ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Οι αμερικανοί και  όλα τα πρακτοράκια τους, θέλουν να διώξουν από την χώρα μας τον Ιβάν Σαββίδη, γιατί βλέπουν ένα πρόσωπο που…

μπορεί να βοηθήσει τη Ρωσία να ασκήσει επιρροή στην Ελλάδα.


Ας δούμε μερικά γεγονότα και στοιχεία της ζωής του για να καταλάβουμε πόσο σημαντικός είναι και τι ρόλο έχει παίξει για την Ελλάδα: 


Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας Πόντιος, με απώτερη καταγωγή από την ηρωική Σαντά της Τραπεζούντας, που δεν γονάτισε ποτέ και δεν προσκήνυσε τον Τούρκο, γι’ αυτό και ο τίτλος το Σούλι του Πόντου.

Γεννήθηκε στο χωριό Σαντά της Τσάλκας, στη Γεωργία, μιλάει άπταιστα Ποντιακά, καλύτερα από πολλούς Ποντίους που κατοικούν στην Ελλάδα.

Αν δεν μιλάει ελληνικά, δεν φταίει αυτός, αλλά οι άθλιοι που κυβερνούσαν επί δεκαετίες την Ελλάδα και δεν φρόντισαν για την Ελληνική Παιδεία των Ελλήνων της Γεωργίας και της Ρωσίας, που κράτησαν άσβεστη στην ψυχή τους την Ελληνική φλόγα, πληρώνοντας σοβαρό τίμημα τα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

Όταν ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφού έκανε τον ορθόδοξο χριστιανικό σταυρό του, έσκυψε και φίλησε το ιερό χώμα της Πατρίδας, με δάκρυα στα μάτια.

Όταν το χωριό του στην Τσάλκα άδειασε από κατοίκους, ξέχωσε τα κόκκαλα των προγόνων ολόκληρου του χωριού και τα έφερε με δική του ευθύνη στην Ελλάδα, όπου δημιούργησε ένα νεκροταφείο στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, για να κοιμούνται αναπαυμένοι οι Έλληνες πρόγονοί του, σε χώμα και πατρίδα Ελληνική.

Επειδή δεν ήθελε να γκρεμίσει την ορθόδοξη εκκλησία του χωριού του, έφερε τις ίδιες πέτρες και έχτισε μια στο προαναφερθέν χωριό, στις ίδιες διαστάσεις και με το ίδιο αρχιτεκτονικό σχέδιο, για να τιμήσει τους προγόνους του που έχτισαν την πρώτη εκείνη πριν από δυο περίπου αιώνες.

Όταν οι Έλληνες επιχειρηματίες, που κέρδισαν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, αρνήθηκαν να ακούσουν τις εκκλήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και να αγοράσουν τη ΣΕΚΑΠ, για να μην πέσει σε τουρκικά χέρια, ο Ιβάν Σαββίδης, παρότι σε προηγούμενο χρόνο αρνήθηκε να την αγοράσει, γιατί δεν είχε επιχειρημαιτκό ενδιαφέρον, όταν κάναμε επίκληση του πατριωτικού του καθήκοντος, έσπευσε να φέρει λεφτά που κέρδισε σε μια άλλη χώρα, και αγόρασε την Θρακιώτικη καπνοβιομηχανία, που αν είχε πέσει στα χέρια τνω Τούρκων, θα ισοδυναμούσε με το Ματζικέρτ της Θράκης.

Ο ίδιος ο Βλαντιμήρ Πούτιν, αν και φίλος του τον έψεξε δημοσίως,  σε εκδήλωση Ρώσων επιχειρηματιών, γιατί μεταφέρει λεφτά από τη Ρωσία σε μια “νεκρή οικονομία”, υπενθυμίζοντάς του ότι και η Ρωσία έχει ανάγκη από επενδύσεις και από νέες θέσεις εργασίας. 

Δηλαδή, στη Ρωσία τον επιτιμούν και τον κατηγορούν για Έλληνα και στην Ελλάδα για Ρώσο. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτοί είναι οι Έλληνες και μάλιστα άνθρωποι που υπηρέτησαν και σε υπουργικές θέσεις.

 Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εδώ να επισημάνουμε ότι είναι σαφές πως και η κυβέρνηση που πολύ νομίζουν ότι τον υποστηρίζει είναι αυτή που του σκάβει το λάκκο αλλά για τα μάτια του κόσμου δείχνει να κάνει ότι μπορεί για να τον εξυπηρετήσει…

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν τον βοήθησε αλλά πάντα του έσκαβε τον λάκκο. Όταν π.χ. ο εκλεκτός της κυβέρνησης δεν μπόρεσε να πάρει άδεια για κανάλι, ο Σαββίδης ήρθε και κατέβαλε το ποσό για την άδεια αμέσως! Τότε λοιπόν ακουγόταν ότι θα πάρε το MEGA. Τί έκανε η κυβέρνηση; Απέσυρε την διαδικασία και επέστρεψε τα χρήματα της προκαταβολής στους καναλάρχες.


loading...

1 thought on “ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ…

  1. Το Αθηνοκεντρικο και καταναγκαστικα υπερτροφικο κρατος ειναι κατι σαν επισημη αντιπροσωπεια της ΝΤΠ στην χωρα απο συστασεως του Νεοελληνικου κρατους.Η νομεκλατουρα που αναπτυχθηκε εκει ολες αυτες τις δεκαετιες ψωμιζεται πλουσιοπαροχα κατα βασει απο την περιφερεια.Η οποια εχει και αυτη βεβαια τους δικους της Νεοταξιτες.Πολιτες δηλαδη με χαλαρη εθνικη συνειδηση.Η καλυτερα με Ελληνοφωνους που αγαπανε την Ελλαδα τοσο οσο δεν θιγεται το προσωπικο τους συμφερον!!Αλλιως σταχτη και μπουρμπερη!!Γεματο ειναι το Πανοραμα στην Θεσσαλονικη και οχι μονον απο δαυτους!!!!!Εν προκειμενω ολη η φασαρια γινεται επειδη ο Ιβαν ειναι ενας οικονομικος παραγοντας της Ρωσικης σφαιρας επιρροης!!Αντιδρουν κατα βασει τα καθεστωτικα μεσα συλληβδην και καποιοι παρασυρομενοι λες και εκανε το εγκλημα του αιωνα!!Συνδεοντας τον συγκεκριμενο και τους Παοκτσηδες με το συνολο της Θεσσαλονικης λες και δεν υπαρχουν αλλοι πολιτες και αλλοι φιλαθλοι!!! Οκ μπουκαρε ως μη οφειλε στον αγωνιστικο χωρο διαμαρτυρομενος.Κατι παραπανω απο συνηθες!Τι παραπανω δηλαδη εκανε απο τους CAPO DI TUTTI της Πρωτευουσας!!!!Οκ ειχε και οπλο στην θηκη!Εδω καραβια χανονται βαρκουλες αρμενιζουν!Κατ αρχας ειπωθηκε οτι ειχε- εχει αδεια οπλοφοριας αλλα το πιστολι δεν το εβγαλε.Αν παλι δεν ειχε αδεια οπλοφοριας οπως λενε μερικα μεσα ενημερωσης τοτε τοσο το χειροτερο για την Ελληνικη Αστυνομια-Πολιτεια που αρνηθηκε να του την ανανεωσει ενω την επιτρεπει σε παραγοντες πολυ μικροτερους και ασημαντους.Αρα??ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΛΥΣΑΤΕ!!!Δεν τρεχει τιποτα κατα την γνωμη μου!! ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!Ομως το κατεστημενο της επισημης Αντιπροσωπειας που ειπαμε αντιδρα και χτυπιεται ενω δεν κανει το ιδιο για να προφυλαξει την χωρα απο τους Εθνικους Κινδυνους που το ιδιο δημιουργησε με την χρονια αντιεπενδυτικη,αντιεπιχειρηματικη,κρατικοδιαιτη και εντελει εκ του αποτελεσματος αντεθνικη του συμπεριφορα!!!

Comments are closed.