Η ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ…

 Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στη Γάζα και τις ηρωικές διαδηλώσεις των Παλαιστινίων, ξετυλίγεται για άλλη μία φορά μπροστά μας…
τόσο η άθλια υποκρισία των κάθε λογής παγκοσμιοποιητών που υπερασπίζονται τα «ατομικά δικαιώματα» σε όλον τον πλανήτη όσο και ο φύσει εγκληματικός χαρακτήρας του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ.

Η αναφορά, βέβαια, στο σιωνιστικό χαρακτήρα του Ισραήλ όταν δεν συκοφαντείται με κατηγορίες αντισημιτισμού, με σκοπό να ταυτιστεί ο αντισιωνισμός με τον πανταχού παρόντα πλέον μπαμπούλα του φασισμού (που τον χρησιμοποιεί η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) για να συκοφαντήσει τα κινήματα για την εθνική κυριαρχία και ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θεριεύουν παντού), λασπώνεται ως συνωμοσιολογία.

Αποτέλεσμα εικόνας για judaism rejects zionism

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Σιωνισμός δεν αποτελεί κανενός είδους συνωμοσία αλλά, αντίθετα, ένα εβραϊκό κίνημα με συγκεκριμένους στόχους που ιδρύθηκε τυπικά το 1897, με βασική διακήρυξή του να είναι ότι η γη στην οποία κατοικούσαν τότε ως επί το πλείστον αραβικοί πληθυσμοί άνηκε στους Eβραίους [οι οποίοι δεν ήταν τότε ούτε το 10% του Παλαιστινιακού πληθυσμού και μόλις έφθασε το 11% το 1922, ενώ είχε ξεκινήσει ο εποικισμός (εκούσιος ή αναγκαστικός) μετά την Διακήρυξη Μπαλφούρ κλπ!], με βάση κυρίως Βιβλικά δικαιώματα!

Συνεπώς, η εκπλήρωση αυτού του βασικού σιωνιστικού στόχου περνούσε αναπόφευκτα μέσα από την εθνοκάθαρση του γηγενούς πληθυσμού, ώστε σταδιακά να εγκατασταθούν στην περιοχή Εβραίοι από όλα τα μέρη του κόσμου.

Υπό αυτό το πρίσμα, η ιδεολογία που χαρακτηρίζει το κράτος αυτό είναι: απόλυτα ρατσιστική, αφού το Ισραήλ αποτελεί το «καθαρό» κράτος των Εβραίων, καθώς οι πολίτες ταυτοποιούνται με βάση το θρήσκευμά τους, με αποτέλεσμα να μην έχουν θέση σε αυτό αλλόθρησκοι όπως οι Άραβες που σήμερα είναι μόνο το 20% του Ισραηλινού πληθυσμού, το οποίο είναι και φθίνον λόγω των παντοειδών, έμμεσων συνήθως, διακρίσεων εναντίον τους.

Και, κατά συνέπεια, ξεκάθαρα εγκληματική, και όχι απλά μία ακόμη εθνικιστική ιδεολογία, διότι στον πυρήνα της βρίσκεται, όπως είπαμε, η εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού.

Όμως, ενώ οι παραπάνω διαπιστώσεις είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες, μέσω της σημερινής συγκυρίας φανερώνονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της Υπερεθνικής Ελίτ και των μιντιακών της συμπληρωμάτων.

 Έτσι, ενώ η διεθνής κοινότητα έδειχνε σοκαρισμένη στην είδηση της υποτιθέμενης χημικής επίθεσης στην Ντούμα της Συρίας ([1]), η οποία ήταν η αφορμή για την τελευταία εγκληματική επίθεση της Υ/Ε ενάντια στο κυρίαρχο κράτος της Συρίας, την ίδια στιγμή επιδεικνύει την απάνθρωπη αδιαφορία της (πέρα από γενικόλογες καταγγελίες) για τις εν ψυχρώ δολοφονίες άοπλων διαδηλωτών στη Λωρίδα της Γάζας από το ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ.

Και αυτό, ενώ τα δυτικά ΜΜΕ δίνουν ελάχιστη σημασία στη σφαγή ή την αποσιωπούν εντελώς! Με βάση τα παραπάνω, εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν αναλύονται στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις ιστοσελίδες των μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων με ίδια λεπτομέρεια οι υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις του «σφαγέα» Άσαντ και οι εκτελέσεις μικρών παιδιών από τον πάνοπλο στρατό του σιωνιστικού απαρτχάιντ;

 Μα φυσικά γιατί οι εν υπηρεσία δημοσιογράφοι των δυτικών ΜΜΕ εργάζονται για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη προετοιμάζοντας πληθώρα εγκλημάτων στη Μέση Ανατολή, όπως έκαναν παλιότερα στη Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ, στη Λιβύη και τώρα στη Συρία. Αυτή είναι η δουλειά τους.

Παρόλη, όμως, τη σιωπή που επικρατεί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, η καταστολή που λαμβάνει χώρα στη Γάζα, από τότε που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις στο πλαίσιο της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής», είναι φρικιαστική.

Από τις 30 Μάρτη μέχρι σήμερα ο απολογισμός έχει φτάσει στους 40 νεκρούς Παλαιστίνιους και πάνω από 1400 τραυματίες από τις σφαίρες των δολοφόνων του σιωνιστικού στρατού, των οποίων οι ανώτεροι αξιωματούχοι όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι ήξεραν ακριβώς «που πέφτει κάθε σφαίρα» , αλλά ακόμα φτάνουν να υμνούν τις πράξεις των μισθοφόρων-φονιάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

15 thoughts on “Η ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

  1. Το ισραηλιτικόν έθνος είναι πανάρχαιον.

    O ελληνικός και ο ισραηλιτικός λαός
    έχουν κοινούς προπάτορες τον Αβραάμ και τον Ισαάκ,
    τους οποίους μνημονεύουμε και δοξολογούμε στους ναούς μας.

    "……τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ, ……."

    "…..τὸν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κοιμηθέντα, ἐν κόλποις Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἀνάπαυσον·

    λέγει ο ιερεύς.

    Οι Ισραηλίτες μας έδωσαν θρησκεία.
    Τα τρία τέταρτα (3/4) του Ιερού μας Βιβλίου, της Αγίας Γραφής, είναι κείμενα κοινά στις θρησκείες των δύο λαών.

    Εκτός των πνευματικών δεσμών, έχουμε και κοινά γεωοπολιτικά συμφέροντα.

  2. Ενώ οι άλλοι ήταν κατά του Ισραήλ , αντε ρε με τις μαλακίες σας κάθε φορά

  3. καθηστε αναπαυτικα εσεις μασατε τη καραμελα κατα του Ισραηλ και οταν γινουμε μειονοτητα στην ελλαδα να δουμε ποιος θα πλεμησει τους λαθροεποικους ισλαμοφασιστες που θα μας σφαζουνε σαν τα αρνια οι εβραιοι πολεμανε για τη πατριδα τους και εμας μας εχουνε παραμυθιασει να κατηγορουμε ολο το κοσμο και να μην κοιταμε τους κλεφτες που επι ενα αιωνα λυμαινονται την ελλαδα

  4. Στους ελληνορθόδοξους ναούς ακούγονται:

    «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)

    «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)

    «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)

    Η λέξη Ωσαννά είναι εβραϊκή λέξη και σημαίνει
    «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία».

    Ομοίως εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια.

    Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».

    «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

    «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

    «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

    «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)

    «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

    «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

    «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

    «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

    «Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

    «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

    «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

    «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

    «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

    «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)

    «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

    Επίσης διαβάζονται το απόσπασμα του Ζαχαρία:
    «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).

    Σ' όλα αυτά βλέπουμε την δουλικότητα του ιερατείου προς τους Εβραίους και την Σιών
    (σιωνισμός) και το μίσος των Εβραίων "προφητών" κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα κατά των Κρητικών, λόγω γειτνίασης με το Ισραήλ, που με τον τεράστιο Μινωικό πολιτισμό τους, εμπόδισαν τα εθνικιστικά σχέδια του σιωνισμού.

  5. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΩΡΡΑΙΟΥΣ

  6. ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ…

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

  7. Markos Stagakis
    36 λεπτά

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΝΤΙΑ…

    "ΚΥΡΙΟΙ" ΔΗΜΑΡΧΟΙ…!!!!

    Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ…

    ΟΛΟΙ "Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Τ Ε",ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΠΕΡΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 15ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ….

    ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΕΣΥ. ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ…!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ???

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ Η ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ…??

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΤΕ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ??

  8. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ..

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΚΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΙΚΑ…

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΜΑ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…??

    ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ..
    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙ…

  9. τι σχεση εχει ο σιονισμος και το παπαδαριο με τον σωρρα, τους ισλαμιστες και τους τους τουρκαλβανους;
    μηπως το κεφαλι σου ειναι κενο και δεν μπορεις να τα ξεχορισεις;

  10. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ 5.05 ΤΟ ΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΤΣΙ??

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.

    ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ?

  11. ************************************************
    2) Εμείς οι Ορθόδοξοι δεν ακούσαμε ποτέ στην εκκλησία να δοξολογούνται οι Εβραίοι που σταύρωσαν τον Χριστό ή καταδίωξαν τους πιστεύοντες στον Χριστό.
    Εσείς σε ποιες εκκλησίες ακούτε τέτοιους ύμνους ; ; ;

    2) Δεν υπάρχει κανένας ύμνος ή τροπάριο ή δέηση που να λέει:
    ''τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡ μ ῶ ν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ''.

    Η δέηση λέει:
    ''τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ'', δηλαδη χωρίς το ''η μ ώ ν'', διότι οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουν καλά ότι οι Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ δεν είναι προπάτορες των Ελλήνων''.
    Ιδού και το ντοκουμέντο που σας διαψεύδει π α τ ό κ ο ρ φ α:

    http://prayer.enavasi.gr/content/επιμνημόσυνη-δέηση

    ************************************************

  12. Ξέρουν ποια είναι η αλήθεια, αλλά … ''το γουδί το γουδοχέρι''.

  13. Ανώνυμος3 Μαΐου 2018 – 6:13 μ.μ.
    Αδελφέ εν Χριστώ,σε ευχαριστώ για τις αποστομωτικές στους Χριστιανομάχους απαντήσεις σου.

  14. …"ΕΥΛΟΓΙΣΟΝ" ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΣΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ…"ΜΑΝΤΡΙ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  15. Ευταξια ποσα γιδια εχουν μεινει στα μαντρια του γυφτου;
    Απ' οτι μαθαινω τα γαλαρια λακισαν και κατι στερφα εχουν απομεινει και συ ο γερο τραγος

Comments are closed.