ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ



















ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ 
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ 
ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
Μετα την προδοσία της Μακεδονίας τους δικαίωσε οριστικά και αμετάκλητα η ιστορία *

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



  ΕΠΙΚΡAΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

           ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
loading...

32 thoughts on “ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ

  1. ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.

    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  2. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

    ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    —————————————-

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΘ'ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο Η Ε

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )

    ……………………………….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

  3. ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ?
    ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ��

    ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ..??…..ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΠΤΑΣΦΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΣ,ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΣΕ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…,

    ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΑ….

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ…!!!!

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  4. Η ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΕ ΤΕΛΟΣ.
    Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΗΣ,Η ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ Η ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Είχα επιλέξει να μην μιλήσω όλο αυτό το διάστημα εώς ότου βγεί επίσημα η απόφαση από το τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας και περάσει και η επέτειος των Ιμίων.

    Πριν από ένα και χρόνο , δημιουργήσαμε αυτές τις ομάδες για να ανατρέψουμε μια προδοσία ενάντια στο Έθνος μας , που προσπάθησαν να περάσουν με το Λαθρονομοσχέδιο της Ιθαγένειας , οι κυβερνώντες και αυτοί που τους πατρωνάρουν.

    Το παιχνίδι όμως αποδείχτηκε στημένο από όλες τις παρατάξεις, ακόμα και τις ακροδεξιές..

    Στο παιχνίδι μέσα , διάφορες εφημερίδες υποτίθεται "πατριωτικού" ενδιαφέροντος, κόμματα ακροδεξιά εώς ακροαριστερά..

    Όλοι τους, δεν έκαναν το αυτονόητο, μια νόμιμη προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρωθεί ο Λαθρονόμος..

    Όλοι τους (και εννοώ ΌΛΟΙ) παίζανε με τους όρους του συστήματος και ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΎ..

    Ας τους πάρουμε από την αρχή αν και θα πονέσει αρκετά η αλήθεια..

    ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: πάλεψαν φανερά υπέρ του Λαθρονομοσχεδίου , οπότε δεν χρειάζετε να πω κάτι παραπάνω ότι κρίνονται ύποπτοι για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας , καθότι ενήργησαν υπέρ του Λαθρονόμου και έκαναν προπαρασκευαστικές ενέργειες δια εσχάτη Προδοσία.

    Ν.Δ.: δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο , αλλά είπε ο Σαμαράς ότι "όταν θα έρθει στην εξουσία θα τον καταργήσει.." δηλαδή εάν δεν έρθει ποτέ στην εξουσία , δεν θα κάνει τίποτα..

    Ενήργησε και αυτός ψηφοθηρικά για να αρπάξει μερικούς ψήφους και συνάμα να μην κάνει τίποτα το ΝΟΜΙΜΟ , για να καταργηθεί από το ΣτΕ ο Λαθρονόμος , έχοντας βέβαια την ικανότητα μιας και έχει πλειάδα δικηγόρων η Ν.Δ για να συμβουλέψουν τον πρόεδρο τους.

    ΛΑΟΣ: Δεν ψήφισε τον Λαθρονόμο και μάζεψε 500.000 υπογραφές από πατριώτες και δεν έκανε τίποτα άλλο.
    Έχει (υποτίθεται) 2 πατριώτες δικηγόρους (Βορίδης και Πλεύρης) και δεν έκαναν το αυτονόητο που γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας , να προσφύγουν στο ΣτΕ για να ακυρώσουν τον Λαθρονόμο.

    Αντιθέτως ο Καρατζαφέρης εκείνο το βράδυ μας απεκάλεσε πράκτορες μέσα στην Βουλή(όταν είμασταν από έξω και φωνάζαμε) και εφόσον δεν διαφώνησε κανένας από τους Βουλευτές του, τόσους μήνες που πέρασαν, συμφωνούν με την άποψη του Προέδρου τους..
    Έβαλε και στο τσεπάκι 500.000 πατριώτες για να τους στέλνει προεκλογικό υλικό για τις επόμενες εκλογές..

  6. Χ.Α.: φυσικά και δεν έκανε τίποτα άλλο από το να οσμίζεται το που φυσάει ο άνεμος και αναλόγως να πράττει για ψηφοθηρικούς λόγους.

    Πέρα από 2-3 πορείες που ΠΑΝΤΑ κατέληγαν στα γραφεία τους (τυχαίο; δεν νομίζω..) δεν έκανε το αυτονόητο, να βάλει τον δικηγόρο τους να κάνει προσφυγή στο ΣτΕ για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως όμως έβαλε τον δικηγόρο του ο κ. Μιχαλολιάκος για να στείλει εξώδικο στο ΑΛΤΕΡ για να εμφανιστεί στις προεκλογικές εκπομπές (τυχαίο; δεν νομίζω..)

    Και συνεχίζω με την Χ.Α διότι νομίζουν πολλοί ότι εκφράζει τους Πατριώτες.. Πέρα από μερικούς λαρυγκισμούς (ακα άναρθρες κραυγές) και ορισμένες πορείες δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ έμπρακτο για να σταματίσει και να ακυρώσει τον Λαθρονόμο. Μόλις τελείωνε η πορεία-συγκέντρωση έπεφταν και μερικές ψιλές με τα ΜΑΤ για να μπορεί ο κ. Μιχαλολιάκος να βγαίνει και να το παίζει κλαμμένος στους δικούς του διότι το "σύστημα" τους πολεμάει..

    Δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ που μπορούσε με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο για να ακυρώσει τον Λαθρονόμο, αντιθέτως ψηφοθήριζε ανάμεσα σε απογοητευμένους πατριώτες της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ..

    Αντιθέτως μάλιστα , όταν εκδικαζόταν η προσφυγή του πατριώτη δικηγόρου για την ακύρωση του Λαθρονόμου στο ΣτΕ, όλο τυχαία , εκδικαζόταν στην Ευελπίδων 8 άτομα του Άγιου Παντελεήμονα και είχε βγάλει ανακοίνωση η Χ.Α για να παρευρεθούν όλοι εκεί και ΌΧΙ στο ΣτΕ όπου κρινόταν η τύχη του ΈΘΝΟΥΣ όπου είχαμε βγάλει εμείς ανακοίνωση από τις ομάδες μας..

    Και ερωτώ , τί είναι πιο σημαντικό , τα 8 έστω και 100 άτομα που θα έτρωγαν το πολύ 1 χρόνο με αναστολή ή η τύχη ολόκληρου ΈΘΝΟΥΣ;

    τέτοιοι "πατριώτες" είναι..

    Δεν ξεχνάω φυσικά την εφημερίδα ΣΤΟΚΟΣ που και αυτή ως γνήσια "πατριωτική" που είναι , δεν έβαλε τον δικηγόρο της τον κ. Βαρίδη (ναι καλά το έγραψα.. Βαρίδη είναι του πατριωτικού χώρου..) για να κάνει μια προσφυγή κατά του Λαθρονόμου.

    Αντιθέτως και αυτή καλούσε όλους τους πατριώτες να παρευρεθούν στην Ευελπίδων στην δίκη των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα , για να μην πάει ΚΑΝΕΙΣ στο ΣτΕ που εκδικαζόταν η προσφυγή κατά του Λαθρονόμου και ενώ ήξερε ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ των κατοίκων του Άγιου Παντελεήμονα..

    Τέτοιες Ν@υ@ρχιδες της "πατριωτικής" ανενημέρωσης έχουμε..

    Σταματήστε να αγοράζετε αυτές τις φυλάδες που πουλάνε πατριωτισμό για να φύγουν από τον χώρο μια και καλή αυτοί οι έμποροι που λυμαίνονται τον πατριωτικό χώρο..

    Όλοι τους παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου , όμως όλοι τους είναι ΜΠΑΤΣΟΙ και έχουν το ίδιο το αφεντικό , το σύστημα..

    Φωνάζουν , κλαίγονται , μερικές φορές ακόμη και δέρνονται και αυτομαστιγώνονται ΑΛΛΑ δεν κάνουν αυτό που πρέπει.. Το νόμιμο..

    Κάνουν αυτό που τους λέει το αφεντικό για να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ και να διαλύσουν τον πατριωτικό κόσμο..

    Προτιμούν να στείλουν 10 πανύβλακες για να δαρθούν με τους Ματάδες , να τους συλλάβουν και να αποκτήσουν φάκελο στην υπηρεσία Προστασίας του Πολιτεύματος και μετά να στείλουν τον δικηγόρο τους για να τους βγάλει (για να τους έχουν και αιώνια ευγνωμοσύνη οι πανύβλακες) , παρά να στείλουν εξαρχής τον δικηγόρο τους να καταθέσει την αίτηση ακύρωσης του Λαθρονομοσχεδίου..

    Απευθύνομαι στους Χρυσαυγήτες και στους Ενταγμένους Πατριώτες (του Σαμαρά..) , εσείς δεν είστε που λέτε ότι οι ΜΠΑΤΣΟΙ είναι υπηρέτες του Συστήματος και άρα εχθροί σας ;
    Θα σας αντιστρέψω και εγώ την ερώτηση..

    Εσείς δεν υπηρετείτε τους καλούς μπάτσους του συστήματος (βλέπε Μιχαλολιάκος και Στόκος); Άρα είσαστε και εσείς υπηρέτες του Συστήματος όσο και να μην το θέλετε. Γιαυτό την επόμενη φορά να μην ξαναπλακώθείτε με τα ΜΑΤ , αφού τον ίδιο σκοπό εξυπερετείτε και οι δύο..

    Τα ΜΑΤ τουλάχιστον πληρώνονται.. Εσείς το κάνετε τζάμπα..

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  7. …ΕΓΩ Ο…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ", ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΣΤΟΝ…"ΕΥΤΑΞΙΑ" 4.42μ.μ.,

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ…"ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"12" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ… ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΤΕ ΣΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ…"12 ΘΕΟΥΣ"…

    ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ", ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ …"ΜΕΓΑΛΗ" ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ …ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΤΟ…"12"…

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ…"ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ" ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΣ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ… "ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΡΑΒΙΝΟΙ", ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ…"ΕΥΘΥΜΙΣΑΝΕ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ…"ΔΙΚΑΙΩΣ" ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ…"ΕΥΘΥΜΙΣΗ" ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ…"ΚΛΑΨΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ…"ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ…"ΣΤΡΑΦΙ" ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΤΟΥΣ …ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ …"ΗΘΕΛΑΝ"…

    ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ…"ΜΠΑΦΙΑΣΕΙ" ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ …ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ…"ΙΣΟΒΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ…"ΠΕΡΝΟΥΣΕ" ΣΤΟΝ…"ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ"…

    ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ…"ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ" ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ …ΥΠΟΝΟΜΟ…

    ΠΑΕΙ Ο "ΚΟΤΣΙΦΑΣ", ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ…"ΚΟΤΣΙΦΟΠΟΥΛΑ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ "ΡΑΒΙΝΑΚΙΑ", ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ …"ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΤΟ…"ΠΟΠΟΛΟ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ..!

  10. κλανοΛΑγΟΣ του περιστεροχεσμενου λετε;τον πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν;το κουδουνισμενο τηs κατεριναs;το βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ παρ'ολιγον διγαμο καταδικασμενο οφσοροδοξο ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟ;λετε για την μπουρδομπρωεδρα τηs αστρατευτηs φυγοστρατηs κοντοχοντρηs τρυπιαs κυλοταs του μπουγατσα;τηs σοφιαs κλανοτσιμπουκοδειση;του τοτου μυλωνοτσιρλομπουρδακη;κτλπ κτλπ
    λαοσ λαγοσ παντα πρωτοποροι απο πισω και απο μπροs κλανολαοσ…..

    Γιωργοs Π

  11. ΕΓΩ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  12. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ KONTΟΠΟΥΤΑΝΗΣ ΓΥΦΤΙΚΙΑΣ ΟΧΙΑΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ 150αρικα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΙΕΣ . ΕΑΝ ΤΣΕΠΩΣΩ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ 150αρι ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΣ Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑ ΚΑΙ ΣΑ ΜΑΣΑΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ 10αρικο ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΑΤΗΜΕΝΤΟ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΙΝΑΝΕ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΜΝΙ ΤΙ ΜΝ'Ι? ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΑ 150αρια ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΜΕ ΤΑ 150αια ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ '΄ΤΣΑΠΕΛΑ'' ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΒΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΩΡΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΖΕΥ» ΤΟΤΕ..

    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Μπατιρογυφτος. Ακουστε τι λεει για τους αγραμματους χωρικουσ που δαγκωσε.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους συνεργατεσ μου απατεωνες !! λέει ο βραχυσωμοσ γυφτος! Μασαμε καλα χοντρα λεφτα τα ζαγαρια χαμπρι δεν παιρουνε ασε που τρελαθηκανε και στη τσιρλα και την μαστουρα!
    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΡΙΔΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!

    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ…..

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ( ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΕ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ)…ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΠΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΕΝΩ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟΥ…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ !!

  13. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

    ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

    —————————————-

    ΑΥΤΑ ΟΛΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΘ'ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο Η Ε

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”
    Posted by Αλφειός Ποταμός at 19:14 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. Tags:Αποκαλύψεις, Αρτέμης Σώρρας, Ελλάδα, Έλληνες, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Επικαιρότητα, Νέμεσις, ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.
    Ιούλ
    06
    2018

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “… ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ….. )
    ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ .. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ …” ( απομαγνητοφώνηση: Κατερίνα Διοτίμα Σπανού )

    ……………………………….

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ … ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ [ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ” ]
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ … ] ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Christine Lagarde… ΚΑΙ… ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΠΟΥ Π-Α-Ι-Ζ-Α-Τ-Ε ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ… ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΚΑΙ THN ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΩ Ε-Γ-Ω. (video SorrasTV)

    … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 1/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ GOLDEN AXIS. ΕΧΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ. ΕΙΜΑΙ MEMBER ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ REGISTER ΤΟΥ ΟΗΕ. ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. 29/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

    … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη πολυτέλεια για μένα η απελευθέρωση της Ελλάδος. Όλα τα καθίκια απέναντι στον Ελληνικό λαό, θα τα βάλω να γονατίσουνε μπροστά σε όλους μου τους Έλληνες. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση, σπατάλη στον εαυτό μου, θα σπαταλήσω την μεγαλοπρέπειά μου γι’ αυτούς, θα το κάνω! Real News 14/1/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

    … ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ.

    Μετά τον Καρατζαφέρη μας προέκυψε και ο αντιμνημονιακός Δ. Καζάκης που ζητά την επέμβαση του στρατού για να σώσει τον τόπο και να προστατέψει το Σύνταγμα. Ακριβώς μια μέρα μετά από την κοινή και συντονισμένη δράση ΜΑΤ – κουκουλοφόρων κατά των μεγαλειωδών λαϊκών συγκεντρώσεων και των άλλων προβοκατόρικων μηχανισμών που πυρπολούσαν το κέντρο της Αθήνας και συνέβαλαν στην επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού την ώρα που η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της ΕΕ ψήφιζαν το Mνημόνιο 2, ο Δ. Καζάκης σε συνέντευξή του κάλεσε το στρατό, την αστυνομία, τη δημόσια διοίκηση, να παρέμβουν «γιατί η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και έχει παραδοθεί στους ξένους». Και σαν μην έφτανε αυτό, καλεί και το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα σε συντονισμό και κοινή δράση ώστε αυτό να γίνει με πρωτοβουλία της «αριστεράς»!
    Μ' αυτά που λέει ο Δ. Καζάκης ξεπερνά κατά πολύ την πολιτική εξαπάτηση. Καλεί το στρατό και την αστυνομία και από δίπλα και το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα να υπερασπιστούν το αστικό Σύνταγμα και εξουσία από τα αστικά κόμματα που το εφαρμόζουν. Μόνο ένας υπέρμετρα αφελής, διαταραγμένος ή δόλιος θα μπορούσε να σκεφτεί και να προτείνει κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύουμε ότι ο Δ. Καζάκης είναι αφελής.

    Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος και οι αντιδραστικοί σχεδιασμοί, δεν εκδηλώνονται και δεν προωθούνται μόνο από τους ακραιφνείς ακροδεξιούς. Υλοποιούνται και απ' τα αστικά κόμματα, συντηρητικά, σοσιαλδημοκρατικά, λάτρεις του κοινοβουλευτισμού, αλλά έχουν μεγάλη συμβολή και οι Δούρειοι Ιπποι, οι επιχειρήσεις της προβιάς. Αριστερή – αντιμνημονιακή ρητορεία και συνθήματα και από κάτω παγίδευση του λαού σε ενδοαστικές αντιθέσεις, υπεράσπιση του σάπιου κοινωνικού συστήματος, συκοφάντηση του ταξικού εργατικού κινήματος που έχει στόχο την ανατροπή, συμβολή σε αντιδραστικούς σχεδιασμούς.

    Ας γνωρίζουν καλά οι μηχανισμοί του συστήματος ότι το ΚΚΕ είναι έμπειρο κόμμα, δεν πέφτει σε παγίδες, βλέπει μακριά και δε χάνει εύκολα το στόχο. Εχουν γνώση οι φύλακες και οι εργαζόμενοι έχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος είναι πραγματικά μαζί τους, με το δίκιο τους και ποιοι είναι εχθροί τους και ποιοι προσποιούνται τους φίλους, υπηρετώντας τους εχθρούς.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ;
    ΠΗΔΗΞΕΣ ΠΗΔΗΞΕΣ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ Ψ@ΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  16. ο ευταξιας εχει ενα προβλημα απο οτι μπορω να καταλαβω απο αυτα που γραφει … νομιζει οτι μπορει να πεισει σχολιαστες που δεν δινουν καμια σημασια σε αυτο που με κοπο προβαλλει … και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συνεχιζει …. μην παρεξηγηθω δικαιωμα του ειναι… αλλα αδικος κοπος η προβολη του σωρρα με πολλη ψεμα .. πως ειναι δυνατον η δικαιοσυνη να τον εχει φυλακη για κακουργηματα και ο ευταξιας η ο πατερακης να διαψευδουν ως ανυποστατη τη δικαιοσυνη .. κατα τη γνωμη μου αυτα δεν ειναι σωστα πραγματα και πρεπει να σταματησουν … οπως και καποιες αθυροστομιες
    γιατι βρε παιδια οπως και να το κανουμε ελληνες ειμαστε ποναμε για το τοπο μας οπου και να ανηκουμε πολιτικα…. γιατι θρησκευτικα ολοι οι ελληνες εκτος απο μια ελαχιστη μειοψηφια ειμαστε ορθοδοξοι χριστιανοι .

  17. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΜΠΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 150αρι ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  18. Στέλιος Μάινας: «Ο Τσίπρας Είναι Ένα Πολύ Ταλαντούχο Πλάσμα»
    ΕΛΛΑΔΑ – 0

    1.4k
    Κοινοποιήσεις
    Κοινοποιήστε στο Facebook

    «Ο Τσίπρας είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, με εσωτερική ευρύτητα πνεύματος. Αυτό που είπαν ότι ο Τσίπρας ήταν ανακόλουθος με τις εξαγγελίες του, προσπαθώ να το δω με μια άλλη οπτική. Οχι υπερασπιζόμενος τον Τσίπρα ή τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προσπαθώντας να δω αντικειμενικά.

    Οταν είσαι σε ένα περιβάλλον όπου το παιχνίδι είναι στημένο ώστε να πέσεις οπωσδήποτε στον λάκκο, κι εσύ, αντί να πέσεις, κάνεις μία παράκαμψη, στην παλιά αριστερή οπτική, θα λεγόταν η τέχνη του εφικτού. Πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ακόλουθος με αυτό που λες, γι΄αυτό και δεν πρέπει να λες πολλά. Αν βέβαια λες λίγα, δεν θα βγεις. Χρειάζεται να διακινδυνεύεις τα πράγματα

    Είμαι παιδί της γυναικείας φύσης. Μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια και εκτιμώ πολύ τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μια εντιμότητα. Αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν έχει τη λάμψη του ηγέτη που προσδίδεται στον Τσίπρα. Εχουν όμως αλλάξει οι εποχές -δεν είμαστε στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Εχει χαθεί το μοντέλο του ηγέτη.

    Με την Κάτια, τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί τριάντα δύο χρόνια. Για να έχει διάρκεια ένας γάμος, μια συνύπαρξη, πρέπει μονίμως να κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις κι εσύ και ο άλλος. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Να λειαίνεις οξύτητες και αντιθέσεις. Είναι η ίδια λογική για την επιβίωση μιας κοινωνίας. Με οξύνσεις δεν πας πουθενά, μένεις μόνος σου».

    «Είναι αδύνατον ένας άνθρωπος στη ζωή του να μην ερωτευτεί κι άλλους -είναι μέσα στην καθημερινότητά σου. Πρέπει να το διαχειριστείς αναλόγως, να βάλεις προτεραιότητες. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε τρεις φορές. Οχι, δεν ήταν αυτό που με έκανε οικογενειάρχη. Το γεγονός ότι μεγάλωσα με μια γυναίκα, με τη μάνα μου, με έκανε πιο βαθύ γνώστη της γυναικείας ψυχολογίας.

    Είμαι παιδί της γυναικείας φύσης. Μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια και εκτιμώ πολύ τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Γιατί η γυναίκα εκτός από μάνα είναι και γκόμενα -για να το πω απλά. Εχει να διαχειριστεί πολλούς ρόλους. Για εμάς τους άντρες είναι δεδομένα τα πράγματα.

    Εγώ δεν πήρα ανδρικά πρότυπα από τον πατέρα μου. Τα πήρα από τους φίλους μου, από τον δρόμο.

    Ο ρόλος του γονιού είναι δύσκολος. Δεν μπορώ να πω ότι τον επιτέλεσα 100% -έλειπα πολύ. Ο γιος μου είναι 29. Δεν του είπα ποτέ τι να κάνει, όπως δεν μου το είχε πει και η μάνα μου. Αυτό βέβαια κάνει το παιδί να νοιώθει ότι βρίσκεται σε πέλαγος, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ο,τι ήξερα, έδωσα. Πολλά είναι λάθος. Δεν ονειρεύομαι τίποτα. Υγεία μόνον. Οσο μεγαλώνεις το να είσαι υγιής ούτε αυταπόδεικτο είναι ούτε δεδομένο. Μάλλον το αντίθετο»

  19. ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΡΑΒΙΝΑΚΟ 7.30μ.μ.,

    ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΟΥ…"ΚΟΛΠΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΑ "ΣΧΟΛΙΑ" ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ…"ΚΑΛΟ"…

    ΑΝ…ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΑ…"ΠΑΠΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ…"ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ", ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, Η' ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ.

    ΔΥΟ…"ΜΟΥΛΙΚΑ" ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ "ΑΠΟΨΗ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗ, ΕΠΙ ΜΙΣΘΩ Η' ΟΧΙ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…"ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ" ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…"ΕΙΝΑΙ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  20. Μια φορα και ενα καιρο τον κ@λο του αρτεμη τον κανανε αυγο
    του καυμενου μπατηρομεγιστανα θα σταζει η κουφια του η κλανα
    απο την πισω πορτα τον βγαλανε και στην στενη τον πανε
    τα πετσινα κουβετιανα απο την κ@λοτρυπιδα του τραβανε
    και μια και δυο και τρειs ε ρε π@υτσεs και ψ@λεs που
    εχει να φαει ο κοντοs μποντυμπιλντερ με τα πετσινα
    τα διs στο πτηνο να δειs..τον κ@λο του θα του τον σκι-
    σουνε κανα δυο τρειs θα του κανουνε σαν ωτομοτριs!,,,

  21. ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ; Ο ΓΥΦΤΟΜΕΓΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;

  22. Οι ηλιθιοι οπαδοι του μπατιρογυφτου, βλεποντας τον γελοιο ψυχοπαθη απατεωνα στην φυλακη και αρνουμενοι να παραδεχτουν οτι εξαπατηθηκαν απο εναν αγραμματο, γελοιο, σαλτιμπαγκο, εχουν υπερβει πλεον τα ορια της γελοιοτητας και εχουν περασει σε κατασταση σχιζοφρενειας και στρεφονται με υβρεις και απειλες κατα της συντριπτικης πλειοψηφιας των Ορθοδοξων Ελληνων, που τους αγνοει και τους στρεφει την πλατη.
    Οταν σας πλησιαζει στον δρομο σχιζοφρενης, ηλιθιος οπαδος του απατεωνα ειτε να τον αποφευγετε, ειτε να του δειχνετε τον δρομο για το Δαφνι..

  23. Για να μην σας κοροιδεύουν
    πρέπει να μάθετε την αλήθεια
    Ο Πατεράκης ειναι ο Σταγάκης
    και ο Ευταξίας είναι η συμβία
    του ξεφούσκωτου μπόντι-μπίλντερ

  24. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.18μ.μ.,

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ…"ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ…"ΕΜΜΟΝΗ" ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΣΩΡΡΑ", ΓΙΑΤΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ …"ΚΑΝΕΙ". ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ…"ΔΕΙΣ", ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…"ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

    ΤΟ ΑΝ ΟΙ…"ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ" ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ…"ΣΗΜΑΣΙΑ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΥΔΑΙΑ…"ΣΧΟΛΙΑ" ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ…"ΔΕΝ" ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ …"ΣΧΟΛΙΟ" ΤΟΥ 9.32μ.μ., ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΕΥΤΑΞΙΑΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Η' Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ…"ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ" ?

    ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ" ΕΠΙΣΗΜΑ…"ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ" ?

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η…"ΤΑΤΙΑΝΑ" ΚΑΙ Ο…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΑΒΩ ΩΣ "ΣΟΒΑΡΟ"…

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ", ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"…?

    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ…"ΦΥΛΑΚΗ". ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ…"ΠΟΡΙΣΜΑ" ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ…"ΕΛΕΙΨΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ" Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ…"ΑΡΧΕΙΟ"…

    …ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ…"ΛΑΘΟΣ" ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ, Η' ΛΕΩ…"ΨΕΜΜΑΤΑ" ?

    …ΑΛΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"…

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 9.18μ.μ., ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ…"ΕΚΛΕΨΕ" ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ΔΕΝ…ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ…"ΚΑΤΙ" ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η "ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ… "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ…ΜΙΛΑ ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ "ΕΦΥΓΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ…5ο ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΜΟΥΓΚΑ ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.ΟΟΟ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ" ΤΗΡΟΥΝ… ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…"ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ…"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ", ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…"ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ" ?

    Ο "ΣΩΡΡΑΣ" ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ……………………..

    ΘΑ ΜΟΥ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 9.18μ.μ., ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΤΕΛΙΚΑ, Η' ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ… "ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΙΕΣ" ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ?

    ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ…"ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ 9.18μ.μ. ?

    …"Ε Γ Ω" ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ …"ΠΑΡΑΠΑΝΩ", ΓΙΑΤΙ "Ε Γ Ω" ΕΠΕΤΡΕΨΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ…"ΕΠΕΙΣΑΝ" ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ…"ΣΩΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ "ΠΑΡΑΔΩΣΩ" ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.

    ΑΡΑ, ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ ΣΑΝ ΕΧΕΦΡΩΝ ΕΛΛΗΝ. ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ…"ΘΑΝΑΤΟ" ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ …"ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ", ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ…"ΠΡΟΓΟΝΟΙ" ΜΟΥ…

    ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ …"ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ", ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  25. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

    ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ;

    ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΕΝΦΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΤΛ

    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ;

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

  26. ΟΤΑΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΕ ΡΑΒΙΝΕ 11.35μ.μ.,

    ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ …"ΓΑΛΛΙΚΑ".

    ΤΩΡΑ…"ΞΑΝΑΖΗΤΑΣ" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ …"ΔΕΝ" ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ…"ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ" ΠΟΛΙΤΗΣ…"ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΦΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ… ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ…ΚΡΑΤΟΣ…

    ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ…"ΦΟΡΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ? ΣΕ… "ΕΚΟΨΕ" ΚΑΙ Ο …ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ…

    ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗΝ…"ΕΠΟΜΕΝΗ" ΜΕΡΑ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΝΤΑ" ΜΕ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ", ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ…"ΒΡΟΥΜΕ" ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ…

    ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ…"ΕΞΗΓΗΣΩ" ΓΙΑ ΤΙΣ "ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΤΑ…"ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ", ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΛΑΝΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ…ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΛΕΙΨΟΒΑΡΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ…

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ…ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΝΑ…"ΕΥΘΥΜΙΣΩΜΕΝ" ΟΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ…"ΓΑΤΑΚΙΑ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  27. Ευταξία είσαι επιθετικός..δεν είπα απατεώνα το σώρρα είπα οτι η διαιοσύνη για να τον έχει βάλει
    φυλακή θα έχει τους λόγους που εγω δεν γνωρίζω
    και εσυ μου αραδιάζεις ενα σωρρό λόγια χωρίς ουσία
    κανένας αθώος δεν πάει φυλακή..το αν είμαι ορθόδοξος αυτό είναι δικαιωμά μου…αν σε ενοχλεί προβλημά σου…σε βρίζουνε γιατί και εσυ δεν πας πίσω όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου γίνεσαι επιθετικός..δικαιωμά σου..και δικαιωμά μου να εχω γνώμη..αν σε πειράζει που σου έγραψα δεν θα ξαναγίνει αλλά δεν μπορώ να υπερασπίζομαι εναν ψεύτικο εκατομυριούχο και να πηγαίνω ενάντια στο νόμο ..γιατί δεν σου είμαι αρεστός.. η αλήθεια είναι αυτή είναι στη φυλακή και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει οχι εσύ με αυτά που γράφεις…καο ουι αφρά τη θρησκεία αν δεν σου αρέσει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

  28. ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΣ ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΡΑΛΥΤΕ;
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;
    ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΛΑΚΚΟΣ..

    ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΘΩ. ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ; ΟΤΑΝ ΠΗΔΙΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ Ή ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ;
    ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΙΧΑΜΑ ΣΑΠΙΕ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΟΤΑΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ.

  29. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

  30. ΣΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο…"ΓΡΑΔΟΣ" ΡΑΒΙΝΑΚΟ ΜΟΥ 12.29π.μ.,…

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ…"ΕΞΟΔΑ"…

    ΜΟΝΟΝ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ …"ΨΑΧΝΟΜΑΙ" ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

    …ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ' ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠ' ΤΟ…"ΕΚΛΑΜ" ΓΙΑ ΝΑ…ΕΥΘΥΜΗΣΩΜΕΝ ΑΡΑΓΕ…

    Ο "ΦΙΛΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ…ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  31. ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" 12.17π.μ.,

    ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ…"ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ", ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ…"ΣΤΟΛΙΣΕΣ" ΟΤΙ, ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ "ΠΟΛΥ ΨΕΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ…"ΠΕΙΣΩ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ…"ΣΩΡΡΑ" ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ… "ΔΕΔΟΜΕΝΟ" ΟΤΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ…

    ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ", ΑΛΛΑ…"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ…"ΨΕΥΤΙΚΟ" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ…ΝΟΜΟ".

    …ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ"…

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ…"ΠΛΑΚΑ", ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ…

    ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 11.00μ.μ., ΕΙΝΑΙ…"ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ…ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ…"ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ", ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ…

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ… "ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ" ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ…"ΒΟΥΛΕΣ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ…"ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΕΙΟ" ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ "ΝΟΜΙΚΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ…"ΔΕΙΣ"…

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ…"ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ" ΝΑ ΕΧΕΙΣ…"ΑΠΟΨΗ", ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ…"ΨΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΑΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…"ΒΑΡΕΤΟ". ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ …"ΖΩΗΣ" ΚΑΙ…"ΘΑΝΑΤΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΜΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ, ΦΗΜΩΝ, ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ…"ΕΙΔΗΣΕΩΝ" ΤΩΝ…ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΩΝ…

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ…"ΠΙΣΤΗΣ" ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ", ΕΤΣΙ ΚΙ' ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ "ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ" ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ…"ΕΒΡΙΣΑ" ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ …"ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ".

    Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ…"ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ", ΑΥΤΟ ΠΟΥ…"ΕΙΝΑΙ"…

    ΦΙΛΙΚΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.