ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ.



ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 
ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ 
ΣΕ ΜΙΑ ΑΨΥΧΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ 
ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. 



ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑKΕΔΟΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ;  
Ελληνες για να επιτυχουμε την ειρηνικη, ειτε την βιαιη και δυναμικη,εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4 του Ελληνικου συνγταγματος με βαση το δικαιωμα που μας δινει το συγκεκριμενο αρθρο ακολουθειστε πιστα, μεθοδικα, με αγαπη, υπομονη και αφοσιωση ολα οσα αναφερονται στο λογοτυπο της στηλης.  

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
loading...

40 thoughts on “ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

  1. ΜΠΕΚΡΗΣ, ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΡΑΓΙΑΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  2. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΤΑΡΗΣ ; Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5-10-20-50 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΝΩΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

    http://www.ferendum.com/en/PID118537PSD15897

    ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…!!!!!

    ΤΑ "ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ…"ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ" ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ'

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ "¨ΝΟΜΙΚΑ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ "ΦΟΡΕΙΣ", "ΕΝΩΣΕΙΣ" κ.α.

    Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,…"ΠΑΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙ' ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ…"ΚΟΡΟΙΔΑ" ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ…

    "ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ", ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΝΑΙ 5.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?, ΕΙΝΑΙ 10.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ?
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ …ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ…ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η…"ΥΠΟΘΕΣΗ"…

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η…"ΕΦΟΡΙΑ". ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ, Ε' ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ "ΣΩΡΡΑ"? ΕΙΝΑΙ 500?, ΕΙΝΑΙ 1.000?, ΕΙΝΑΙ 2.000? Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 9.998.000 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…"ΠΑΡΟΥΜΕ".

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ…"ΠΗΓΕ" ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΞΩΔΙΚΑ" ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΙΣ 165.000 ΚΙ' ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ…"ΝΕΡΟΚΟΨΙΜΟ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ …"ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ" ΤΟΥΣ…"ΚΑΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΤΣΑΠΕΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ" ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ…"ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

    EYTAΞΙΑΣ

  3. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ….

    ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΜΑ,ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…???

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…!!

    http://dimoi.oramaellas.gr/project-ellas/

    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  4. ERXETAI O PSWRRAS POUTANES STA KREVATIA SAS 8A ELEFTERWSEI TH XWRA
    XOXOXOXOXOXOXO

  5. ο Μπουταρης εχει καταντησει ο χειροτερος
    εχθρος της Ελλαδος πρεπει να φυγει απο
    δημαρχος δεν παει αλλο

  6. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -Διάγγελμα Νετανιάχου προς το λαό για το Ιράν – Πληροφορίες για αποκάλυψη πυρηνικού όπλου -Παγκόσμιος συναγερμός…
    69
    SHARES
    Δημοσίευση: 30 Απριλίου 2018, 5:21 μμ | Ανανέωση: Απρίλιος 30, 2018 στις 5:30 μμ

    Του Βασίλη Καπούλα

    Με κομμένη την ανάσα η Μέση Ανατολή: Πριν λίγο με έκτακτη ανακοίνωση έγινε γνωστό πως στις 8 το απόγευμα τοπική ώρα, ο Μ.Νετανιάχου θα προχωρήσει σε διάγγελμα για «δραματικά» νέα και «δραματικές εξελίξεις» όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε σε σχέση με το Ιράν!

    ADVERTISING

    inRead invented by Teads
    Ελάχιστα λεπτά πριν, τελείωσε η έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ σε σχέση με Ιράν-Συρία διάρκειας 1,5 ώρας.

    Σύμφωνα με πηγές του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, το διάγγελμα θα αποκαλύψει μια «πολύ σημαντική εξέλιξη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως οι Ισραηλινές Μυστικές Υπηρεσίες αποκάλυψαν μεγάλες ποσότητες «νέων και δραματικών πληροφοριών» για το Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

    Το Διάγγελμα Μ.Νετανιάχου θα γίνει από το Υπουργείο Άμυνας της χώρας. Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν την κίνηση αυτή ασυνήθιστη και όχι καλή εξέλιξη.
    «Οποιος πιστεύει πως το Ιράν υπέγραψε την πυρηνική συμφωνία με αγαθές προθέσεις, θα ζήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή το απόγευμα» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

    Και ο Ισραηλινός Υπουργός, Steinitz Yuval, πρόσθεσε για το διάγγελμα Νετανιάχου:

    «Οποιος πίστεψε πως το Ιράν υπέγραψε την JCPOA θα εκπλαγεί απόψε».

    Ταυτόχρονα, το Ισραήλ έκλεισε τον εναέριο χώρο του στα σύνορα Ισραήλ-Συρίας και στο Υψώματα του Γκολάν και ανατολικά στον Ποταμό Ιορδάνη.

    Υπό το πρίσμα των δυσάρεστων εξελίξεων το χρηματιστήριο του Ισραήλ καταποντίστηκε λόγω του δραματικού διαγγέλματος του Νετανιάχου.

    Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ κάλεσε στο τηλέφωνο και ενημερώνει Βρετανία-Γαλλία-Γερμανία.

    Οπως αναφέραμε και πριν, ο χρόνος κυλά αντίστροφα.

    Το διάγελμα, ώρες μετά το ισραηλινό πλήγμα στην Συρία, μετά την επίσκεψη Μ.Πομπέο και μέρες πριν τη λήξη του τελεσιγράφου Τραμπ-Μει φέρνει στο νου πολύ άσχημες εξελίξεις.

    Ολοι μιλούν πως το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν είναι πλέον βιώσιμο και ο Νετανιάχου θα αποκαλύψει πολλές δραματικές εξελίξεις και έγγραφα που το αποδεικνύουν.

    Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu έχει προγραμματίσει να δώσει μια δραματική ομιλία προς όλους τους Ισραηλινούς πολίτες αποκαλύπτοντας μια «επείγουσα κατάσταση» που αφορά το Ιράν, σήμερα στις 20:00μμ Δευτέρα, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

    Οι εκθέσεις των ΜΜΕ δείχνουν ότι ο Νετανιάχου θα ασχοληθεί σχετικά με την πυρηνική συμφωνία του Ιράν και όχι σχετικά με την επίθεση αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Συρία.

    Η ομιλία προβλέπεται να δοθεί από το στρατιωτικό συγκρότημα Kirya στο Τελ Αβίβ.

    https://www.pentapostagma.gr/2018/04/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%85.html

  7. Ο ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΕΝΕΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ .ΔΕΚΑ ΑΦΡΓΑΝΟΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΛΑ.

  8. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ

    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΙ Η ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ.

    KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ (ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ

    ΔΙΑΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
    ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  9. Ντολμαδάκια γιαλαντζί

    250 γρ. αμπελόφυλλα
    1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    2 κρεμμύδια τριμμένα
    250 γρ. ρύζι Καρολίνα
    1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
    1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
    λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
    1 κούπα ελαιόλαδο
    1 1/4 κούπα βραστό νερό
    χυμό από 1 1/2 λεμόνι
    αλάτι, πιπέρι

    Οδηγίες
    37 λεπτά

    Πλένουμε και ζεματάμε για 2-3 λεπτά τα αμπελόφυλλα.

    Ετοιμάζουμε την γέμιση (φρέσκα κρεμμυδάκια, κρεμμύδια, μαϊντανό, άνιθο, δυόσμο, ρύζι, αλάτι, πιπέρι, 1/2 λάδι).

    Απλώνουμε ένα φύλλο στο πιάτο μας με τις ίνες από την πάνω πλευρά.
    Βάζουμε λίγη γέμιση.
    Διπλώνουμε την πάνω πλευρά.
    Διπλώνουμε τα πλαϊνά.
    Τυλίγουμε ελαφρά.
    Καλύπτουμε τον πάτο της κατσαρόλας μας με λίγα αμπελόφυλλα και τοποθετούμε τα ντολμαδάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε σειρές.
    Καλύπτουμε τον πάτο της κατσαρόλας μας με λίγα αμπελόφυλλα και τοποθετούμε τα ντολμαδάκια το ένα δίπλα στο άλλο σε σειρές.
    Προσθέτουμε το νερό, το υπόλοιπο λάδι και τον χυμό λεμονιού, καλύπτουμε με ένα πιάτο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε.

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙ Κ

  10. Μπιφτέκια μανιταριών
    Υγιεινή και χορταστική επιλογή για το μεσημεριανό

    Υλικά για 4 άτομα

    1 κιλό μανιτάρια porto bello
    1 μεγάλο κρεμμύδι
    2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    2 σκελίδες σκόρδο
    1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
    1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
    1/2 κουταλάκι του γλυκού πάρπικα
    1/3 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα (προαιρετικά)
    2 αβγά (προαιρετικά)
    2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
    αλάτι
    πιπέρι
    4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

    Εκτέλεση

    Καθαρίζετε τα μανιτάρια αφαιρώντας το κοτσάνι και τα ξεφλουδίζετε. Τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ελαφρά.
    Ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα λαχανικά.
    Σε μια λεκάνη ρίχνετε τα λαχανικά, τα μανιτάρια, τη φρυγανιά, τη σόγια, το τυρί και τα αβγά (προαιρετικά), αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα.
    Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε τα μπιφτέκια.
    Τα τηγανίζετε σε αντικολλητικό τηγάνι, πρώτα σε καυτό λάδι για να αποκτήσουν κρούστα και στη συνέχεια χαμηλώνετε τη θερμοκρασία μέχρι να ψηθούν.

  11. Προχθές, ο υπουργός Ν. Παππάς ανακοίνωσε πως θα συνδεθούν ψηφιακά οι 21.000 φορείς του Ελληνικού Δημοσίου. Η είδηση δεν βρίσκεται στην ψηφιακή διασύνδεση τους, αλλά στο γεγονός πως υπάρχουν αυτοί οι 21.000 κρατικοί οργανισμοί.
    Και αν δεχτούμε, ακόμα, πως υπερέβαλε ως προς τον συγκεκριμένο αριθμό για να προσδώσει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημα του, μας έδωσε όμως μια τάξη μεγέθους.

    Εννοείται, πως ακριβής καταγραφή αυτών των φορέων δεν έχει γίνει, και, εκτός απροόπτου, δεν θα γίνει. Θυμάμαι, το 2010, ο τότε πρωθυπουργός ανέθεσε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να καταγράψει όλους αυτούς του οργανισμούς, ώστε στην συνέχεια να γίνει η αξιολόγηση της δραστηριότητας τους, εφ΄όσον υπήρχε δραστηριότητα.

    Το αποτέλεσμα γνωστό. Ο Θ. Πάγκαλος πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε το μάταιο της προσπάθειας του, καθώς οι αρμόδιοι υπουργοί – όχι όλοι – δεν του έδιναν στοιχεία. Υπονόμευσαν μια διαδικασία πριν καν ξεκινήσει.

    Από τα παραπάνω φαίνεται—για να είμαι δίκαιος—πως αυτό το φαινόμενο των κρατικών φορέων δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκκολάφθηκε και μεγάλωσε από την διακυβέρνηση των δύο μεγάλων αστικών κομμάτων από το 1974.

    Ηταν μια συνειδητή επιλογή δημιουργίας και συντήρησης ενός κομματικού στρατού, που απέβλεπε στην περαιτέρω παραμονή τους στην εξουσία. Αυτοί οι φορείς είχαν και έχουν διοικητικά συμβούλια, τα διοικητικά συμβούλια είχαν και έχουν γραμματείς και ιδιαιτέρες, αυτές είχαν και έχουν τους βοηθούς τους και κάπως έτσι σχηματιζόταν και εξακολουθεί να σχηματίζεται, πυραμιδοειδώς, ο κομματικός στρατός του αρμόδιου υπουργού.

    Αυτός ο ιδιόμορφος κρατισμός έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στην Ελληνική οικονομική σκέψη. Από τότε που οριστικοποιήθηκαν τα σύνορα του Ελληνικού κράτους, στα μέσα της δεκαετίας του 1920, έγινε φανερή η ανάγκη δημιουργίας κρατικών οργανισμών που θα διεκπεραίωναν υποθέσεις που δεν μπορούσε να διεκπεραιώσει ο ιδιωτικός τομέας.

    Συγχρόνως, σχεδόν όλοι οι μεγάλοι Ελληνες οικονομολόγοι, γερμανοσπουδαγμένοι οι περισσότεροι, είχαν ασπασθεί την θεωρία του καπιταλισμού υπό κρατική διεύθυνση που κυριαρχούσε στην Γερμανία.

    Η θεαματική ανάπτυξη της δεκαετίας του 50, βασίστηκε και στην λειτουργία αυτών των μεγάλων δημόσιων οργανισμών, που επιτελούσαν σοβαρό έργο σε όλους τους τομείς της οικονομίας μας. Ακόμα και στον τομέα των μελετών και των θεωρητικών αναζητήσεων.

    Το τι έγινε στην συνέχεια είναι γνωστό.

    Σήμερα, οι περισσότεροι από αυτούς τους οργανισμούς βρίσκονται σε μια φθίνουσα πορεία, άλλοι είναι ουσιαστικά άνευ αντικειμένου, οι περισσότεροι είναι με άδηλα οικονομικά στοιχεία, αλλά όλοι πληρώνονται από τον Ελληνα φορολογούμενο.

    Μάλιστα, διαβλέπω και μια διστακτικότητα στην Νέα Δημοκρατία να θέσει «τα δάχτυλα επί των τύπων των ήλων». Υπάρχει μια αμηχανία για το τι κατάληξη θα έχουν αυτοί οι οργανισμοί.

    Θα κλείσουν; Θα συγχωνευθούν; Θα διατηρηθούν λόγω του πολιτικού κόστους; Ο φορολογούμενος θέλει απαντήσεις στο πού πηγαίνουν τα λεφτά του. Και, κυρίως, απαιτεί διαφάνεια.

    Δηλαδή, να ξέρει πόσοι ακριβώς κρατικοί φορείς υπάρχουν, το κόστος λειτουργίας τους και την προοπτική τους.

    Από τα λίγα θετικά του Ν. Παππά ήταν αυτή η, από σπόντα, ενημέρωση για τον, κατά προσέγγιση, αριθμό τους.

    Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να επεξεργαστεί μια πειστική πρόταση, δεδομένου πως το ετήσιο κόστος αυτών των οργανισμών ενδέχεται να είναι όσο ο μισός ΕΝΦΙΑ.

    Και κυρίως, οι «γαλάζιοι» μέλλοντες υπουργοί να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν!

  12. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,
    ΕΞΩ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΑΝΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ
    ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕΕΕΕΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΑΧΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΑ

    ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΙ Η ΦΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ.

    KAΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ
    ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ…
    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΞΕΡΟΛΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΤΟΥ
    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

    ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ , ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ

    ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ

    ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΥ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ

    ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ

    ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΠΟΣΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ 100.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
    Ε' ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ 9.990.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.

  13. H elen manesi eftaJias θα γυρισει αναποδα το ντουνια και θα σωσει τη χωρα manesi προχωρα σε θελει ολη η χωρα manesi θυμησου ο morfeas ειναι μαζι σου

    SKIA

  14. Χταποδάκι γιαχνί
    Αγαπημένη συνταγή με μπόλικα αρωματικά για απόλυτη νοστιμιά

    Υλικά για 4 άτομα

    800 γρ. χταπόδι φρέσκο
    5 μέτριες πατάτες κομμένες σε ροδέλες
    3-4 ντομάτες τριμμένες
    2-3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
    1 φύλλο δάφνης
    3-4 κόκκους μπαχάρι
    3 κ.σ. ξύδι
    1 φλ. νερό
    1 φλ. κρασί
    1 φλ. ελαιόλαδο
    πιπέρι

    Εκτέλεση

    Πλένουμε πολύ καλά το χταπόδι και βγάζουμε το στόμα και το εσωτερικό της σακούλας προσεκτικά αν τα έχει ακόμα.
    Το βάζουμε ολόκληρο σε μια κατσαρόλα με το ξύδι και το νερό. Το σιγοβράζουμε περίπου για 10-15 λεπτά.
    Το βγάζουμε και το κόβουμε σε κομμάτια.
    Το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να σιγοβράσει με κλειστό καπάκι, μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει περίπου 30 λεπτά.
    Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε άλλο νερό. Το χταπόδι βγάζει αρκετά υγρά και θα βράσει με αυτά.
    Μόλις εξατμιστεί το κρασί και τα υγρά, προσθέτουμε το λάδι και τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά.
    Προσθέτουμε την ντομάτα, το μπαχάρι, το φύλλο δάφνης, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι, τις πατάτες και λίγο νερό ακόμα και σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθούν οι πατάτες και να μαλακώσει εντελώς το χταπόδι και οι πατάτες.
    Δοκιμάζουμε για αλάτι και αν χρειαστεί προσθέτουμε.
    Κλείνουμε τη φωτιά όταν έχει μελώσει η σάλτσα και αφήνουμε το φαγητό να ξεκουραστεί πριν το σερβίρουμε.

  15. Ιμάμ μπαϊλντί
    Από την πολίτικη κουζίνα στο καθημερινό τραπέζι

    Υλικά για 4 άτομα

    1½ κιλό μελιτζάνες αργίτικες
    1½ κιλό κρεμμύδια ξερά
    1½ κιλό πομοντόρια ξεφλουδισμένα
    10 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
    400 γρ. φέτα
    200 γρ. βούτυρο
    λίγη ζάχαρη
    ½ ματσάκι ψιλοκομμένο κόλιαντρο ή μαϊντανό φρέσκο
    αλάτι
    πιπέρι
    λίγο χυμό λεμονιού

    Εκτέλεση

    Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο
    Τρίβουμε τη φέτα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις φέτες των κρεμμυδιών και προσθέτουμε ½ ποτήρι καυτό νερό, τα σκεπάζουμε και τα σιγομαγειρεύουμε έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν.
    Ψιλοκόβουμε τα ξεφλουδισμένα πομοντόρια σε μικρό καρεδάκι.
    Πλένουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι, τις βουτάμε σε μία λεκάνη με νερό, τον χυμό λεμονιού και το χονδρό αλάτι και τις αφήνουμε να βγει η πικράδα τους για 45 λεπτά.
    Στη συνέχεια βάζουμε τη μισή ποσότητα του βουτύρου στις σχισμές που έχουμε κάνει στις μελιτζάνες, τις οποίες έχουμε προηγουμένως στραγγίξει σε σουρωτήρι και τις ψήνουμε για 10 λεπτά σε ταψί, τη μία δίπλα στην άλλη, σε δυνατό φούρνο στους 180-190°C.
    Παράλληλα φτιάχνουμε μία σύβραση σε ένα σκεύος ρίχνοντας μέσα την υπόλοιπη ποσότητα από το βούτυρο, τα ψιλοκομμένα σκόρδα, το ψιλοκομμένο μαϊντανό ή κόλιαντρο και τα πομοντόρια και σιγομαγειρεύουμε ελαφρά.
    Βγάζουμε τις αργίτικες μελιτζάνες από το φούρνο, ανοίγουμε τις σχισμές τους και πατάμε με πιρούνι την ψίχα τους.
    Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη.
    Γεμίζουμε με τη σύβραση.
    Πασπαλίζουμε με την τριμμένη μας φέτα και ψήνουμε το ιμάμ μπαϊλντί για 30-35 λεπτά μέχρι τα υγρά της σύβρασης να δέσουν.

  16. Πιάτα ημέρας

    Δευτέρα 30 Απριλίου 2018
    Κυριακή: Κλειστά
    ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ
    ΤΙΜΗ
    ΟΡΕΚΤΙΚΑ-ΣΑΛΑΤΕΣ
    ΤΙΜΗ

    Φέτα……………………………………………………………………………………….​3.00€

    Πατάτες φρέσκιες τηγανητές………………………….​2.50€


    Κολοκυθοκεφτέδες…………………………………………………..​4.00€


    Τυρί σαγανάκι……………………………………………………………….​4.00€


    Τυροπιτάρι………………………………………………………………………​5.00€


    Ομελέτα με πατάτες και φέτα……………………….​​5.50€

    Χωριάτικη​​​ σαλάτα………………………………………………….​5.50€​​


    Μαρούλι σαλάτα…………………………………………………………..​3.00€

    Ντάκος………………………………………………………………………………..6.00€

    Λαδοκούλουρο με μοτσαρέλα,………………………….6.50€

    ντοματίνια, πάστα ελιάς και κάπαρη

    Πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα​​​……………………..​​6.50€

    Πράσινη σαλάτα με μήλο και ρόδι…………………​6.50€​


    Πράσινη σαλάτα με ανθότυρο​​​………………………..​​6.00€

    Ρόκα με λαδοκούλουρο και μοτσαρέλα………​​6.50€


    Τονοσαλάτα………………………………………………………………………​6.00€

    ​​ΜΠΥΡΕΣ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ​
    Μπύρα Fix (330ml κουτάκι)…………………………………….​​2.00€


    Μπύρα Fix Ανευ (330ml κουτάκι)………………………​​2.00€


    Μπύρα Mythos (330ml κουτάκι)…………………………​​2.00€

    Μπύρα Kaiser (330ml κουτάκι)…………………………….​​2.50€


    Coca-Cola (330ml κουτάκι)……………………………………….​​1.00€

    Coca-Cola light (330ml κουτάκι)………………………….​​1.00€


    Coca-Cola zero (330ml κουτάκι)………………………….​​1.00€


    Sprite (330ml κουτάκι)………………………………………………..​​1.00€


    Λουξ πορτοκαλάδα (330ml κουτάκι)…………………..​​1.00€
    με ανθρακικό


    Λουξ πορτοκαλάδα (330ml κουτάκι)…………………..​​1.00€
    χωρίς ανθρακικό


    Tuborg soda (330ml κουτάκι)…………………………………​​1.00€

    Γεμιστά……………………………………………………………………………….​6.00€


    Μελιτζάνες με σάλτσα……………………………………………​6.00€


    Μπάμιες στο φούρνο……………………………………………….​6.00€

    *Κολοκυθάκια γεμιστά αυγολέμονο………………​6.50€


    *Γιουβαρλάκια αυγολέμονο…………………………………​6.50€


    *Παστίτσιο……………………………………………………………………….​7.00€


    *Ρολό κιμά στο φούρνο με πατάτες……………..​7.00€


    Κοτόπουλο κοκκινιστό με σπαγγέτι…………….​6.50€


    *Ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και……………..​8.00€
    κιμά αυγολέμονο


    Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ…………………..​8.00€
    πατάτας

    Παλαμίδα σχάρας……………………………………………………​13.00€


    Τσιπούρα ιχθυοτροφείου σχάρας………………​12.50€
    (500γρ.)


    *με φρέσκο άπαχο μοσχαρίσιο κιμά


    ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΙΜΗ

    *Κεφτεδάκια τηγανητά…………………………………………….​6.50€

    (φρέσκος άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς)

    *Μπιφτέκια μοσχαρίσια σχάρας………………………​7.00€

    *Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας…………………………………​7.00€

    *Χοιρινή μπριζόλα σχάρας…………………………………..​7.00€

    *Ψαρονέφρι σχάρας……………………………………………………​9.00€

    *χρόνος προετοιμασίας 20΄-30΄ λεπτά

  17. Η δεύτερη μεγάλη μάχη της αρχαιότητας που έγινε γνωστή ως Μάχη της Μαντινείας διεξήχθη περίπου 15 χλμ. βορείως της Τρίπολης το καλοκαίρι του 362 π.Χ. μεταξύ δύο συνασπισμών που είχαν επικεφαλής αντίστοιχα τη Θήβα και τη Σπάρτη, τις δύο τότε ισχυρότερες πόλεις της Ελλάδας, με έπαθλο την ηγεμονία της. Στη μάχη αυτή, όμως, που έληξε νικηφόρα για τη Θήβα, σκοτώθηκε ο ιδιαίτερα σημαντικός πολιτικός και στρατηγός Επαμεινώνδας, γεγονός που είχε -παρά τη στρατιωτική νίκη- ως συνέπεια να υποβιβαστεί πλέον ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Θήβας στα πράγματα της Ελλάδας. Η Σπάρτη είχε ήδη χάσει το κύρος και τις δυνάμεις της, όπως εξάλλου και η Αθήνα, με αποτέλεσμα να πάρει τα ηνία η Μακεδονία. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι η νικήτρια και ακμάζουσα Θήβα δύο χρόνια νωρίτερα είχε στερηθεί και τη δεύτερη σημαντική δημόσια προσωπικότητά της, τον Πελοπίδα.
    Η μάχη

    Ο Επαμεινώνδας είχε στόχο να τρώσει το σπαρτιατικό κύρος απόλυτα και είχε προσπαθήσει προηγουμένως χωρίς επιτυχία να αλώσει τη Σπάρτη. Είχε φτάσει μέχρι την αγορά της και αυτό ήταν πρωτόγνωρη ταπείνωση για τη Σπάρτη. Εντούτοις αναγκάστηκε να αποχωρήσει και στράφηκε τότε προς την Μαντινεία, επειδή εκεί υπήρχε συγκεντρωμένος στρατός Σπαρτιατών, Αθηναίων και Μαντινέων. Ήταν προς το συμφέρον της Θήβας να στηρίξει τις αρκαδικές πόλεις εναντίον ουσιαστικά της Σπάρτης, για να αποδείξει ότι η Βοιωτία ήταν σε θέση να παράσχει προστασία στους συμμάχους της και άρα μπορούσε να αναλάβει την ηγεμονία της Ελλάδας. Στη συμμαχία της Θήβας ανήκαν τότε οι Αργείοι, περισσότεροι Αρκάδες, οι Σικυώνιοι, οι Θεσσαλοί, οι Βοιωτοί, οι Ευβοείς, οι Λοκροί και οι Μαλιείς. Στη συμμαχία της Σπάρτης ανήκαν οι Αθηναίοι, οι Ηλείοι, αρκετές πόλεις της Αχαϊας και οι Μαντινείς.

    Ο Επαμεινώνδας ουσιαστικά αιφνιδίασε τους αντιπάλους του κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι όχι μόνον δεν θα εφάρμοζε την στρατηγική της λοξής φάλαγγας την οποία περίμεναν πλέον, αλλά ότι είχε και σκοπό να στρατοπεδεύσει και να μην επιτεθεί. Οταν εφησύχασαν οι εχθροί του, ο Επαμεινώνδας κίνησε το στράτευμά του αστραπιαία και υπερίσχυσε γρήγορα, αλλά τραυματίστηκε θανάσιμα[1]. Λίγο προτού πεθάνει πληροφορήθηκε ότι ο στρατός του είχε νικήσει οριστικά. Εντούτοις ζήτησε από τους αξιωματικούς τους να συνομολογήσουν ειρήνη με τους Σπαρτιάτες είτε επειδή είχαν σκοτωθεί στην ίδια μάχη και άλλοι σημαντικοί στρατιωτικοί της Θήβας είτε επειδή γνώριζε ότι με το θάνατό του, η Θήβα δεν θα μπορούσε να σταθεί εύκολα μόνη της στην κορυφή. Λέγεται ότι προτού ξεψυχήσει οι σύντροφοί του στη μάχη του είπαν ότι δεν αφήνει διάδοχο, αλλά εκείνος απάντησε "αφήνω δύο κόρες, τη Λεύκτρα και τη Μαντινεία"

  18. Aυτή η τροφή κάνει θαύματα- Και όμως την καταναλώνουν λίγοι…. Δείτε ποια είναι…

    Το μπρόκολο είναι θαυματουργό και σώζει ζωές- Δείτε τι αναφέρει νέα επιστημονική μελέτη

    Το μπρόκολο είναι ο εχθρός τους ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και κατ΄ επέκταση βοηθά στην καταπολέμηση του έλκους και του καρκίνου του στομάχου.Μελέτη που έγινε συνεργατικά από Αμερικανούς και Γάλλους ερευνητές, σε εργαστηριακό επίπεδο, διαπίστωσε ότι το μπρόκολο περιέχει την ουσία σουλφοραφάνη, η οποία σκοτώνει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, όπως και τα βακτηρίδια τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά ή βρίσκονται έξω από τα κύτταρα όσο και αυτά που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα.

    Επιπλέον έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη εναντίον του καρκίνου του στομάχου.

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ποσότητες της σουλφοραφάνης που εμπεριέχονται στο μπρόκολο είναι αρκετές ώστε να επιτευχθεί ένα ευεργετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, κάποιες από τις ποικιλίες μπρόκολων όπως και οι βλαστοί του φυτού είναι πλουσιότεροι σε σουλφοραφάνη.

    Τα στοιχεία αυτά είναι σίγουρα ελπιδοφόρα καθώς η διατροφή σύμφωνα με τους ειδικούς, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση του πεπτικού έλκους αλλά και του στομαχικού καρκίνου.

    Όπως λένε οι επιστήμονες, οι μολύνσεις με το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι τόσο συχνές στο στομάχι, που στις αναπτυσσόμενες χώρες το ποσοστό ανέρχεται στο 90%.

    Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού θεωρείται η κυριότερη αιτία πρόκλησης έλκους αλλά και καρκίνου του στομάχου.

    Η καταπολέμηση γίνεται με αντιβιοτικά και μάλιστα ισχυρά, όμως ακόμα και από αυτά στο 20% των ασθενών παρατηρείται ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών και μη αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών.

  19. Aυτή η τροφή κάνει θαύματα- Και όμως την καταναλώνουν λίγοι…. Δείτε ποια είναι…

    Το μπρόκολο είναι θαυματουργό και σώζει ζωές- Δείτε τι αναφέρει νέα επιστημονική μελέτη

    Το μπρόκολο είναι ο εχθρός τους ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και κατ΄ επέκταση βοηθά στην καταπολέμηση του έλκους και του καρκίνου του στομάχου.Μελέτη που έγινε συνεργατικά από Αμερικανούς και Γάλλους ερευνητές, σε εργαστηριακό επίπεδο, διαπίστωσε ότι το μπρόκολο περιέχει την ουσία σουλφοραφάνη, η οποία σκοτώνει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, όπως και τα βακτηρίδια τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά ή βρίσκονται έξω από τα κύτταρα όσο και αυτά που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα.

    Επιπλέον έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη εναντίον του καρκίνου του στομάχου.

    Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ποσότητες της σουλφοραφάνης που εμπεριέχονται στο μπρόκολο είναι αρκετές ώστε να επιτευχθεί ένα ευεργετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, κάποιες από τις ποικιλίες μπρόκολων όπως και οι βλαστοί του φυτού είναι πλουσιότεροι σε σουλφοραφάνη.

    Τα στοιχεία αυτά είναι σίγουρα ελπιδοφόρα καθώς η διατροφή σύμφωνα με τους ειδικούς, παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη και καταπολέμηση του πεπτικού έλκους αλλά και του στομαχικού καρκίνου.

    Όπως λένε οι επιστήμονες, οι μολύνσεις με το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι τόσο συχνές στο στομάχι, που στις αναπτυσσόμενες χώρες το ποσοστό ανέρχεται στο 90%.

    Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού θεωρείται η κυριότερη αιτία πρόκλησης έλκους αλλά και καρκίνου του στομάχου.

    Η καταπολέμηση γίνεται με αντιβιοτικά και μάλιστα ισχυρά, όμως ακόμα και από αυτά στο 20% των ασθενών παρατηρείται ανθεκτικότητα των μικροοργανισμών και μη αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών.

  20. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  21. Η μετατόπιση είναι η μεταβολή της θέσης και ορίζεται: Δx = xτελ – xαρχ . Η μετατόπιση είναι διανυσματικό μέγεθος με μέτρο να δίνεται από την σχέση ορισμού, διεύθυνση την ευθεία που γίνεται η κίνηση και φορά θετική αν το σώμα κινείται προς τα δεξιά ή αρνητική αν το σώμα κινείται προς τα αριστερά, θεωρούμε ότι η θετική φορά κίνησης είναι προς τα δεξιά.

    Το διάστημα είναι μονόμετρο μέγεθος με μέτρο όσο το μήκος της τροχιάς. Όταν η φορά κίνησης ενός σώματος δεν αλλάζει, τότε η μετατόπιση και το διάστημα έχουν το ίδιο μέτρο. Αντίθετα όταν το σώμα αλλάζει φορά κίνησης τότε η μετατόπιση και το διάστημα έχουν διαφορετικό μέτρο.

    metatopisi kai diastima_1

    Στο παραπάνω σχήμα βλέπουμε αριστερά την κίνηση ενός κινητού από την θέση Β έως την θέση Δ, η αρχή του άξονα είναι το Α. Παρατηρούμε ότι το μήκος της μετατόπισης Δx είναι ίδιο με το μήκος S του διαστήματος αφού δεν άλλαξε η φορά κίνησης του σώματος, είναι διαρκώς προς τα δεξιά. Στο ίδιο σχήμα βλέπουμε δεξιά την κίνηση ενός κινητού από την θέση Β έως την Δ, αλλάζει η φορά κίνησης και το κινητό καταλήγει στη θέση Γ. Παρατηρούμε ότι το μήκος της μετατόπισης είναι μικρότερο από το άθροισμα των μηκών S1 + S2 που μας δίνουν το διάστημα.

    apostasi kai diastima

    Στο νέο σχήμα βλέπουμε δύο σώματα τα m1 και m2 ,όπου x1 και x2 είναι οι θέσεις τους από την αρχή Ο του άξονα. Η απόσταση μεταξύ τους είναι το μήκος d.

    Αν το σώμα m1 κινηθεί από το Η στο Λ και ξαναγυρίσει στο Η πόσο θα είναι το μέτρο της μετατόπισης, πόσο θα είναι το διάστημα; αιτιολογήστε.

  22. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  23. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  24. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  25. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  26. Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2017 – 7:45 μ.μ.
    Μου αρεσει ο τροπος που σκευεσε..Ετσι παντα ησουν ..κ στο ξ/ρ κ εδω!!! Κριμας λυκιε που εχεις ακομη τετοια σκουπιδια με ειδησεις απο αλλου….
    Καποιες φορες δεν τα ανεχοσουν !!! ΤΩΡΑ ????

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 6:28 π.μ.
    Ούτε τώρα τα ανέχομαι αγαπητέ, απλά άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης. Αρχικά όλοι αδιαφορούμε και δεν ανταποκρίνεται κανείς. Αν συνεχιστεί η διαβολή και αρχίσει η προσωπική επίθεση σε συνδαιτυμόνες, ακολουθεί προειδοποίηση και τέλος η διαγραφή σχολίων.
    Όπως βλέπεις, κανείς δεν του δίνει σημασία…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος13 Ιανουαρίου 2017 – 9:45 π.μ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ … ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ

    Καταχθόνιος Δαίμων ΛΥΚΙΟΣ13 Ιανουαρίου 2017 – 11:30 π.μ.
    Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιός γράφει ανώνυμα σχόλια, ούτε αν είναι ένας ή περισσότεροι. Η είδηση περί εξωκοσμικού, επίσης δεν με ενδιαφέρει και δεν πείσθηκα από την "στοιχειοθεσία" που την συνόδευσε.
    Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να υπάρχει κόσμια συζήτηση. Αν το θέμα που έθιξες δεν έτυχε ανταπόκρισης, προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    Ανώνυμος26 Ιανουαρίου 2017 – 8:56 μ.μ.
    ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Ο ΛΥΚΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ 20 ΟΝΟΜΑΤΑ Η Η ΕΥΗ;Η ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΤΟ ΓΡΣΦΟΥΜΕ.ΧΕΧΕΧΕ

    Απάντηση

    Ανώνυμος11 Ιανουαρίου 2017 – 10:28 μ.μ.
    ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΔΩ ΕΠΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ TIMELORD. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΗ.

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Απάντηση

    eleni inele11 Ιανουαρίου 2017 – 11:17 μ.μ.
    Χαχαχαχα!
    Μάλιστα κυρία παλαιά παρουσια..
    Πρώτον, δεν διαβασατε καλά τι έγραψα παραπανω..
    Και δεύτερον, ο,τι πείτε….Μη σας χαλασω τον φανταστικό σας κοσμο.

    Ελένη.

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:39 π.μ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

    Απάντηση

    Ανώνυμος30 Απριλίου 2018 – 10:49 π.μ.
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Απάντηση

  27. ==================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

  28. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ
    ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ,
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΜΟΜΙΑΣ Θ'ΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΟΥΝΙΑΣ" ΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΑΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ 200 ΕΤΩΝ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ. ΠΡΟΔΟΣΙΩΝΥΝΕΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΥΣΕΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

  29. ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ. `ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ! ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ (ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ, ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΟΙ ΔΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ!

    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΛΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ Κ@ΛΟΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΝΤ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!

    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ» (THE WORLD TRUST). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΟ 1944 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟ BRETTON WOODS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ 44 ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ Β΄ΠΠ . ΕΠΙΣΗΜΩΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΚΛΗΘΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Β’ΠΠ (ΜΗΝ ΞΥΝΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ!). ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΙΔΡΥΣΗ:

    1) ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    2) ΤΟΥ ΔΝΤ

    3) ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΥ.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ! ΤΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 25* ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΦΕΚ 315/1945). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΙΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 700+ ΤΡΙΣ! ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ: ΤΡΙΣ!

    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΟΥΝ:

    1) ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. (ΕΥΚΟΛΑΚΙ! ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;)

    2) ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΔΑΝΕΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ;)

    3) ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.

    ΔΥΣΚΟΛΑΚΙ! ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΤΩΡΑ, ΣΩΘΗΚΑΜΕ!), Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΕΔΩ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ!), Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;), Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ (ΑΝΤΕ, ΚΑΛΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;) ΚΑΙ … ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΕΡΕΙ; ΕΔΩ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ!)

    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Ο VLADIMIR, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟ 2000, ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 195 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ! ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΑΛΛΟ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΟ ΑΛΕΞΗΣ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!

    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    1) ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

    2) ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΟΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ, ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ GUYS ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΩ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ!

    ΥΓ.* ΤΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  30. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

    ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

    ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ..
    Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΤΟ 2007 ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΣΕ 1115 ΤΡΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΝΑ ΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ…

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

    ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΤΚΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ.

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  31. O Mπουτάρης γιατί δεν φροντίζει τους άστεγους Έλληνες?
    Ξέρω πολλούς ανθρώπους Έλληνες στη γειτονιά μου που η εκκλησία τους δίνει φαγητό πληρώνει ενοίκια και σε ένα πολύτεκνο έχει παραχωρήσει διαμέριμα δωρεάν να μένει με την οικογενειά του
    ο Μπουτάρης δεν μπορεί να κάνει το ίδιο που είναι και πλούσιος?
    πάντως πολλοί συνανθρωποί μας υποφέρουν και αυτός κοιτάει να εξασφαλήσει τους ξένους δεν λέω άνθρωποι είναι και αυτοί αλλά κοιτάς πρώτα το σπίτι σου όμως έχω δεί και μετανάστες που έχουν κινητά και λάπτοπ πανάκριβα μεγάλη αδικία γίνεται σε μας.

  32. ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ;

  33. Δημητρης Καζαμιας

    ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕ-ΚΡΕΠΑΤΖΗ,,,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.?.αφου ηταν δωρεαν…και ατελως..

  34. Δημητρης Καζαμιας

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΩΝΗΑΡΤΕΜΟΥΛΗ,ΑΦΟΥ ΡΕ ΖΩΟ ΚΑΖΑΡΙΚΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ "ΑΝΗΚΟΥΝ",ΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ..ΖΩΟ,Ε ΖΩΟ

  35. Ανακοίνωση για πόλεμο το Ισραήλ δεν έχει κάνει ποτέ . Για να προχωρά σε ανακοίνωση σημαίνει οτι τα πράγματα είναι όντως ζόρικα .

  36. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

  37. ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ Η ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ 12ΘΕΟ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡ ;

  38. ντροπή σας να κοροιδεύετε οι περισσότερες εκκλησίες εχουν διαμορφωσει κατω απο τους ναους μαγειρια και τραπεζαρίες
    κυριες αφιλοκερδώς μαγειρεύουν και προσφέρουν φαγητό στους υπέργηρους κατακοιτους και αρρωστους τα πανε σπίτια τους δίνουν και δέματα εκεί που μένω είναι το περιστέρι ο ευαγγελισμός της θεοτόκου στο πειραια που μένει η αδερφή μου στον αγιο σπυρίδωνα στην αγία τριάδα
    ρωτήστε να μάθετε αλλά σας αφήνει ο καυγάς

  39. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ Π….ΑΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΟΣΙΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ . ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ

  40. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΨΕΥΤΟΟΝΟΜΑΤΑ? ΜΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΙΑ ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΟΥ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ? ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ''ΜΙΣΑΔΙΑΚΟ'' ΔΕΙΓΜΑ ΜΟΓΓΟΛΟΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΖΗΤΠΟΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ? ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΚΟΠΟΙΟ? ΜΟΝΟ ΣΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΝΟΜΟ ΣΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΓΡΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΕΙΞΑΙΜΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΕΝΤΑΚΕΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

Comments are closed.