Ζημιά 2,7 εκ. ευρώ κατάφερε να έχει η ΕΡΤ από το Μουντιάλ!

Τα έσοδα ανήλθαν στα 7,3 εκ. ευρώ ενώ για τα δικαιώματα έδωσαν 10 εκ. ευρώ

Κατάφεραν το ακατόρθωτο στην ΕΡΤ. Να έχουν ζημιά ακόμα και από το χρυσοφόρο Μουντιάλ!
Τα έσοδα από τη μεταδιδόμενη διαφήμιση στον έναν μήνα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, ανήλθαν, κατ’ εκτίμηση, σε 7,3 εκατ. ευρώ, με την ΕΡΤ1 να κατακτά στο ίδιο διάστημα τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση.
Για την απόκτηση των δικαιωμάτων η ΕΡΤ διέθεσε ένα ποσό 10 εκατ. ευρώ, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν σε αυτό το πόσο υπολογίζονται τα συνολικά έξοδα της ΕΡΤ, όπως η δημοσιογραφική αποστολή στη Ρωσία.
Τους αγώνες διεκδικούσαν επίσης ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1, ενώ πρέπει να συνυπολογιστεί ότι στη διοργάνωση δεν συμμετείχε η Εθνική Ελλάδος.
Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε η ιδέα της συνδιαχείρισης του προϊόντος, την οποία απέρριψε ο Β. Κωστόπουλος όταν ανέλαβε τα ηνία της ΕΡΤ.
Ο ΑΝΤ1 επανήλθε με νέα πρόταση τον Μάιο, αλλά η ΕΡΤ ήταν και πάλι αρνητική στη συνεκμετάλλευση των αγώνων.
Πηγή: Τυπολογίες, left.gr
loading...

5 thoughts on “Ζημιά 2,7 εκ. ευρώ κατάφερε να έχει η ΕΡΤ από το Μουντιάλ!

  1. Γιατί να έχουν κέρδη τα δημόσια σαίνια που ούτως ή άλλως έχουν "δέσει" τον γαϊδαρό τους για μια ζωή; Στα φρύδια τους αν έχει κέρδη η επιχείρησή τους ή όχι. Το δημοσιοϋπαλληλίκι να είναι καλά…
    Ας τολμούσαν να σκέφτονται και να κάνουν έτσι σε ιδιωτική επιχείρηση..!

  2. ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ? ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΙΑΣ? ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ! ΜΕ "ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ, ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕΣ ΠΑΡΤΣΑΚΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ! ΡΕ ΟΥΣΤ! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΧΕ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! ΛΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ???

  3. Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ 7,36.

  4. νεοφιλελευθερο αρχιδάκι δες τι εχουν φαει τα ιδιωτικα κανάλια απο το κράτος και μετά βγες να πεις τη μαλακία σου

  5. Απλυτη κουμμυνιστικη κωλοτρυπιδουλα εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι στον λογαριασμο της ΔΕΗ καθε διμηνο βλεπω οτι με χρεωνουν ενα σωριο χρηματα για να μην βλεοω την πουστογερια με την μπασα φωνη μια γερασμενη κουμμυνα ολη μερα σε ενα μπουρδελο που το ξανανοιξανε και φορτωσανε 4,οοο κοπσροσκυλα κουμμουνιστες για να συνεχισω να βλεοω απο την ΕΤ3 με διευθυμτη τον μπαγκλαντεσιανι και την συμβια του ελληνιδα λεει οτι ειναι δημοσιογραγο το μεγαλο προγραμμα ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ και να τους πληρωνω και απο πανω. Τωρα για τα ιδιωτικα που χρωστανε και δεν πληρωνουν ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα. το MEGA εντελως παρανομα συνεχιζει να εκπεμπει διαφημισεις αρα κονομαει και δεν τρεχει τιποτα. γιατι δεν το κλεινουν? και οχι μονο αυτο ειναι και αλλα γιατι δεν παν να κατεωασουν τις αντενες και να κατασχουν τα μηχανηματα οπωσ κατασχουν τα σπιτια τωνανθρωπων που δεν μπορουν να πληρωσουν τα δανεια τους και να πανε φυλακη αυτοι που χρωστουν? τολμουν? οχι μονον αυτοπι αλλα και οι προηγουμενοι? γιαυτο σκασε μεζεο ανοιξε τα στραβα σου και αν μπορεις αγιρασε κανενα συστημα οοως εχω κανει εγω με 10 δορυφορικους δεκτεσ εχω και 4 δοσρυφορικες αντενες κατευθυνομνες και με ολο αυτο το συστημα πατρακολουθω ολα σχεδον τα καναλια την υδρογειου και εχω γραμμενα στα αρχιδια μιο και τη ερτ και ολα τα ελληνικα ιδιωτικα μπουρδελα καταλαβες?

Comments are closed.