ΠΑΡΑΣΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΚΟΠΙΑΝΟ” ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

Κύριοι Βουλευτές

Σε όσα «σκοπιανά» είπε σήμερα σε Βαλκανική μετάδοση ο κ. Κοτζιάς (δεν μπορώ να βεβαιώσω ότι τον μετέδιδαν  live τα σκόπια),  με «πατριωτικό» παραλήρημα και  σε μονόλογο του, διανθισμένα «έξυπνα» με επίδειξη «γνώσεων» για σπάνιες και άσχετες περιπτώσεις που μάλιστα τις γενίκευε,  η απάντηση είναι μία και απλή.

Την είπε ο Νικόλαος Μάρτης από το 2009.

 Νικόλαος Μάρτης ,  προς Jose Emanuel Baroso Πρόεδρο της Commission της Ε.Ε.  Αθήναι 19η Ιανουαρίου 2009

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

“Το κύριο πρόβλημα με την FYROM, είναι η ταυτότητα των Μακεδόνων και όχι απλώς το κατά πόσον η ονομασία του Κράτους αυτού θα εμπεριέχει τη λέξη «Μακεδονία»”.

Τι θα πει όμως εθνική μακεδονική ταυτότητα που την έδωσε με πολύ χουβαρντοσύνη ο κ. Κοτζιάς, που όσο πάει εκτροχιάζεται «σκοπιανά» όλο και περισσότερο. Και πού  οδηγεί αυτή η «σκοπιανή» χουβαρντοσύνη του;;

 Που και ο ίδιος ο Ζάεφ το παραδέχεται  και υπερηφανεύεται ότι του έδωσαν την ταυτότητα (Efi Koutsokosta/Euronews, http://www.euronews.com/2018/07/12/fyrom-we-could-be-a-target-for-russia-)

Όνομα, ιθαγένεια, και γλώσσα σημαίνει  ταυτότητα.

Δηλαδή οι σκοπιανοί είναι πλέον οι Μακεδόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα καλέσουν όλους τους ¨Έλληνες της σκέτο τώρα Βόρειας Ελλάδας, να ενωθούν μαζί τους για να γίνουν και αυτοί χαριστικά Μακεδόνες της «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες» του ουράνιου Τόξου τους και απόγονοι και αυτοί επίσης χαριστικά του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Με πρωτεύουσα των Βαλκανίων (δηλαδή των σκοπιανών), την Σολούν.  O Κοτζιάς το είπε. 

Θεσσαλονίκη είπε αλλά ομιλών για βαλκάνια ήτοι Σκόπια, Σολούν εννοούσε.

 Εκείνο που ανησυχεί πολύ, είναι ότι πήρε ή του έδωσαν φόρα, να «λύσει» τα πάντα.

Και θα είναι γι αυτόν ευκαιρία, για να «σώσει» και τους στρατιώτες μας, να «λύσει» και το Κυπριακό με την τριμερή του συμμαχία. Καθώς και την «ανεξαρτησία» της Θράκης που αρχίζει σιωπούντων Κυριάκου, Φώφης κτλ, με την απ ευθείας εκλογή μουφτή .

Όσον αφορά την δήθεν αναγνώριση παλαιά της γλώσσας, ο Γκαίμπελς ωχριά μπροστά τους

(Μπαμπινιώτης διαψεύδει Κουρουμπλή για την «αναγνώριση Μακεδονικής γλώσσας», http://www.skai.gr/news/greece/article/375123/babiniotis-diapseudei-kouroubli-gia-tin-anagnorisi-makedonikis-glossas/)

 Ευριπίδης Μπίλλης

Ο κ. Κοτζιάς είπε και άλλα αστεία. Ότι έδωσε για να πάρει κτλ.
Ευριπίδης Μπίλλης

loading...