Το τραβάει το κορμάκι τους το μνήμα και μαλον δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι !! Ο Ντ. Μπαχτσελί απειλεί την Ελλάδα: «Ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους προγόνους σας!»

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν και επικεφαλής του Εθνικιστικού Κινήματος (που εκπροσωπεί τους γκρίζους λύκους), Ντεβλέτ Μπαχτεσλί αλλά προχώρησε σε μια ακραία δήλωση μίσους κατά των Ελλήνων απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό Α.Τσίπρα.

«Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει είπε ότι η Τουρκία επιδιώκει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και αν το κάνει αυτό θα είναι σα να πυροβολεί τα πόδια της», είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.

Και τότε θυμήθηκε τα όσα εγκληματικά έκαναν οι δικοί του πρόγονοι στην Μικρά Ασία και στον Πόντο σκοτώνοντας γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους: «Όλο ο κόσμος ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας και ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους παππούδες όσων εκστόμισαν κενά λόγια. Υπέστησαν τις συνέπειες όταν προσπάθησαν να κυκλώσουν την Τουρκία. Δεν είναι αστείο», είπε ο Μπαχτσελί.

Ο Μπαχτσελί με βάση το νέο εκλογικό νόμο είναι αυτός που θα δώσει στον Ρ.Τ.Ερντογάν την απαραίτητη πλειοψηφία του 50+% που χρειάζεται στις προεδρικές εκλογές του 2019 για να κατακτήσει την πολυπόθητη θέση του «υπερπροέδρου».

Σημειώνεται ότι ο νέος νόμος επιτρέπει την συμπραξη κομμάτων.

loading...

5 thoughts on “Το τραβάει το κορμάκι τους το μνήμα και μαλον δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι !! Ο Ντ. Μπαχτσελί απειλεί την Ελλάδα: «Ο πάτος της θάλασσας είναι γεμάτος με τους προγόνους σας!»

  1. και ο πάτος ο δικός σου ειναι γεμάτος ψwλές μανιάτικες μ@λ@κες ισλαμοφασισταριά του κερατά που σας έσπερνε αι στο διάολο ξέφτια

  2. ΑΞΕΣΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΟΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ….

  3. Η ΤΟΥΡΙΚΗ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ἦταν εἰς τό σύνολον τους, ἀπό τήν πρώτην μαύρην ἡμέρα πού μπῆκαν εἰς τήν Εὐρώπην, τό μόνον δείγμα τῆς ἀνθρωπότητας πού ἔδειξεν τήν μεγαλυτέραν ἔλλειψιν ἀνθρωπισμοῦ. Ὁπουδήποτε καί ἀν πῆγαν, μιά πλατιά κηλίδα αἴματος ἔδειχνε τά ἴχνη τοῦ περάσματος των καί εἰς ὅλην τήν ἔκτασιν τῆς κυριαρχίας των ὁ πολιτισμός ἐξαφανιζόταν."
    Γουίλιαμ Γλάδστων – Πρωθυπουργός τῆς Μ. Βρεττανίας.
    (William EwartGladstone, 29 Δεκεμβρίου 1809 – 19 Μαΐου 1898)
    ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  4. ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΚΩ ΕΝΑ ΜΕΡΙΣΜΑ
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
    ΣΟΥ

  5. ΕΣΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΟΥ?

Comments are closed.