Βόμβα” Θεοδωράκη: Η Τουρκία ζητάει αεροπορική βάση στα Σκόπια- ΒΙΝΤΕΟ

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τα όσα συζητούνται για το Μακεδονικό αλλά και τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

“Η κυβέρνηση πρέπει να βρει μια ισορροπία στα εθνικά θέματα αντί να μαζεύεται σαν γατάκι”, είπε
χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης, για να κάνει στη συνέχεια την αποκάλυψη ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε από τον Ζόραν Ζάεφ αεροπορική βάση στα Σκόπια ως αντάλλαγμα της στήριξης και της βοήθειας. «Θα επιτρέψουμε να έχουμε και στα βόρεια σύνορά μας τουρκική βάση τόσο κοντά στην Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

loading...

5 thoughts on “Βόμβα” Θεοδωράκη: Η Τουρκία ζητάει αεροπορική βάση στα Σκόπια- ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΨΕΜΜΑΤΑ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΚΟΥΣΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ : Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑΡΑΜΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. ΓΝΩΜΗ ΑΝΟΜΩΝ ΦΕΡΟΥΣΙ ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΒΑΡΕΙΑΝ……ΑΠΕΛΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΜΑΘΕΣΤΑΤΟΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΑΠΑΤΡΙΣ…………………

  3. ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΙΩΑΝΝΗ?

  4. 12:59, ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΥΧΑΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  5. Χεστήκαμε ρε σταύρακα, εσύ που ζητάς να λύσουμε τα ελληνοτουρκικά θέματα στην Χάγη, πόσα κιλά λαλάκας είσαι;

Comments are closed.