Τσίπρας: Αυτές οι μέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιστορικές

Αυτές οι μέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιστορικές, είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Η χώρα συμφώνησε με την ΠΓΔΜ για την οριστική επίλυση μιας διένεξης που κρατά τρεις δεκαετίες. Σφραγίστηκε το πέρασμα της Ελλάδας από μια εποχή οικονομικής καχεξίας και διεθνούς απομόνωσης, στην εποχή της δυναμικής οικονομικής ανάκαμψης και της ισχυροποίησης της διεθνούς της θέσης», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σπουδή σας, όπως ενδεχομένως να δυσκολευτεί και ο ιστορικός του μέλλοντος, να κατανοήσει γιατί σε μια τόσο θετική συγκυρία για τη χώρα επέλεξε η ΝΔ να επιχειρήσει να ρίξει την κυβέρνηση. Κάνοντας μάλιστα χρήση της ισχυρότερου θεσμικού της όπλου» τόνισε, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτικό κυνισμό και τον κ. Μητσοτάκη για πολιτικό οποτουρνισμό.

«Το τελευταίο που απασχολεί τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ σε αυτή τη πρόταση είναι είναι τα επιχειρήματα που επικαλείστε .Ούτε η ισχυροποίηση της διεθνούς θέσης της χώρας, σας ενδιαφέρει. Ούτε η αποκατάσταση της ηγετικού ρόλου της Ελλάδας στα Βαλκάνια, σας ενδιαφέρει. Ούτε η ανάκαμψη της οικονομίας, σας ενδιαφέρει. Ούτε η οριστική ρύθμιση του χρέους, σας ενδιαφέρει.Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν σας ενδιαφέρει» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

loading...

8 thoughts on “Τσίπρας: Αυτές οι μέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιστορικές

  1. ΣΟΥΠΑΝ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

  2. Μαυρη ιστορικη μερα για την Μακεδονια.Τα πολιτικα σκυβαλα της ελληνικης βουλης στις 16/06/2018 υπογραφουν την παραδοση της ιατοριας μας στους Σλαβους.Γιατι μακεδονικη γλωσσακαι μακεδονικη ταυτοτητα σημαινει απογονοι των αρχαιων Μακεδονων.Αυτη ηταν η αριστερα απο το 1944 ,αυτο ηταν το δογμα της και οι απογονοι εκεινων των κομμουνιστων υπογραφουν την συμφωνια.Πρεπει να ειναι υπερηφανοι που τα καταφεραν.

  3. Γάμω το πουστη τον πατέρα σου και τη παλιογαμημενη παλιόψωλα μάνα που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι τσίπρα θα έρθει η ώρα που θα δώσεις λόγο παλιοπουστα και εσύ και το άλλο το γαμημενο μπάσταρδο που σε υποστηριζει

  4. POSO MALAKAS EISE;;;RE PPOSO MALAKAS ;;;;DEN EXEIS TSIPA EPANOSOY MALAKOMALAKA EMETO KANOYN POLOI ELLINES OTA SE VLEPOUN EITHELA NA EIXERA DEN TO KATALAVENIS RE GOUROUNI EXEIS TELIOSI DEN TO KATALAVNIS RE SIAPIO GOUROUNOSKATOPSIXE

  5. ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΧΑΖΕΨΕΣ Η ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . ΠΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΜΙΑ

  6. ΑΛΕΞΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΜΕ ΖΑΛΙΣΑΝ

  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

  8. Ερίζουν για το ποιος θα ξεπουλήσει καλύτερα Μακεδονία και Ελλάδα.
    Τα Σκόπια ως αντιπερισπασμός για να περάσουν στα μουλωχτά τα πολύ χειρότερα.
    Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.
    Εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας και του εθνικού χώρου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
    http://dimitriskazakis.blog

Comments are closed.