Ο Τσίπρας και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κυβέρνησις ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ την μείωση των Συντάξεων!Οι “Θεσμοί” του την ΕΠΕΒΑΛΑΝ

Τους “Θεσμούς” όμως τους έφερε να κάνουν εδώ κουμάντο, η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος!Και την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδος την έφερε η offshore-ΔΕΞΙΑ η οποία εκυβερνούσε ΠΡΙΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς
και τα Θαλασσοδάνεια στην ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ και στα ΔΕΞΙΟ-Λαμόγια που έδινε η …”καλή” μας offshore-ΔΕΞΙΑ!Κατάλαβες; (ΟΛΑ έχουν την εξελικτική εξήγηση τους!.. Τίποτα δεν είναι ξε-κομμένο από τα …άλλα, τα πρώτα!..).
Για το σκοπιανο ..Απο τη στιγμη που ο τσιπρας δεν αποκαλυψε καποιο ονομα ουτε ειπε σε πιο ονομα αποκλεινουν οι διαπραγματευσεις, πως και με πιο δικαιωμα, καποια ΜΜΕ, ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ οπως Νεα Μακεδονια η’ Ανω Μακεδονια ??….. Τι ρολο παιζουν αυτα τα ΜΜΕ? Τι παιχνιδια παιζουν και ποιον εξυπηρετουν? Τον τσιπρα και την κυβερνηση !!! Αρα αυτα τα ΜΜΕ ειναι διαπλεκομενα και για το συμφερον τους πουλανε μεχρι και την Ελλαδα!…..

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Ο Τσίπρας και η ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κυβέρνησις ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ την μείωση των Συντάξεων!Οι “Θεσμοί” του την ΕΠΕΒΑΛΑΝ

  1. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΜΟΥΜΕ? ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ?

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΘΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΘΑΘΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΑΠΟ ΘΑ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ την απαραίτητη αξιοπρέπεια, ευθιξία και φιλότιμο ως λαός, θα γλυτώσουμε από την ολοκληρωτική καταστροφή, την κλιμακούμενη γενοκτονία και τον εξανδραποδισμό μας.

  2. κοπρε συριζαιε όταν φωναζε ο αλητης τσιπρας θα σκισουμε τα μνημονια και θα βαραμε τα νταουλια,δεν ηξερε τι θα ζητουσε η τροικα, η θεσμοι όπως τους αλλαξε το ονομα για να μην καταλαβαινουν τα ζωα σαν κι εσενα που τον ψηφισαν?
    Για πες μας τωρα που σε τακτοποιησε ο τσιπρας και τον υποστηριζεις τοσο?

  3. ντροπη σε ολους σας και τους προηγουμενους και στους τωρινους να εμπαιζετε και να παιδευεται τους απομαχους της ζωης παλιο κλεφτες ολα τα φαγατε τιποτε δεν αφησατε ορθιο ελεεινα υποκειμενα και πληρωνουνε ολοι οι ελληνες τους λαθροεποικους και τις κλεψιες σας

  4. ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΛΑ -ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ-ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΚΛΠ- ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΠΕΡΣ-ΜΑΝΤΕΛΗΣ- ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ(ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚ) ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΦΙΛΛΟΙ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ? ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ .ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΗΘΕΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΥ ΜΟΥΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ(ΝΟΜΙΖΕΙΣ) ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .ΒΛΑΚΟΥΛΗ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ .

  5. γιατι τοτε δεν σκισατε τα μνημονια που ελεγες προεκλογικα απατεωναρα??????????????????

  6. θα σας σφαξουμε στο γονατο σαν κατσικια οπου ναναι…

  7. Βρε αρθρογράφε δεν σου έχει πει κανείς να μην παίρνεις ληγμένα φάρμακα , δεν βλέπεις ότι σου προκαλούν πνευματικές διαταραχές , κοφτά τα γαμημ…..να

Comments are closed.