Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σαμαρά για αυτό που είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash.

Σαμαρά σ ευχαριστούμε

<<Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν. Σας το υπόσχομαι».

Αν δεν πάρουν μάθημα οι σκευωροί- συκοφάντες θα  επιχειρήσουν να το ξανακάνουν πολλές φορές και να βγαίνουν αλώβητοι. Δεν είναι θέμα εκδίκησης.  Είναι υποχρέωση προς την πατρίδα να
απαντήσουμε στο μίσος τους και στη κατάντια που έφεραν τη χώρα. Πρέπει  οι έντιμοι πολιτικοί που συκοφαντούνται κατ επανάληψη να μας σώσουν και σε αυτή τη περίπτωση, έτσι ώστε οι τσιπροκαμένοι να μη τολμήσουν να  ξαναμιλήσουν για ανύπαρκτα σκάνδαλα.

 Επί πλέον, όλοι καταλαβαίνουμε, ότι  αυτοί σχεδιάζουν από  τώρα τα   ψέματα που  θα λένε πάλι ως αντιπολίτευση, με ποιόν τρόπο θα καίνε τις πόλεις, με ποιον τρόπο θα αντιπολιτεύονται βρώμικα για να κυβερνήσει  πολύ λίγο η  κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν έχουν μάθει το μάθημα ότι δεν μπορούν να παίζουν με υπολήψεις πολιτικών,  με εγκεφάλους, με αξιοπρεπείς απλούς πολίτες   θα έχουν αποφλοιωθεί, αποδυναμωθεί και αποκαθηλωθεί στις συνειδήσεις των αξιοπρεπών πολιτών. Θα τους υποστηρίζουν πλέον μόνο οι διορισμένοι απ αυτούς απέξω  στον κόσμο, αλλά με σα  τους και αυτοί θα νοιώθουν ενοχές για τη ρύπανση και μόλυνση των τσιπροκαμένων. Επομένως πρέπει να ευχαριστήσουμε άλλη μια φορά τον Σαμαρά  που αγωνίστηκε με σταθερά βήματα να βγάλει τη χώρα απτό τούνελ, που καθημερινά είχε να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια,  από όλα τα πεδία και που τώρα ακόμα  αγωνίζεται (χωρίς να έχει καμία υποχρέωση) να δώσει στον κόσμο να καταλάβει με ποιους έχει μπλέξει, για να απαλλαγεί μια δια παντός απ αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα ολοσχερώς. Να απαλλαγεί η χώρα απτούς ψεύτες , συμφεροντολόγους γεμάτους μίσος και απωθημένα. Απ αυτούς που πήραν χώρα και την κατάντησαν   τρύπια παράγκα και τσιφλίκι τους μέσα σε βούρκο που είναι σαν αυτόν που μεταφέρουν στον εγκέφαλο τους.

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σαμαρά για αυτό που είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash.

  1. Α! ΝΑΙ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ), ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΕΥΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΦΙΛΕ 4,32 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ,ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ,ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΝΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ,ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ……………………..

  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΦΡΕ.
    ΣΕ ΚΕΛΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ!
    ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΕΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΥΝΕΛΘΕ.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ.
    ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ….

  4. ΦΙΛΕ 10,39 ΚΑΤΣ ΤΩΡΑ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;
    ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΡΑΣ!!
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ

  5. Ο μόνος που ειπε την αλήθεια ήταν Ιωάννη ο Σαμαράς!
    Κώστας

  6. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΤΑ ΖΑΠΕΙΑ, (ΟΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ), ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ (ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΕ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.