ΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΠΕ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ από τον Λαζόπουλο για τα 40 τ.μ. που “μένει”…

Μιχάλης Χαιρετάκης
Λογικά ακούγονται όσα λέει… και ο άλλος έχει ένα κότερο 60 μέτρα και ενα άλλο πιο μεγάλο 100 μέτρα αλλά μένει ο κακόμοιρος σε μια καμπίνα τόση δα ούτε 40 τετραγωνικά…συμπάσχουμε Λάκη με το δράμα σου και με το δράμα των αναξιοπαθούντων εκατομμυριούχων…

πηγη

loading...

6 thoughts on “ΤΙ …ΔΕΝ ΕΙΠΕ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ από τον Λαζόπουλο για τα 40 τ.μ. που “μένει”…

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ! ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ .

  2. Ο Λαζόπουλος έχει όλα τα γνωρίσματα ενός πραγματικού
    αριστερού
    Πολυεκατομμυριούχος
    Ψευταράς
    Λαϊκιστής
    Φυγόστρατος (το έπαιζε τρελλός)

  3. Δεν είναι φυγόστρατος,αρχικά έκανε συμφωνία με τους μαλάκες του ΠΑΣΟΚ να υπηρετεί διακεκομένη θητεία δλδ ένα με εναμιση μήνα καθε καλοκαίρι που ήταν κλειστά τα θέατρα για να μη στερηθεί η χώρα τις προσφοράς του μεγάλου καλιτέχνη ,τρομάρα του.Απ όσα ξέρω αυτό εγινε γιά ένα χρόνο .ΤΟ ΤΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Ή ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΧΑΡΤΟ(ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΠΟ@@@@ΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ) ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ.

  4. μικρο σπιτι εχω..μεγαλο πουτσο εχω

  5. Λάκη μου πεθυμίσαμε την αριστοφανική σάτυρά σου.Εσύ δεν πεθύμισες τα σούργελα που σε χειροκροτούσαν στα γυρίσματα? Περιμένεις να έρθει η ΝΔ γιά ν"αρχίσεις το παραμυθάκι σου?

  6. Είχε μαλάκες το πασοκ; Ποιοί ήταν αυτοί;

Comments are closed.