Η ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ 4 ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!




Αυτό που οφείλει να μας απασχολεί σήμερα είναι ένα και μοναδικό: το πώς και με ποιό κόστος θα ανακτήσουμε την εθνική μας…

κυριαρχία, προτού χαθούν όλα όσα έχουμε και δεν έχουμε – αφού η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας της πατρίδας μας βρίσκεται σε εξέλιξη και εμείς πρέπει να τη σταματήσουμε πάση θυσία.

«2011: Αναθεωρημένη προς τα επάνω είναι η ύφεση στην ελληνική οικονομία για το 2011, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) – η οποία την επαναπροσδιόρισε στο 7,1%. Όσον αφορά το ΑΕΠ της χώρας μας στο 2011, σε σταθερές τιμές προηγούμενου έτους, ανήλθε σε 206,4 δις €. Σημείωσε δηλαδή πτώση 15,8 δις € από τα 222,2 δις € που ήταν το 2010.
2012: Ύφεση της τάξης του 7,1% υπέστη η ελληνική οικονομία κατά το 2012, συγκριτικά με το 2011, σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση της ΕΛΣΤΑΤ. To ΑΕΠ σε τιμές αγοράς του 2012 ανήλθε σε 193,7 δις €, έναντι 208,5 δις € το 2011.
 Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας οφείλεται, μεταξύ άλλων, στη συρρίκνωση της καταναλωτικής δαπάνης των νοικοκυριών κατά 8,2% και της γενικής κυβέρνησης κατά 5,1%. 
Παράλληλα, αύξηση της τάξης του 8,4% σημειώθηκε στους φόρους επί των προϊόντων, ενώ μείωση 12,7% καταγράφηκε στις αμοιβές από εξαρτημένη εργασία. Για το τρέχον έτος (2013) το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ύφεση της τάξης του 4,5%».
Ανάλυση
Απλά και μόνο από την ανάγνωση των παραπάνω ειδήσεων καταλαβαίνει κανείς πως τα μέτρα που εφαρμόσθηκαν στην Ελλάδα ήταν θηριώδη, μοναδικά στην Ευρωζώνη και στην παγκόσμια ιστορία – στραγγαλίζοντας κυριολεκτικά την οικονομία της. 
Με δεδομένο δε το ότι θα συνεχιστούν, κρίνοντας από τη δέσμευση για τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060, δεν είναι καθόλου δύσκολο να προβλέψει κανείς το μέλλον – χωρίς καμία διάθεση πεσιμισμού.
Περαιτέρω, η μείωση του δημοσίου χρέους μίας χώρας επιτυγχάνεται ουσιαστικά με δύο τρόπους (χωρίς να υπολογίζουμε τη χρηματοπιστωτική καταστολή, όπου τα επιτόκια διατηρούνται πολύ χαμηλά, για να μην αυξάνεται το χρέος): ο ένας είναι η ονομαστική διαγραφή και ο άλλος ο πληθωρισμός, όταν η χώρα έχει το δικό της νόμισμα και χρέη σε αυτό (σε καμία περίπτωση με την έντοκη επιμήκυνση του χρέους, όπως συμφώνησε η κυβέρνηση για τα 96 δις €).
Στα πλαίσια αυτά η Ελλάδα, μετά την πρώτη αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση του 2010, όπου 
(α) παραιτήθηκε αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία, 
(β) της απαγορεύθηκε η δυνατότητα να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλες πηγές εκτός της Τρόικας, 
(γ) δέσμευσε ολοκληρωτικά τη δημόσια περιουσία της 
(δ) παραιτήθηκε από το δικαίωμα συμψηφισμού των χρεών της με οφειλές των δανειστών προς την ίδια (=κατοχικό δάνειο) και 
(ε) έδωσε εξουσιοδότηση στον υπουργό οικονομικών να υπογράφει για την ίδια χωρίς κύρωση των συμβάσεων από τη Βουλή, οδηγήθηκε ένα χρόνο αργότερα στην υπογραφή του PSI – όπου επιλέχθηκε η ονομαστική διαγραφή ενός χρέους που ήταν αδύνατον ποτέ να εξυπηρετηθεί.








loading...

3 thoughts on “Η ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΕΙΜΑΙ 59 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΙΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΩ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ…

  2. ΕΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 6.49μ.μ., …"ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΜΕ" ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ…"ΠΟΙΟΙ" ΘΑ…ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΛΛΑΞΟΥΝ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ?

    …ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ "ΕΣΥ" ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ? ΕΣΥ ΔΕΝ "ΕΔΙΝΕΣ" ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ…"ΨΗΦΟ" ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ?

    …ΟΤΑΝ …"ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ" ΟΤΙ…"ΕΣΥ" ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ …"ΑΓΥΡΙΣΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ…"300" ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ…"ΑΛΛΑΞΕΙ" ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

    …ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…ΚΑΠΟΙΟΝ "ΑΛΛΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ … "ΠΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ…

    …ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"ΗΡΩΑΣ", ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ…"ΗΡΩΕΣ", ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΤΡΙΔΑ…

    …"ΕΜΕΙΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 6.49μ.μ., ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…"ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΑ…"ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΜΕ" ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ?

    ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ…"ΑΧΜΕΤ", ΤΟΝ … "ΜΩΧΑΜΕΝΤ", Η' ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ…"PRIDE GAY" ?

    H "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ…"ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ", ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ…"ΧΩΡΙΖΕΙ", ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.

    ΠΡΩΤΑ…ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ…"ΧΩΡΙΣΑΝ" ΣΕ…ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ…"ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ"…

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ…"ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ" ?

    ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ…"ΦΟΒΑΣΑΙ", ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ…"ΣΕΙΡΗΝΕΣ" ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ". ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΣ ΕΝΑ "ΓΡΑΦΕΙΟ" ΑΠΟ ΤΑ 400 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ "ΕΣΕΝΑ" ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    …ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ" ΣΤΟΥΣ…"ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΜΑΣ…

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…"ΤΩΡΑ", ΠΟΤΕ ?

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…"ΕΜΕΙΣ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.