“Για να μην ξεχνάμε ποιος ίδρυσε το ΙΚΑ και καθιέρωσε την Πρωτομαγιά (8ωρο)”

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ! Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ (8ΩΡΟ)! ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ “ΟΧΙ” ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

από Νικο Βραχιολιδη

“Για να μην ξεχνάμε ποιος ίδρυσε το ΙΚΑ και καθιέρωσε την Πρωτομαγιά (8ωρο)” .

indobserver

loading...

15 thoughts on ““Για να μην ξεχνάμε ποιος ίδρυσε το ΙΚΑ και καθιέρωσε την Πρωτομαγιά (8ωρο)”

  1. Ο ΑΙΜΝΙΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ! ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟ 8ωρο ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΡΓΙΑΣ!!! ΟΧΙ! ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΣΤΥΦΙΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΠΙΓΕΝΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΙ ΣΤΑ ΠΡΟΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΚΙΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΣΕ ΓΥΥΤΟΤΟΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΣΤΑ ΚΛΗΔΙΑ ΚΑΙ ΛΗΜΕΝΟΝΤΕ ΠΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΥΛΟΣΠΟΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΟΜΜΑΤΟΦΟΙΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΜΟΥΖΙΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΓΥΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΥΤΟΝΙΑ ΜONOΣ ΝΑ ΔΙ ΕΑΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΚΙΜΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΑΣ, ΤΩΝ ΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΣΚΟΠΩΝ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΗΠΑΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ…CAFE BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!ETΣΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ…

    ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙ:

    1.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ι.Κ.Α.
    2.ΘΕΣΠΙΣΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ
    3.ΘΕΣΠΙΣΙΣ 8ΩΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    4.ΘΕΣΠΙΣΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    5.ΚΑΘΙΕΡΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΩΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ
    6.ΘΕΣΠΙΣΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ΄ ΑΠΟΔΟΧΩΝ
    7.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ»
    8.ΠΡΟΙΚΟΔΟΤΗΣΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΡΙΩΝ
    9. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
    10. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ
    11.ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ
    12.ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
    13.ΘΕΣΠΙΣΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
    14.ΘΕΣΠΙΣΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    15.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν.
    16.ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙ΄ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.
    17.ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙ΄ ΑΓΟΡΑΣ 4 ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΩΝ ΚΑΙ 4 ΝΕΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο "ΚΑΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ", ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕΣ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ!!

    ΟΙ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…

  4. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ….ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ……..

  5. ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΟ 8ΩΡΟ? Ο ΜΕΤΑΞΑΣ?????????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

  6. 1.30 Απριλίου 1926 η εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική δια νόμου
    2.Το 1935 καθιερώθηκε η υποχρεωτική ασφάλιση όλων των μισθωτών στο Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ), που αποτέλεσε τον γενικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης των μισθωτών. Αν και η λειτουργία του ΙΚΑ άρχισε ουσιαστικά το 1937 με διάταγμα του Ιωάννου Μεταξά, η χορήγηση παροχών ρυθμίστηκε πολύ αργότερα το 1951 με τον αναγκαστικό νόμο 1846/1951,[
    3.Η Γ.Σ.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1918 μετά από συνέδριο που έγινε τον Οκτώβριο (21-28) του έτους στην Αττική
    4.Το 1920 ψηφίστηκε ο Ν. 2269 για 8ωρη εργασία (48 εβδομαδιαίως) και αφορούσε μόνο τις βιομηχανικές επιχειρήσεις,
    5.Το Ελληνικό κράτος επιχειρεί να καλύψει το οικοδομικό κενό που δημιουργεί ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και ο Εμφύλιος με την ίδρυση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) το 1954.
    Η ΠΟΛΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ……….

  7. Ρε πουσταριο που κακως ακομα δεν σε σφαξανε μπασταρδε και τολμασς κτηνος ελεεινο βρωμοσκυλο να χρησιμοποιεισ το ονομα ΕΛΛΗΝ οτσν σε γαμουσα προχθεσ καιμ σου εσκισα την κωλοτρυπιδα τι φωναζες και μουρλιαζεσ τι? οτι δεν θα ξανατολμησεις να χρησιμοποιησεις κανα το ονομα ΕΛΛΗΝ? Γιατι το ξαναχρησιμοποιεις? κατσε σημερα θα φερω τον αφαγανο Μπαχραιρ με την Τσουμπαμπα και θα τον βαλω να σε θανατωσει με αυτην περιμενε σκατοπουστα λεχριτη

  8. ΕΣΥ ΑΠΛΥΤΕ ΨΕΥΔΟΛΟΓΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΨΕΥΔΩΣ ΠΑΛΙΟΜΑΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΣΥ ΜΠΑΣΤΡΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΠΕΤΩΝΑ ΨΕΥΤΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΠΑΣΔΤΑΡΔΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…….

  9. Τρομερη απαντηση!!!!Σιγουρα εισαι Ελληνας…..
    (μην ξεχνας να κατουρας που και που)

  10. ουγκ ουγκ ντεν ξερω να γκραφω γιαφτο μονω βρειζω …
    ΙΜΕ ΑΙΛΛΙΝΑς….

  11. Που ησουνα αντρακλα και σε ψαχναμε τοσα χρονια!!!ΟΡΙΣΤΕ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ αν εγραφαν και σκεφτονταν ολοι οι Ελληνες σαν τον αγραμματο συνελληνα παραπανω θα ειχε σωθει η Ελλας αιωνες τωρα!αλλα φαγωθηκαν μερικοι να μαθουν γραμματα και τροπους!!…Μια ειναι η λυση ουγκ ουγκ και μαχαιρα-σταυρο-βιασμο-λεηλασιες-μαυρες κουκουλες και ολα αυτα χωρις να αναγκαζεσε να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει!!
    φιλε μου φασιστακο εισαι σε κανα ψηφοδελτιο να σε κανουμε δημαρχο!

  12. Πως συνδεσες κουμουνιστες και Σωρρα ευγε μαλλον ΧΑΙΛ!και ο Γκαιμπελς θα σε ζηλευε μαλλον θα ελεγε στον παππου σου να σε φερει στην νεολαια!!!
    ξεκουρασου λιγο κοπελα μου εχεις κανει τοσα καλα για την πατριδα Ελβετια γιναμε!!
    ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ!!!
    ΖΗΤΩ!!
    ΖΗΤΩ!!!
    ΖΗΤΩ!!!!

  13. Προσ το παρον απλυτο κουμμουνιδιο κυτταξε να κανεις κατι με μτα περισουφριδια σου που σου τα ξεσκισε ο νεο αφιχθεις αφγανος μαχμουντ Ενταξει βρηκες τσαμπα πουτσο και παρθενο μονο κατσικες εχει γαμησει στην κανταχαρ λοιπον ομως σα γραμματισμενος πουστης απλυτος κουμμουνιστοσυμμοριτακος μια κλανια μαγκας που εισαι προσεξε καθως σε γαμαει μην τυχον και κλασεις και του λερωσεις την ποσθη. Ντανγκ κατευθειαν σου εφυγε το κφαλι κουμμουνιστακο μου. τοχουν σε κακο να κλασεις και να τους λερωσεις τα μεζεα. Ρωτησε καποιον παλιο συνοδοιπορο σου βδελυγμα της κοινωνιας και να προσεχεις…Ουυυστ ρε κουμμοιυνιστικη απλυτη χολερα αρχιδι σαπιο θα μας μ
    μιλησεις και για γνωση και της μανας σου το μουνι αρχιδι. με την κουκουλα και τα ντουμπλου φας μπουφαν μολις πεταξεισμ τις μολοτοφ το γυρναΣ ΑΝΑΠΟΔΑ πουςστρακι εχω τσακισει ποδια χερια σε πολλα σαν κι'εσενα στις τρομοκρατικες σασ επιθεσεις Αντε σαλτα και γαμησου τζαμπα τους βρηκατε τους λαθροκαυλους σουβλακια μην ξεχνας να τουσ ταιζεις αρχιδι βρωμιο. στην επομενη υπηρεσια θα σπασω με το γκλοπ τα αρχιδια απο καποιο μουνακι σαν κι'έσενα καριολη θα σε κλαιει η μανα σου γαμιολη.

  14. ΝΑΙ ΑΠΛΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΝΑΜΕ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΚΩΦΟΠΟΥΤΗΔΕΣ ΠΕΡΙΤΕΤΜΗΜΕΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΣΑΣ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΣΠΡΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΣΟΥΣΘΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΑΣΤΕΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΕΣΑΡΟΥΝ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΣΠΥΡΙΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΥΘΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΩΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΣΙΑ? ΙΣΑ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΥΛΙ ΑΦΓΑΝΙΚΟ.

  15. ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΣΗ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΩΝ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ. ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΔΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟΤΗΣ 3ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡθΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΑΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΛΟΚ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ Η ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Κ.Ο.Β.Α

Comments are closed.