Από …Δήμαρχος …κλητήρας ο Φώτης Κουβέλης!

Ο Φώτης Κουβέλης εκλεγόταν Βουλευτής με το “Συνασπισμό” στις εκλογές του 1990, 1996, 2000, 2004,2007 και 2009! Το 2002 έθεσε υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας με την υποστήριξη του “Συνασπισμού” και στις 10 Φεβρουαρίου του 2008 ήταν υποψήφιος για την προεδρία του “Συνασπισμού” λαμβάνοντας 28,67%, έναντι του Αλέξη Τσίπρα που έλαβε 70,41%!

Έτσι, σήμερα ο Φώτης Κουβέλης από διεκδικητής της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, επιστρέφει στα τέσσερα ως υφιστάμενος του άσπονδου “ιδεολογικά” (;;;) εχθρού του Πάνου Καμμένου! Ως μια απόδειξη πως οι πολιτικοί δεν έχουν ήθος, αξιοπρέπεια και περηφάνια!

Ωστόσο, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Φώτη Κουβέλη εάν αληθεύει η πληροφορία που μας δόθηκε, από ΣΥΡΙΖΑ μεριά! Όταν αποχώρησε από την “Κουμουνδούρου” μίλησε για κάποιες περίεργες ενορχηστρωμένες ενέργειες που έπεσαν στην αντίληψή του, λέγοντας: “με αυτά που βλέπω τρόμαξα και δεν έχω όρεξη να μπλέξω και να πάω φυλακή”! Εάν αληθεύει η πληροφορία, τι ακριβώς εννοούσε;

Έχει κάποια σχέση η τότε δήλωσή του με την προχθεσινή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του Νίκου Τόσκα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρήγορης Γερακαράκος; Ο οποίος σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τόσκα – ο οποίος προηγουμένως είχε αδειάσει την Ελληνική Αστυνομία δηλώνοντας πως είναι πολύ θυμωμένος μαζί της – είπε στον enikos.gr πως: «Η Κυβέρνηση θα θερίσει ό,τι έχει σπείρει. Θα περίμενα επιτέλους να ακούσω από κυβερνητικά χείλη ότι έχει δοθεί εντολή όλοι αυτοί που ελέγχονται σε καταστροφές να συλληφθούν είτε να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη»!

Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Γερακαράκος; Μήπως ότι, η ΕΛ.ΑΣ. έχει κυβερνητική εντολή μη συλλήψεως των τρομοκρατών και οδήγησής τους στην Δικαιοσύνη;

Αλλά μας προβληματίζει και η εν συνεχεία δήλωση του Γενικού Γραμματέα των Ειδικών Φρουρών κ. Στράτου Μαυροειδάκου, ο οποίος δήλωσε:

«Δεν έχω διάθεση να αντιδικήσω με τον κ. Τόσκα διότι δεν τον έχω συναντήσει ακόμα. Έχει περισσότερο χρόνο να κάνει συναντήσεις με συλλογικότητες και με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το πρώτο του μέλημα ήταν να διαλύσει την ομάδα Δέλτα»!!

Πολλά τα “ατυχήματα” Ναύαρχε Αποστολάκη…

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι ο Ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού Ευάγγελος Αποστολάκης! Και θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε εάν οι έρευνές του περί της συλλήψεως του Τούρκου πράκτορα της ΜΙΤ, ο οποίος βιντεοσκοπούσε ευαίσθητες για την εθνική ασφάλεια διαβαθμισμένες περιοχές των εγκαταστάσεων του Ναυστάθμου Σαλαμίνας, είχε κάποια σχέση με τα παρακάτω τραγικά ατυχήματα που “θανατώνουν” την πολεμική μας επάρκεια και αξιοπιστία έναντι των τρίτων:

Τον Απρίλιο του 2017 όταν αποκαταστάθηκε στο βαθμό που ήταν δυνατόν, το τμήμα της “φούστας” του αερόστρωμνου ZUBR (L-184 “Κέρκυρα”) που είχε καταστραφεί από πυρκαγιά στο ναύσταθμο της Αμφιάλης!

Τον Νοέμβριο του 2017 όταν η φρεγάτα “Κανάρης” προσέκρουσε στη βραχονησίδα Αταλάντη κοντά στην Ψυττάλεια, οδηγώντας σε ακινητοποίηση το πολεμικό μας πλοίο!

Τον ίδιο μήνα όταν το βοηθητικό πλοίο αλιείας τορπιλών “Άραχθος” προσάραξε στη νησίδα Τσεβελίνα του Πόρου!

Τον Ιανουάριο του 2018 όταν κατέρρευσε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά η πλωτή δεξαμενή νούμερο 1, συνεπεία πολύχρονης αχρησίας και απολύτως ανύπαρκτης συντήρησης. Επάνω στην αναφερόμενη δεξαμενή υπήρχαν δύο γερανοί που βυθίστηκαν άμεσα. Ταυτόχρονα προκλήθηκαν ζημίες και στην παρακείμενη προβλήτα ένεκα των αρμών που βαστούσαν την πλωτή δεξαμενή!

Τον ίδιο μήνα όταν είχαμε νέο ατύχημα πολεμικού μας πλοίου! Το αρματαγωγό “Λέσβος” επιστρέφοντας στη βάση του στο ναύσταθμο Σαλαμίνας, συγκρούστηκε με άλλα αγκυροβολημένα αρματαγωγά προσκρούοντας στη συνέχεια στην προβλήτα!

Τι πραγματικά συμβαίνει Αρχηγέ των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος;

Είναι τυχαία όλα αυτά τα γεγονότα; Πρέπει να ανησυχούμε;;

ΣΥΡΙΖΑ και παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης…

Με ευρύτατη πλειοψηφία ψηφίστηκε το σχέδιο νόμου “Διατάξεις για την Παραγωγή Τελικών Προϊόντων Φαρμακευτικής Κάνναβης”, από την Ολομέλεια της Βουλής. Υπέρ τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. Καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ, ΧΑ και η Ένωση Κεντρώων.

To νομοσχέδιο που προώθησε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός είχε υπέρμαχο και τον Γιώργο Παπανδρέου! Γιατί δεν είναι δυνατόν να “λείπει ο Μάρης από τη Σαρακοστή”!

Όμως τα αποτελέσματα που επιφέρει στον οργανισμό η χρήση κάνναβης είναι ολέθρια, όπως μας ενημέρωσε Πανεπιστημιακός γνώστης του θέματος! Συμπληρώνοντας τα παρακάτω: Την κάνναβη μαζί με το LSD ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τα έχει κατατάξει στα παραισθησιογόνα ή ψευδαισθησιογόνα, γιατί η χημική τους ουσία, η τετραϋδροκανναβινόλη, εκτός από τις χασισικές ψυχώσεις εναποθηκεύεται στον εγκέφαλο και μπορεί να δώσει συμπτώματα, ακόμη και έξη (6) μήνες μετά τη διακοπή της!

Βρε ετούτοι εδώ, της πρώτης κυβερνήσεως αριστερά με ολίγον ακροδεξιά, μπας και έχουν σκοπό να μας ξεκάνουν όλους;

Αυτά να προσέχεις Έλληνα ψηφοφόρε, μόλις σου επιτρέψουν πάλι να ψηφίσεις!!

Καταγγελία για το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης…

Μας έφτασε μια καταγγελία και την θέτουμε υπ΄ όψη του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, για διερεύνηση, παρ΄ ότι δεν πιστεύανε τα αυτιά μας:

Στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης γίνονται ευνοϊκές μεταθέσεις οπλιτών με σχετικό χρηματισμό;

Η καταγγελία είναι πολύ ανησυχητική και θα πρέπει ο Υπουργός να την εξετάσει με πολύ σοβαρότητα! Το ελπίζουμε!!

Τι σχέση μπορεί να έχει η Αβάνα της Κούβας και ο Παναμάς με γνωστό Έλληνα παράγοντα των ΜΜΕ στην Πατρίδα;;

loading...

1 thought on “Από …Δήμαρχος …κλητήρας ο Φώτης Κουβέλης!

  1. Πότε θα σβήσει ό Εγωκεντρισμός [του ξέρεις ποιός βλάκας είμαι εγώ] και τα κομματικά συμφέροντα
    για να πάει η χώρα μπροστά;

Comments are closed.