Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

ΕΜ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!! 
Δύο ένοπλοι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της οικογένειας ενός επιχειρηματία στην Κηφισιά και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, εκείνος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να δεχτεί από τους δράστες δύο πυροβολισμούς στην πλάτη

Αιματηρή απόπειρα ληστείας σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί στο σπίτι μίας οικογένειας, επί της οδού Κηφισού 3, στην Κηφισιά.

Δύο ένοπλοι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της οικογένειας ενός 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά, που ασχολείται με τον τομέα των ενεργειακών συστημάτων και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, εκείνος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να δεχτεί από τους δράστες δύο πυροβολισμούς στην πλάτη.

Στο σπίτι βρισκόταν ακόμη η σύζυγος του θύματος και ο ένας του γιος από τα τρία ενήλικα παιδιά του, που άκουσε την συμπλοκή από την σοφίτα που κοιμόταν. Μέχρι να κατέβει όμως βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο και τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα άκουσε θόρυβο και βγήκε από το υπνοδωμάτιο που βρισκόταν με τη σύζυγό του, για να δει τι συμβαίνει. Τότε έπεσε κυριολεκτικά πάνω στους δράστες και αμέσως ήρθαν στα χέρια.

Ο ένας από τους κουκουλοφόρους τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο, πιθανόν λοστό, παρότι το θύμα όμως έπεσε κάτω από το δυνατό χτύπημα, σηκώθηκε πάλι και όρμησε εκ νέου στους ληστές, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον πυροβολήσει δύο φορές στην πλάτη και να τον σωριάσει αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας δίχως να έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής να πήραν κάτι ενώ στο σπίτι ακολούθησαν σκηνές πανικού με την σύζυγο και τον γιο του θύματος. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματά», όπου λόγω της βαρύτητας της κατάστασής του, εισήλθε αμέσως στο χειρουργείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην ευρύτερη περιοχή ακολούθησαν ευρείες αναζητήσεις από πλήθος περιπολικών της Αστυνομίας και άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δίχως να καταστεί εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής και βεβαίως καταθέσεις θα ληφθούν σε δεύτερο χρόνο, ώστε να αποσαφηνιστούν κάποια σημεία του περιστατικού, αφού η οικογένεια του θύματος βρίσκεται στο νοσοκομείο και βιώνει τον δικό της Γολγοθά.

Κρίσιμη η κατάσταση του θύματος
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου «Γεννηματάς» σε μια νεώτερη ενημέρωση επέμεινε ότι η κατάσταση του 52χρονου είναι «πολύ κρίσιμη».

«Έχει χάσει πάρα πολύ αίμα και έχει τραυματισμό πολλαπλών οργάνων» είπε η κυρία Άννα Μάινα διευκρινίζοντας ότι ο 52χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση από τις 5:30 τα ξημερώματα οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Όλοι προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να γίνει ανάταξη γιατί είχε χάσει πολύ αίμα και είχαν βληθεί ζωτικά όργανα» πρόσθεσε η κυρία Μάινα.

Σύμφωνα με την ίδια οι τραυματισμοί που έχει υποστεί είναι και στον μηρό και τον κορμό ενώ έχει θλαστικά τραύματα και στο κεφάλι από το αντικείμενο με το οποίο τον χτύπησαν οι ληστές.

loading...

19 thoughts on “Ένοπλη ληστεία στην Κηφισιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα

  1. ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΓΙΗΣ.

  2. Βρε παλιομπασταρδε αριστερέ Τοσκα τι έχεις να πεις τώρα γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδε ανθελληνικό σκουλικι

  3. Καμιά δήλωση σκατό πως γίναμε Φαρ Ουέστ δεν θα κάνεις;

  4. Πρέπει ν' αλλάξει τώρα ο νόμος για τα όπλα.
    Αυτά που συμβαίνουν τώρα με θύματα συνανθρώπους μας είναι απαράδεκτα.
    Νόμιμα όπλα σε όλα τα σπίτια γιατί δεν τραβάει άλλο ανίκανοι πολικάντηδες.

  5. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΚΟΠΡΟΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΤΑΤΙΑ!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!

  6. Εγώ νόμιζα ότι το Φαρ Ουέστ υπήρχε στην Αμερική. Δεν ήξερα ότι είναι εδώ.

  7. Παλιό αλλά … "Καλύτερα να σε τραβάνε οι Χωροφύλακες παρά οι Παπάδες" !!!

  8. Μάζεψαν στην Ελλάδα όλα τα κατακάθια του κόσμου και έχουν μούτρα να μιλάνε και από πάνω.

  9. Και όμως αυτά τα ξεφτιλισμένα σκουπίδια εμείς τα φέραμε στην εξουσία

  10. Ο ΤΟΣΚΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ …ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΩ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΛΗΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ … ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΥΜΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ … ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ

    ΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ

  11. ΑΦΟΥ Ο ΤΟΣΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡ ΟΥΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ!!! ΔΙΟΤΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΥΤΗΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ! ΕΛΛΗΝΑΣ!!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!! ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΝ ΠΕΛΑΤΙ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΙΣΙΟΣ ΜΟΥΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  12. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  13. Τελικά κ.ΤΟΣΚΑ είμαστε ή δεν είμαστε Φάρ Ουέστ;!…. Μήπως μπορείς να μας πείς πόσες χιλιάδες είναι πλέον οι συμπολίτες μας, αθώα θύματα ληστών καί δολοφόνων από το 1990 καί εντεύθεν:… Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι το υπουργείο σου έχει απολύτως ακριβή στοιχεία.- Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση, καθήκον του κάθε Έλληνα οικογενειάρχη είναι να οπλιστεί καταλλήλως, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε θα εισέλθει κακόβουλα στην κατοικία του, έστω καί σκοτώνοντάς τον!… Αντί να μας διδάσκουν λοιπόν τρόπους καλής συμπεριφοράς απέναντι στους επίδοξους ληστές καί δολοφόνους μας…, φρόνιμο θα ήταν να Νομιμοποιηθούν όλα τα όπλα, σε όλα τα νοικοκυριά, διότι μόνον έτσι υπάρχει ελπίδα να επιβιώσουμε καί να αναγκάσουμε σε μετανάστευση τους εγκληματίες καί την εγκληματικότητα!…….. …Λ.

  14. ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ???
    ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΦΤΙΛΑ ΑΛΕΞΗ, ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ : ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ???
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ???

  15. κριμα τον ανθρωπο πρωι πρωι μεσα στο σπιτι του να δεχτει επιθεση απο τους φονιαδες που εχετε κουβαλησει στην ελλαδα και δεν μπορουμε να ξεμυτησουμε αποτα σπιτια μας αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε ασφαλεις και μεσα σε αυτα
    δεν εχετε φιλοτιμο να παραιτηθει αυτος ο 'σπουδαιος τοσκας ' που τα εβαλε με το γεροντα 88 χρονων γιατι υπεραπιστηκε το αυτονοητο τη ζωη του το σπιτι του το κοπο του και τον βριζατε
    να τωρα σας ακουσαν οι ληστες και χαροπαλευει ο χριστιανος για την ανευθυνοτητα σας και για το μισος που εχετε εναντιον του ελληνικου λαου
    ακουτε ελληνας και βγαζετε τον καρκινο καθαρματα μας εχετε καταντησει υποχειρια του καθε εγκληματια που κουβαλησατε στη πατριδα μονο και μονο για να αλλοιωσετε το πληθυσμο και να γινουμε μαριονετες ερμαια στα χερια του καθε κερατα αθεου ανωμαλου βιαστη δολοφονου ισλαμιστη
    θαρθει η ωρα σας στις καλπες μονο αυτοι θα σας ψηφισουν οι ελληνοποιημενοι …. κτηνοι με τα φερεφωνα τους ιδιους και ιδιους σκατοψυχους σαν τα μουτρα σας δημοσιοκαφρους-πληρωμενα τομαρια που εσεις εκβιαζεται αυτους και αυτοι εσας
    καλυτερα πολεμο με τους τουρκους τουλαχιστον θα περρισεψει μια σφαιρα να αυτοκτονησω παρα να πεσω στα χερια τους
    παρα με σας τους απατεωνες που μου πινεται το αιμα λιγο λιγο καθε μερα

  16. O ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΜΗ) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ;;;

  17. ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ

  18. 7:07 μ.μ., ηλίθιος και σατανιστής και μη σου κατεβάσω το λεξικό είσαι και φαίνεσαι ζώον δίποδο. Τέλειωσε πρώτα το νηπιαγωγείο να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μετά μίλα βλήμα.

Comments are closed.