Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

Ξεκάθαρη ομολογία του πατριδοκάπηλου και όψιμου «μακεδονομάχου» Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι εφόσον κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» αυτός θα την σεβαστεί!

Συγκεκριμένα, ο νυν αρχηγός της ΝΔ σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung ερωτώμενος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων δήλωσε επί λέξει τα εξής:

«Έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμφωνία. ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ. Αλλά η δική μας η ΝΔ θα ψηφίσει κατά»!

Ο Μητσοτάκης παραδέχεται αυτό το οποίο επί της ουσίας είναι γνωστό από την πρώτη στιγμή. Ότι δηλαδή, δεν θα ψηφίσει την συμφωνία αυτή (για να μην έχει πολιτικό κόστος από την αγανάκτηση και την οργή των Ελλήνων Πατριωτών), αλλά θα την δεχθεί από την στιγμή που θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία της Βουλής!

Γι’ αυτό άλλωστε, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ μασούσαν τα λόγια τους και έλεγαν ότι δεν θα «κυρώσουν» την συμφωνία, αλλά αρνούνταν να πουν και πως θα την ακυρώσουν.

Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, λοιπόν, συναινούν κι αυτοί στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ, αφού λένε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία».

Η λογική του «το κράτος έχει συνέχεια» στην πιο χυδαία και προδοτική εκδοχή του.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Είναι εξίσου συνένοχοι με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ο ΜΟΝΟΣ Πολιτικός Φορέας που με το διαχρονικό σύνθημα του ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ εκφράζει την θέληση του Ελληνικού Λαού και στο ζήτημα αυτό.

loading...

2 thoughts on “Ομολόγησε την συνενοχή στην προδοσία της Μακεδονίας ο Μητσοτάκης: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών”!

  1. Φίλε το έγκλημα διεπράχθη , η απόφαση βγήκε και επικυρώθηκε από όλον τον κόσμο , τώρα να πάμε εμείς εκ των υστέρων και να λέμε ότι δεν το αναγνωρίζω και άλλες παπαριες θα μας πάρουν όλοι τους στο ψητό , καλό είναι να προσπαθήσουμε να σώσουμε ότι και αν σώζεται , την ποινή την επιβάλουν σε αυτόν που διέπραξε το έγκλημα και όχι σε αυτόν που εκ των πραγμάτων πρέπει να συμβιβαστεί

  2. Ποιος πιστευε και πιστευει τον Μητσοτακη.Τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους.Παραγκωνισαν τον κ.Μειμαρακη για να βγει αρχηγος κομματοε ο ευκολος και προθυμος Μητσοτακης.Αυτα ειναι γνωστα.

Comments are closed.