ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ 

ΜΑΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ 

ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ

ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ 
ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΟΜΙΛΙΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ 
ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ-
ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ 
ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙOΝΔΗΠΟΤΕ 
ΑΛΛΟ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ 
ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Η εορτη των ισαποστολων Κωνσταντινου και Ελενης δεν ειναι μονον χριστιανικη εορτη αλλα ειναι παραλληλα και η μεγιστη Εθνικη μας εορτη.



Οτι ειμαστε ως εθνος το Οφειλουμε στον Χριστο, τον Αγιο Κωνσταντινο, την Αγια Ελενη και τους τρεις Ιεραρχες.


ΜΕΡΟΣ Β.



Σχεδόν ολο τον μεσαιωνα, ο Ελληνας μοναρχης ηταν ο απολυτος αρχοντας του μεσαιωνικου κοσμου. 
 
Μεχρι να προσχωρησει το βατικανο στην γερμανικη κυριαρχια , ο εκαστοτε Παπας, χρονολογουσε τα εγγραφα του, με το ετος βασιλειας του Ελληνα μοναρχη.
 


Για ολους τους λαους των βαλκανιων η Κωνσταντινουπολη ηταν το τσαριγκραντ, που σημαινε η πολη των ρωμαιων αυτοκρατορων.
 


Ολοι οι βορειοι λαοι, οπως οι Ισλανδοι κατά την εποχη του μεσαιωνα ελεγαν οτι τα στενα του Βοσπορου ονομαζοταν Σγιαβινταρσουντ, που σημαινει τα στενα των ευσεβών Χριστιανών.
 



Η Κωνσταντινουπολη δεν εγινε μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο κεντρο, αλλα εγινε ταυτόχρονα, παγκοσμιο πνευματικο κεντρο της ανθρωπότητας.
 
Σκοπος ζωης για ολους τους αλλοδαπούς, ηταν να μπορεσουν εστω και για μια φορα να επισκεφτουν την Κωνσταντινουπολη.
 
Η πολη ειχε τις περισσοτερες, με τις πιο θαυμαστες Εκκλησιες, την πολη με τα περισσοτερα μοναστηρια σε ολο τον κοσμο.
 


Ταυτόχρονα ηταν τα πιο θαυμαστα ολου του κοσμου.
 
Ακομη ηταν η πολη με τα περισσοτερα φιλανθρωπικα ιδρυματα, σε ολη την οικουμενη. 
 
 


Επισης ονειρο ζωης πολλων αλλοδαπών ηταν να φοιτησουν, στην Ελληνικη φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη Κωνσταντινουπόλεως. 


Απο τα αρχαια χρονια οι προαιωνιοι εχθροι του εθνους μας οι Φοινικες-Εβραιοι δωδεκαθειστες δεν μας πολεμουσαν μονον μετα οπλα στελνωντας παρα 
πολλους αλλους λαους εναντιον μας.

Ταυτοχρονα δημιουργουσαν και πολλες Αιρεσεις. 

Αυτο το εκαναν για να καταστρεψουν πνευματικα και ηθικα και εν συνεχεια σε στρατιωτικο, πολιτικο και κοινωνικο επιπεδο.

Με αποκλειστικο σκοπο να διαλυσουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, οι νεοταξιτες-εωσφοριστες δημιουργησαν την αιρεση του Αρειου. 


Ο Αγιος ως πρωην εωσφοριστης-παγανιστης ηξερε πολυ καλα ποιοι και γιατι υποκινησαν τον Αρειο στην Αλεξανδρεια, ωστε να διδασκει την αιρεση του.

Για αυτο αμεσως καλεσε την Α οικουμενικη συνοδο στην Νικαια, η οποια καταδικασε την αιρεση του αρειου και αποκατεστησε το Ορθοδοξο δογμα.
 
 
Ο Αγιος-Μεγας Κωνσταντινος δεν αλλαξε μονον την παγκοσμια ιστορια αλλα εθεσε και τις βασεις για την δημιουργια του Ελληνοχριστιανικου αυτοκρατορικου κρατους και του Ελληνισμου μεχρι σημερα την συγχρονη εποχη.

Αυτο διοτι περα απο τις πολιτικες του ενεργειες εκανε τον γιο του τον Κωνσταντινο τον β (Κωνσταντιο) χριστιανο και συναυτοκρατορα.


Εκεινος θα δωσει την ευκαιρια στους τρεις ιεραρχες να καθορισουν τα θεμελια του Ελληνικου εθνους σε καθε σημαντικο τομεα.  


Το σπουδαιοτερο πραγμα το οποιο εκαναν οι αγιοι ιεραρχες ηταν η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο.


Αυτη η ενεγεια τους αλλαξε την παγκοσμια και την Ελληνικη ιστορια και εφερε 

την εξαπλωση του  Ευαγγελικου κηρυγματος. 



Η εισαγωγη αυτουσιων των Πλατωνικων διδαχων στον χριστιανισμο αλλαξε τα παγκοσμια και τα Ελληνικα δεδομενα σε ολα τα επιπεδα. 
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.
 

Ο Χριστιανισμός διαμορφωσε ηθικα-πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
 
 
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα.


Επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
 
 
Την καθαρη Ελληνικοτητα χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την Εκκλησια με την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της πιστεως όπως είναι η Αγια γραφή 
και ολη η καινη διαθηκη κλπ.


Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
 
 
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνορωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 



Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε ποτε το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 


Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου.

Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.

 


Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.

Ο εκχριστιανισμός των εργων 

του 

Πλατωνα από τους αγιους είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλοσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εβραικο δωδεκαθεο.

Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. 



Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.


Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
 
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.

Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει πλεον από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσαφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρέσεις, στις 

παρερμηνείες και σφυρηλάτησαν την πανοπλία, με την οποία αμύνονται παλιοί και νέοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστης.


Ηταν τοσες τρομερες οι διωξεις της θρησκειας σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα 

τον ερχομο

, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.

 
 
Ταυτόχρονα μεσα από τα πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε εξ αρχης,ο Χριστιανισμος οτι  είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.

 

Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
 
 
Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου.



Οι ακαραιες αυτες πραξεις ηταν οι  απαραδεκτες ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια.

Αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες,προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. 


Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).


Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο. 


Τριτον γιατι οι 

ανθρωποθυσίες, οι 

σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος. 

Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. 

Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. (1) 


Ειχαν απολυτο δικιο οι αρχαιοι προγονοι μας. 



Διοτι οι αδικες ανθρωποθυσίες, το φαγωμα των θυσιασμένων, η δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων εναντι αδρας αμοιβης , την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων δεν ηταν τιποτε το φυσιολογικο και το αξιολογο.



Όπως επισης οι ευνουχισμοι ανδρων, οι θυσιες ζωων ,οι λιτανειες του φαλλου, και οι σεξουαλικες ανωμαλίες , οι τελετες μαυρης μαγειας , όλα αυτά δεν ειχαν κατι το ηθικο, το δικαιο, το λογικο. 



Αντίθετος ολες αυτές της ενεργειες από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα της κανουν ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο.

Το σημαντικο ειναι να συνυπαρχουν ειρηνικα ολοι οι λαοι του πλανητη. 
 
Για αυτο παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι θα πρεπει να κανουν οι Ελληνες όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο μας ;
 
Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως 

   

  

;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους εξαιρειται,
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων  μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και          μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους φοινικες-σημιτες που απο μονοθειστες της Π.διαθηκης και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους Σημιτες. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των Σημιτων. 
Ειναι ιστορικα γνωστο και αποδεδειγμενο οτι ολοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, ποιητες, επιστημονες κλπ,  

καταδικαζαν το ξενοφερτο εβραικο δωδεκαθεο ως εωσφορικο και αναξιο του ιερου αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.
 
 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Μουσικά σχολεία.


loading...

64 thoughts on “ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΙΟΙ-ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΟΣ B

  1. Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 2:24 μ.μ.
    αν δεν εισασταν απατεωνες δεν θα πληρωνατε εξαγορα της ποινης για να εισαστε ελευθεροι αραγε οι πραξεις σας καταδικαστηκαν ως νομικα κολασιμες …περαστικα σας βρε

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 11:49 π.μ.
    ΟΛΟ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΜΗΔΕΝ
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ
    ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ

    Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά.

    https://taxalia.blogspot.gr/2018/05/home_14.html

  2. Είναι αλήθεια και ευρέως γνωστό ότι ο Χριστιανισμός έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από τον Δωδεκαθεισμό, τη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων, αλλά δεν ξέρουμε ότι τα στοιχεία που συνθέτουν την χριστιανική θρησκεία και έχουν επηρεαστεί ή αντιγραφεί από την αρχαιοελληνική, είναι αναρίθμητα. Αυτό το άρθρο έχει σκοπό να εντοπιστούν αυτά τα αναρίθμητα στοιχεία και στην συνεχεία να κατηγοριοποιηθούν.

    Ο Ιησούς είναι αναμφίβολα το κύριο στοιχείο του Χριστιανισμού αλλά η ιδέα ενός Θεανθρώπου δεν είναι χριστιανική, αλλά κατεξοχήν παρμένη από την μυθολογία των αρχαίων Ελλήνων. Επί τη ευκαιρία πρέπει να αναφέρουμε πως οι μυθολογίες των λαών είναι κάτι παραπάνω από «ιστοριούλες». Τα περισσότερα, αν όχι όλα, δόγματα έχουν βασιστεί σε μυθολογικές παραδόσεις. Η ελληνική μυθολογία βρίθει ιστοριών με πρόσωπα αντίστοιχα με τον Ιησού: Ας αρχίσουμε με τον Ηρακλή. Η γέννηση του Ηρακλή ήταν μια από τις πολλές περιπτώσεις που ο Δίας είχε ζευγαρώσει με μία θνητή. Μητέρα του μεγάλου ήρωα ήταν η Αλκμήνη. Ο Ηρακλής αναφέρεται ως ημίθεος στη μυθολογία, ενώ ο Ιησούς αναφέρεται ως Θεάνθρωπος, που κατά τη γνώμη μου είναι το ίδιο. Ένα άλλο κοινό στοιχείο είναι το ότι ο Ηρακλής έκανε δώδεκα άθλους όπως και ο Ιησούς έκανε τους δικούς του (σ.σ. θαύματα). Γιατί βέβαια αυτά που έκανε και αναφέρονται στην Κενή Διαθήκη θεωρούνται άθλοι. Ο πολλαπλασιασμός του άρτου και η θεραπεία τυφλών και κουφών μοιάζουν με μικρούς άθλους. Επίσης όταν ο Ηρακλής πέθαινε λόγω της δηλητηρίασης του χιτώνα του από την γυναίκα του Δηιάνειρα φώναξε στον πατέρα του: « Πατέρα, πάρε με μαζί σου!». Και πράγματι τον πήρε μαζί του στον Όλυμπο. Σύμφωνα με τη θρησκεία μας ο Ιησούς είναι τώρα στους ουρανούς με τον πατέρα του. Ο Ηρακλής φυσικά δεν είναι ο μόνος ημίθεος καθώς υπάρχουν ακόμα ο Περσέας, ο Θησέας, ο Αχιλλέας και πολλοί άλλοι, των οποίων η ζωή έχει κοινά στοιχεία με αυτή του Ιησού. Μάλιστα ο Διόνυσος είναι μόνος θεός στην δωδεκαθειστική θρησκεία που έχει αναστηθεί.

    Ο Σωκράτης και ο βίος του επίσης μοιάζει εξαιρετικά με αυτόν του Ιησού. Παρόμοια πράγματα έλεγε και ο αρχαίος φιλόσοφος και μάλιστα δεν έγραψε ούτε λέξη όπως και ο «Υιός του Θεού». Μεταγενέστερα έγραψε για αυτόν ο Πλάτων που ήταν και μαθητής του, όπως και οι μαθητές του Ιησού έγραψαν για το δάσκαλό τους. Τέλος ο Σωκράτης πέθανε πίνοντας το κώνειο αφού οι συμπατριώτες του, οι Αθηναίοι, τον είχαν καταδικάσει σε θάνατο. Είναι επίσης σημαντικό το ότι μπορούσε να φύγει αλλά δεν ήθελε διότι σεβόταν τη γνώμη των συμπολιτών του. Όπως και ο Ιησούς που δεν σώθηκε τελικά.

  3. Επανεμφάνιση Σώρρα: Κυκλοφορώ ελεύθερος κι ωραίος ανάμεσά σας!
    14 ΜΑΪ́ 2018

    Ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσις» στέλνει μήνυμα μέσω του δικηγόρου του
    «Ο Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα», δηλώνει ο δικηγόρος του Βασίλειος Νουλέζας.
    «Είμαι ελεύθερος, κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος», δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του δικηγόρου του, αποκλειστικά στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, τονίζοντας πως η αστυνομία δεν μπορεί να τον εντοπίσει παρά το γεγονός πως καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2017 μαζί με τη σύζυγό του σε οκτώ χρόνια κάθειρξης και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, μετά από μήνυση που του έκανε ο κουμπάρος του Φώτης Λεμπίδας και πρώην συνεργάτης του.
    «Είμαι αποφασισμένος να φτάσω μέχρι τέλους. Η Ελλήνων Συνέλευσις έρχεται στη Βουλή. Εγώ είμαι κοντά στους Έλληνες. Είμαι ελεύθερος. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες. Να τιμωρήσετε όσα κόμματα έχουν ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας. Ο λαός να απονείμει δικαιοσύνη. Κυκλοφορώ ανάμεσά σας. Η κοινωνία γνωρίζει τις προγραμματικές δηλώσεις μας», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας.
    Ο συνήγορος υπεράσπισης του προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις, Βασίλειος Νουλέζας, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ανέφερε ότι «συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον Αρτέμη Σώρρα όσο έχω εντολή και πληρώνομαι.
    Έχει δίκιο για το ζήτημα της Τράπεζας της Ανατολής και ότι το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης χρεοκόπησε τη χώρα. Δεν έχω καμία απολύτως ιδεολογική ταύτιση με την Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά είμαι ο δικηγόρος του και έχω ιερό νομικό καθήκον να είμαι μαζί του μέχρι τέλους.
    Ο Αρτέμης Σώρρας προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο δικηγόρος του.

  4. Για την ιστορία, ο Χριστιανισμός κυριαρχεί σήμερα χάρη στον Μέγα Αλέξανδρο. Κανείς δεν θα έπαιρνε στα σοβαρά τον Ιησού όταν έλεγε πως είναι ο γιος του Θεού αν δεν είχε προηγηθεί η εκστρατεία του Μακεδόνα βασιλιά. Όλοι θεωρούσαν τον μεγάλο στρατηλάτη απόγονο Θεών καθώς έπρεπε να δικαιολογήσουν κάπως την παντοδυναμία του. Ας μην ξεχνάμε τέλος πως ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε σε ηλικία 33 ετών. Όσο ήταν δηλαδή και ο Ιησούς όταν σταυρώθηκε. Η γέννηση του Αλεξάνδρου περιγράφεται μάλιστα από τον Προκόπιο ως εξωπραγματική όπως και η γέννηση του Χριστού από τη Μαρία, αφού σύμφωνα με τον Προκόπιο ένας κεραυνός έπεσε στην κοιλιά της Ολυμπιάδας όταν τον γεννούσε.

    Μετά από τον Ιησού θα αναφερθούμε στον Θεό. Πάμπολλοι λαοί λάτρευαν θεούς. Αλλά ο Δίας της αρχαίας ελληνικής θρησκείας έχει αρκετές ομοιότητες με τον Θεό της χριστιανικής. Ο Δίας ζει στον Όλυμπο με την οικογένειά του. Τα αδέρφια του είναι εκεί και ο γιος του ο Ηρακλής που είναι ο μοναδικός θνητός που του έχει επιτραπεί να γίνει αθάνατος και να μένει στον Όλυμπο. Επίσης είναι γεγονός πως ο Δίας έχει σαν όπλο του τον κεραυνό και τον ρίχνει σε όποιον αδικεί τους άλλους στη Γη τιμωρώντας τους, κάτι που αποδίδεται και στο δικό μας Θεό όπως καταλαβαίνουε και από τη φράση: « θα σε κάψει ο Θεός!». Επίσης είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ο πρώτος λαός που είχε ανθρωπομορφικούς θεούς, ενώ πολύ αργότερα οι χριστιανοί μίλησαν για τη δημιουργία του ανθρώπου καθ’ εικόνα και ομοίωση.
    Picture

    Τώρα θα αναφέρουμε κάποια λιγότερο σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια επιρροή της αρχαίας ελληνικής θρησκείας πάνω στον Χριστιανισμό. Ας μιλήσουμε για την μεταθανάτια ζωή. Οι αρχαίοι πίστευαν πως όλοι ανεξαιρέτως οι νεκροί πήγαιναν στον Άδη , δηλαδή κάτω στη Γη, αφού πέθαιναν, από όπου προέρχεται η αρχαία ελληνική συνήθεια να χτυπάμε το ποτήρι μας στο τραπέζι πριν πιούμε για να ακούν οι πεθαμένοι. Οι Χριστιανοί πήραν το θρύλο του Κάτω Κόσμου και τον μετέτρεψαν στην Κόλαση, στα έγκατα της Γης όπου πάνε οι κακοί άνθρωποι. Στο δωδεκαθεϊσμό υπήρχε και η έννοια του παραδείσου, τα Ηλύσια Πεδία.

    Άλλα στοιχεία που έχουν «υιοθετηθεί» από τον Δωδεκαθεισμό είναι ότι ο Ιησούς αυτοαποκαλείται και άμπελος η οποία ήταν και το σύμβολο του Διονύσου. Θυμάμαι επίσης ένα μύθο, σύμφωνα με τον οποίο τα καράβια των Ελλήνων δεν μπορούσαν να μπαρκάρουν με προορισμό την Τροία για να γίνει ο ξακουστός πόλεμος λόγω του καιρού. Σύμφωνα με ένα χρησμό ο Αγαμέμνονας έπρεπε να θυσιάσει την κόρη του Ιφιγένεια για να μπορέσουν τα πλοία να βγουν από το λιμάνι. Όταν ο Αγαμέμνονας ανέβηκε σε ένα λόφο και ετοιμάστηκε να τη σκοτώσει με το σπαθί του, η Ιφιγένεια εξαφανίστηκε και τη θέση της πήρε ένα ελάφι. Ο μύθος αυτός μοιάζει πολύ με αυτόν σύμφωνα με τον οποίο ο Αβραάμ έπρεπε να θυσιάσει τον Ισαάκ για να αποδείξει την αφοσίωσή του στο Θεό, ο οποίος την τελευταία στιγμή εμφάνισε ένα πρόβατο που θυσιάστηκε αντί του Ισαάκ.

    Σύμφωνα με κάποιους ιστορικούς εξάλλου, η Αθηνά είναι ο πρόγονος της Μαρίας ή Παναγίας γιατί η Μαρία δεν είναι η μόνη που έχει χίλια προσωνύμια. Η Αθηνά έχει επίσης πάρα πολλά. Όπως η Αθηνά έχει προσωνύμια όπως γαλανομάτα, βοϊδομάτα και άλλα, έτσι και υπάρχει Παναγία Μυρτιώτισσα και Βρεφοκρατούσα. Είναι γνωστή βέβαια και η παραβολή του καλού ποιμένα και τα διάφορα γλυπτά που παρουσιάζουν ένα νέο να κουβαλάει ένα πρόβατο. Επειδή μία εικόνα όμως ισούται με χίλιες λέξεις κοιτάξτε την παρακάτω φωτογραφία:

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

  5. ΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΥΡΙΟ" ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΣΤΟΕΣ,ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ….!!!!

    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ,ΟΛΑ…!!!

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1.7 ΔΙΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

    ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ…

    ΝΑΙ Η ΟΧΙ…???

    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ??

    ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΑ 500 ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

    ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ ΑΥΤΟΝ «ΚΥΡΙΟ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ….

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ LIBERAL

    https://www.youtube.com/watch?v=iNJ_sWHYvDQ&feature=share

    Nikos Salonitis:

    Αγαπητέ κύριε Καμπουράκη

    Το κείμενο που γράψατε για τον Τσίπρα, δεν το γράψατε για τον Τσίπρα.
    Το γράψατε για τον Σώρρα.

    Αυτό αποδεικνύεται από τον τίτλο και από την τελευταία παράγραφο.
    Γιατί ο Σώρρας είναι που πονάει … Και όχι ο Τσίπρας.
    Όχι ίσως εσάς προσωπικά, αλλά αυτούς που σας έδωσαν την προσταγή να γράψετε αυτή τη γελοιότητα.

    Κι εσείς, με την νόηση που διαθέτετε βγαίνετε μπροστά και γράφετε, για να τους ικανοποιήσετε…
    Είτε γιατί τους έχετε υποχρέωση, είτε γιατί τους θεωρείτε δυνατούς…
    Και θέλετε πάντα να είστε με τους δυνατούς…
    Και να είστε μέσα στα πράγματα…

    Και επειδή δεν έχετε καμιά σχέση με την πραγματική δημοσιογραφία, δεν κάνατε καν τον κόπο να ερευνήσετε την υπόθεση.
    Γιατί τότε θα γνωρίζατε, όχι μόνο το πόσο πραγματικά είναι όλα τα στοιχεία, αλλά και το τι μπορεί να υπάρχει «από πίσω»…
    Και τότε θα ξέρατε πώς θα έπρεπε να προφυλαχτείτε…

    Από έλλειψη νόησης, κάνατε την επιλογή σας,
    Και θα έχετε τις ανάλογες συνέπειες.
    Όταν έρθει η ώρα
    Και είναι πολύ κοντά…

    Όμως σας αναγνωρίζω ότι μέσα σε όλο αυτό το κατάπτυστο κείμενο, είπατε ΜΙΑ αλήθεια… Κατά λάθος βέβαια…
    Κι αυτή ήταν η τελευταία σας πρόταση:
    «Σάματις έχουμε αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο;»…
    Και φυσικά δεν έχετε αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο…

    Και δεν φαντάζεστε τι έχετε να αντιμετωπίσετε…
    Γιατί αυτό που έχετε να αντιμετωπίσετε, ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ…

    Καλή συνέχεια

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  6. Άρειος Πάγος: Αναίρεση της απόφασης που αναγνώριζε ότι ο Σώρρας είχε περιουσία 600 δισ. δολάρια

    Αναιρέθηκε από τον Άρειο Πάγο η αθωωτική για τον, φυγόδικο πλέον, Αρτέμη Σώρρα απόφαση (του 2013) του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αναγνωριζόταν ότι είναι διαχειριστής 600 δις δολαρίων (ποσό το οποίο έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα).

    Με την επίμαχη σκανδαλώδη απόφαση το δικαστήριο είχε αθωώσει τον Αρτέμη Σώρρα από το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σε σχέση με την διαχείριση του εν λόγω ποσού.

    Με την αναίρεση αυτή από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου ο Αρτέμης Σώρρας δεν θα μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου καθώς πλέον είναι σαν να μην υπάρχει.

    Η Ολομέλεια έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλειπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

    Σύμφωνα με το σκεπτικό της αναίρεσης η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου δεν προσδιορίζει με ποιό αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής ο Αρτέμης Σώρρας, του υπέρογκου αυτού ποσού ούτε αναφέρει τα ακριβή στοιχεία των διεθνών γραμματειών που λέει ότι έχει στην κατοχή και που ακριβώς αυτά φυλάσσονται σε Τράπεζα του Καναδά.

    Παράλληλα, οι αρεοπαγίτες σημειώνουν ότι ενώ δέχεται ότι το επίμαχο ποσό φυλάσσεται για πίστωση και χορήγηση της Ελλάδος, αντιφατικά δέχεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας σκοπεύει να χορηγήσει το ποσό αυτό στο Ελληνικό Δημόσιο με την μορφή δανείου διάρκειας 100 ετών και με επιτόκιο 0,5%.

    Τέλος, επισημαίνεται ότι εσφαλμένα και αντιφατικά δέχθηκε το Δικαστήριο ότι δεν προκάλεσε ανησυχία και έλλειψη εμπιστοσύνης στους πολίτες η είδηση ότι ο Σώρρας έχει αμύθητο ποσό, το οποίο θα διαθέσει για την Ελλάδα, ενώ αντικειμενικά μια τέτοια είδηση προκαλεί ανησυχία στους πολίτες γιατί φέρεται ότι το κράτος δεν μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του ενόψει της δυσμενούς οικονομικής κρίσης.

    http://www.documentonews.gr/

  7. Giannis Panterakis
    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.
    ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 69 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ
    ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 230.000 ΘΥΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ
    ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ.
    ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…"ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…
    ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…
    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…
    ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ..

  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ "ΤΣΟΥΡΕΚΙ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ?

    ΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ …"ΑΝΗΣΥΧΩ" ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ…"ΒΑΡΟΣ" ΣΤΗΝ… ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΚΙ' ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ Ο ΕΡΜΟΣ…

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ? Η' ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ "ΒΑΛΟΥΜΕ" ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ…"ΕΛΕΓΑΝ"…

    ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΑΙΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ…"ΕΠΙΣΗΜΑ" ΟΙ…ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ "ΚΕΡΑΜΙΔΙ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ…

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ' ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ "ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΣΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΜΑΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΧΑΡΗ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ…"ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ" ΜΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ "ΒΡΟΥΜΕ" ΑΡΓΟΤΕΡΑ

    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ "ΠΙΣΩ" ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 6:12 μ.μ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας [από τα συντονιστικά των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων της 21/1 και 4/2/2018], προβαίνουν στην ακόλουθη δήλωση:

    Τα δυο συλλαλητήρια που έγιναν με σκοπό την αποτροπή παραχώρησης εκ μέρους της κυβέρνησης του ονόματος της Μακεδονίας στην σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων, συγκέντρωσαν 500.000 το πρώτο της Θεσσαλονίκης, και 1.500.000 το δεύτερο, της Αθήνας, Έλληνες πολίτες.

    Τα συλλαλητήρια αυτά μετετράπησαν σε Εθνοσυνελεύσεις και εξέδωσαν ψηφίσματα του Ελληνικού Λαού, διά των οποίων δόθηκε ειδική εντολή στην κυβέρνηση.

    Τα ψηφίσματα αυτά, που επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, απαγόρευσαν την παραχώρηση του ονόματος επ’ ουδενί όρω.

    Έκτοτε η κυβέρνηση στερείται της οποιασδήποτε εντολής για διαπραγμάτευση του συγκεκριμένου ζητήματος.

    Αν εμμένει ο υπουργός εξωτερικών και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, στην συνέχιση της διαπραγμάτευσης με κατάληξη προσωπική τους, η οποία είναι (όπως και σήμερα διαπιστώνουμε καθώς συνεχίζουν να παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας), προφανώς, αντίθετη προς την εντολή που τους επιδόθηκε από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κατά την διάρκεια των συλλαλητηρίων, οφείλουν να προβούν ανυπερθέτως σε δημοψήφισμα.

    Πανμακεδονικές ανακοίνωση – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_723.html

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 5:52 μ.μ.

    AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΦΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. OTAN ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    OΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

  10. Ο Φρίξος Παλιγγίνης όπως ήταν το αρχικό του όνομα πριν το αλλάξει ήδη από μικρή ηλικία σε Λευτέρης και Ίκαρος που το είδε και του άρεσε στο διάσημο club της Μυκόνου (έχει και πολλά άλλα ονόματα σαν το Μπάμπη το Σουγιά), είναι ο κεντρικός θεωρητικός του
    Εψιλονισμού με δραστηριότητα μόνο στο internet, για ευνόητους λόγους (είναι ανύπαρκτος με το ίδιο ανύπαρκτες απόψεις, που αν κυκλοφορούσε έξω θα τον είχαν σίγουρα μαζέψει για έλεγχο διαβατηρίων).
    Πασίγνωστο (στα όνειρα του) πλέον μέλος της Ελευθερο – Τεκτονικής (από εκεί το ψευδώνυμο "Ελευθέριος") ημιμυστικής στοάς του "Φοίνικα" (της κεντρικής πλατείας στα κάτω Σούρμενα), γνωστότερης για την αντιεβραϊκή δράση της και για φανταστικά επιτεύγματα στο χώρο της νεομυθολογίας για τους ΕΛ, τους Βριλ, τους υπογήινους, τα μαγικά σκουπόξυλα και τον Λώρενς της Αραβίας. Οι φήμες σέρνονται ότι όταν ήταν μωρό είδε να περνάει ο θεός Απόλλωνας πάνω στο χρυσό δίσκο του (είχε κυκλοφορήσει έναν από βινύλιο που έγινε χρυσός) και ότι ενώ ανέβηκε στο καρότσι για να τον δει καλύτερα, ο Απόλλωνας στραβομουτσούνιασε, στραβοτιμόνιασε (τάχαμ δήθεν ντεμέκ τυχαία), τα άλογα αφηνίασαν και ο δίσκος έπεσε στο κεφάλι του. Αυτό ήταν, από τότε ο Φρίξος έχει μόνιμη δισκο-πάθεια που τον οδηγεί σε ένα διαρκές κωμικογραφικό παραλήρημα και ένα συνεχές τρέμουλο που φέρνει στην ασθένεια του Πάρκιξον, χωρίς να είναι. Αξονικοί τομογράφοι που ήρθαν με καραβάνι με γκαμήλες από το Σείριο (πανίσχυρη βάση των ΕΛ μεταμορφωμένη σε αστέρι) μαζί με τους χειριστές τους υβρίδια αγελάδας με μεταλλαγμένο ουρακοτάγκο, δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να βρουν τι φταίει, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό (για κακή τύχη όλων των άλλων).
    Διαπρέπει στο ίντερνετ μέσω μπλόγκ,φόρουμ και κοινωνικών δικτύων γράφοντας αμπελοφιλοσοφίες,και σκέψεις που του έρχονται απο αδιευκρίνιστες,ανώτερες δυνάμεις σε συγκεκριμένο πάντα χρόνο και ώρα.Ετσι λοιπόν θεωρεί θεόσταλτη μια σκέψη που θα του έρθει σε κάποια συγκεκριμένη ώρα με επαναλαμβανόμενα ή διαδοχικά ψηφία όπως 01:01,12:34,01:23 κτλ.Για αυτό το φαινόμενο πιστεύεται οτι είναι υπεύθυνο το δωδεκάθεο το οποίο φροντίζει τακτικά να στέλνει αυτά τα μηνύματα στον ίδιο καθώς μόνον αυτός ειναι εκλεκτός,αρκετά μυημένος και άξιος και έτοιμος να αποδεχτεί αυτη την τεράστια γνώση.Φανατικός χορτοφάγος απο τη γέννηση του ,πιστεύει οτι η κάθε βρώση οποιασδήποτε ζωικής τροφής ή παραγώγου αυτής ειναι επιμολυντική για το σώμα και τον νού.Φήμες λένε οτι αρνήθηκε πεισματικά το γάλα της μητέρας του και προτίμησε να τραφεί τους πρώτους μήνες της ζωής του μετα τη γέννηση μόνο με βότανα,ωμά αγριόχορτα και ρίζες, προκειμένου να προετοιμάστει καλύτερα και να εξαγνιστεί για την μετέπειτα συμμετοχή του στα ελευσίνια μυστηρια.Επειδή συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ανήκει στα VIP μέλη των ελευσινίων και άλλων μυστηρίων(κατέχοντας ταυτοχρόνως μεταξύ άλλων και προνομιακή κάρτα μέλους),διατηρεί την χορτοφαγική αυτή δίαιτα παρόλη την απώλεια βάρους και μυικής μάζας που ειναι αποτέλεσμα της.Λατρεύει να εφευρίσκει νέες αρχαιοκαθαρευουσιάνικες ελληνικές λέξεις και φράσεις τις οποίες μόνο ο ίδιος κατανοεί δίνοντάς τους τη σημασία που επιθυμεί αναλόγως.Αυτό τον κάνει να αισθάνεται γνήσιο τέκνο του πατέρα του Δία και της μητέρας του Αθηνάς.

    απο πισω και απο μπρος

    ευταξιας παρλαπιπας

  11. Ο Όμηρος είναι φημισμένος Eλληνίκιος δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής, ποιητής και πεζογράφος. Έκανε θελήματα στην αυλή του Αγαμέμνονα και παράλληλα σπούδασε δημοσιογραφία κοντά στον Όμη, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μετά την ανακάλυψη της μαρμαρογραφίας, έβγαλε τοπική εφημερίδα στις Μυκήνες σε λίγες πλάκες στην αρχή και κατόπιν σε περισσότερες.
    Αναγκάστηκε να κλείσει την εφημερίδα του, όταν ισοπεδώθηκε το βουνό του παππού του, και έπιασε δουλειά στην εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας "Αι Αγγελίαι", Ολυμπιακών συμφερόντων. Είτε γιατί του άρεσε η περιπέτεια είτε γιατί διαφώνησε με τον αρχισυντάκτη του, βρέθηκε στην Τροία σαν πολεμικός ανταποκριτής, όπου πήρε την περίφημη αποκλειστική συνέντευξη από τον Αχιλλέα.
    Στον ελεύθερο χρόνο του έγραφε στιχάκια για ερωτευμένους, όμως γρήγορα αναγνωρίστηκε το ταλέντο του σαν ποιητής, όταν κέρδισε τον Ησίοδο στην πάλη. Έγραψε την Ηλιάδα ή κατ' άλλους Χιλιάδα, ένα επικό ποίημα σε μάρμαρο και την Οδύσσεια ενός Ξεριζωμένου σε γρανίτη. Τα δύο αυτά έργα είναι μαζί γνωστά ως Ομηρικά Έπη.
    Σύμφωνα με μερικούς σύγχρονους μελετητές ήταν Φοίνικας και κατ' άλλους Μπανάνας. Οι περισσότεροι πάντως τον θεωρούν Έλληνα. Υπόγραφε πολλά τα έργα του σαν Όμης και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην κατανόηση του τί έγραψε αυτός και τί ο δάσκαλός του. Μερικοί θεωρούν ότι είναι δικά του και μερικά έργα με την υπογραφή Σήμος, άλλοι πιστεύουν ότι είναι του Σιμωνίδη.
    Σήμερα, ο Όμηρος ζει και βασιλεύει. Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του ομωνύμου ΙΕΚ και γνώστος σκηνοθέτης των παρατράγουδων με το προσωνύμιο Ευστρατιάδης γιατί βάζει τις στρατιές των γελοίων που καταφτάνουν τα Σαββατοκύριακα σε τάξη και φτιάχνει έναν καλό στρατό άρα Ευστρατιάδης… δεαρ γιου γκο.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑ ΠΙΠΑΣ

  12. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ,ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ…

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  13. ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.

    ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

    ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ !!

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ BEN HIRAM ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ . ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤοΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ 150αρια ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ 10αρικα….ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  14. Στον Τρωικό Πόλεμο [επεξεργασία]

    Είναι γνωστό από την Οδύσσεια του Ομήρου, πως το σχέδιο για την κατασκευή του, έδωσε στον Οδυσσέα η θεά Αθηνά κατά την διάρκειαν βίαιης συνουσίας εν τη σκηνή του Οδυσσέως (βλ. Ραψωδία Γ'). Ωστόσο, καθότι ο Όμηρος ήταν τυφλός ενόμιζε ότι ο Δούρειος Ίππος ήταν ξύλινος. ΟΥΧΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Σύμφωνα με ατράνταχτες πληροφορίες του Λιακό, ο Δούρειος Ίππος ήταν ρομπότ, κάτι σαν Homo Cyborg. Το υπερόπλο αυτό έριχνε λέιζερ από τα μάτια του (στα οποία είχε ενσωματωθεί αλάρμ), από τον κώλο του πυραύλους και από το τέτοιο του φωτιά. Τα υποτιθέμενα κουρδουμπούλια του, ήταν στην πραγματικότητα βόμβες Υδρογόνου, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν όλες οι ανέσεις (τζακούζι, φραπεδιέρες, καμαρίνια, Goody's). Οι πολεμιστές των Ελλήνων μπήκαν μέσα και πυροβολούσαν με το ούζι τους, από μικρές τρύπες.
    Μετά τον Τρωικό Πόλεμο [επεξεργασία]

    Funny-car-repairs-engine
    Στην κατασκευή του Δούρειου Ίππου χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα, τα οποία μέχρι σήμερα παραμένουν αξιόπιστα.
    Η χρήση τόσο υψηλής τεχνολογίας, ήταν οικονομικά ασύμφορη και αποφασίστηκε μετά το τέλος του πολέμου να πουληθεί. Όμως η τιμή του ήταν πολύ υψηλή για οποιοδήποτε κράτος του κόσμου. Σύμφωνα μάλιστα με πολλούς εγκεκριμένους οικονομολόγους, όπως ο Αλογό, ευθύνεται σε μεγάλο μέρος για το χρέος της Ελλάδας. Σήμερα, ο Δούρειος Ίππος σκουριάζει σε κάποιο γκαράζ του Υπουργείου Πολιτισμού. Λίγο πιο πάνω, στα γραφεία του Υπουργείου, στεγάζεται το καινούργιο του μοντέλο, ο Γαϊδούρειος Ίππος, ενσωματωμένος σε τμήμα των υπαλλήλων του (μαζί με συναδέλφους τους από άλλα Υπουργεία). Οι μη ενσωματώνοντες γαϊδούρειον ίππον είναι πλέον εξοβελισταίοι και οι Έλληνες πολιτικοί σκέφτονται σοβαρά (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα βέβαια) να τους θέσουν σε εφεδρεία.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΡΛΑΣ ΠΙΠΑΣ

  15. ΑΡΤΕΜΗ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  16. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 700.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 35-80-120-250 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 13 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferend.com/en/PID118537PSD15

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  17. https://www.pare-dose.net/4001

    «Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».

    https://www.pare-dose.net/5312

    Ο Κωνσταντίνος έκαψε τη γυναίκα του Φαύστα με καυτό λάδι, έπνιξε τον γιο του Κρίσπο στα δημόσια λουτρά και καρατόμησε τους μισούς συγγενείς του φοβούμενος μην του πάρουν τον θρόνο του. Διά την ενημέρωση τού αναγνώστη σημειώνομε εννέα ειδεχθή εγκλήματα τού Μεγάλου Αγίου Ισαποστόλου Κωνσταντίνου που αφορούν τον άμεσο πολιτικό και συγγενικό περίγυρό του.

    Όλα τα εγκλήματά του είναι πάρα πολλά για να τεθούν σε καταλόγους. Η βαρβαρότητά των ήταν μάλλον πρωτοφανής και άκρως ανατριχιαστική. Για ατιμίες, πολέμους, φόνους, δολοφονίες, φρικαλεότητές, αυθαιρεσίες, απάτες, κ.λπ., του ιδίου και της μάνας του Ελένης

    Έχομε και λέμε περιληπτικώς:
    1. Μαξιμιανός. Πενθερός του και πενθερός του πατέρα του. Πατέρας της δεύτερης γυναίκας του, Φαύστας. Αυτοκράτωρ. Τον συνέλαβε στην Μασσαλία διά δόλου και τον εκρέμασε. +309-310.
    2. Μαξέντιος. Κουνιάδος του. Γιος του προηγουμένου. Αυτοκράτωρ. Τον εσκότωσε διά πολέμου που εκήρυξε ο ίδιος χωρίς λόγο, στην Μιλβία Γέφυρα του ποταμού Τίβερη. +312.
    3. Ρέμος. Γιος του Μαξεντίου και της Γαλερίας. Βρέφος στην κούνια. Έβαλε δικούς του ανθρώπους να το στραγγαλίσουν με κορδόνια την ώρα που κοιμόταν δίπλα στη μάνα του. +312.
    4. Βασσιανός. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Αναστασίας. Καίσαρ. Τον δολοφόνησε. +314-315.
    5. Φαύστα. Δεύτερη γυναίκα του. Κόρη του Μαξιμιανού. Την εζεμάτιξε μέσα σε καζάνι με καυτό νερό ή λάδι. +320. (Για τον θάνατό της ενέχεται και η μάνα του, Αγία Ελένη!).
    6. Σώπατρος. Διδάσκαλος, σύμβουλος και στενός φίλος του. Φιλόσοφος. Τον εφόνευσε αφού επενόησε και προφασίστηκε ψευδείς κατηγορίες. +321.
    7. Λικίνιος. Γαμπρός του. Άνδρας της αδελφής του Κωνσταντίνας. Συναυτοκράτωρ. Κατόπιν πολέμου τον εκρέμασε, +325-326.
    8. Λικινιανός. Ανιψιός του. Γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας. Δεκατετράχρονο αγόρι που δεν έφταιξε σε τίποτα. Το σκότωσε μπροστά στα μάτια, τα παρακάλια και τους απαρηγόρητους σπαραγμούς της μάνας του, και αδελφής του απτοήτου «Μεγάλου». +326.
    9. Κρίσπος. Πρώτος του γιος από την πρώτη του γυναίκα, Μινερβίνα. Ναύαρχος και Καίσαρ. Τον αποκεφάλισε (ή έπνιξε, ή δηλητηρίασε κατ' άλλους). +326.

    Μπορεί να λένε ότι οι ιδρυτές του Χριστιανισμού ήταν ο μυθικός Ιησούς, οι μυθικοί απόστολοι και ο ημιμυθικός Παύλος, αλλά οι δημιουργοί του επισήμου, καθολικού και ορθοδόξου Χριστιανισμού ως έχει από τον τέταρτο αιώνα μέχρι σήμερα, ήταν: Ο Μέγας Άγιος Ισαπόστολος Κωνσταντίνος, η μάνα του Αγία Ελένη, οι απατεώνες και γλοιώδεις αυλοκόλακες που τους περιστοίχιζαν, τύπου Ευσεβίου Καισαρείας, Λακταντίου, Ευσεβίου Νικομήδειας, και αγριανθρώπων τύπου Αθανασίου Αλεξανδρείας, κ.λπ. Λόγω αυτών υπάρχει ως έχει και επιβιώνει! Ο Παύλος έπεισε ελάχιστους! Το πυρ και ο σίδηρος από τον Κωνσταντίνο και εφεξής έπεισε όσους έπεισε και τους υπολοίπους τους εθανάτωσε!
    Έτσι φτάσαμε μέχρι και σήμερα!

  18. ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ.ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…"ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  19. Με τον όρο αυτό εννοείται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία των Ελλήνων από την γέννηση των Ελ στο Άλφα του Κενταύρου και τον Σείριος μέχρι την εμφάνιση του Πλάσματος Μ. κατά την χρονική περίοδο της έκρηξης του ηφαιστείου της Θήρας. Το σύνολο τωνIsiodous01
    Ο Ησίοδος σε χαρακτικό του 16ου αιώνα.
    μύθων που αποτελούν την Ελληνική μυθολογία παραδίδονται από διάφορες φωτισμένες πηγές από την αρχαιότητα αλλά και από συγχρόνους Ιστορικούς-Μυθολόγους. Ο συγγραφέας του πρώτου τσελεμεντέ Ησίοδος με το έργο του Θεογονία όπως την διηγείται ο Μάκης και ο Όμηρος με τα έργα του Ηλιθιάδα και Οδύσσεια ενός Ξεριζωμένου είναι δύο από τις βασικές πηγές χωρίς να παραγνωρίζεται η τεράστια συνεισφορά των μεγάλων ανάμεσα στα άλλα Ιστορικών Μίκιου Μαούσιου και Δονάλδιου Δάκιου. Από τους σύγχρονους ξεχωρίζουν ο Λιακόπουλος και ο Μάκης χωρίς να παραγνωρίζεται και η προσφορά του Γιώργου Ζαμπέτα.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΟΜΑΔΑ elen manesh

  20. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  21. Παρακαλείται ο Διαχειριστής του μπλογκ να καθαρίσει τα κόπρανα.

  22. Χανεμπού
    την ελεύθερη παρωδία
    Τα Χανεμπού είναι ιπτάμενοι δίσκοι οι οποίοι προέρχονται από τους ΕΛ και πήραν την ονομασία τους από τον εφευρέτη τους Εμπού Χαν(Ebu Khan) πρόγονος του γνωστού Τζένγκις Χαν (Gengis Khan) και του Γερμανού παλαίμαχου τερματοφύλακα Oliver Khan.
    Αποτελούν το κύριο όπλο της Πολεμικής Αεροπορίας και Αεροπλοΐας των ΕΛ και κατασκευάζονται από την ΕΛ.Β.Ο. (ΕΛ Βιομηχανία Όπλων).
    Σύμφωνα με το βιβλίο του προφήτη Λιακόπουλου υπήρξαν το κύριο όπλο των ΕΛ στον 1ο π.Χ. Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των ΕΛ και των Ατλάντων (κάτοικοι της Ατλαντίδας) και ευθύνεται για την βύθιση της. Επίσης πρωτό χρησιμοποιήθηκαν και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Γερμανούς στην μάχη του ΕΛ αλα Μέιν και ήταν γνωστά στους Αμερικανούς ως Foo Fighters. Η Κίνα αντέγραψε κάποια μυστικά τους και παρήγαγε τoυς γνωστούς Kung Foo Fighters εξού και οι γνωστές πτητικές κλωτσιές τους.
    Η κατασκευή τους στην Γη γίνεται στον Νότιο Πόλο στο καταφύγιο του Σούπερμαν ( Καλ-ΕΛ) υπό την διεύθυνση τoυ ΕΛβις Πρίσλεϋ (πρώην Βασιλιάς των ΕΛ) και στην περιοχή 51 (Area 51) γίνονται οι τελικές δοκιμές.
    Σύμφωνα με κάποιες θεωρίες δεν υπάρχουν Χανεμπού, απλά ο Τσακ Νόρις παίζει δισκοβολία

    ΟΜΑΔΑ GIANNIS PATEROKOLARAKHS

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  23. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!
    12:21 μ.μ. No comments
    Η ΑΝΤΙ ΜΑΟΣΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΝΕΚΡΑ…ΤΟΥΜΠΕΚΙ…!!!ΚΙΧ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

    Ποσό εύκολα Έλληνα ξεχνάς αυτούς που σου έσφαξαν τον πάππου σου την γιαγιά σου και σου στέρησαν τα πάντα με ένα πόλεμο . Ναι ξέρω τα τσιράκια θα τρέξετε να πείτε πάλι το άσπρο, μαύρο μα είναι πατριώτες . Ναι!! πατριώτες γερμανοί

    Περιοδικά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Μάι.-Ιούν. 2007 & Ιουλ. 2006].

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιουλ. 1982]. Όλη η σελίδα, εδώ.

    ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    Μιά μικρή παρένθεση εδώ, μιας και το 2ο Κεφάλαιο ξεκινάει με τη λέξη "σβάστικα".
    Από τότε που εμφανίστηκε ο νεοναζισμός στην Ελλάδα, ακούγεται συχνά το επιχείρημα ότι "η σβάστικα είναι ελληνικό σύμβολο"…
    Η αλήθεια είναι, ότι η σβάστικα είναι τόσο ελληνικό σύμβολο, όσο ελληνικά σύμβολα είναι και ο κύκλος, το τετράγωνο, ο ρόμβος και ο σταυρός. Δηλαδή έχει εμφανιστεί σε αρχαιολογικά εύρηματα τόσων πολλών πολιτισμών, διάσπαρτων στα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, και ενίοτε αρχαιότερων του ελληνικού (βλ. π.χ. Ινδίες -εξ ου και η σανσκριτική ονομασία "σβάστικα"), που δεν μπορεί να διεκδικήσει καμιά απολύτως εθνικότητα, πόσω δε μάλλον ελληνικότητα.
    Αυτοί λοιπόν που ισχυρίζονται ότι η σβάστικα είναι ένα ελληνικό σύμβολο, είναι κυρίως αυτοί που ψάχνουν άλλοθι για να χρησιμοποιήσουν το ναζιστικό σύμβολο του Χίτλερ, όπως ακριβώς θα έκανε δηλαδή και κάθε ορφανό του Αδόλφου που σέβεται τον εαυτό του.

    Το 2ο Κεφάλαιο γράφεται με αφορμή την αποποιητική στάση που κρατάει τον τελευταίο καιρό η Χρυσή Αυγή απέναντι στον γερμανικό ναζισμό που πάντα αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει. Τους λόγους για τους οποίους τονίζεται το "γερμανικό", θα βαρεθείτε να τους βλέπετε σε όλο το υπόλοιπο άρθρο.
    Η απάντηση στο ερώτημα, γιατί η Χρυσή Αυγή αποποιείται τη λατρεία της για τον Χίτλερ και τους συν αυτώ, είναι ασφαλώς, επειδή δύσκολα κάποιος, όσο πατριωτάρας και να είναι, θα ψήφιζε συνειδητά ένα χιτλερικό κόμμα στη χώρα που υπέφερε τα πάνδεινα από τον ναζισμό.

    Έτσι ακούμε συνέχεια, από διάφορους κλακαδόρους του Μιχαλολιάκου, αλλά και από τον ίδιο, το υπέροχο "η Χρυσή Αυγή είναι απλά ένα εθνικιστικό κόμμα". Ένα άλλο που διαβάζουμε σε διάφορες ναζιστικές φωλιές στο διαδίκτυο, είναι ότι ο φασισμός ήταν ο ιταλικός εθνικισμός, ο ναζισμός ήταν ο γερμανικός εθνικισμός και ότι αυτά τα δύο δεν έχουν καμία σχέση με τον εθνικισμό/εθνικοσοσιαλισμό της Χρυσής Αυγής.

    Αυτούς, λοιπόν, που λένε ότι η Χρυσή Αυγή συμμετείχε σε συνέδρια/εκδηλώσεις φασιστικών και ναζιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Μιχαλολιάκος λέει πως τους υποτιμά, δεν τους σέβεται και ότι του ρίχνουν λάσπη.
    Ας μας υποτιμήσει κι εμάς τότε για τη λάσπη που θα του ρίξουμε τώρα.

    Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση του ιταλικού φασιστικού (έτσι αποκαλούνται και οι ίδιοι) κόμματος "Forza Nuova".

  24. ΑΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΓΕΛΕΙΩΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ SITE PRO NEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1420&v=kerEi8g78oQ

  25. Μιλάνο, 26.05.2010, ομιλία σε εκδήλωση της Forza Nuova. Δείτε την ομιλία, εδώ

    Φυσικά δεν έχει συμμετάσχει, αυτός και η συμμορία του, μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
    Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου:

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005] (κλικ για μεγέθυνση).

    Ο οδυρμός και η συγκίνηση, για τις μαυροκόκκινες σημαίες που ανεμίζουν ξανά στο Βερολίνο, συνεχίζεται ασφαλώς και στα δακρύβρεχτα ενδότερα του περιοδικού, όπου οι wannabe άριοι Γερμανοί επίσης μας γνωστοποιούν ότι δεν έχουν φυσικά κανέναν λόγο να γιορτάζουν την επέτειο της ήττας του Χίτλερ.

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιούν.-Ιούλ. 2005]

    Δεν γιορτάζουμε, γιατί ο κόσμος χωρίς τον Χίτλερ είναι απάνθρωπος. Ενώ με τον Χίτλερ θα έσφυζε από ανθρωπιά και καλοσύνη..

    Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [Ιούν. 2005]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Και τότε, τον Μάιο του 2005, που ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφραζε με συγκίνηση την τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα στους αυθεντικούς απόγονους του Χίτλερ, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2005, οι Γερμανοί νεοναζί "συναγωνιστές" του, ξεκινούσαν στο Μόναχο αυτό το "μεγάλο εθνικό επαναστατικό κίνημα" δολοφονώντας με πυροβολισμό στο πρόσωπο έναν Έλληνα μετανάστη, μέσα στο μαγαζί του.
    Τον 45χρονο μικροεπιχειρηματία (κλειδαρά) Θοδωρή Βουλγαρίδη.
    Ο λόγος; Έκανε το λάθος να είναι αλλοδαπός και να βρίσκεται στη Γερμανία.

    Συνεχίζουμε με ένα άρθρο λατρείας στην προικισμένη προσωπικότητα του Μεγάλου Ευρωπαίου Ηγέτη, του συμβόλου που «ζει» και ακτινοβολεί παγκοσμίως.
    Γράφτηκε από τον Δρ. Ανδρέα Σταθόπουλο, διδάκτορα του πανεπιστημίου Άθηνων, ο οποίος θίχθηκε από κάποια συκοφαντικά άρθρα για τον Μεγάλο Άνδρα.

    Εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [8 Αυγ. 2007]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΠ…ΣΤΑΡΔΟ ΣΑΣ,ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.. Ο ΟΠΟΙΟΣ…ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥΣ(ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ SKULL AND BONES)KAI AΠO TON MΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΟ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ…ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕΙΚΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ..ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΙΡΑΗΛ!!!!!!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ…!!!

    Στο παρακάτω βίντεο, αναλύεται η σχέση της Χρυσής Αυγής με την μασονικό Τάγμα της ερμητικής Χρυσής Αυγής, του προέδρου της Νίκου Μιχαλολιάκου με τη Μασονία και τον Εωσφορισμό, αλλά και την έμμεση σημασία της λατρείας και του θαυμασμού των μελών της, στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.

  26. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ

  27. Δεξιά βλέπουμε έναν σαλπιγκτή της Νεολαίας του Χίτλερ (Hitlerjugend, το σύμβολό τους ήταν η σβάστικα μέσα σε λευκό ρόμβο).
    Αριστερά ένας νεαρός των SS δείχνει προς τα πέρα, ίσως και προς τον διάολο, τον ..Εωσφόρο δηλαδή.

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Ιαν. 1987]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στο αριστερό εξώφυλλο, και που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ναζιστική γερμανική ψυχή της Χρυσής Αυγής, είναι το σύμβολο που χρησιμοποιούσε εκείνο τον καιρό – που θα δούμε και σε άλλο εξώφυλλο παρακάτω.
    Πρόκειται για το ονομαζόμενο "Wolfsangel", ελληνιστί: αγκίστρι του λύκου.
    Ως εργαλείο, ήταν ένα αγκίστρι με το οποίο οι Γερμανοί του Μεσαίωνα έπιαναν λύκους. Τα παλαιότερα ευρήματα (25 Wolfsangel), βρέθηκαν σε μια ανασκαφή στην πόλη Detmold, σε μια αποθήκη του 13ου αιώνα.
    Ως σύμβολο χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται στους θυρεούς πολλών γερμανικών κρατιδίων. Στη ναζιστική Γερμανία, και εδώ οφείλεται και η χρήση του από τη Χρυσή Αυγή, ήταν το σύμβολο της μυστικής παραστρατιωτικής οργάνωσης "Werwolf", που έφτιαξε το 1944 ο γενικός αρχηγός των Ες Ες Heinrich Himmler. Στην Werwolf συμμετείχαν στρατιώτες των Ες Ες, της Νεολαίας Χίτλερ κ.α.. Σε γενικές γραμμές, σκοπός της Werwolf ήταν η πρόκληση σαμποτάζ στις συμμαχικές δυνάμεις που, λίγο πριν την ήττα των ναζί, είχαν καταλάβει γερμανικές περιοχές.

    Το σύμβολο αυτό ξαναχρησιμοποιήθηκε από πολιτική οργάνωση, για πρώτη φορά μετά τον πόλεμο, από το Μέτωπο Νεολαίας (Junge Front) του γερμανικού ναζιστικού κόμματος VSBD/PdA* (ιδρ. 1971). Το 1982 το ναζιστικό αυτό κόμμα απαγορεύτηκε στη Γερμανία, το ίδιο και η νεολαία του, αλλά και η κάθε είδους πολιτική χρήση του συμβόλου που έφερε, δηλαδή του Wolfsangel.
    *VSBD/PdA: Volkssozia

    listische Bewegung Deutschlands / Partei der Arbeit
    (μεταφρ: Λαϊκή-σοσιαλιστική Κίνηση Γερμανίας / Κόμμα Εργασίας

  28. Το τι δουλειά, λοιπόν, έχει αυτό το καθαρά γερμανικό σύμβολο να χρησιμοποιείται από ένα (δήθεν) ελληνικό κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή, που υποτίθεται πως δεν την αφορά ο γερμανικός ναζισμός, αυτό μόνο ένας υπέρμαχος του παράδοξου της φυλετικής καθαρότητας του Μιχαλολιάκου μπορεί να το εξηγήσει.

    Παραμένουμε στο ίδιο εξώφυλλο (επάνω αριστερά) και διαβάζουμε για τους Νέους Αγώνες που θέλει να δώσει η Χρυσή Αυγή για μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ως γνωστόν, όμως, η Χρυσή Αυγή διαλαλεί πως αντιτίθεται μαχητικά στη Νεαρά Τάξη.
    Ή μήπως φαντασιώνεται μια άλλη Νέα Τάξη; Η απάντηση στο εσωτερικό του εξωφύλλου:

    Στο 6ο τεύχος του περιοδικόυ "Χρυσή Αυγή", που εκδόθηκε για τους μήνες Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 1982, βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να αναζητεί τον μυθολογικό τραγόμορφο Πάνα (αυτός κι αν είναι προϊόν φυλετικής καθαρότητας), ο οποίος μάλιστα δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να εμφανίζεται συνεχώς στους τσοπάνηδες της γενέτειράς του Αρκαδίας.

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

    Να λοιπόν και η απάντηση στο ερώτημα "γιατί ο Μιχαλολιάκος δεν έχει πάει ως τώρα στο Άγιον Όρος". Επειδή ασφαλώς έψαχνε με τη γκλίτσα του στα βοσκοτόπια της Αρκαδίας τον Μέγα Πάνα.
    Και αυτό διότι η αναγέννησις του Ελληνισμού σημαίνει επιστροφή στο 12θεο. Απλά και χριστιανικά.

    Πάμε στο ίδιο τεύχος πάλι, σε ένα άρθρο-ωδή στον Παγανισμό, που δεν κολακεύει και τόσο τον Χριστιανισμό:

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Αυγ.-Σεπ. 1982]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο άρθρο "Φωνή από το παρελθόν" υπενθυμίζονται τρεις ημερομηνίες παγανιστικών εορτών, ενώ παράλληλα λοιδορείται ο Χριστιανισμός.

    Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Ενώ σε ένα άλλο άρθρο, ονόματι "Η Νίκη του Ηλίου" μας πληροφορούν ότι, 2 ημέρες προ των Χριστουγέννων, εορτάζουν την έλευσιν του Υπερβορείου Απόλλωνος.

    Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πως ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.

    Περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" [Οκτ. 1988]. Όλο το άρθρο, εδώ.

    Και πάμε και στο τελευταίο, που είναι και το αποκορύφωμα.
    Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" (της νεολαίας της Χρυσής Αυγής), 5 Ιουνίου 2000.
    Στο άρθρο "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα", υμνείται, και δη σε επίπεδο λατρείας, ο Εωσφόρος, που οι δούλοι και οι υποταγμένοι τον λένε Διάβολο και Σατανά και αυτός γελά (…)

  29. Περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ" [5 Ιαν. 2000]. Όλο το άρθρο, εδώ.
    Δεν έχουμε βέβαια τίποτα εναντίον των θρησκευτικών πιστεύω των άλλων, γιατί αυτά, βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, πρέπει να εξασκούνται ελεύθερα. Πράγμα που ασφαλώς οφείλουν να σεβαστούν και οι αλλόθρησκοι, δηλαδή οι χριστιανοί πατριώτες, οι ιερείς που ευλογούν τα εγκαίνια των γραφείων και οι πολλοί χρυσαυγίτες καλόγεροι του Αγίου Όρους που σκοπεύουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
    Στο κάτω-κάτω της Ιεράς Γραφής, παιδί του Θεού είναι και ο Εωσφόρος.

    Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον “Ελληνορθόδοξο” για να βγάζει λεφτά!

    Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

    Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
    ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

    Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

    Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου “Η εξομολόγηση ενός εθνικού” , εκδόσεις “Ελεύθερη Σκέψη” και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

    O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

    Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος

    Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία

    Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,

    Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.

    Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει

    Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι

    οι ποιητές ξυπνούνε,

    Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο

    Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν

    Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε

    Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.

    Και αυτός στην μέση του ναού,

    Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,

    Στο βάθρο του βωμού,

    Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος

    Την ώρα δοξάζει της θυσίας

    Των ευγενών ενστίκτων και της βίας

    Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

    Νίκος Μιχαλολιάκος

    Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!

    Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.

    Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

    Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!

    Μάλιστα στην βρωμερή ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , http://www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο “ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ”

  30. αι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ότι το πρότυπό του και παλιός φίλος του λαμόγιο ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ και πλήρους σιγής της ΧΑ για το ρόλο του ΛΑΟΣ, μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ “Εναντίον όλων” ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!

    Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέόν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.

    Κάνουν λάθος…

    Δείτε ποιον διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος , με προσωπική του απόφαση , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής , στο πρόσφατο 7ο συνέδριο:

    Πρὀκειται για τον Γιώργο Γερμενή γνωστό με το ψευδώνυμο “Καιάδας”.
    Τις παραπάνω φωτογραφίες του τις έχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο διαδίκτυο από όπου και τις βρήκαμε. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να αναδημοσιευτούν και εδώ.

    Εφόσον ο Μιχαλολιάκος ήδη δημοσίεσε την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του το ονοματεπώνυμό του, όπως και όλων των άλλων της “κεντρικής επιτροπής” που διόρισε ο ίδιος για το μαγαζί του, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθεί το όνομά του και εδώ.

    Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς , τι έχει να πει για όλα αυτά;
    Έχει βάλει έμβλημα στν εφημερίδα του τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και λέει για Ελληνορθοδοξία. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δηλώνει Xριστιανός Oρθόδοξος, να κουβαλάει εδώ και χρόνια πλήθος ελληνορθόδοξων εθνικιστών ως ακροατήριο σε εκδηλώσεις που στηρίζουν ένα κόμμα που στην κεντρική του επιτροπή υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τον Σατανισμό και μολύνουν με αυτόν τις ψυχές της ελληνικής νεολαίας;

    Πως είναι δυνατόν ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα;

    Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αν ο Χατζηπαρασκευάς στηρίζει πράγματι την ελληνορθοδοξία, καλείται να βγει και να καταδικάσει τον διορισμό του Σατανιστή Γερμενή από τον Εωσφοριστή Μιχαλολιάκο στην Κεντρική επιτροπή της Χ.Α. που κλέβει ψήφους Ελληνορθόδοξων. Επίσης καθώς ο Γερμενής κατεβαίνει συνεχώς υποψήφιος με την Χ.Α. καλείται να καλέσει δημόσια τους Έλληνες εθνικιστές να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

    Εάν βγει και τα κάνει αυτά ο Σάββας, τὀτε θα αποδείξει ότι είναι πράγματι ειλικρινής και συνεπής με τις πολιτικές θέσεις του.
    Αν όμως δεν τα κάνει αυτά και μάλιστα άμεσα, σημαίνει ότι ο Χατζηπαρασκευάς δεν είναι τελικά Ελληνορθόδοξος και τον παριστάνει και αυτός, όπως τόσοι άλλοι (π.χ. ο Καρατζαφέρης), για να στηρίζει το μαγαζάκι του τον Στόχο…
    Αναμένουμε να δούμε τι απὀ τα δύο θα πράξει.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ! ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟΚΡΥΦΗΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"…!!! ΕΛΛΗΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΕΚΣ ΣΤΟΕΣ,Η ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΟΥ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗ ΠΑΝΡΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!!!ΠΗΓΕΣ:
    http://jungle-report.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
    http://greeksagainstnwo.wordpress.com/2011/08/28/ο-μιχαλιολακοσ-ο-προεδροσ-τησ-χρυσησ-α/

    η χρυση αυγη ειναι το πιο μασονικο και ανθελληνικο κομμα και ωθει …
    againstnewworldorder.blogspot.com/2012/04/blog-post.html

  31. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ…

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t=1s

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  32. Η ελληνική μυθολογία εκτός από πολέμους, ηρωισμούς, κατακτήσεις, έρωτες, μήλα και όρνιθες έρχεται άλλη μια φορά να μας βάλει τα γυαλιά σε ένα θέμα που έχει σταματήσει να είναι ταμπού. Ένα θέμα που κάθε ζευγάρι που σέβεται την σχέση του το έχει συζητήσει έστω μια φορά, ακόμα και σαν πλάκα.
    "Μωρουλίνι, αν με απατήσεις,θα σε πατήσω κάτω και θα σε λιώσω με τις ψηλοτάκουνες γόβες μου!"
    "Αγαπουλίνι, θα προτιμούσα τις ζεμπρέ δερμάτινες μπότες, είναι πιο…κ@υλωτικές!"
    "Μωρουλίνιιιι!"
    "Καλά, καλά δεν θα σε απατήσω αλλά αν θες να σου γλύψω τα πατουσάκια…"
    "Χαχχχαχαχαχα, βρε μωρό πως τα λες!"
    "Τα λέω αλλά δεν τα παθαίνω ο άμοιρος…"
    Ερχόμαστε όμως πίσω στο θέμα μας, που αφορά τον Ήφαιστο και την Αθηνά. Κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου, η ψωροπερήφανη Αθηνά δεν ήθελε να δανειστεί όπλα από τον Δία, που είχε κηρύξει τον εαυτόν του ουδέτερο προς το όλο θέμα και ζήτησε από τον Ήφαιστο να της κατασκευάσει καινούργια.
    Ο Ήφαιστος αρνήθηκε να πληρωθεί, λέγοντας ντροπαλά ότι θα εκτελούσε την εργασία από αγάπη, και όταν, μην καταλαβαίνοντας το νόημα αυτών των λόγων, η Αθηνά μπήκε στο σιδηρουργείο για να του ζητήσει εξηγήσεις. Όμως βρέθηκε να παρακολουθήσει τον Ήφαιστο να σφυρηλατεί το πυρακτωμένο μέταλλο, τον ιδρώτα να κυλάει στους θειικούς κοιλιακούς (αν και κούτσαβλος είχε ωραία σώμα) και τα μακριά μαύρα μαλλιά να ανεμίζουν, ε κάτι την έπιασε την θεά και όταν ο Ήφαιστος κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνος και γύρισε να κοιτάξει τι συμβαίνει, την είδε να χαϊδεύει τις ρώγες της και σαν άντρας που ήταν της ρίχτηκε για να της κάνει έρωτα.
    Καθώς η μυξοπαρθένα τραβήχτηκε μακριά του, ο Ήφαιστος εκσπερμάτισε στο μηρό της, λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Η Αθηνά σκούπισε το σπέρμα με μια τούφα μαλλί, που το πέταξε μακριά με αηδία, το μαλλί έπεσε στο έδαφος και γονιμοποίησε τη Μητέρα Γη και γεννήθηκε ο γιος τους Εριχθόνιος. Και τι μας λέει αυτή η ιστορία? Ότι ο Ήφαιστος λάτρευε τις γυναίκες και τα γυναικεία πόδια.
    Εύγε Ήφαιστε! Έυγε σύντροφε! Εύγε επαναστάτη σιδηρουργέ των ουρανίων!

    ΟΜΑΔΑ ΕΥΚΑΛΑΝΙΩΝ

    ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

  33. ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ"…….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ…"ΡΙΞΕΙ" ΤΗΝ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ…"ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΟ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ "ΕΚΛΟΓΕΣ". ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ…"ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΤΕ", ΘΑ…"ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΑΤΕ" ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΙ…"ΤΖΙΖ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ…"ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ" κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… "ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ", ΠΟΙΟΣ ΘΑ…"ΒΓΕΙ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΟ "ΠΟΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΘΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ…"ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΝΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" ΣΑΣ ΚΑΙ …"ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ" ΤΙ ΜΑΣ…"ΕΤΑΖΕ" ΤΟ ΚΑΘΕ "ΚΟΜΜΑ" ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ…"ΕΠΡΑΞΕ". ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ… "ΦΤΑΣΑΜΕ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ…"ΑΣΗΜΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ "ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ? ΠΟΙΟΣ …"ΜΠΟΡΕΙ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΕΠΑΝΩ" ΤΟΥ ΤΗΝ "ΖΩΗ" ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ…"ΧΑΘΗΚΕ" ?

    ΠΟΙΟΣ…"ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ…"COURIER ΠΙΤΣΑΣ" ?

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ…"ΠΛΑΚΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ", ΤΟΥΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ" ΤΙΣ… "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ", ΘΑ ΜΑΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ… "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ" ΣΑΝ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΗΝ "ΒΟΥΛΗ" ΜΕ…"Φ.Ε.Κ." ?

    ΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ "ΑΝΕΦΕΡΑ", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…"ΠΕΘΑΝΕΤΕ" ΣΤΑ…"ΓΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ…"ΘΥΜΩΣΕΤΕ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ …"ΟΡΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ… Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α…

    ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ", ΚΑΝΕΝΑ…"ΚΟΜΜΑ" ΚΑΜΙΑ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΚΑΝΕΝΑΣ…"ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ…"ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…"Ν Ο Μ Ι Μ Ο Σ", ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ "Ο Λ Ο Ι Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Ο Ι", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ…"ΑΣΥΛΙΑ" ΚΑΙ ΩΣ …"ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ"…ΝΟΜΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ…"ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΟΤΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ…

    ΑΝ ΕΝΑΣ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ" ΔΕΝ…"ΠΕΡΑΣΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ…"Α Κ Υ Ρ Ο Σ" ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ…"Υ Π Α Ρ Χ Ω Ν"…

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΙΘΗΛΙΑΚΟΣ…"ΔΕΝ" ΤΟ…ΓΝΩΡΙΖΕΙ ?

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ …"ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ" ΟΤΙ ΤΟ …"ΓΝΩΡΙΖΕΙ", ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ…"ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙ" …?

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΣΑΣ "Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω" ΟΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ…"ΣΟΒΑΡΟ", Ψ Α Ξ Τ Ε ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ…"ΦΡΙΞΕΤΕ".

    ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ …"Φ.Ε.Κ.", ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ¨"ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ", ΤΟΥ "ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ…"ΨΗΦΟΥΣ" ΕΛΑΒΕ Ο ΚΑΘΕ…"ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"…

    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΟΛΙΣ…"ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ" ΤΙ ΕΧΕΙ…"ΣΥΝΒΕΙ"…

    ΔΕΝ "Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι" ΚΑΝΕΝΑ "Φ.Ε.Κ." ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ…"ΑΥΤΟΙ" ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ…"Θ Α Ν Α Τ Ο"…

    "ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΣΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ…

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ "ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ" ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  34. Κατσικανιάρη! Τραγί! Μούσχαρε! Ε, μούσχαρε!
    Σαν τη μούρη σου το 'κανες το άρθρο! Τράβα φτιάξτο, ρε μούσχαρε!

  35. EΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙΙ?…ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΙ Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ….ΕΕ ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΙΥΝ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΣΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΛΟΣΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΩΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΝ ΝΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΛΕΣΑΝ ΥΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΕΙ Ε ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ….ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΣΑ!!….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙΠΙΠΤΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ….ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΙΑ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΝΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΥΤΗΣΟΥΝ!!!…..ΧΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΕΥΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΓΕΛΩΤΑ ΦΕΥΓΩ ΤΑ ΛΕΜΕ. salom….salom.

  36. τα ίδια και τα ίδια λες… τα εξώδικα, τα εκατομύρια και δώστου ξανά τα εξώδικα, οι προδότες , πολεμιστές μου κτλ κτλ…. Βλακάκος ήσουνα Σώρρα, χειρότερος από αυτούς που νόμισες ότι εξουσιάζεις…. Σε καταζητούν, (καλά δεν καίγονται κι όλα για πάρτη σου, σιγά το προσώπατο), σου πήραν το κόμμα και τους οπαδούς, σου πήραν το μηχανισμό και σε πετάξαν… Κι εσύ τώρα, βγάζεις κασσετούλες και ηχητικά και ανοησίες… ούτε φαντασία δεν έχεις… μέχρι τα εξώδικα σου είπαν, μέχρι εκεί κατάλαβες, μέχρι εκεί παπαγαλίζεις. Ο καλός ο απατεώνας πρέπει να αλλάζει και να προσαρμόζει το αφήγημα. Ουτέ καν έναν απατεώνα της προκοπής δεν βγάζουμε τη σήμερον ημέρα. Α ρε Σώρρα, πάνε παραδώσου να ηρεμήσεις τουλάχιστον, τό χασες το παιγνίδι. Για λύπηση είσαι και συ και οι ηλίθιοι που σε πιστεύουν…

  37. Κατσικανιάρη! Τραγί! Μούσχαρε! Ε, μούσχαρε!
    Σαν τη μούρη σου το 'κανες το άρθρο! Τράβα φτιάξτο, ρε μούσχαρε!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  38. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ, Ο ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΡΕΙΟΥ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ. Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 600 ΔΙΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ Ο ΒΟΡΕΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΓΚΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ..

    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.
    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ…

    Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΦΕΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ..

    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

    ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  39. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ…

    ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΑΝΑΚΡΙΒΙΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ….

    https://www.youtube.com/watch?v=qRumnZtK9_A&t

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  40. ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΑ ΠΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  41. ΕΥΤΑΞΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

  42. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙΙ ΕΛΑ…..ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝΑ ΛΙΓΟ Ε?….ΕΕ ΝΑΙ ΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 02.30 ΤΟΝ ΞΕΘΕΩΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ….ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΔΕΣ? ΟΛΟΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ…..ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ? ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΕΡΧΟΜΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΙΥΝ ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ''!!…..ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΝ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ?…..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΜΕΝΟΣ ΒΕΕΕΒΑΙΑ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΚΟΣ 6 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!!…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΠΩΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΠΕΣΑ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΑΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΧΑ ΧΑΑΑ….ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ…salom….salom..

  43. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ…

    ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΤΟΝ ΠΗΔΑΣ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ??

  44. ΩΩΩΩΩΩ..!!!….ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ,ΚΑΛΑ??
    ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…

    ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ…

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ$ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…

    ΠΕΣ ΕΣΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΓΕΛΑΚΙΑ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΜΕ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ…

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ..!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ….ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ…!!!!

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ….!!!!
    ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

    ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΠΙΣΩ Η ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ…ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΣΤΟ 95% ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ,ΟΡΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….!!!

  45. O Σώρρας “Πούλησε το αμάξι μου και με πλήρωσε με ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ” (χαχαχα!…)
    ΣΩΡΡΑΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ & ΣΙΑ
    Σώρρας: Έχω 600 δισ. και θα τα δώσω στους Έλληνες.
    Τσίπρας – Καμμένος: Θα δανείζομαι από τους ξένους για να μοιράζω λεφτά στους Έλληνες, αλλά θα διώχνω τους δανειστές, θα χτυπάω τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές.
    Ζωή Κω/λου, Παναής κ.λπ: Θα διαγράψουμε το χρέος γιατί είναι επονείδιστο, θα τυπώνουμε δραχμές και θα περνάμε ζωή και κότα.
    Μητρόπουλος: Θα διαγράψω όλα τα χρέη και όλα τα δάνεια. Ψεκάστε, διαγράψτε, τελειώσατε.
    Λεβέντης: με τις γνωριμίες μου στην Ευρώπη, θα βγάλω την Ελλάδα σε δυό μήνες από το μνημόνιο.
    ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.λπ: Θα φέρουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου και ο καθένας θα δουλεύει ανάλογα με τις δυνατότητές του και θα πληρώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του.
    Βρες τις διαφορές.

  46. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Ε ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ?…ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΑΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑ ΠΑ ΠΑΑ…..ΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ….ΑΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΦΡΙΚΑΡΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?….ΝΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΟΜΦΥΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ…..Ε ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ….ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΙ ΠΟΥ ΕΦΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ? ΠΟΙΟΙ?…..ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΙΟ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΙΛΙΑΣΤΗ ΕΥΚΛΑΣΙΑ…..ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙΣ…ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΟΣΘΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΕΣΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ?….ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ…..150αρι ΔΩΣΑΝΕ? ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΛΑΑΤΣΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'Σ?……ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΕΣΥ ΝΑ'ΞΕΡΕΣ ΕΓΩ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΕΓΞΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΨΩ ΩΣ ΜΗΤΗΡ? ''ΨΩΡΟΥ'' ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ!!! ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΝΕΡΩΘΗ!!! ….ΠΟΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ?…..ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΦΩΣ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Η ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΟΦΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΡΟΝΘΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΤΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΠΑΡΕΙΑ ΤΥΟΥ ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥΚΡΑΤΟΥΣΕ ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩς ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΦΩΣ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΟ…..ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?….ΟΧΙ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΝΑΨΕ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΧΑΑΑΑΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ….ΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΝΑΙ…ΩΡΑΙΑ ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΤΥΣΟΥ ΣΤΟΛΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο Κος ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΟΝΕΙΡΟ….ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ….salom…salom.. ΟΞΩ ΓΥΦΤΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..

  47. ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ,

  48. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΨΟΦΑ ΡΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΧΕΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

  49. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ.

    ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ,ΨΕΜΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ…

    ΕΡΧΕΤΕ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΣΙΜΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ…

  50. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ TV ΟΤΙ

    ΕΔΙΝΑΝ 1.7 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

    ΒΡΕ ΕΝΑΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ".!!

    ΤΗΝ ΘΥΜΟΣΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΑ 1.7 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ??

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΥΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ…

    ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

  51. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ 1.7 ΔΙΣ;
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΓΙΑ 1.7 ΔΙΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΑΚΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 1.7 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ…
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ 1.7 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ !!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

  52. ΕΔΩ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ-Π;ΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΝΑ 12ΘΕΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ.

  53. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 1.7 ΔΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ…;
    Ν' ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ;
    ΕΣΥ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ 3 ΤΡΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ 1.7 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑ;
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΑΝΕ ΓΑΙ 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΑ 1.7 ΔΙΣ;

  54. morfeas sky
    Δημόσια



    https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA
    Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ….ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΦΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ !!ΠΟΥΤΑΝΑ Ε ΠΟΥΤΑΝΑ!! ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ;;;

    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!! ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ!! ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΜΕΣΙΣ !!
    https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA/posts/AJ7qJ19r7vV
    ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΥΒΡΙΣ!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΝΑΙ!! ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ!!

    ΕLENI DOUFEKA
    ��Στιχάκια&Συνθήματα Σε Τοίχους ��
    14 Μαΐ, 9:56 μ.μ.
    Μερικοί άνδρες σαν τον Terry Zaffer, τον morfeas sky, τον Christos FunsXtreme κ.λπ. είναι γυναικούλες , κότες , κουτσομπόλες, διπρόσωποι , υποκριτες, μισογύνηδες και αρχικατινες του κερατα.

    τα βαζουν με αλλους , γυναικες κυρίως τις οποιες τις συκοφαντουν τις προσβαλουν τις εξεφτελίζουν. *

    *ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    14 ω
    Φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΕLENI DOUFEKA
    ΕLENI DOUFEKA
    +ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΕΡΕΩΣ Καλημέρα Ανδρέα. Εχεις παρακολουθήσει όλο τον πόλεμο της κλικας..
    Εχω μεινει άφωνη… τετοιες συμπεριφορες
    δεν συνάντησα ουτε στους κακουργους που ερχονται κατηγορούμενοι σε δικες …τόσο παλιοχαρακτήρες …τοσο παλιάνθρωποι είναι μερικοί εδώ μεσα. Υποκινούνται απο την γριά..Popi Kaloupi και την Sofia Rosero που βγαινει και ως Susana Rose και ως Σοφια Παπα….εχουν ως συνδεσμο αυτο το βρωμοπροφιλ το ΝΑΤΑΣΑ – ΝΑΤΑΣΑ και σχεδιαζουν τα αισχη .

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    Ο στοχος κυρίως είναι άτομα με πολλους ακολουθους και πολλά λαικ αλλά και άτομα ανερχόμενα.. Γι αυτο ο κόσμος τους βλεπει να επιτιθονται , να συκοφαντουν να κανουν σκευωρίες και μηχανορραφιες σε άτομα *όπως εγω , η Christina Kourkoulou +Christina Kourkoulou η η Sissi +Sissi KontozoglouΤο τι κανουν εδω μεσα εδώ μεσα ενας Θεός ξερει. Πάντως με τον τροπο τους αυτες οι δυο γυναικες Popi Kaloupi και Sofia Rosero ως Susana Rose ουτε λαικ χανουν ουτε ακολουθους…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    Το άδικο είναι οτι ενω αυτές κανουν τα αίσχη και πρωτοστατουν στις σκευωρίες… όπως οι υποτιθεμενοι Ρώσοι που είναι οι ίδιοι και βαλλουν εναντίον της Χριστίνας αλλά και ο συνεχόμενος πολεμος του Ζαφφερ προς εμενα μαζι με τη NATAΣΑ NATAΣΑ (κολλητη της Popi Kaloupi) και τον Dimitrio Gioulo o οποιος τελευταίαευτυχώς αποστασιοποιήθηκε… Ο Χρήστος Christos FunsXtreme είναι πιο μπλεξιαρης άνδρας που εχω δει , τα εχει καλά με όλους και οχι μονο μπαινει σφηνα σε κουτσομπολια… και κουτσομπολευει γυναικες , η Κaloupi σε ανδρική έκδοση… τα εχει κανει πλακάκια με τα μέλη της κλικας και τον αρχηγό Terry Zaffer….και το αλλο βρωμικο άτομο τον Morfea o οποιος οταν μπηκε εδω μεσα με την Γλυκια Όνειροπαγίδα..έφεραν και το τελος του Google όπως το ξεραμε.

    *ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

  55. Ο Μορφεας είναι το χειρότερο είδος ανθρωπου… κανει δηθεν τον ξερόλα… και πεταει κατι θεματα τυπου Λιακόπουλου για το τυράκι στην φακα…αλλά είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, μισογυνης , βρωμοστομα που κυνηγουσε εδω μεσα τον χιλιοπρόσωπο μαζι με την βρωμιάρα συμπατριωτισσα του την γλυκιά ονειροπαγιδα η Εύη Χαιτίδου με το όνομα Εύη (κοινώς Ευανθία Σαντοριναιου )και με το πρόσχημα του χιλιοπρόσωπου πλησιασαν όλο τον κόσμο εδω μεσα δηθεν οτι τον ψαχνουν αλλά ο σκοπος τους ήταν να μαθουν ολα τα μυστικά τους και μετα να τα χρησιμοποιήσουν ειτε βγαζοντας τα στη φορα ειτε εκβιαζοντας τους είτε κουτσομπολευοντας τους… Ολοι ειδαν την ποιότητα του Μορφεα..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    Επεσα και εγω θυμα και των δύο… Η Εύη είναι η πιο σατανική γυναικα που συναντησα εδω μεσα… και ολοι ξερουν τι περασα με τις εμμονές της και λόγω της ζηλειας της και της εμπαθειας της προς το προσωπο μου με βοηθό τον Μιχαλη Καραισκακη… *που είμαι σιγουρη οτι ήταν η ιδια ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    δεν υπάρχει χιλιοπρόσωπος… αυτη και ο Μορφεας είναι οι χιλιοπροσωποι… και ας ελεγε ο Μορφεας ..

    Εγω στην αρχη τον πιστεψα…ταχα με βοηθουσε που μου εκανε επιθεση η γλυκιά ονειροπαγιδα… στην ουσία όμως εκαναν οτι μαλωναν και συνεργαζονταν ουτε χιλιοπρόσωπος , υπήρξε ουτε υπάρχει.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΡΕ… ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ… ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ…
    Ο ΤΕΡΡΥ ΖΑFFER ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΗ,…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΠΆΝΤΩΣ ΤΟ DESPOINA H ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΡΤΕΜΗ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΡΤΕΜΙΟΥ Η ΤΕΡΡΥ ΖΑΦΦΕΡ 2 ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ…(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ) ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

  56. ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ… ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ… ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΌΣΤΗΜΑ ;

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ…
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ… ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!!!!!!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ; ΝΑΙ!! ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ!!

    https://plus.google.com/+morfeassky

  57. ΑΡΤΕΜΗ?ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ ΤΡΕΜΕΙ?
    ΕΥΚΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ!!

  58. ''ΠΙΤΑΓΗ'' ΝΑ ΜΙ ΔΩΚΕΙΣ…ΕΔΩΣΑ 150αρι ΕΓΩ…ΘΕΛ' ΤΑ ΛΙΦΤΑΜ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΙΑΡΗ ΓΥΦΤΑΞΙΑ….

  59. ΣΩΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ Ο ΤΣΑΠΕΟΛΟΦΑΓΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ.

    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ ; ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ "ΑΞΙΑ"

  60. Giannis Panterakis
    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΣΤΟΕΣ,ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ,ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ….!!!!

    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ,ΟΛΑ…!!!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΚΥΡΙΟ" ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΟΥΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ…

    ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 69 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ" ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ …"ΛΟΓΩ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ,ΕΚΑΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΓΙΑ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ …ΚΑΘΗΓΗΤΗ
    ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΕΜΦΥΛΙΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ/ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 230.000 ΘΥΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ …ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΛΕΧΡΙΔΑ, ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ
    ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ …"ΤΥΧΗ" ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ.
    ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ…"ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ "ΦΥΓΩ" ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙ

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑΡΙΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…
    ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΕΣΚΑΒΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…
    ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΤΑΝ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ
    ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ", ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΙ' ΑΠ' ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ "ΕΛΛΗΝ ΓΑΡ".
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…"ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ …ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ Η' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ …ΠΟΥΛΙΝΤΖΕΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ …ΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ..

  61. ΨΩΦΗΣΕ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΚΗ ΨΩΦΗΣΕΣ…ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΩΛΟΜΠΗΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ. ΚΥΤΤΑΞΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΜΗΣΙ! ΟΣΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΑΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ? ΠΡΙΝ ΕΚΑΙΓΕΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΕ ΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ. ΜΑΣΗΣΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΤΣΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΩΡΑ ΤΑ ΟΑΝΤΑ. ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΣ. ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΓΥΦΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΜΟΝΙΜΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ. ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣΑΒΟΥΡΑ ΣΚΑΤΟΒΙΕ ΓΥΦΤΟ ΝΕΚΡΟς!!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ?

Comments are closed.