Σκουρλέτης: Επιτακτική ανάγκη να υπάρχει σχεδιασμός για έκτακτες ανάγκες- ΒΙΝΤΕΟ

“Το σημαντικό είναι ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας. Χρειάζεται ριζικός ανασχεδιασμός των οικισμών για να μην έχουμε πάλι τα ίδια. Υπάρχει διαχρονική ευθύνη των πολιτικών ηγεσιών που άφησε ένα πελατειακό σύστημα να διαμορφώσει αυτήν την κατάσταση”, τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανακούφιση των πληγέντων. “Σε πλήρη εξέλιξη είναι η καταγραφή των υλικών ζημιών, δυστυχώς το ανθρώπινο κεφάλαιο δεν μπορεί να αναπληρωθεί γι’ αυτό και είμαστε ιδιαιτέρως δυστυχείς”, είπε και πρόσθεσε ότι “είναι σημαντικό να υπάρξει σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, και γι’ αυτό χρειάζεται ριζικός ανασχεδιασμός των οικισμών για να μην έχουμε πάλι τα ίδια”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

loading...

9 thoughts on “Σκουρλέτης: Επιτακτική ανάγκη να υπάρχει σχεδιασμός για έκτακτες ανάγκες- ΒΙΝΤΕΟ

  1. μια Επιτακτική ανάγκη υπάρχει Σκουρλέτη να πάτε στο διάολο όλοι μαζί κι ακόμα παραπέρα

  2. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΣΥΡΙΖΕΟΣ.

    ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ.
    ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΛΕΜΟΣ.

    ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ,
    ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.

  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΚΟΙ

  4. Επιτακτική ανάγκη να απαλλαγούμε από κάτι σαρσέμηδες σαν του λόγου σου γύφτε!

  5. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!

    ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.

    ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ!

    Η γενοκτονία των Ελλήνων – Σκυθόπολης Γιατι δεν την διδάσκουν στα σχολεία ? Τι φοβάται το εκκλησιαστικό και πολιτικό κατεστημένο?.

    Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων :η καταστροφή του Ελληνικού ΄Έθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας. Είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ανθρωπότητα και το παγκόσμιο κατεστημένο του ιουδαιοχριστιανισμου την αποκρύπτουν επιμελώς από τον Ελληνικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη..

    Είναι απορίας άξιον που δεν έχει βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός να θέσει το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους βυζαντοχριστιανους και να καταδικαστούν οι θηριωδίες των ιουδαιοχριστιανων ενάντια στον Ελληνισμό.Οι ιουδαιοχριστιανοι με το τεράστιο μένος τους για τον Ελληνισμό λεηλάτησαν την Ελλάδα και κατασφάξανε το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού!!!

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
    http://dionios.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9.html

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ …"ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ Ο…"ΣΩΡΡΑΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ…

    ΣΑΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ "ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ" ΣΑΣ…

    ΕΙΣΤΕ ΤΟ…"Π Υ Ο Ν" ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ "ΠΛΗΓΗ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ…

    ΚΑΙ Η…"Ω Ρ Α" ΕΦΤΑΣΕ ΡΑΒΙΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΤΩ…..Ε ΠΕΣΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ….ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ Η ΤΣΙΒΙΚΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΙΑ ΤΡΑΠΑΕΖΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ?….ΟΧΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ Η ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΣΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΣΤΥΣΗ ΦΡΡΡΡΤΤ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΝΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΗΔΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ?….Α ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙΈΣΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ…Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?….ΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΥΠΟΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ….ΔΗΛΑΔΗ ?, Ε ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΓΥΦΤΙΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΣΑΝ ΜΙΣΟΤΕΛΩΜΕΝΗ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…..ΚΑΛΑ ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ?…ΑΚΡΙΒΩΣ ''ΔΕΝ'' ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΩΩΩ ΖΕΥ Ω ΑΗΡ ΑΗΡ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΑΜΕΝΗ ''ΨΟΥΛΗ?'' ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΘΕΟΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟΣ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ!!!!……ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΤΣΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΡΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ Ε ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ε ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ…ΠΩΩΩ ΠΩΩΩ ΠΩΩΩΩ!! ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΑΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΣΙΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ? ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΘΕΕΜΟΥ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΓΚΟΥΠΟΑΤΗΣ ΝΑ ΠΑΛΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ? ΠΩΩΩ ΩΩΩ ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΒΟΤΚΑ

  8. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ευταξω

  9. "ΕΥΤΑΞΙΑ" ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
    ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ" ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ

    "ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΙ" ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ;ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΞΗ Ή ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΣΕ ΛΕΞΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΒΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ
    ΜΥΘΙΚΟ ΟΣΤΡΑΚΟΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΥΡΕΣ

Comments are closed.