ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ) ΘΑ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ


ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ


Τώρα με αφορμή την Επέτειο της Εθνεγερσίας μας θα βάλουμε μια σημαία στο μπαλκόνι μας.
Ας μην την αφαιρέσουμε μετά την ΕθνικήΕπέτειο!

Ας μείνει εκεί σαν μόνιμη διαμαρτυρία για όλα όσα έχουν χαθεί με την άθλια διακυβέρνηση από τους δωσίλογους τα τελευταία οκτώ χρόνια… και συγκεκριμένα:

Την προδοσία της χώρας 
Την υπαγωγή της στα μνημόνια 
Για το ξεπούλημα της χώρας στην εταιρία “ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ” από τις δωσίλογες κυβερνήσεις, ειδικά την τωρινή ψευτοαριστερή που έχει αφαιμάξει τον Ελληνικό λαό με φόρους υπέρ των τοκογλύφων.
Την υποχωρητικότητα των δωσιλόγων απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα σε Ίμια, Αγαθονήσι, Καστελόριζο αλλά και σε όλο το Αιγαίο με διαρκή θαλάσια επεισόδια….
Για την αδράνεια της “ελληνικής” ψευτοκυβέρνησης στο θέμα της αρπαγής και της ομηρίας των δύο παιδιών μας, των Ελλήνων Στρατιωτικών, από τους Τούρκους.





loading...

5 thoughts on “ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  1. ΚΙΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.!!!

    Στηρίζουμε ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Δεν μπορεί κανείς πια να επικαλείται πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές. Ούτε να κρύβεται πίσω από προσχήματα του τύπου: όλοι ίδιοι είναι. Πώς είναι όλοι ίδιοι, όταν πολιτικές δυνάμεις σαν το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύονται ως Πολιτική Αγωγή σε μια μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία; Πώς είναι δυνατόν δυνάμεις που συμμετέχουν και δεσμεύονται από μια τέτοια μήνυση, να κάνουν πίσω; Πώς είναι δυνατόν να ανακαλύψουν ξαφνικά μετά την εκλογή τους, ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν τα μνημόνια;

    Η απολυτη δεσμσευση για το Ε.ΠΑ.Μ., καταθεση μηνυσης, με ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, πως θα μπορουσε να συνεργαστει με πολιτικες δυναμεις που τις θεωρει δωσιλογικες? Είναι ακομα νας τροπος να ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ"
    Η Απελευθέρωση της χώρας σε 15 βήματα
    http://ka8odon.net/epam/mobile/index.html#p=1

    Ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας…
    https://epamhellas.gr/?p=75418

    Προσυπογραφουμε το ψήφισμα
    http://chn.ge/2H3YAzh

  2. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ,ΑΝΩΜΑΛΩΝ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ,ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ,ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙΘ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ,ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ,ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ.ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΦΩΤΗΣ ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΓΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  3. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΚΟΜΑΤΑ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?

  4. καλα κανει ο φιλος, και οπως λεει και ο τιτλος…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ)

Comments are closed.