Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.
Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.
Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.
Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς.

Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε  ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.
Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα  παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας. 
Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΩΚΑΣ
ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΥΣ
ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ
ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ 
ΕΖΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ 
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ 
ΑΓΑΡΗΝΟΙ.
Ο Αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει σχετικα με τους Ισμαηλίτες ότι :
 Έστι δε και η μέχρι του νυν κρατούσα λαοπλάνος θρησκεία των Ισμαηλιτών, πρόδρομος ούσα του Αντιχρίστου.
Κατάγεται δε από Ισμαήλ, του εκ της Αγάρ τεχθέντος τω Αβραάμ, διόπερ Αγαρηνοί και Ισμαηλίται προσαγοευονται.
Σαρακηνούς δε αυτούς καλούσιν, ως εκ της Σάρρας κενούς
Επισης ο αγιος Ιωαννης ο Δαμασκηνος αναφερει ότι μεγαλοι αυτοι χριστομαχοι και Ελληνομάχοι οι  οι Αγαρηνοί, έγιναν ειδωλολάτρες και προσκύνησαν το φωτεινό αστέρι Αφροδίτη.
Εδω και αιωνες δεν εορταζεται η μνημη του Αγιου Νικηφορου Φωκα. 

Αρχικα λογω Τουρκοκρατιας και εν συνεχεια διοτι οι εκαστοτε κρατουντες μαζι με τους οικουμενιστες δεν επιθυμουν να γνωριζουν οι ορθοδοξοι χριστιανοι για τον μεγαλυτερο στρατιωτικο αγιο της Ορθοδοξιας μας.

Η μνημη του αναφερεται μονον στον Λαυριωτικο Κωδικα Β 4φ. 133, όπου υπαρχει και πληρη Ακολουθια του με Κανονες. 

Δημοσιευθηκαν από τον L. Petit στο Byz. Zeitschrift τ. ΙΓ (1904 μ.Χ.) σελ. 398 – 420 και από τον Δημητριεύσκη στο Κίεβο το 1911 μ.Χ. 
ΠΑΝΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ
ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
ΦΩΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.


ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 
ΑΓΙΟΥ :


















loading...

37 thoughts on “Ο μεγαλύτερος Έλληνας Άγιος της Ορθοδοξίας δεν εορτάζεται ποτέ κατόπιν εντολης της Νέας Τάξης Πραγμάτων

  1. ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

  2. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ http://chn.ge/2H3YAzh ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ Ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ….. ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ) ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ….

  3. Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία

    Η μήνυση που κατατέθηκε από το Ε.ΠΑ.Μ. είναι πρωτοφανής στα ιστορικά χρονικά. Πρώτη φορά νόμιμος πολιτικός φορέας καταθέτει μήνυση επί εσχάτη εναντίον του επίσημου πολιτικού συστήματος. Κανείς άλλος φορέας έως σήμερα δεν τόλμησε να το κάνει. Παρά τις αντιμνημονιακές ή πατριωτικές φανφάρες πολλών. Και κανείς άλλος από τους γνωστούς και προβεβλημένους αντιμνημονιακούς φορείς δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ε.ΠΑ.Μ. ώστε να συμβάλει ως συμμηνυτής, ή έστω να υποστηρίξει την όλη προσπάθεια. Κι αυτό υποδηλώνει πολλά για τις αληθινές πολιτικές προθέσεις όσων εμφανίζονται να διεκδικούν αντιμνημονιακά ή πατριωτικά σκήπτρα.

    Για εμάς δεν υπάρχει πιο ασφαλές κριτήριο το κατά πόσο μια δύναμη, είναι όντως αντιμνημονιακή, ή απλά πουλά φούμαρα για λόγους ψηφοθηρίας, από τη στάση της απέναντι στη μήνυση. Όποιος θέλει να διαπιστώσει πόσο στ’ αλήθεια αντιμνημονιακός είναι κάποιος, δεν έχει παρά να τον ρωτήσει γιατί δεν έχει συμπαραταχθεί με τη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.
    https://www.epamhellas.gr/?p=77828

    Στηρίζουμε και υπογράφουμε για την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/45caddd4b4556f9c7eef4f53cdc203cc9e2f9429f903312421ec6116e40ef42f.jpg

    http://chn.ge/2H3YAzh

  4. Ξεφτύσανε οι¨Έλληνες¨ αδερφέ μου,
    που είναι εκείνοι που πεθαίναν με τιμή,
    που είναι εκείνοι που αγαπουσανε το έθνος,
    και τους προδότες δεν αφήναν στη ζωή.
    Γίναν οι ξεφτίλες μας βουνό κι αναριωτιέμαι και απορώ,
    πως καταντήσαμε οι Γραικοί, από αθάνατοι, Ρωμιοι.

    Ξεφτίσανε οι άνθρωποι αδελφέ μου
    που είναι εκείνοι, που `χαν μέσα τους ψυχή
    που είναι εκείνοι, που μισούσανε το ψέμα
    και που ο λόγος τους μετρούσε σαν σπαθί,

    Γίναν οι πίκρες μου βουνό
    κι αναρωτιέμαι κι απορώ
    έτσι όπως έγινε η ζωή
    να ζεις κανείς ή να μην ζει,

    Τσακίστηκα στα δυο σαν το κλωνάρι
    από ανθρώπους που τους νόμιζα σωστούς
    κι όσο κι αν ψάξω δε θα βρω ούτε ένα χνάρι
    από εκείνους του λεβέντες τους παλιούς,

    Γίναν οι πίκρες μου βουνό
    κι αναρωτιέμαι κι απορώ
    έτσι όπως έγινε η ζωή
    να ζεις κανείς ή να μην ζει,

    Αυτο το τραγουδι το αφιερώνω στον αδελφό μου !!!!!!!!!!

  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
    ——————————————

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ

    ——————————-

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ — ΧΡΗΣΤΟΣ

  6. αφαντος ο ζαγκλον ο ευταξων ο μεγιστων και ο πατερακων θα πηγανε στη στοκχολμη στη σουηδια
    για αναβαθμιση των ρολων

  7. Πως ειναι δυνατον ο Βριγγας που πεθανε το 965 να ενορχηστρωσε την δολοφονια του Φωκα το 969?

    Ο υποκινητης της δολοφονίας ηταν ο Μιχαηλ Βούρτζης ο οποιος συνομώτησε με τον Λεοντα Βαλάντη και τον Ιωάννη Τσιμισκη για να δολοφονησουν τον Νικηφόρο.

    Δεν βλέπω κανεναν εβραιο εδω.

  8. AΓΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΑΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΡΗΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ. ΕΑΝ ΤΟΝ ΚΑΑΘΑΡΙΖΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ,
    ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  9. ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.

    Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΒΡΙΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ Ο ΒΡΙΓΓΑΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΝΑ ΣΥΛΛΒΑΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΥΛΦΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.

    ΨΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΤΡΟΓΚΟΡΣΚΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.

  10. Δεν εμφανίστηκε ακόμη εκείνος ο σχολιαστής που μας διασκεδάζει με τις αερολογίες του.

  11. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ…Ε ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΜΕΡΑ ΕΙΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?….ΑΧΧ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ?….Ε ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ο ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟΣ Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΨΩΦΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΧΑΡΗΣ ΑΤΟΜΟΝ ΠΟΛΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ? Ε ΤΙΣ ΠΗΓΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΑΛΙΑΡΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΛΙΓΔΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΙΔΙΟΣ ΚΙ'ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΣ ΜΕ ΜΥΚΗΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑΝΙΤΑ ΟΥΓΚΟΥ ΟΥΓΚΟΥ ΟΥΓΚΚ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ….ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ?…ΓΕΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΝΕ ΙΣΩΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ….ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ?….Ε ΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΣΦΙΞΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑΝΕ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΟΥ ΣΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΕΔΩ ΘΑΑ ΕΧΟΥΣΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ Ο ΚΛΑΝΟΙΑΣ ΧΑ ΧΑΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ…..Ε ΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΙΛΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΚΑΖΕΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΜΠΡΕΛΕΣ ΧΑ ΧΑΑΑ ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ….salom….salom..

  12. Ε θα πλακωθηκε στα τσιπουρα και ψωφαει ακομα. Ειναι δυνατον η σκατομυγα να λειψει απο τα σκατα? μολισ τα ανακαλυψει Βζζζζζιινν τσακ θα πλακωσει να μολυνει εδω μεσα οσο μπορεσει..

  13. Και 4 χρονια εκανε ο Τσιμισκης να μπει σε υποψιες?

    Επειδη εχω διαβασει οχι μονο Οστρογκορσκυ (αυθεντια μεν αλλα ξεπερασμενος) τα λεω αυτα.

    Ο Νικηφορος δολοφονηθηκε οχι γιατι μπηκαν υποψιες στον Τσιμισκη απο τον Βριγγα (πραγμα αδυνατον δλδ) αλλα γιατι ο Τσιμισκης ειχε ερωμενη την Θεοφανω η οποια τον επεισε να τον δολοφονησει και να γινει αυτοκρατορας στη θεση του και αυτη Αυτοκρατειρα. Ετσι συνομωτησε με τον Μιχαηλ Βουρτζη που και αυτος ηθελε να ξεκανει τον Νικηφορο καθως τον ειχε καθαιρεσει απο την διοικηση του προσφατα και τον Ταξιαρχο Λεοντα Βαλαντη για να τον δολοφονησουν. Συμμετειχε και η Θεοφανω στην δολοφονια καθως τους ειχε βαλει κρυφα στο παλατι και αφηνοντας ξεκλειδωτη την πορτα του ιερου κοιτωνα.

    Ο Νικηφορος Β Φωκας ηταν η διπλωματικη μου εργασια αγαπητε και εχω ερευνησει εις βαθος την εποχη και το χαρακτηρα του. Δεν υπηρξε ποτε καμια εβραικη συνομωσια. Αυτα ειναι φαντασιωσεις και μυθευματα.

  14. που'χει παει ο σουηδος ζακλον που'χει παει
    το ξυπνηστε ρε τον αναζηταει

    Εξαφανίστηκε χωρίς να πει κουβέντα
    και ο Ευταξίας κοιμάται αγκαλιά με μια διπλή κουβέρτα

    Γιατί έφυγε και δεν τηλεφωνάει
    πού 'χει πάει
    ποιος ξέρει που γυρνάει και τη μαλαπερδα του αμολαει

  15. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.

    O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο.

    ΜΕΧΡΙ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΒΡΙΓΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ.

    Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.

    Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε.

    Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.

    Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει "πραξικοπημα".

    Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β.

    Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων.

    Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.

    Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης.

    Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.

    Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

    Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως πολεμουσε διπλα
    στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.

    Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.

    Ο Ιωαννης εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.

    Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.

    Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο.

    Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.

    Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.

    Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.

    Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς.

    Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.

    Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας.

    Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.

  16. μπορει να εφυγε αλλα για δειτε εδω τι σφησε πισω του
    τον αναπληρωτη
    …………………………………………….
    ΒΟΖΟΣ26 Αυγούστου 2018 – 7:24 π.μ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ,ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/h_26.html#comment-form

  17. Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης

  18. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΛΑΙΟΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    Ο Αγιος Νικηφορος και ο Ρωμανος ο δ Διογενης ηταν ενας απο τους αμετρητους Ελληνες στρατηγους ο οποιοι πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του μετωπου.

    Παντοτε οποτε το απαιτουσαν οι περιστασεις επιτεθοταν ολομοναχος για να κερδηθει η εκαστοτε μαχη και ο εκαστοτε πολεμος.

    Την ζωη του Ρωμανου σε μια μαχη εσωσε ενας αλλος στρατηγος ο Νικηφορος Βρυεννιος ο πρεσβυτερος.

    Αυτο ηταν συνηθες φαινομενο εκεινους τους αιωνες,καθως ολοι οι Ελληνες αξιωματικοι και οι στρατιωτες εδιναν τον καλυτερο τους ευατο στις μαχες.

    Ο Νικηφορος και ο Ρωμανος ο Δ, ειχαν πληρη συναισθηση της αξιας τους για αυτο περιφρονουσαν οπως ολοι οι Ελληνες στρατιωτικοι ολους οσους δεν πολεμουσαν για την Ελλαδα.

    Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι ηρωες Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και πατριωτες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Κουρκουας-Τσιμισκης συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Βασιλεως Νικηφορου του β
    Φωκα.

    Ο Ιωαννης δεχτηκε να δολοφονηθει ο θειος του
    διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

  19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ.

  20. Εγω πιστευω οτι εγινε θαυμα απο τον Αγιο Κυπριανο. Εκανα επικληση και προσευχη για τον ταλαιπωρο Ζαγκλαρα ζητησα απο τον Αγιο να βαλει το χερι του και να βοηθησει αυτον τον ταλαιπωρο κατα τα αλλα αδελφο μας που εχει ριζωσει μεσα του ο σατανας και η κακια προσ καθε τι Χριστιανικο να τον βοηθησει να λυτρωθει και με την μετανοια να επιτρεψει στοιν δρομο του Θεου που μονο εκει θα βρει την λυτρωση και την ηρεμια που θα συντελεσει στην ψυχικη του θεραπεια θα βοιηθηθει να εξευρει και μια δουλεια ωστε να ζει αξιοπρεπως θα τον βοηθησει να απαλλαγει απο την κακια συνηθεια του καπνου (πασης φυσεως) του ρακιου και αλλων ηδονιστικων ουσιων και να αποδοθει καθαρος χριστιανος και ενας τιμιος μεταμεληθεις Ελλην που ξεπεταξε τον σατανα απο μεσα του να ζησει και αυτος κατω πο την σκεπη του Κυριου του καλου Θεου εν ειρηνη και χαρα.Δι'ευχων των ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΥΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑσ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΜΗΝΝΝΝ!!

  21. Και ποιοσ ειναι αυτος ο BΟΖΟS?

  22. ΚΑΛΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ George OSFP ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ

    ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο
    Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΟΝΟ
    ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ

  23. αμην αμην ας γινει καλα το κακομοιρο γιατι εδω που τα λεμε η πατρινια και ο μορφεας μπροστα του αγγελουδια ητανε ;;;;;;;;;

  24. Tρικυμια εν κρανιω. Αυτα που γράφεις κι εσυ κι ο Γιαννοπουλος ειναι κομμένα και ραμμένα στις δικες σας φαντασιωσεις.

    Ονειρευεστε εβραικες συνομωσίες, ιλλουμινάτι, σατανιστές και γω δεν ξέρω τι αλλο και τα εχετε κανει αχταρμά στο κεφάλι σας.

  25. ΕISAI MEGALOS RAΓIAS, H MHPOS EISAI TELIKA KAI AGRAMMATOS ;H FANATISMENOS ; Η ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ;

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΦΩΚΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΤΙΣΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΣΕ KAT ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

    ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΝΙΚΓΦΟΡΟΥ ΦΩΚΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΠΗΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ Γ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΠΡΙΤΖ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΛΙΣΣΑ).

    ΠΟΤΕ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ;

    http://www.ksipnistere.com/2017/08/blog-post_34.html

    META ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΚΑ Ο ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΧΑΝΤΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ;

    ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΕΛΕΟΣ

  26. Ας ερθει να τις γραψει τις αποψεις του εκει που του υπεδειξα. Για να συζητησουμε φεης του φεης και οχι δι αντιπροσωπου οπως κανουμε τωρα. Ας ανοιξει εκει ενα νημα για να καταθεσει ο καθεις τα επιχειρηματα του με βιβλιογραφιες και παραπομπες και ας κριθουμε και οι δυο. Η μηπως προτιμα να βαζει αλλους να τον υπερασπιζονται και αυτος να αποφευγει την αντιπαραθεση?

  27. ΑΚΟΥ FILE ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. O K. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ FACEBOOK , OYTE ΡΕΥΜΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΙΛ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΗΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.

    ΕΔΩ Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    Ανώνυμος25 Αυγούστου 2018 – 11:54 μ.μ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
    ——————————————

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ

    ——————————-

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ — ΧΡΗΣΤΟΣ

  28. ΕΙΝΑΙ Ο 12ΘΕΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΒΟΖΟΣ26 Αυγούστου 2018 – 7:24 π.μ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ,ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 12:04 μ.μ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΒΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤ.

    ΑΡΑ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

    Ανώνυμος25 Αυγούστου 2018 – 11:54 μ.μ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
    ——————————————

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΕΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ

    ——————————-

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ — ΧΡΗΣΤΟΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 10:02 π.μ.
    σιγα σιγα Ε ΣΥ θα παιξεις το ρολο σου δεν ειναι σωστο να γινεις δευτερος ζαγκλον αμπε μπα μπλον μπλιμ μπλομ

    Απάντηση

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 10:03 π.μ.
    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 στις 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης

  29. Ο κ. Γιαννοπουλος λοιπον μπορει να παει σε ενα καφε να κανει εγγραφη εκει που του ειπα και να δημοσιευει εκει οτι θελει και να μπορουμε να μιλησουμε φεης του φεης κανοντας εναν διαλογο επι ιστορικων θεματων ενωπιος ενωπιω.

    Αλλιως μαλλον ψαχνει προφασεις η πολυ απλα δεν θελει διαλογο γιατι εχει παρωπιδες και πιστευει οτι μονο αυτος ειναι σωστος.

    Εχω ολη την καλη διαθεση να μιλησω μαζι του και αν κανω λαθος να το παραδεχτω αλλα μαζι του απευθειας σε ενα φορουμ και οχι δι αντιπροσωπου. Θα μιλησω μονο με τον συγγραφεα των αρθρων σε ιστορικη βαση.

  30. DEN ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΑΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ, ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΘΕΟΜΑΧΟΙ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΡΘΝΗΘΗΚΕ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΤΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ;

    ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΙΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΤΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΡΘΡΑ , ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ.

    ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ; ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

    Ο κορυφαιος Ελληνας στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας δεν εορταζεται ποτε απο την Εκκλησια.

    Αυτο γινεται σκοπιμα καθως η νεα ταξη δεν επιθυμει να γνωριζουν οι Ορθοδοξοι Χριστιανοι τον βιο του συγκεκριμενου αγιου και τα επιτευγματα του.

    Ο μεγαλυτερος στρατιωτικος μας Αγιος ειναι παραλληλα και ο προστατης Αγιος μας απο τους Αγαρηνους.

    Ο Αγιος Νικηφορος παντρευτηκε και απεκτησε ενα γιο, τον Βαρδα.

    Αυτος παιζοντας με τον εξαδελφο του, τραυματιστηκε στο ματι απο ακοντιο και πεθανε σε νεαρη ηλικια.

    Συντομα τον ακολουθησε στον θανατο και η μητερα του.

    Ο Αγιος Νικηφορος ως βαθια θρησκευομενος Ελληνας επηρεάστηκε πολυ απο τον θανατο των δικων του ανθρωπων για αυτο ηθελε να γινει μοναχος.

    Η μοιρα λοιπον χτυπησε πολύ ασχημα τον Ελληνα Αγιο Νικηφορο τον β, καθως σε νεαρη ηλικια εχασε την γυναικα του και το παιδι του.

    Εντούτοις ο Αγιος Ελληνας Νικηφόρος ο β Φωκας, βρηκε την δυναμη να ερθει ακομη πιο κοντα στον Θεο.

    Ο Νικηφόρος μετα από ένα τοσο σκληρο χτυπημα, αγαπησε ακομη περισσοτερο τον Ιησου Χριστο.

  31. Αρκετοι ανθρωποι ,όταν δεχτουν τοσο σκληρα χτυπήματα από την ζωη, πληγωνονται παρα πολύ, με αποτέλεσμα, να απομακρύνονται από τον Θεο.

    Μερικοι εξ αυτων καταληγουν να γινονται αθεοι, ειτε σατανιστες.

    Αλλοι, καταντουν αθεοι, να υβριζουν καθημερινα τα θεια.

    Αντίθετος ο πολύ ξεχωριστος Ελληνας Νικηφορος ο β, αγαπησε οσο τιποτε άλλο τον Χριστο, παρα τα απανθρωπα χτυπήματα που δεχτηκε απο την ζωη, χανωντας γυναικα και παιδι.

    Αυτό το πραγμα μας δειχνει ξεκάθαρα το ποσο ξεχωριστος ηταν ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας.

    Ο Νικηφόρος ζητησε απο τον πατριαρχη Πολυευκτο, οσοι Ελληνες στρατιώτες χανουν την ζωη τους σε μαχη εναντιον των αγαρηνων, να ανακηρυσονται αγιοι.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ
    ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ-Ο ΑΡΓΑΛΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

    Για αυτόν τον λογο επετρεψε για πρωτη και μοναδικη φορα σε ολο τον κοσμο ο τριαδικος θεος, να διακοψουν την λειτουργια του, το μνημοσυνο του, μεσα στον κορυφαιο ναο του Χριστιανισμου, την Αγια Σοφια, και να ψαλλουν τον Ελληνα Βασιλια Νικηφορο, ως αργαλεο θανατο των Σαρακηνών.

    Ακομη και τοσο γεναιος πολεμιστης που ηταν ο Νικηφόρος ο β,τοσο μεγαλος στρατηγος, που ηταν αυτοκρατορας στην κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου, μπροστα στον θεο, δεν ηταν παρα ενας απλος ανθρωπος, μεχρι εκεινη την στιγμη, καθως δεν ειχε γινει ακομη αγιος.

    Εν τουτοις οι καταστροφες των αραβων, ηταν τοσες πολλες επι πολλους αιωνες εις βαρος των αθωων Ελλήνων.

    Τα μαρτυρια των Ελλήνων δεν ειχαν τελος ολους εκεινους τους αιωνες, από τους αγαρηνους, με σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.

    Για αυτό επετρεψε ο θεος να διακοπτουν την δοξολογια του μεσα στην Αγια Σοφια, και να δοξολογουν τον Νικηφορο τον β Φωκα.

    Ο αγιος Νικηφόρος είναι ο μοναδικος βασιλιας στον οποιο εγινε η υψιστη τιμη να διακοπτουν το μνημοσυνο του θεου μεσα στην Αγια Σοφια τον κορυφαιο ναο της οικουμενης και να ψαλλουν εκεινον ως Αργαλεο θανατο των σαρακηνων, εγινε αντικειμοενο υβρεων-βιαιοτήτων εξαιτιας των εβραιων.

    Ουδέποτε στα παγκοσμια χρονικα εγινε μια τετοια τιμη σε οποιοδήποτε άλλο βασιλια ουτε καν στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον Ιερο Βασιλειο τον β.

    Ουτε στον κορυφαιο αυτοκρατορα ολων των εποχων τον Βασιλειο τον β τον βουλγαροκτονο δεν εγινε τετοια τιμη, ουτε σε κανεναν άλλο Ελληνα βασιλια- να τον ψαλλουν μεσα στην κορυφαια εκκλησια του κοσμου, διακοπτωντας το μνημοσυνο του Σωτηρα Ιησου Χριστου.

    Αυτό ηταν ξεκάθαρα ένα δειγμα, ότι ο Νiκηφορος θα γινοταν Αγιος.

    Ο ιδιος ο ιησους Χριστος ,επιτρεπει την νομιμη αμυνα, διαφορετικα δεν θα επετρεπε, στους Ελλήνες να αμυνονται επι τοσους αιωνες και να εχουμε αυτοκτρατορια.

    Σχετικα την νομιμη αμυνα ειναι συμφωνος και ο επισκοπος Πλωμαριου το 1913 μ.χ., ο οποιος σε σχετικο του βιβλιο αναφερει οτι ο χριστιανος θα πρεπει να εξαντλησει ολα τα μεσα ωστε να αποφυγει τον φονο.

    Εαν ομως αυτο δεν ειναι εφικτο τοτε εχει καθε δικαιωμα, οπως και ο καθε ανθρωπος να υπερασπιστει την ζωη του.

    AYTH EINAI H OYΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.

  32. ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. Η ΜΙΛΑ ΑΝΤΙΡΙΚΙΑ Η ΚΟΨΤΟ.

    ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΡΘΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙΣ. '

    ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ KAKIEΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  33. Καθολου κακια… Ζητησα δημοσιο διαλογο για να κριθουμε και οι δυο απο τον κοσμο που θα παρακολουθει τη συζητηση και αν εχω λαθος να το παραδεχτω.

    Σε τι θα ωφελησει η κατ ιδιαν συνομιλια? Θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε και τελος.

    Ενω σε ενα δημοσιο διαλογο θα κριθει ο κανενας απο τα λεγομενα του και τα επιχειρηματα του απο τριτους παρατηρητες.

    Εχω αδικο σε αυτο? Ας ερθει να κανουμε δημοσιο διαλογο. Ουτε ζηταω να ειναι απικο 24/7. Απλα αφηνει τα επιχειρηματα του στο νημα αφηνω κι εγω τα δικα μου καο εξελλισεται η συζητηση οταν μπορουμε και οι δυο. Το να μοθ ποσταρεις πραγματα χωρις να δεχεσαι αντιλογο ειναι το λιγοτερο αναγωγο. Νομιζεις οτι ετσι γινονται τα ντιμπεητ στα πανεπιστημια καο τις σχολες? Διαλογο ζητω και τπτ παραπανω. Ειναι σε θεση να κανει η αποφευγει?

  34. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ.

    ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ;

    ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΡΘΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ; ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ;

    META ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ. AYTO TO ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

    ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ;

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ NIKOΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014. ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.

    ΦΕΤΟΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ , ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ.

    ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΜΣΟ. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  35. Μελος τηςεΣΥ? Οχι δα…. Ενα απλο μεταπτυχιακο στην Βυζαντινολογια εχω. Και θα ηθελα να κανω δημοσιο διαλογο με τον κ. Γιαννοπουλο. Ας απαντησει ο ιδιος αν θελει να κανουμε δημοσιο διαλογο η οχι. Οπως βλεπετε δεν βριζω αντιθετα με καποιους που ετρεξαν να βαλουν ταμπελες. Ζητω απλα πολιτισμενο δημοσιο διαλογο με επιχειρηματα να κριθουμε και οι δυο. Αν τα επιχειρηματα του κ. Γιαννοπυλου ειναι τοσο ισχυρα τοτε δεν εχει λογο να μην κανει δημοσιο διαλογο. Αν με κερδισει θα σκισω το πτυχιο μου.

  36. TA ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ.

    ΓΡΑΨΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ; ΑΝΤΕΧΕΙΣ ;

    ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ. OΣΟΙ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ.

    ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ EΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.

    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΠΜΠΡΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ.

Comments are closed.