Η Βουλή θα ντυθεί σήμερα στα χρώματα του gay pride- Αντιδράσεις από τους βουλευτές

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Βουλή των Ελλήνων, το Σάββατο 9 Ιουνίου, θα φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride.

Η πρωτοβουλία εντάσεται στα πλαίσια του φετινού Athens Pride, που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στο Σύνταγμα. Η παρέλαση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και το σλόγκαν του Athens Pride 2018 είναι «Παρούσα».

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αποφάσισε το κοινοβούλιο να φωτιστεί στα χρώματα του Gay Pride, που είναι τα χρώματα του Ουράνιου τόξου, αλλά και με το σήμα του ελληνικού Gay Pride που είναι η Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του ουρανίου τόξου.

Εκτός από τη Βουλή, χορηγοί στο φετινό gay pride είναι το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και η Ευρωπαΐκή επιτροπή στην Ελλάδα, η περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Αθηναίων, οι πρεσβείες της Αυστραλίας της Ολλανδίας και του Καναδά, η ΕΡΤ αλλά και το ίδρυμα Ωνάση και το ίδρυμα Μποδοσάκη.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως θέλουν αρκετούς βουλευτές να μην βλέπουν με καλό μάτι αυτήν την πρωτοβουλία και ετοιμάζονται να αντιδράσουν.

loading...

14 thoughts on “Η Βουλή θα ντυθεί σήμερα στα χρώματα του gay pride- Αντιδράσεις από τους βουλευτές

  1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ^ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ^ ΚΑΙ ΚΑΙΓΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ .ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΩΛΟΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ .ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙ Η ΜΠΟΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ,ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ) ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

  2. Ντροπη,ντροπη,ντροπη.Ζουμε στα σοδομα και γομορα.Η βουλη των Ανθρωπομορφων τερατων θα χαιρετισει την ανωμαλια.Οι ελληνες πνιγονται στη φτωχεια και αυτοι στον κοσμο τους.Τελικα που ζουμε,ειναι ονειρο και θα ξυπνησω?Απιστευτο.Κακος διαολος να τους παρει και να τους στειλει στα ταρταρα.Ασ σιχτιρ απο δω.

  3. αχχχχχχ καλε συυυυυυκααα καλεεεε φτερα και πουπουλαααααα

  4. γαμηστε τους πουστηδες πολιτικους στις πιστολιες ειναι σαπιοι με μιση σφαιρα θα ψοφησουν

  5. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ…

  6. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΦΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΔΑΛΗ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ..!..ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ,ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

  7. ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΧΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΜΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!!! ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΑΛΑ ASHAD SYRIA TYPE ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ….ΓΙΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΠΛΥΤΟΙ ΣΑΣ ΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΟΛΗΣ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΑ….ΕΛΑΤΕ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΛΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΑ….ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ …ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ …ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ…..ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥΣΤΟΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ….ΟΥΥΥΣΤ ΜΟΥΝΙΑ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ …ΟΥΥΥΣΤ…ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΥΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ? ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΛΕΩ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ…..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ….

    13,5 ΕΚΑΤΟΙΜΜΥΡΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ? ΕΚΤΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!!

    ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣ ΤΕΤΡΑΠΛΟΥΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΈΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΑΡΕΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΚΕΥΩΡΟΥ ΚΑΡΑΦΛΟΚΟΚΟΡΑ ΤΣΙΤΣΙΔΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Ε ΕΠΙΑΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΘΑΝΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ Η ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣ……ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΚΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ…ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ…….

    Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΛΟΥΞΑΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ. ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΠΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΧΛΑΤΤΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ? ΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ….ΑΙΝΤΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ….ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!

  8. ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟ_ΒΟΥΛΕΙΟ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΕΣ , ΤΕΤΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  9. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΡΝΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ

  10. φωτια και τσεκουρι στην πουτανα τη βουλη εκτελεση ολοι οι ανωμαλοι πουστοπολιτικοι,σκοτωμα ολων των οικογενειων τους να μην μεινει ρουθουνι,η αυτοι η εμεις…

  11. ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!!!

  12. «ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ, ΕΠΙΒΛΑΒΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ, ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΠΟΛΛΗ, ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ: Η ΒΟΥΛΗ.

    Τα μέλη της είναι απολύτως ανεύθυνα και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν για τα λόγια και τις πράξεις τους. Αμείβονται πλουσιοπάροχα για ανύπαρκτες υπηρεσίες και ένα μέρος από αυτά, ασκώντας αντιδραστική κωλυσιεργία, εμποδίζει την κυβέρνησι στο έργο της, επιφέροντας έτσι την αδράνεια τής κρατικής μηχανής»

  13. Α Η Δ Ι Α .. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

  14. Η ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Comments are closed.