ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;;;

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!
Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση. Κατ’ επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους.
Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα “κράτος εν κράτη” από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το “κράτος” δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο…!
Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.
Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιοι πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας μας, θα λυθούν ως δια μαγείας. (Μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο!).

loading...

12 thoughts on “ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;;;

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΣΧΟΣ,ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1978!ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΤΙΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΑΓΕ.ΕΤΣΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΕΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ .ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ) ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΑΠΑΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΝΤΡΕΠΟΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΥΠΗΡΞΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΧΙ ΠΩΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΣΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ,ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΠΔ ΤΟΥ 78 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ.

  2. εγω παντως εφορια πληρωνω και με εχουνε σακατεψει

    ο μονος που δεν πληρωνει εφορια ειναι ο σωρρας

    Ο διευθυντής της εφορίας της Πάτρας μάλιστα αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 ότι και ο ίδιος ο Σώρρας έχει απλήρωτα χρέη.

    Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 πόσα χρωστάει ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος.

    http://www.topontiki.gr/article/214296/posa-hrostaei-o-sorras-stin-eforia-video

  3. Παραπλανητικά του διαδικτύου φίλε,μη τρελαίνεσαι.Απλά ο μασόνος Καραμανλής τις Εβραϊκές συναγωγές και τις υπόλοιπες θρησκευτικές κοινότητες τις εξίσωσε φορολογικά με τη Ορθόδοξη 'Εκκλησία.Κατά τα άλλα η Ορθοδοξία είναι επίσημη θρησκεία του κράτους….

    Δες εδω το άρθρο της Καθημερινής που φωτίζει τη αλήθεια.

    http://www.kathimerini.gr/799117/article/epikairothta/ellada/yp-paideias-plhrwnoyn-kanonika-foroys-oi–polites-evraikoy-8rhskeymatos

  4. ΕΓΚΟ ΝΤΕΝ ΠΛΕΡΟΝΙ ΕΠΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΝΤΕΙ

  5. «Οι Έλληνες πολίτες εβραϊκού θρησκεύματος πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, και δεν έχουν καμία φοροαπαλλαγή ή φορολογική επιβάρυνση εξαιτίας της θρησκευτικής τους ταυτότητας». Αυτό ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Γεώργιος Καλαντζής, ύστερα από δημοσιεύματα και αναφορές στο διαδίκτυο περί ευνοϊκής μεταχείρισης των Ελλήνων πολιτών εβραϊκού θρησκεύματος, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ) και των ισραηλιτικών κοινοτήτων.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο κ. Καλαντζής αναφέρει ότι «στο δημόσιο λόγο αλλά κυρίως στη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου αναπαράγονται μεταξύ άλλων θεωριών συνωμοσιών, ψευδών και συκοφαντιών, διάφορες πληροφορίες περί του τρόπου φορολόγησης των Ελλήνων πολιτών εβραϊκού θρησκεύματος, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος και των ισραηλιτικών κοινοτήτων. Κάθε εχέφρων πολίτης που πληρώνει φόρους και συμπληρώνει ο ίδιος τη φορολογική του δήλωση, μπορεί να αντιληφθεί πολύ εύκολα γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν μπορεί παρά να είναι καθαρή συκοφαντία καθώς η δήλωση θρησκεύματος δεν ζητείται σε κανένα στάδιο συμπλήρωσης και υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

    Επίσης, η Πολιτεία δεν τηρεί μητρώο θρησκευτικών πεποιθήσεων των πολιτών, ούτε ζητείται η εν λόγω πληροφορία κατά τις απογραφές της στατιστικής υπηρεσίας. Επειδή, όμως, βρισκόμαστε σε εποχή οξύτατης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτισμικής κρίσης είναι χρήσιμη η έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση για τα θέματα αυτά».
    Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Η νομική προσωπικότητα των Ισραηλιτικών Κοινοτήτων και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (Κ.Ι.Σ.Ε), τα ισραηλιτικά σχολεία και η φορολογία τους.

    συνεχια εδω::…http://www.kathimerini.gr/799117/article/epikairothta/ellada/yp-paideias-plhrwnoyn-kanonika-foroys-oi–polites-evraikoy-8rhskeymatos.

  6. ελα Γιωργο με ακους? σαλομ σαλομ εχεις χαιρετισματα απο τον μεγαλο δασκαλο

  7. Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΟΣΑΝΤ) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΦΟΡΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ Ε ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΠΗΞΕΙ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ…ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΕΕΣΣΣ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΛΙ!!

  8. ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ? ΤΙΠΟΤΑ! ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ BEN HIRAM ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ . ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΖΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ Ο ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΠΑΤΣΑ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ Ε ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤοΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΕ ΤΑ 150αρια ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ 10αρικα….ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ

  9. ΓΝΩΡΙΖΩ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ

  10. Εαν ήταν αλήθεια όλοι οι πλούσιοι θα είχαν πολιτογραφηθεί ως Εβραίοι. Υπάρχει μια τέτοια αναφορά;

  11. Ε ΓΙΑΤΙ? Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤ'Σ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 50αρια ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΣ? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΦΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙS KIS A TOUT ALER !!!!

Comments are closed.