Νέα “πυρά” Τσιάρτα κατά Τόσκα: Καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά;

Αφορμή στάθηκε η αιματηρή ληστεία σε σπίτι στην Κηφισιά, σήμερα τα ξημερώματα, όταν δύο ένοπλοι πυροβόλησαν τον 52χρονο ιδιοκτήτη του, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
“Τόσκα καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά;
Αντί να λειτουργείς αποτρεπτικά στους κακοποιούς δυστυχώς λειτουργείς ενθαρρυντικά. Είστε δυστυχώς η χαρά της ανομίας. Αν είχες λίγη τσίπα θα είχες παραιτηθεί. Είστε κυβέρνηση μπάτε σκύλοι αλέστε…”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
Δείτε την ανάρτηση:

Λίγες ημέρες πριν, είχε επιτεθεί ξανά στον κ. Τόσκα, σχετικά με την υπόθεση του 88χρονου, που πυροβόλησε τους δύο ληστές που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα.





“Τόσκας: Δεν είμαστε Φαρ Ουέστ για να έχει ο κάθε πολίτης όπλο. Που ζεις βρε ανεκδιήγητε αστείε κ λες τέτοιες μπαρούφες ?? Που είναι η ασφάλεια που πρέπει να έχουμε;; Άι σιχτίρ πια κάθε μέρα θα την πείτε τη μα@@@ια σας”, είχε γράψει τότε στο Facebook.


loading...

12 thoughts on “Νέα “πυρά” Τσιάρτα κατά Τόσκα: Καμαρώνεις τώρα με αυτό που έγινε στην Κηφισιά;

  1. δικαιώθηκε ο Τόσκας, αν έκανε ότι κοιμόταν δεν θα συνέβαινε τίποτα…

  2. Σωστά. Από δω και πέρα θα κοιμώμαστε, ώστε να μην έχουν κανένα φόβο οι παράνομοι εισβολείς ότι θα αντισταθούμε.
    Θα μπαίνουν μέσα και θα κλέβουν με την άνεσή τους.

  3. Οι κλέφτες θα ξέρουν εκ των προτέρων, μιας και οι ένοικοι θα κάνουν πως κοιμούνται, ότι το επάγγελμά τους είναι το πιο ασφαλές στον κόσμο ! ! ! Δεν θα διατρέχουν κανένα απολύτως κίνδυνο.

  4. Όταν οι κλέφτες δεν βρίσκουν τα χρήματα που θέλουν, θα ξυπνούν τους δήθεν κοιμώμενους πολίτες ή όχι; Τι συμβουλές θα δώσουν εν προκειμένω στους κλέφτες; Δεν πρέπει να συμβουλέψουν και τους κλέφτες;

  5. ΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ… ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΦΟΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΜΑ! ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ, ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΟΡΥΧΕΙΩΝ, ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΤΩΜΑΪΝΗ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!! ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ!!!

  6. Είναι δυνατόν να λέμε πράγματα που ενισχύουν την παρανομία;
    Μια παροιμία λέει:
    ''Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης''.

  7. εγω λεω να κοιμομαστε στα παγκακια τα βραδια
    και να αφηνουμε ανοιχτες τις πορτες να
    βουτανε οτι θελουν( οι καλοι μας λαθραιοι )
    ετσι και ( ο υπουργος κλεφτε τον πολιτη )
    θα νιωθει εθνικα υπερηφανος

  8. Είναι εύλογο το ενδιαφέρον του κ. Τσιάρτα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μακάρι να δείξουν τέτοιο ενδιαφέρουν και εκείνοι που ασκούν την πολιτική.

  9. ΡΕ ΤΣΙΑΡΤΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΑΝΗΒΛΑΚΑΣ..!

  10. ΣΩΣΤΟΣ Ο 9.20. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ''ΚΟΙΜΑΤΕ''ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΕΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!

Comments are closed.